Skoči na vsebino

[multi] Clair Obscur: Expedition 33

Priporočeni prispevki

Vučko3 reče pred 10 urami:

Kako vi levelate statse? Glih dam nekaj tock v recimo vitality, in pol mi vleti boljsi weapon ki scala z luck al nekaj

Jaz tudi zaenkrat zlo po občutku (tist iz soulsov, treba vitality nabit, da ne umrem haha). Sem pogledal en video na to temo in menda se ni dobro preveč obremenjevat na začetku z weapon scalingom, ker pri scalingu C recimo dokler nimaš cca 10 pik v statu sploh ne prikaže increased damagea. Ko pa dobiš boljša orožja (nadgrajena?) bo tudi scaling bolj občuten in takrat pride v poštev bolj planirano distribuiranje statsov. Itak bomo do takrat imeli nekaj respec itemov že, če bi bilo slučajno potrebno.

Imam še drugo težavo, vedno probam equipat nove pictose takoj, da po štirih combatih dobiš lumino ampak potem pozabim zadeve optimizirat kej, heh. Zaenkrat sicer ni bil težaven combat preveč (razen enega sentinela or sth. ki te one shota na začetku - pač treba dodgeat vse), kasneje bo pa verjetno treba mal optimizirat in turn sinergije naredit.

Povezava do prispevka
Vučko3 reče pred 11 urami:

Kako vi levelate statse? Glih dam nekaj tock v recimo vitality, in pol mi vleti boljsi weapon ki scala z luck al nekaj

Zaenkrat glede na weapon scaling + weapon element attack. Mainam katerokoli orožje, ki burna nasprotnika. :D

Itak sem še vedno v early game in nimam pojma kako se bodo stvari razvile, respec pa je na dosegu roke.

Povezava do prispevka
Cvetk0 reče pred 1 uro:

Uh, jaz sem tudi razmišljal al bom upgradeal al šparal. Zdaj sem ravno prišel do točke kjer se ti Curator pojavi v campu. Kako to izgleda, da se na worldmapu samo upgradea? Kao nek auto adjustment za difficulty al kaj?

Fajtas se na worldmapu in bum evo orozje upgraded. Pac ikonica se pokaze. 

Povezava do prispevka

Aja, vletel sem v gestral hidden fight club :D

To še, v worldmapu lahko odklenes bliznjice "mostove", da ne rabis it iz recimo ancestral lokacije do meadows skozi flying waters. Je fajn mal raziskat worldmap, itak te igra opozori, kam ne it ker danger. 

uredilo bitje Vučko3
Povezava do prispevka
Fish91 reče pred 10 minutami:

Mocno smrdi po tem ja. Preverim temo cez 2 tedna ce bo se ziva.

Mislim dolžina igra je od 25-40 ur odvisno od side contenta, če ga delaš. Čez 14 dni bomo vsi tisti, ki od izida igramo že davno obrnali igro dvomim, da bomo še tu ful pisali ko bomo že pri naslednji stvari. Ni glih to 100+ urni špil, ki ga igraš mesec dni ali več :D

Povezava do prispevka
Tijuana reče pred 6 minutami:

Mislim dolžina igra je od 25-40 ur odvisno od side contenta, če ga delaš. Čez 14 dni bomo vsi tisti, ki od izida igramo že davno obrnali igro dvomim, da bomo še tu ful pisali ko bomo že pri naslednji stvari. Ni glih to 100+ urni špil, ki ga igraš mesec dni ali več :D

Fish je idiot trol, ne ukvarjaj se z njim, ker ne misli nic kar pove dobronamerno. Striktno podjebava. 

Kar se pa overhyped komentarja tice, tudi precej mimo. Dajmo malo igro v kontekst, da vidimo kako overhyped je. Pa tudi malo primerjat z ostalimi igrami letos. Torej, tim 30 ljudi je izdal igro za 50eur, kompletno, delujoco igro. Ze tukaj je hype dovoljen. Dodajmo k temu odlicen soundtrack, vrhunske like in voice acting, zaenkrat odlicno zgodbo, hud artstyle in atmosfero, zabaven/raznolik turn based combat. 

Zakaj tocno je igra overhyped? V primerjavi s cem kar je letos izslo?

Povezava do prispevka
Fish91 reče Pravkar:

Nikol stekal imbecile ki zalijo vse povprek ce podvomijo v njihovo agendo/hype/karkoli.

imam se mal bg3 za dokoncat tko da lih cez ene 2 tedna bo cas takrat pa se bo ze vidla realna ocena

Nope, ne zalim vsepovprek, zalim samo tebe. Dobro ves kaj pocnes, kak pristop imas do folka na forumu, ne vem zakaj se cudis. Poslije jebanja nema kajanja. 

Povezava do prispevka
Fish91 reče pred 36 minutami:

Mocno smrdi po tem ja. Preverim temo cez 2 tedna ce bo se ziva.

Fish91 reče pred 3 minutami:

Nikol stekal imbecile ki zalijo vse povprek ce podvomijo v njihovo agendo/hype/karkoli.

imam se mal bg3 za dokoncat tko da lih cez ene 2 tedna bo cas takrat pa se bo ze vidla realna ocena

Spizdi drek

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...