pocast Objavljeno 26. april 2025 Share Objavljeno 26. april 2025 To! Ne samo Sneguljčico, tudi predatorja jim je uspelo narediti prizadetega! Pa kot kaže bo tokrat celo v vlogi good guya 2 Navedek Povezava do prispevka
mcclane Objavljeno 26. april 2025 Share Objavljeno 26. april 2025 Za moje pojme čisti fail. Scenariste bi privezal za stol in predvajal originalnega Predatorja, ker ne verjamem da so ga gledali. Navedek Povezava do prispevka
VonGriffin Objavljeno 26. april 2025 Share Objavljeno 26. april 2025 haha Navedek Povezava do prispevka
border Objavljeno 26. april 2025 Share Objavljeno 26. april 2025 Luba Marija...... Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. MartinPocrezze Objavljeno 28. april 2025 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 28. april 2025 11 Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 28. april 2025 Share Objavljeno 28. april 2025 pocast reče Dne, 26. 4. 2025 at 11:31: To! Ne samo Sneguljčico, tudi predatorja jim je uspelo narediti prizadetega! Pa kot kaže bo tokrat celo v vlogi good guya saj good guy chad predator je bil že v AVP, k je reševal skos uno černko 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 28. april 2025 Share Objavljeno 28. april 2025 _Tona_ reče pred 7 urami: saj good guy chad predator je bil že v AVP, k je reševal skos uno černko Takrat filmi še niso bili woke Navedek Povezava do prispevka
Generalle Objavljeno 30. april 2025 Share Objavljeno 30. april 2025 MartinPocrezze reče Dne, 28. 4. 2025 at 13:42: hahahhahahahhaha!!!!!!! Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 1. maj 2025 Share Objavljeno 1. maj 2025 Hja mogoče bo pa kul, čeravno mi ne deluje ravno predatorsko vse skupaj. Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 8. junij 2025 Share Objavljeno 8. junij 2025 Vceraj je to prislo ven. Neki najboljsega iz sveta Predatorjev iz klana Bad Bloods 2 Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 9. junij 2025 Share Objavljeno 9. junij 2025 dzaver reče Dne, 8. 6. 2025 at 6:02: Vceraj je to prislo ven. Neki najboljsega iz sveta Predatorjev iz klana Bad Bloods Jup. Pogleda, zelo zanimiva zadeva. Edino main bad guya bi lahko naredili male manj Shao Kahn-skega Navedek Povezava do prispevka
bojler1 Objavljeno 10. junij 2025 Share Objavljeno 10. junij 2025 Jes tudi danes pogledal. Tole mi je bilo noro dobro Res, po originalu najboljši predator movie! So kar razširili lore o predatorjih. Malce me je edino motilo to, da so vsi predatorji bili dosti večji od ljudi, kot berserker predator. Vse ostalo mi je bilo pa top. Pa animacija svetovna Res priporočam ogled Navedek Povezava do prispevka
Volkodlak Objavljeno 11. junij 2025 Share Objavljeno 11. junij 2025 Yeah nah. Choppy generična animacija, ki zgleda kot da bi igral kako igro iz 2010 na 20fps (celo Clone Wars izpred 20 let zgleda bolje), tri zgodbe natlačene v en muvi, protagonisti z neomejenim plot armorjem in obupnim voice actingom. Predator naj bi bil alfa hunter in ta vibe je šel v kurac že dolgo nazaj - v originalu je en sam Predator pospravil celo ekipo hard core komandosov, sedaj pa služi samo kot catalyst za story arc glavnega protaganista. Pa sem mislil da je Prey zabil zadnji žebelj v to franšizo, pa potem tole uleti ven Isti problem je z Alien filmi in si res želim da jih preprosto nehajo snemati, ker vse to ni nič drugega kot mlatenje mrtvega konja z nostalgično licenco. Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 11. junij 2025 Share Objavljeno 11. junij 2025 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.