Skoči na vsebino

Mn3 NBA Fantasy League


Jurus

Priporočeni prispevki

Hehe, sem dobil en solid offer malo pred deadlineom ampak je vključevalo poškodovanega igralca ki lahko še manjka par tednov tako da nisem mogel sprejet. Itak moram it zdaj zadnje tri tedne 3-0 in še upat na srečo če se hočem uvrstit v playoff. What could go wrong? :D

Povezava do prispevka
BlueSan reče pred 7 urami:

Sem gledal tekmo, ko je Carter zabil 30 sekund do konca in breaku tie between WoreH in Ignis heh

zarad takih tednov sm že napovedu upokojitev (pending). enostavno ne prenesem porazov. NE TOLERIRAM

mislim da je blo možno rešit s temi podpisi, pa mi ni ratal prave igralce vzet :mellow: bluesan luigiville in god almighty si zaslužita bye week. nihče si vaju ne bo zapomnil ko bosta izpadla v polfinalih :closedeyes:

Povezava do prispevka

Kot komisar lahko ročno overridam te stvari. Vsaj zdi se mi. Ker se mi zdi malo arbitrarno, da bi napredovanje bilo odvisno od uspeha v random tednu, lahko na koncu, če se strinjate, seštejem in za tiebreaker uporabim kdo je overall zmagal več kategorij v celi sezoni. Praktično H2H each category varianta, ma samo za tiebreak.

Povezava do prispevka

Lahko tudi spremenim, da je tiebrekaer medsebojni record. Problem pa je, da lahko vsak preveri in glasuje tako, da je njemu to v korist. Pa tudi Jude in Seattle, ki sta trenutno izenačena za playoff sta 1:1 in bi v vsakem primeru šlo na prejšnji teden.

 

Lahko pa po sistemu več kategorij razvrstim celoten playoff, kjer so izenačenja. 

standings-1.png

Zmaga je še vedno najbolj pomembna. Če WoreH zmaga je prvi no matter what, tudi če imajo vsi ostali več dobljenih kategorij. Samo po zdajšnjem sistemu, če on izgubi in Ignis, BlueSan in MIHA zmagajo je avtomatsko četrti, tudi če imajo vsi 10-5 record. Pozicije v playoffih so pa pomembna reč, še posebej prvi dve mesti, ki pomenita avtomatsko uvrstitev v polfinale. Zato bi v vseh primerih izenačenj lahko seštel in razvrstil ljudi glede na število dobljenih kategorij.

 

Torej, seštevek vseh zmaganih/izgubljenih/izenačenih kategorij v celi sezoni za playoff razvrstitev v primeru izenačenja?

https://strawpoll.com/9ehzph7q6

 

 

 

Povezava do prispevka

Najbolj idealno bi itak bilo 1. zmage,  2. H2H in 3. seštevek vseh kategorij v primeru ko je H2H pač izenačen. Ampak vsekakor je tale tie breaker da se gleda za zadnji teden precej beden, tako da karkoli drugega bo boljše kot to se strinjam. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...