dzaver Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Danes začel! Zgleda zelo kul 😍 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Cvetk0 reče pred 44 minutami: 🥖 🥖 🥖 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Zaključek act 1 Beretko dol Francozu Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Držim pesti, da ne bo finančni polom. Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Drugače je na apple music original soundtrack dolg 8 ur vrhunska glasba 3 Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Tole trga gate OMG. Res hudača od špila. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Najbolj noro od vsega, combat mi je carski😂 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Hvala bogu, da obstaja parry. Zaenkrat ne rabim razmisljat o max dmg in skillih, samo parry counter 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Prva stvar, ki jo vedno naredim v kampu je, da dam gor ploščo. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Zdej sem mel enega sidebossa, Burgeon. V drugem poskusu šlo, sem dejansko moral malo splanirat fajt Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 25. april 2025 Share Objavljeno 25. april 2025 Kako vi levelate statse? Glih dam nekaj tock v recimo vitality, in pol mi vleti boljsi weapon ki scala z luck al nekaj Navedek Povezava do prispevka
BigFoot Objavljeno 26. april 2025 Share Objavljeno 26. april 2025 ^ Ma kokr mi pride, pa čist po občutku. Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 26. april 2025 Share Objavljeno 26. april 2025 Vit za hp, agi za speed, luck za crit na vseh. Malo v def po potrebi.Dost generalisticno jih bildam, ker veliko menjam orožja in builde, naredil bom proper builde ko bom mel neke abilitije ko bom hotel kaj zgradit okol njih. Navedek Povezava do prispevka
Cvetk0 Objavljeno 26. april 2025 Share Objavljeno 26. april 2025 Vučko3 reče pred 10 urami: Kako vi levelate statse? Glih dam nekaj tock v recimo vitality, in pol mi vleti boljsi weapon ki scala z luck al nekaj Jaz tudi zaenkrat zlo po občutku (tist iz soulsov, treba vitality nabit, da ne umrem haha). Sem pogledal en video na to temo in menda se ni dobro preveč obremenjevat na začetku z weapon scalingom, ker pri scalingu C recimo dokler nimaš cca 10 pik v statu sploh ne prikaže increased damagea. Ko pa dobiš boljša orožja (nadgrajena?) bo tudi scaling bolj občuten in takrat pride v poštev bolj planirano distribuiranje statsov. Itak bomo do takrat imeli nekaj respec itemov že, če bi bilo slučajno potrebno. Imam še drugo težavo, vedno probam equipat nove pictose takoj, da po štirih combatih dobiš lumino ampak potem pozabim zadeve optimizirat kej, heh. Zaenkrat sicer ni bil težaven combat preveč (razen enega sentinela or sth. ki te one shota na začetku - pač treba dodgeat vse), kasneje bo pa verjetno treba mal optimizirat in turn sinergije naredit. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 26. april 2025 Share Objavljeno 26. april 2025 Jaz zaenkrat forsiram Burn. Marked shots, burn in Lune vse elemente za vecji dmg. Maelle ima nekaj skillov k lahko po hp bara zbrise v enem turnu. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 26. april 2025 Share Objavljeno 26. april 2025 Vučko3 reče pred 11 urami: Kako vi levelate statse? Glih dam nekaj tock v recimo vitality, in pol mi vleti boljsi weapon ki scala z luck al nekaj Zaenkrat glede na weapon scaling + weapon element attack. Mainam katerokoli orožje, ki burna nasprotnika. Itak sem še vedno v early game in nimam pojma kako se bodo stvari razvile, respec pa je na dosegu roke. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 26. april 2025 Share Objavljeno 26. april 2025 Orozja sploh ne upgradam zaenkrat. Kot vsak pravi rpg gejmer, sparam😂 sicer pa v worldmapu se orozje samo upgrada. Navedek Povezava do prispevka
