Skoči na vsebino

Renato

b4d

Priporočeni prispevki

Avion reče Dne, 18. 6. 2025 at 14:02:

vse te Office fore iz povprečno agrft igro? 

saj sta dve AGRFT igralki notri. :D

Avion reče Dne, 30. 6. 2025 at 11:21:

Upam pa, da bo ta ekipa še kdaj posnela kakšno stvar, za prvič (?) je rezultat super.

žal ne bodo. za projekt "Renato" je šlo vse skupaj pet let življenja. fanta sta si želela naredit one and done in to je to. :hmm:

serija je pa res bomba. že samo tole dvoje je nekaj neodfukljivo norega.

jaz sem se dobesedno jokal od smeha. :worship:

Povezava do prispevka
Avion reče pred 22 urami:

Ja, sam očitno nimata povprečne agrft igre, ane :P 

uh, Marijana Brecelj ima žal kar dosti tega v sebi. :D

res bi rad slišal ustvarjalca, zakaj so šli v akcjo z naturščiki, potem pa angažirali še dve profesionalni igralki.

pocast reče pred 10 urami:

Jaz ne vem, kaki car moraš bit, da si sposoben izpeljati tak "intervju", kot naredi Renato...D

Aleš Sečnik (Aleks v seriji) je povedal na podcastu, da so posneli okrog 100 intervjujev za to serijo. uporabili so jih pa 9.

drugače so se pa ure in ure igrali akcije/reakcije na Renove iztočnice v intervjujih, da bi preigrali vse mogoče scenarije in potem glede na to prilagodili Renove odzive. 

ravno zato mi je intervju s tisto gospo tako abnormalno nor, ker se vidi, da so točno zadeli njene reakcije in je bil Ren lahko instanten pri svojih odzivih in doubledoubledouble-downih. :ododava:

_Tona_ reče pred 10 urami:

zdaj je čas, da začnejo iskat sredstva al neki; od filmskega sklada do eu razpisov etc.

kakor sem razumel Aleša, se sploh ne gre za denar. enostavno sta imela željo nekaj naredit in zdaj, ko sta to posnela, nimata več motivacije.

uredilo bitje quessoy
Povezava do prispevka

Men je blo vsecno samo zelel bi si da bi Renato ostal alfa skozi celo sezono ker pol po 3 ep. Ko je zacel tam jokat pa se silt za uno bejbo je delovalo super cringe in lame. Edina stvar k mi ni bla kul. Dokler je alfo igral je blo top in bol pase characterju pa bolj funny wibe serije je bil.

uredilo bitje BlueSan
Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
  • 5 tednov kasneje...
  • 2 mesca kasneje...
  • 3 tedne kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...