Skoči na vsebino

Predator: Badlands

pocast

Priporočeni prispevki

• 1 mesec kasneje...

Jes tudi danes pogledal. Tole mi je bilo noro dobro:w00t::avadodo: Res, po originalu najboljši predator movie! So kar razširili lore o predatorjih. Malce me je edino motilo to, da so vsi predatorji bili dosti večji od ljudi, kot berserker predator. Vse ostalo mi je bilo pa top. Pa animacija svetovna :wub:

Res priporočam ogled

Povezava do prispevka

Yeah nah. Choppy generična animacija, ki zgleda kot da bi igral kako igro iz 2010 na 20fps (celo Clone Wars izpred 20 let zgleda bolje), tri zgodbe natlačene v en muvi, protagonisti z neomejenim plot armorjem in obupnim voice actingom. Predator naj bi bil alfa hunter in ta vibe je šel v kurac že dolgo nazaj - v originalu je en sam Predator pospravil celo ekipo hard core komandosov, sedaj pa služi samo kot catalyst za story arc glavnega protaganista. Pa sem mislil da je Prey zabil zadnji žebelj v to franšizo, pa potem tole uleti ven :lol:

Isti problem je z Alien filmi in si res želim da jih preprosto nehajo snemati, ker vse to ni nič drugega kot mlatenje mrtvega konja z nostalgično licenco.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...