Cvetk0 Objavljeno 26. april 2025 Share Objavljeno 26. april 2025 Uh, jaz sem tudi razmišljal al bom upgradeal al šparal. Zdaj sem ravno prišel do točke kjer se ti Curator pojavi v campu. Kako to izgleda, da se na worldmapu samo upgradea? Kao nek auto adjustment za difficulty al kaj? Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 26. april 2025 Share Objavljeno 26. april 2025 Cvetk0 reče pred 1 uro: Uh, jaz sem tudi razmišljal al bom upgradeal al šparal. Zdaj sem ravno prišel do točke kjer se ti Curator pojavi v campu. Kako to izgleda, da se na worldmapu samo upgradea? Kao nek auto adjustment za difficulty al kaj? Fajtas se na worldmapu in bum evo orozje upgraded. Pac ikonica se pokaze. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 26. april 2025 Share Objavljeno 26. april 2025 (urejano) Aja, vletel sem v gestral hidden fight club To še, v worldmapu lahko odklenes bliznjice "mostove", da ne rabis it iz recimo ancestral lokacije do meadows skozi flying waters. Je fajn mal raziskat worldmap, itak te igra opozori, kam ne it ker danger. 26. april 2025 uredilo bitje Vučko3 2 Navedek Povezava do prispevka
Cvetk0 Objavljeno 26. april 2025 Share Objavljeno 26. april 2025 Ti Gestreli so res eni Italjani, tur njihova "vojaška oprema" je Fiat 🤣 Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 26. april 2025 Share Objavljeno 26. april 2025 vredu igrica sam masively overhyped imo Navedek Povezava do prispevka
Fish91 Objavljeno 26. april 2025 Share Objavljeno 26. april 2025 []D [] []V[] []D reče pred 1 uro: vredu igrica sam masively overhyped imo Mocno smrdi po tem ja. Preverim temo cez 2 tedna ce bo se ziva. Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 26. april 2025 Avtor Share Objavljeno 26. april 2025 Fish91 reče pred 10 minutami: Mocno smrdi po tem ja. Preverim temo cez 2 tedna ce bo se ziva. Mislim dolžina igra je od 25-40 ur odvisno od side contenta, če ga delaš. Čez 14 dni bomo vsi tisti, ki od izida igramo že davno obrnali igro dvomim, da bomo še tu ful pisali ko bomo že pri naslednji stvari. Ni glih to 100+ urni špil, ki ga igraš mesec dni ali več Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 26. april 2025 Share Objavljeno 26. april 2025 Tijuana reče pred 6 minutami: Mislim dolžina igra je od 25-40 ur odvisno od side contenta, če ga delaš. Čez 14 dni bomo vsi tisti, ki od izida igramo že davno obrnali igro dvomim, da bomo še tu ful pisali ko bomo že pri naslednji stvari. Ni glih to 100+ urni špil, ki ga igraš mesec dni ali več Fish je idiot trol, ne ukvarjaj se z njim, ker ne misli nic kar pove dobronamerno. Striktno podjebava. Kar se pa overhyped komentarja tice, tudi precej mimo. Dajmo malo igro v kontekst, da vidimo kako overhyped je. Pa tudi malo primerjat z ostalimi igrami letos. Torej, tim 30 ljudi je izdal igro za 50eur, kompletno, delujoco igro. Ze tukaj je hype dovoljen. Dodajmo k temu odlicen soundtrack, vrhunske like in voice acting, zaenkrat odlicno zgodbo, hud artstyle in atmosfero, zabaven/raznolik turn based combat. Zakaj tocno je igra overhyped? V primerjavi s cem kar je letos izslo? 5 Navedek Povezava do prispevka
Fish91 Objavljeno 26. april 2025 Share Objavljeno 26. april 2025 Nikol stekal imbecile ki zalijo vse povprek ce podvomijo v njihovo agendo/hype/karkoli. imam se mal bg3 za dokoncat tko da lih cez ene 2 tedna bo cas takrat pa se bo ze vidla realna ocena 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 26. april 2025 Share Objavljeno 26. april 2025 Fish91 reče Pravkar: Nikol stekal imbecile ki zalijo vse povprek ce podvomijo v njihovo agendo/hype/karkoli. imam se mal bg3 za dokoncat tko da lih cez ene 2 tedna bo cas takrat pa se bo ze vidla realna ocena Nope, ne zalim vsepovprek, zalim samo tebe. Dobro ves kaj pocnes, kak pristop imas do folka na forumu, ne vem zakaj se cudis. Poslije jebanja nema kajanja. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 26. april 2025 Share Objavljeno 26. april 2025 Fish91 reče pred 36 minutami: Mocno smrdi po tem ja. Preverim temo cez 2 tedna ce bo se ziva. Fish91 reče pred 3 minutami: Nikol stekal imbecile ki zalijo vse povprek ce podvomijo v njihovo agendo/hype/karkoli. imam se mal bg3 za dokoncat tko da lih cez ene 2 tedna bo cas takrat pa se bo ze vidla realna ocena Spizdi drek 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.