Skoči na vsebino

Mindfactory v težavah

bendeho

Priporočeni prispevki

Po internetih se šušlja, da se njihovo obdobje zaključuje, mislim, da si zaslužijo ločeno temo.

Nekaj čudnega se dogaja, že če greš gledati malo po njihovi strani. Kar ni robe? Na reddit vire se ne bi preveč zanašal, samo zdi se, da nekaj ne štima. 

Ne vem a bo zgodba kot pri npr hoh.de, ki so tudi ubijali s svojimi cenami v določeni eri, potem so se pa potopili?

Da ne bo kdo rekel, da sem hejter, ki je komaj čakal na to. Sem bil občasna stranka. Pri njih sem kupil xbox 360 17 let nazaj. Zaradi njih sem si nekaj let nazaj odprl mailboxde račun. V njihovih mindstar akcijah, sem pokupil kar nekaj malenkosti za sestavo svojega gaming pcja, vključno s trenutnim gpu-jem. 

uredilo bitje bendeho
Povezava do prispevka

dokler so vsem posiljali jim je vse laufalo

k so se odlocil da ne bodo vec, je zacel propadat

novica je bila na zacetku objavljena na videocardz, ampak je ni vec, tudi drugje so dol potegnili clanke, kjer se je pisal o tem

image.thumb.png.7d66de14667eb542d5c12f1d4359cd7d.png

Navedek

No goods at Mindfactory

It is striking that Mindfactory no longer offers any current Ryzen processors, nor almost any Radeon graphics cards. Until recently, Mindfactory was still AMD's closest store partner in Germany. Rumors are circulating that Mindfactory could be insolvent due to back taxes due.

However, despite rumors, there has been no official announcement of insolvency for two weeks. Mindfactory also adds new hardware to its range from time to time, including GeForce graphics cards from the RTX 5000 series.

Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu reče pred 44 minutami:

umm, kakšni crashi? majo CPUji a plate kakšne probleme? a ni 9800x3d tko najbolj safe CPU nakup te dni?

na veliko crkuje vse

Navedek

Total found now potentially 72 dead 9800X3Ds, 56 on ASRock boards, 13 ASUS, 1 Gigabyte, 2 MSI. Also 8 other 9000 series CPU, all 8 on ASRock boards.

Tally based on chipset:

B650: 11 cases

B850: 19 cases

X670: 4 cases

X870: 38 cases

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpEyCuA8ynB-D-UFNjnoUDEhgFFvgrLBz2T2D4WfBwnwAO3g/viewform

uredilo bitje Lenkas
Povezava do prispevka

ja kao MSRP je 700€ za 9070XT

650€ za 9070.

V tem trenutku so z 790€-800 najbolj ugodni, kar se da nekak pripeljat cez mejo v spodobnem cajtu. Alternate.de so sicer cenejsi sam majo rok dobave v 2-mestnem stevilu dni :D 

Non.XT je 670-690, kar ni prehudo.

image.png.a1948d80a7d35ef8f70542563910d048.png

uredilo bitje DaMachk
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...