Skoči na vsebino

Renato

b4d

Priporočeni prispevki

Prvi del mi je bil hilarious. Pogledam še ostale, mi porocajo da sicer ni več tako smešno. 

Vsak naslednji del slabs, četrti je pa itak že sam low production cringe fest, ker je premalo Renata in preveč pleškota. Pa nekatere stvari so res preveč na hard ironicne on the nose, to morajo bolj subtle narediti da je 5% možnosti da bi bilo res, sicer je samo cringe prisoten. Still, thumbs up.

uredilo bitje Kakarotto
Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...
_Tona_ reče Dne, 10. 6. 2025 at 11:29:

minuta in ...

... ne govorijo kot na gledališkem odru -- instantly boljš zadeva, kot 90 % slo tv/video/katerekoliže produkcije 

This.

Se mi zdi, da so našli simpatičen nabor igralcev, ki so bili sproščeni pred kamero. Nobeni ekstra talenti, ampak se je vsaj videlo, da so uspešno posnemali stil, ki so ga hoteli odigrat. Mislim, a si predstavljaš vse te Office fore iz povprečno agrft igro? 

Imam še zadnja dva (?) dela za pogledat, zelo carska stvar overall. Te zoom-out fore so kar dobro narejene, recimo tam ko se Renato in model na vozicku pogovarjata o pecanju pripravnice, potem pa kamera odzoomira in vidis, kako mu cistilka puca avto, lmao :avadodo:

Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D reče Dne, 3. 6. 2025 at 15:21:

se strinjam, ni dobr pasal not, lahko bi isti storyline nardil brez "daddy was never there for us" drame, lahko bi bil isti storyline sam da bi blo vec stvari implied pa bi pomojem bolje delovalo

sam kombi-vozicek scena pa konec mi odtehtata :rofl:

ja una najava "lahko bi ga vsaj s kako gurtno pripel" je res genialna

Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D reče Dne, 3. 6. 2025 at 15:21:

se strinjam, ni dobr pasal not, lahko bi isti storyline nardil brez "daddy was never there for us" drame, lahko bi bil isti storyline sam da bi blo vec stvari implied pa bi pomojem bolje delovalo

sam kombi-vozicek scena pa konec mi odtehtata :rofl:

Fak, konec :avadodo:

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
WhitWhip reče Dne, 27. 6. 2025 at 15:47:

Men je bil pa smesen zakljucek. Najbrz da seba itak ugotovi, ampak gre res bolj za to kak karakter je ta renato model. Ne bo sel iz svoje koze za nic in men je blo to smesn :)

Si nisem mislil, da je potrebna razlaga, but here we are :D

Upam pa, da bo ta ekipa še kdaj posnela kakšno stvar, za prvič (?) je rezultat super.

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...