Jurus Objavljeno 12. december 2020 Avtor Share Objavljeno 12. december 2020 Dokler ni pay liga, se lahko zajebe kolikor hoče Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 12. december 2020 Share Objavljeno 12. december 2020 i like u guys, so stay away from dončič tonight at 21 hundred hours Navedek Povezava do prispevka
D3vo Objavljeno 12. december 2020 Share Objavljeno 12. december 2020 Zdravo, se je še možno pridružiti? Sem resen igralec iz druge lige, ki pa letos očitno ne bo oživela Navedek Povezava do prispevka
MIHA_IS_GOD Objavljeno 12. december 2020 Share Objavljeno 12. december 2020 Janša reče pred 2 urama: i like u guys, so stay away from dončič tonight at 21 hundred hours Pol budgeta pa je tvoj. Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 12. december 2020 Share Objavljeno 12. december 2020 Navedek Live League Draft in 0 days 00:53:19 Sat Dec 12 9:00pm CET Draft room will open 15 min before your draft time. Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 12. december 2020 Share Objavljeno 12. december 2020 To, to! Pivo je na hladnem. Lista igralcev je pripravljena. Zdaj še samo počakam da de Gea spije nek gol ob koncu tekme pa sem parajt za draft. Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 12. december 2020 Avtor Share Objavljeno 12. december 2020 10 minut. Everybody in! Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 12. december 2020 Share Objavljeno 12. december 2020 Tole pa je bil neracionalen draft z moje strani. Draftam Lou Williamsa in Treza ker sta bila kao uber poceni, potem pa sem komaj skužil da mi na klopi ne bosta kaj dosti koristila. Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 12. december 2020 Avtor Share Objavljeno 12. december 2020 1 Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 12. december 2020 Share Objavljeno 12. december 2020 pa da vidimo, koliko dnpjev bodo imel lebron, kawhi, kristaps, Navedek Povezava do prispevka
MIHA_IS_GOD Objavljeno 12. december 2020 Share Objavljeno 12. december 2020 Jurus reče pred 13 minutami: Can't see shit, Jurus Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 12. december 2020 Share Objavljeno 12. december 2020 jaz normalno vidim slikco, če si to mislil Navedek Povezava do prispevka
MIHA_IS_GOD Objavljeno 12. december 2020 Share Objavljeno 12. december 2020 Zdej vidim da je shrani.si ki ne mara bit prisoten v tujini. Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 12. december 2020 Avtor Share Objavljeno 12. december 2020 Bolj kot tako se 156 igralcev ne da stlačit 1 Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 12. december 2020 Avtor Share Objavljeno 12. december 2020 MIHA več kot pol ekipe za 1$ Navedek Povezava do prispevka
MIHA_IS_GOD Objavljeno 12. december 2020 Share Objavljeno 12. december 2020 Bench mora bit na minimalcu. Drugac sm mal reskiral z ekipo, ampak jebiga, high risk, high reward al nekej. Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 12. december 2020 Avtor Share Objavljeno 12. december 2020 (urejano) Glede na to da igramo z majhno ekipo, 5+1, se ti zna obrestovat 12. december 2020 uredilo bitje Jurus Navedek Povezava do prispevka
MIHA_IS_GOD Objavljeno 12. december 2020 Share Objavljeno 12. december 2020 A lahk nekdo da hitr povzetek kako se tockuje? 9 kategorij in kdor zmaga v 5/9 v H2H od njih ima tocko za tisti teden? Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 12. december 2020 Share Objavljeno 12. december 2020 Vsaka kategorija, ki jo zmagas, ti da 1 tocko. Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 13. december 2020 Avtor Share Objavljeno 13. december 2020 Vsaka kategorija, ki jo zmagaš, ti da točko, ma na koncu je važna samo skupna zmaga. Teden končaš z eno točko (če zmagaš 5-9 kategorij) ali nič (0-4). Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 13. december 2020 Share Objavljeno 13. december 2020 god še ve ne kaj igramo, sam uletel je draftat petorko harlem globetrotterjev vredu si povedu drugač, bolš rečt da tedensko dobiš W al pa L, da ne bo zmede s točkami. točke so v tem primeru zmagane kategorije, ob porazu 5-4 pa ne dobiš nič več kredita kot ob porazu 9-0, razn sam pri seb drugač js komi čakam da požene, ker ta sistem ma velik več možnega taktiziranja. nism še pregledu celga yahoo fantasy dashboarda, potihoma upam da se bo našu kje team stats tab, da se bo dal prek tabele enostavno sledit kere ekipe so močne v kerih kategorijah. 2-3 tedne prvo sicer nimaš glih kej, pol pa je to najbol važn pri trejdih pa free agentih, ker ko se čez tedn pripravlaš na nasledn matchup, pa vidiš da če bo tak šlo naprej boš nasledn tedn zgubo 8 kategorij, pol poskušaš z raznimi trejdi, kjer bi mogoč zgledal da devaš ful preveč, ampak se ubistvu krepiš tam kjer so bližnji nasprotniki slabi, tankaš pa tist kar boš itak zgubil. primer. ker lahk pa tud upaš na slab tedn nasprotnika, pa ne taktiziraš nikol nič v tej smeri. to pišem zato, ker bi letos res pozval commisha da ni trigger happy z vetoji trejdov Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 13. december 2020 Share Objavljeno 13. december 2020 Lankslet = Liga odločala splošno gledano o VETO tak, da če tradi niso šli skozi, je bilo bolj kot ne, ker večina lige ni hotela da gre - strah pred feedanjem sploh ko je folk obupaval po slabih štartih Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 13. december 2020 Avtor Share Objavljeno 13. december 2020 Veto bo samo v res skrajnih primerih. Sem jaz obdržal kontrolo nad tem in nisem dal team glasovanja, samo zaradi izkušenj iz prejšnjega leta, ko smo imeli junaka, ki je neprestano dajal neke leve trejde, ki se jih je moralo stalno vetat in če večina lige ne sledi temu, grejo skozi. Boljše, če ima en pozoren nadzor nad tem. Pa tudi tukaj lahko vprašam, ko je dvom. Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 13. december 2020 Avtor Share Objavljeno 13. december 2020 (urejano) Drugače pa Dikembe ima kolikor toliko v redu ekipo. Sicer SF bolj bogo, ma dobro 13. december 2020 uredilo bitje Jurus Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 13. december 2020 Share Objavljeno 13. december 2020 Prvic sem draftal iz telefona skoz Fantasy app. Ene trikrat sem padel dol in enkrat je trajal 5 min da sem lahk joinal nazaj (lih takrat je sel jokic #_@#_). Tko da sem se kr zadovoljen z draftom, lahk bi blo slabse. Navedek Povezava do prispevka
D3vo Objavljeno 13. december 2020 Share Objavljeno 13. december 2020 Draft spilkamra lige je prihodnjo soboto, če bi še kdo igral naj sporoči mu pošljem link. Potrebujemo resne igralce. Pa srečno. Navedek Povezava do prispevka
WoreH Objavljeno 13. december 2020 Share Objavljeno 13. december 2020 BlueSan reče pred 8 urami: Lankslet = Liga odločala splošno gledano o VETO tak, da če tradi niso šli skozi, je bilo bolj kot ne, ker večina lige ni hotela da gre - strah pred feedanjem sploh ko je folk obupaval po slabih štartih sej vem, sm hotu dodat brez zamere BlueSan, glede na sistem lani, na to stalno akumuliranje vseh točk, je folk znal popenit zarad samih povprečnih totalsov, zdej pa je tu 9 nians in marsikatere niso povezane med sabo. to se mi zdi vredu, magari kako argumentacijo rečemo, sej ne napovedujem levih trejdov Navedek Povezava do prispevka
Kastor Objavljeno 14. december 2020 Share Objavljeno 14. december 2020 D3vo reče Dne, 13. 12. 2020 at 8:53: Draft spilkamra lige je prihodnjo soboto, če bi še kdo igral naj sporoči mu pošljem link. Potrebujemo resne igralce. Pa srečno. Kdo pa igra od bivših kamrašev? Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 14. december 2020 Share Objavljeno 14. december 2020 Dikembe igra sicer? Sprašujem ker ga ni bilo na draftu Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 14. december 2020 Share Objavljeno 14. december 2020 Nism mel časa. Bom igral ja. Saj ekipa je dobra. Kemba je na trade błocku ce koga zanima. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.