Ignis Objavljeno 12. oktober 2025 Share Objavljeno 12. oktober 2025 Ni bed. Imam kar veliko dobrih centrov, tako da z veseljem katerega trade-am za smiselno protiponudbo Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 12. oktober 2025 Avtor Share Objavljeno 12. oktober 2025 Niti malo zadovoljen, ma glede na to da sem imel zadnji pick je pričakovano. Če bo končnica, bo sreča Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 12. oktober 2025 Share Objavljeno 12. oktober 2025 Ignis reče pred 1 minuto: Ni bed. Imam kar veliko dobrih centrov, tako da z veseljem katerega trade-am za smiselno protiponudbo pomoje bom moral ker sem švoh na centru ostalo mam pa kr ok pomoje. Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 12. oktober 2025 Share Objavljeno 12. oktober 2025 Evo se ne 45 min pa smo skoz, zato je men kaca kul. Rezultati drafta Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 12. oktober 2025 Share Objavljeno 12. oktober 2025 lol kr projected zadnji no bomo vidli Navedek Povezava do prispevka
Seth Objavljeno 12. oktober 2025 Share Objavljeno 12. oktober 2025 Haha masleni kar projected 3., ja pa seveda. Navedek Povezava do prispevka
Skunko Objavljeno 12. oktober 2025 Share Objavljeno 12. oktober 2025 Z Butlerjem in Kawhijem v ekipi bi tej projekciji verjel enih 5 let nazaj Navedek Povezava do prispevka
Ignis Objavljeno 5. november 2025 Share Objavljeno 5. november 2025 Na Trade block dajem: Jarrett Allen / Onyeka Okongwu / Bam Adebayo + 1 wing (Mikal Bridges / Ausar Thompson / Jarace Walker) Za: Kakega bolj star wing forwarda Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 13. november 2025 Share Objavljeno 13. november 2025 Se en tak poraz pa bom sel full Nico Harrison mode tako da vabim vse Rob Pelinke 3 Navedek Povezava do prispevka
Ignis Objavljeno 17. december 2025 Share Objavljeno 17. december 2025 A kdo ve zakaj se NBA cup final ni štel za fantasy? Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 18. december 2025 Share Objavljeno 18. december 2025 Ker se ne šteje v regular season stats: The final two rounds were played at T-Mobile Arena on the Las Vegas Strip. Quarterfinal and semifinal games counted as regular season games, affecting teams' positions in league standings, but the championship game did not. Statistics from the championship game were also not counted in regular season totals. 2 Navedek Povezava do prispevka
Ignis Objavljeno 18. december 2025 Share Objavljeno 18. december 2025 Hvala Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 8. januar 2026 Share Objavljeno 8. januar 2026 Zakaj je zmer tko Enkrat lahk ugibate od kje naprej je v mojem roosterju Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 8. januar 2026 Avtor Share Objavljeno 8. januar 2026 Bodi vesel. Pri meni je večino tednov bilo tako Navedek Povezava do prispevka
Mutombo Objavljeno 8. januar 2026 Share Objavljeno 8. januar 2026 Haha isto sem mel sam Mi je pa uspelo dobiti P.Watsona kar je bil hud steal glede na poskodbe Denverja Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 8. januar 2026 Share Objavljeno 8. januar 2026 Uh ja V nasi ligi mi gre se ok, v drugih mam tud jst en kup INJ skoz. Navedek Povezava do prispevka
Ignis Objavljeno 8. januar 2026 Share Objavljeno 8. januar 2026 Jurus reče pred 1 uro: Bodi vesel. Pri meni je večino tednov bilo tako Yikes, slaba :/ Čeprav si si pa draftal tak perfekten kripl bataljon vidm Navedek Povezava do prispevka
Ignis Objavljeno 16. marec 2026 Share Objavljeno 16. marec 2026 Good luck v finalu @Jurus Že vidm da bo napeto do konca Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 16. marec 2026 Avtor Share Objavljeno 16. marec 2026 Daj, daj. Že vidim, da me bo teplo, da sem spregledal, ko je Tatum prišel nazaj in si ga pobral ti 1 Navedek Povezava do prispevka
Jurus Objavljeno 23. marec 2026 Avtor Share Objavljeno 23. marec 2026 Od zadnjega na draftu do prvega v ligi 2 Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 23. marec 2026 Share Objavljeno 23. marec 2026 Cestitke za naslov, pa Ignis za srebrno. Men je letos tole 3. mesto isto kot zlata. V drugih dveh ligah totalen polom, predvsem zarad poskodb, se mi zdi da tolk hudo nisem mel se nikol. V public se v playoff nisem prisel Navedek Povezava do prispevka
Ignis Objavljeno 23. marec 2026 Share Objavljeno 23. marec 2026 GG Tesno je blo do konca, veliko igrqlcev zatajilo, ko je bilo najbolj pomembno 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.