HellAngel Objavljeno 31. marec 2025 Share Objavljeno 31. marec 2025 A kdo od vas kvihta cegle kot npr. Ulefone (Armor 27T serija ali kaj podobnega) ali Oukitel WP30 Pro? Kakšne so izkušnje, razen polomljenih prstov na nogi če pade na tla in udrtega parketa? Navedek Povezava do prispevka
erted45 Objavljeno 31. marec 2025 Share Objavljeno 31. marec 2025 Sicer nobenih hands-on izkušenj ampak si malo težko predstavljam pogoje, kjer bi tak telefon prekosil klasiko, oblečeno v malo bolj zajeten ovitek in zaščitno steklo. Imam 8 let starega Samsunga, ki je odet v nek klasičen ovitek neštetokrat zletel po tleh, na beton, asfalt, tudi z ekranom na gramoz (kar je plačal s okrušenim steklom, ki pa ni počilo). Zaenkrat je edina negativna posledica teh pretresov da včasih malo zatrokira autofokus na zoom leči, ampak nič, česar nežna agresija ne bi rešila. Dovoljujem pa utemeljitev, da sem izjema in ne pravilo. Tako da če mene vprašaš so taki teleofni malo overkill. Razen če delaš v železarni. Ali pa na luni? Navedek Povezava do prispevka
HellAngel Objavljeno 1. april 2025 Avtor Share Objavljeno 1. april 2025 Zdaj imam xcover pro, ki je čist dovolj odporen na udarce in padce za mojo rabo. Bolj mi je na ulefonih všečna konkretna baterija in možnost dodatkov (endoskop recimo). Ob tem me zanimajo kakšni so ostali performansi (OS, kamera, aplikacije, odzivnost, GPS,..) kako se obnesejo. Navedek Povezava do prispevka
Bocimir Objavljeno 1. april 2025 Share Objavljeno 1. april 2025 Meni osebno je važen MIL-STD-810H standard, ne rabi pa bit rugged Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 10. junij 2025 Share Objavljeno 10. junij 2025 Jaz imam Blackview BV8900. Pa je brez veze, ker je pretežek in vse ostalo je povprečno. Ajde bateriaj kar zdrži. in moj tamal ga je uspel fentat (uz prešnjega malo boljši model kot ta BV8900) Zdaj imam za rezervo. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.