Skoči na vsebino

Mn3 NBA Fantasy League


Jurus

Priporočeni prispevki

Tudi jaz sem rabil low TO-s včeraj za zmago, sem pustil na klopi westbrooka in ostale ter igral samo s štirimi low usage rebounderi. :D Jebi ga I'm here to win not to make friends. :P Je pa me skoraj pojebal Seattlov Marcus Morris z blokadami, ampak mu je ena zmanjkala za tie tako da se plan enkrat za spremembo ni backfireal. On to the next one! 

uredilo bitje Seth
Povezava do prispevka

Prihajamo v drugi del sezone. Pred nami je še 7 tednov.  

 

GM Lusvilla - naslovi ekipo

 

Tokratnji nasprotnik je TeamJude 8. mesto na lestvici.

"To je ekipa, ki sem jo osebno imel na začetku sezone za top 3 ekipo tako, da jo je potrebno spoštovati in v kolikor bi določene stvari šle malce bolj po planih, bi bila danes zagotovo uvrščena med top 6.
Moštvo ima nekaj izjemnih posameznikov, srečo imamo da je AD znova poškodovan in vrjetno ne bo igral niti ene tekme, če ne drugega zaradi preventivnih razlogov. Glavno breme bo zato na stat padderju Trae Youngu in stolpnici Gobert. Poleg omenjenih je tu še nadebudni in samozavestni M.Porter Jr., ki želi dokazat, da je najboljši igralec svojega letnika in čeravno to definitivno ni ga je treba spoštvati, Lonzo ball, ki mu grozi trade, tricaš Buddy Hield, ki je na meji prestopa in hot and cold Kelly Oubre.

Srečali bomo tudi bivšega člana ekipa z začetka sezone Covingtona.

Skratka so ekipa, ki ima lahko zelo pozitivne ali negativne swinge. Chris Boucher, ki ga nisem omenil, je low key izjemn igralec, marsikdo ga verjetno spregleda. V naprej vemo, da bomo določene bitke zgubili, važno je da zmagamo 5 kategorij, za ostalih 4 me po domače BK."

Kdor ne bo igral dobro je lahko na trade blocku ali na waverjih, kot govorim že celotno sezono.

Ker imamo tudi sami low key serijo poškodb in manjših nevšečnosti bodo morali določeni igralci step up-at svoj game in se na njih računa. Ta ekipa ni zgrajena na 6. posameznikih kot pri določenih nasprotnikih. Imamo veliko igralcev, ki lahko doprinesejo.

Danes sta vprašljiva Mcdermott in DeAndre v kolikor ju ni bo sicer velika izguba, a zapomnite si, to ni must win teden in ga ne dojemam tako, popolnoma realno je, da Team Jude dobi dvoboj.

Wood, Bogdanovič in seveda Hunter so out. Računam na ostale in predvsem me zanima dobra igra tistih, ki boste na parketu, za vse ostalo se mi kratko malo j"

 

Blue out...

 

Vso srečo Jude :D

uredilo bitje BlueSan
Povezava do prispevka

Ta teden maš free win Jurus

Drummond je v Trade searchingu, Ergo ne bo igral verjetno niti ene tekme, Postponi so mi do sedaj  odvzel že 4 tekme, dons še dodatnih 6, Lowry zvit gležen, Robinson zlomljena roka, McCollum out že itak 4 tedne, SGA zvit kolen. Overall ta teden cca 25 tekem tako da se bomo že pripravljali na nasledn teden :D

Povezava do prispevka

Tak tedn je kaj čš. Pr men

 

Griffin = stopped

Hayward + Lamelo vse tekme postponed

Mcdermont = injury

Porzingis = postponed

+ že established poškodbe:

Wood injured

Bogdanovič injured

Hunter injured

 

Pač se zgodi. Zaenkrat tisti, ki lahko igrajo handlajo in če karkoli izvlečemo iz takega tedna super. Če ne pa tut ni pene 

Povezava do prispevka
Ignis reče pred 11 urami:

Ta teden maš free win Jurus

Drummond je v Trade searchingu, Ergo ne bo igral verjetno niti ene tekme, Postponi so mi do sedaj  odvzel že 4 tekme, dons še dodatnih 6, Lowry zvit gležen, Robinson zlomljena roka, McCollum out že itak 4 tedne, SGA zvit kolen. Overall ta teden cca 25 tekem tako da se bomo že pripravljali na nasledn teden :D

 

Odškodnina za teden proti WoreHu. Če ne bo tudi meni kaj preveč odpadlo :D

 

edit: In tudi je. Tudi meni prcej odpade in sva sedaj na istem.

uredilo bitje Jurus
Povezava do prispevka
Seth reče pred 9 urami:

 

Daj pol Barnesa za Westbrooka da ti malo pomagam. :P :D

 

Dobro je šlo dosti dosti boljše kot sem pričakoval, mogoče se izvlečem če ne bo še kakšnih odpovedi. Definitivno je šlo dovolj dobro, da ne rabim westbrooka. :happy:

uredilo bitje LeBron
Povezava do prispevka

Ma saj za GTD ne rabi bit, ampak je bilo letos kar nekaj situacij ko so bili playerji out zaradi PPD po 5 tekem ampak jih nisi mogel dat na IL ker so pač prvo dve tekmi dali postponed pol še eno, pa še eno itd, tole je malo krneki no. Imo bi za postponed tekme morali igralci dobiti avtomatsko IL spot, vsaj enga na ekipo no. Drugače pa kako sploh lepijo te INJ designacije igralcem? A je kako pravilo koliko časa mora biti out? Se mi zdi da sem nekje prebral da če je igralec out en teden dobi INJ. Tako da če bi se dalo kako nastaviti da lahko daš INJ/O na IL spot bi meni bilo kul. Kar se tiče GTD pa ne no, ker dajo GTD oznako igralcu ki je prejšnji dan na treningu kihnil. :D No povejte še ostali kaj več o tem, ipak komaj prvo leto igram.

uredilo bitje Seth
Povezava do prispevka

Ja to itak razumem da ne bi bilo smiselno, ampak recimo primer ravno enga igralca ki ga imam na rosterju, Haliburton bo jutri out še drugo tekmo in zna bit da še potem tretjo in četrto pred all star breakom ampak ker ima samo designacijo Out ga pač ne morem dat na IL spot. Kolikor sem opazil pač Yahoo malo čudno daje te designacije, niso ravno ažurni in je od igralca do igralca odvisno kaj mu dajo. Tudi ko so dubsi rekli za Wisemana da bo out vsaj 7-10 dni preden bo ponovno evaluated je minilo par dni predno je dobil INJ designacijo. Da ne omenjam da so celotno situacijo s postponed tekmami precej slabo izpeljali. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...