quessoy Objavljeno 5. avgust 2025 Share Objavljeno 5. avgust 2025 Avion reče Dne, 18. 6. 2025 at 14:02: vse te Office fore iz povprečno agrft igro? saj sta dve AGRFT igralki notri. Avion reče Dne, 30. 6. 2025 at 11:21: Upam pa, da bo ta ekipa še kdaj posnela kakšno stvar, za prvič (?) je rezultat super. žal ne bodo. za projekt "Renato" je šlo vse skupaj pet let življenja. fanta sta si želela naredit one and done in to je to. serija je pa res bomba. že samo tole dvoje je nekaj neodfukljivo norega. jaz sem se dobesedno jokal od smeha. 2 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 5. avgust 2025 Share Objavljeno 5. avgust 2025 quessoy reče pred 1 uro: saj sta dve AGRFT igralki notri. Ja, sam očitno nimata povprečne agrft igre, ane Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 6. avgust 2025 Share Objavljeno 6. avgust 2025 Jaz ne vem, kaki car moraš bit, da si sposoben izpeljati tak "intervju", kot naredi Renato...Da tipo ostane pri takih glupostih cel čas resen in odšpila svojo omejenost naprej 1 Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 6. avgust 2025 Share Objavljeno 6. avgust 2025 quessoy reče pred 13 urami: žal ne bodo. za projekt "Renato" je šlo vse skupaj pet let življenja. fanta sta si želela naredit one and done in to je to. zdaj je čas, da začnejo iskat sredstva al neki; od filmskega sklada do eu razpisov etc. Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 6. avgust 2025 Share Objavljeno 6. avgust 2025 (urejano) Avion reče pred 22 urami: Ja, sam očitno nimata povprečne agrft igre, ane uh, Marijana Brecelj ima žal kar dosti tega v sebi. res bi rad slišal ustvarjalca, zakaj so šli v akcjo z naturščiki, potem pa angažirali še dve profesionalni igralki. pocast reče pred 10 urami: Jaz ne vem, kaki car moraš bit, da si sposoben izpeljati tak "intervju", kot naredi Renato...D Aleš Sečnik (Aleks v seriji) je povedal na podcastu, da so posneli okrog 100 intervjujev za to serijo. uporabili so jih pa 9. drugače so se pa ure in ure igrali akcije/reakcije na Renove iztočnice v intervjujih, da bi preigrali vse mogoče scenarije in potem glede na to prilagodili Renove odzive. ravno zato mi je intervju s tisto gospo tako abnormalno nor, ker se vidi, da so točno zadeli njene reakcije in je bil Ren lahko instanten pri svojih odzivih in doubledoubledouble-downih. _Tona_ reče pred 10 urami: zdaj je čas, da začnejo iskat sredstva al neki; od filmskega sklada do eu razpisov etc. kakor sem razumel Aleša, se sploh ne gre za denar. enostavno sta imela željo nekaj naredit in zdaj, ko sta to posnela, nimata več motivacije. 6. avgust 2025 uredilo bitje quessoy 1 Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 6. avgust 2025 Share Objavljeno 6. avgust 2025 jima grem prodat zombi domobrance, brb 1 Navedek Povezava do prispevka
kefir Objavljeno 6. avgust 2025 Share Objavljeno 6. avgust 2025 Ubistvu je #patrikpodari tudi iz agrft-ja Navedek Povezava do prispevka
BlueSan Objavljeno 10. avgust 2025 Share Objavljeno 10. avgust 2025 (urejano) Men je blo vsecno samo zelel bi si da bi Renato ostal alfa skozi celo sezono ker pol po 3 ep. Ko je zacel tam jokat pa se silt za uno bejbo je delovalo super cringe in lame. Edina stvar k mi ni bla kul. Dokler je alfo igral je blo top in bol pase characterju pa bolj funny wibe serije je bil. 10. avgust 2025 uredilo bitje BlueSan Navedek Povezava do prispevka
WhitWhip Objavljeno 21. avgust 2025 Share Objavljeno 21. avgust 2025 Bessie reče Dne, 6. 8. 2025 at 8:12: Pri njej baje intervjuiranci vedo vnaprej, kaj se bo dogajalo in majo sam navodilo, naj bodo čimbolj resni. Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 21. september 2025 Share Objavljeno 21. september 2025 evo, končno intervju z avtorjema serije. 1 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 24. september 2025 Share Objavljeno 24. september 2025 (poglejte do konca) 2 Navedek Povezava do prispevka
[]D [] []V[] []D Objavljeno 30. november 2025 Share Objavljeno 30. november 2025 Navedek Povezava do prispevka
Traktor Objavljeno 1. december 2025 Share Objavljeno 1. december 2025 Uvodna špica, zgleda da bodo vsak dan obajvl krajši posnetek. 4 Navedek Povezava do prispevka
kr'en Objavljeno 2. december 2025 Share Objavljeno 2. december 2025 Fak, ne samo da mi je bila serija super, tudi tale trivia mi je zanimiva 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Traktor Objavljeno 2. december 2025 Share Objavljeno 2. december 2025 1 Navedek Povezava do prispevka
pocast Objavljeno 3. december 2025 Share Objavljeno 3. december 2025 Včeraj bil v kino Bežigrad...fak, to so res genialci! Navedek Povezava do prispevka
Traktor Objavljeno 3. december 2025 Share Objavljeno 3. december 2025 1 Navedek Povezava do prispevka
Traktor Objavljeno 23. december 2025 Share Objavljeno 23. december 2025 (urejano) Prezadnji del, ne v reklami pa Renato ne bo sodeloval 23. december 2025 uredilo bitje Traktor Navedek Povezava do prispevka
kr'en Objavljeno 24. december 2025 Share Objavljeno 24. december 2025 Traktor reče pred 8 urami: Prezadnji del, ne v reklami pa Renato ne bo sodeloval Ja v Merkurjevi reklami sodeluje kot Miha Razdrih, ne kot Renato Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.