Skoči na vsebino

Mn3 NBA Fantasy League


Jurus

Priporočeni prispevki

Jaz nisem nikoli nekega fantasy igral, tako da realno nevem koliko me bo to potegnilo not al ne, zato pravim, da če je problem resnosti, potem naj igra kakšen od teh, ki je fiksen. Sej kot je Jurus napisal, verjetno je teh lig dosti, tako da lahko komot probam kako bo in če mi potegne, potem se naslednjo sezono doda ali pač karkoli. No hard feelings. :D

Povezava do prispevka
MIHA_IS_GOD reče pred 52 minutami:

Jest sm za auction, sm probal par fantasy draftov pa mi deluje dost bolj zanimivo. Sicer bo prvic pa bom zihr zajebal, sam jebiga, bom za naslednjic boljs vedu.

 

A to se da probat.

 

Janša reče pred 3 urami:

Če se priključiš, si not do konca

 

al pa te pridemo prefukat

 

:santa:

 

:)

images.jpeg

Povezava do prispevka
WoreH reče pred 20 urami:

mene ste dobl, zdej sm glasoval raj za snake draft ... sicer podpiram jurusa ker se mi dopade da commish sprejme določitve in je v končni fazi vsaka stvar po svoje čist isto zanimiva, sam vidim da določeni niste glih zagreti in bi lahk auction šepajoče nakonc izpadu. seth pa lebron mi devata filing da je to en tedn dva ... dva poraza pol pa fertik :D upam da se motim

 

Motiš se, tudi nfl fantasy sem začel kar naenkrat igrat ene 5 let nazaj in sem na začetku slabiral pa ni bilo panike, še vedno igram pa tudi imam že kako zmago v žepu. :D Glede samega drafta ne vem, pri nflu skoz drkamo snake, ampak za tisti fantasy ni nič čudnega če imaš tekom sezone samo še par igralcev z drafta (zaradi tradeov/poškodb/outstanding rookiejev/padlih zvezd ;) itd.) kar pa se pri nbaju ziher ne dogaja niti približno toliko. Bom pa sevedal dal skozi kakšne mock drafte da dobim filing za tole.

Povezava do prispevka

Zaenkrat je razmerje 4:2 v prid dražbi in sklepam, da bo tako ostalo.

 

Zdaj je vprašanje kdaj bi želeli draft. Zaenkrat je nastavljen v soboto 12.12. ob osmih zvečer. Lahko je kadarkoli od 8.12. dalje, prej se ne da. Še vedno je pa po moje najboljše zvečer. Računajte da zna to trajat okoli uro in pol, več, če se dobi še 2 ekipi.

 

Drugo je vprašanje samih settingov. Opcije so 15, 30, 45 in 60 sekund za nominacijo ter 10, 20 in 30 sekund za licitacijo. Default je 30 in 20. Tukaj predlagam mock draft, da dobite predstavo kako hitro to mine.

 

uredilo bitje Jurus
Povezava do prispevka

Ker ko sem spraševal za datum, se noben razen Setha ni oglasil. Pa tudi, kot sem napisal potem. To je 10 dni do začetka sezona. Niti ni zgodaj. In če kdo ne upa, še vedno lahko dobimo drugi čas. Če je 5 dni pred začetkom ali manj, in je treba prestavit, je bistveno težje dobit termin, ko ima 12 ljudi uro in pol časa. Lahko pa dam, ni problema. Vi predlagajte.

Povezava do prispevka

Spremenjeno na 21:00

 

MIHA_IS_GOD reče pred 11 urami:

Datum mi je pa ok. Edina vecja neznanka je sam kje bo Harden igral, sam ta odlocitev Rocketsov se zna se zavlect.

 

Kot da mu lahko kjer front office prepreči, da ne fukne 50 metov na tekmo. Mislim, da se njegova statistika ne bo bistveno spremenila, kjerkoli bo :D

 

uredilo bitje Jurus
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...