killzo Objavljeno 19. marec 2025 Share Objavljeno 19. marec 2025 (urejano) Zdravo (bodoči) motoristi! Letos bom šel delat izpit za A kategorijo in sem po pregledu ponudbe našel zelo ugodno varianto pri avtošoli Šmarca. Ponujajo količinski popust in sicer če se zberemo trije kandidati nas pride 20 ur vožnje in CPP 882€ po glavi. V ceno je vključena tudi izposoja opreme in karton vožnje. Na vožnje se lahko prijaviš v roku enega leta po nakupu, tako da ni treba hitet če kdo trenutno nima časa. Ponudbo si lahko sami pogledate TUKAJ. Če je kakšen interesent na forumu ali če poznate koga, ki razmišlja o opravljanju izpita se prosim javite tukaj ali v DM, da prihranimo kakšen evro in raje investiramo v zaščitno opremo 19. marec 2025 uredilo bitje killzo 1 Navedek Povezava do prispevka
Lord Baltimore Objavljeno 19. marec 2025 Share Objavljeno 19. marec 2025 (urejano) Ja js sem mislu it isto v Šmarci, zdej spomladi. Sem za, da vzameva skupaj 19. marec 2025 uredilo bitje Lord Baltimore 1 Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 3. januar 2026 Share Objavljeno 3. januar 2026 Da bumpnem malo temo, jaz sem se letos odločil za A kategorijo izpit. Je mogoče kdo zraven, da skupaj vzamemo pri šmarci? Navedek Povezava do prispevka
Lord Baltimore Objavljeno 8. januar 2026 Share Objavljeno 8. januar 2026 (urejano) Ja js pizda še vedno, ampak zdej pa res A je popust tudi, če vzameš na obroke? 8. januar 2026 uredilo bitje Lord Baltimore Navedek Povezava do prispevka
Lepi Šime Objavljeno 8. januar 2026 Share Objavljeno 8. januar 2026 Lord Baltimore reče pred 34 minutami: Ja js pizda še vedno, ampak zdej pa res A je popust tudi, če vzameš na obroke? Hjoo, se mi je mudilo in sem se že vpisal Če boš vzel na obroke boš verjetno obrestno mero plačeval? Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 17. januar 2026 Share Objavljeno 17. januar 2026 Zakaj ne v @TurboMan školi voznje? Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.