Vučko3 Objavljeno 28. april 2025 Share Objavljeno 28. april 2025 Ne zgleda grozno. Navedek Povezava do prispevka
cin der Objavljeno 28. april 2025 Share Objavljeno 28. april 2025 preveč smo že navajeni Navedek Povezava do prispevka
ZDL Objavljeno 14. avgust 2025 Share Objavljeno 14. avgust 2025 Sam kakšna krvava jebačina je pa tole V prvih dveh epizodah več mrtvih in raztelešenih ko v vseh filmih skupaj r.i.p. maček Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 14. avgust 2025 Share Objavljeno 14. avgust 2025 SPOIL Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 14. avgust 2025 Share Objavljeno 14. avgust 2025 Sem upal, da mi rata pogledat oba dela, vendar je uspelo samo enega. Zaenkrat mi je všeč, tako da danes pade še drugi del in potem trpet en teden Ko odraščajoči mulc v 80ih, se ne morem naveličat poslušat imena teh mega korporacij, ki so bile trend za "bad guye" v 80ih. Weyland-Yutani...prav tako impozantno se sliši Mal so falil s tem imenom "Prodigy". Ni slišat nič posebnega 1 Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 14. avgust 2025 Share Objavljeno 14. avgust 2025 prvi del je super, drugi pa že ma kr neki elementov k mi niso preveč všeč Navedek Povezava do prispevka
Okult Objavljeno 14. avgust 2025 Share Objavljeno 14. avgust 2025 mal bedn cgi, mal slaba igra, plot mi je sekr zanimiv absolutno retardirano: skok iz 500m s tehnologijo slabega CGI xenomorph k se fura mim okncka v ladji zaenkrat mi je ene 7/10 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 14. avgust 2025 Share Objavljeno 14. avgust 2025 Meni je res carska vizualna podoba teh vesoljskih ladij Po eni strani mi je carsko, da se celotna zadeva dogaja na Zemlji in ne nekje v vesolju, po drugi strani pa mi niti ni bilo tako zelo zanimivo? Tudi celotno dogajanje na Maginotu se mi je zdelo malce "rushed" in upam, da bo še malo dogajanja iz ladje. Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 14. avgust 2025 Share Objavljeno 14. avgust 2025 ja ma sej dogajanje na ladji smo že vidli v prejšnjih filmih, ne rabmo še enkrat pomoje bo sam še kak flashback na to kako je za breakout kriv un črnc alpa kitajc dogajanje na zemlji bo pa itak imo ves čas v tej stolpnci (think raid ali dredd) - upam da se motim, bi rad vidu da grejo tut mal širše, pa ne mislim s tem dvoran raznih CEOjev pa en glavnih failov dozdej mi je hermit, k mi obupno igra oz je čist miscastan (razn če se na konc izkaže da je android al neki) Navedek Povezava do prispevka
Renamon Objavljeno 14. avgust 2025 Share Objavljeno 14. avgust 2025 (urejano) Prva dva dela v celoti sta precej slaba s preveč bedarij. Kot bi gledal tri različne serije na 1x. Efekti so na določenih mestih dobri, potem pa wtf efekti (na primer rumene iskrice, ki letijo vse povprek in gredo čez/za/pred objekte). Nisem pričakoval veliko, pa sem vseeno razočaran. 3.5/10 14. avgust 2025 uredilo bitje Renamon Navedek Povezava do prispevka
Okult Objavljeno 14. avgust 2025 Share Objavljeno 14. avgust 2025 (urejano) 2 del, lmao kera jajca ce misljo lost boyse ohranit kot protagoniste, in kot otroke bo res cancer, xenomorph je blood magic kar je se ekstremno slabo je izbira glasbe, k je samo bizarna, recimo za uvodno spico, wat 14. avgust 2025 uredilo bitje Okult Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 14. avgust 2025 Share Objavljeno 14. avgust 2025 Fak, kako slabo. 2 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 14. avgust 2025 Share Objavljeno 14. avgust 2025 (urejano) Ko sem bidu unega aliena ki hodi za nazaj mimo okna, me je prav primla krcevina, prav se je vidlo lako je spodnji del na vozicku :))) Dobro Pol ko strmoglavi raketa je ok ajde Ma na splosno se mi prosukcija zdi slaba.. zgodba je tko ok recimo, samo se vlecejo scene V glavnem bolj slabo izgleda 14. avgust 2025 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 14. avgust 2025 Share Objavljeno 14. avgust 2025 Celotna fora osmega potnika je, da gre za vrhunsko grozljivko v vesolju. Nihče ne ve točno za kaj gre, svet, plovilo, komunikacija, vse je turobno as fuck. Potem prinesejo na ladjo tega nekega hudiča in nikomur se niti sanja ne kaj je ta stvor, kaj je njegov namen, ali je inteligenten, zakaj ubija itd. V primerjavi z enko so zame že aliens beden film, skratka takoj trenutek ko se da neko ozadje in predstavi tega stvora kot biološko orožje je breaking point. Potem pa zadeva z vsakim novim produktom v seriji še bolj razvodeni Prinest dogajanje na zemljo se mi zdi še ekstra slaba ideja. Še kdo pomni skropucala od avp filmov? 5 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 14. avgust 2025 Share Objavljeno 14. avgust 2025 kid666 reče pred 5 urami: gajanje na zemlji bo pa itak imo ves čas v tej stolpnci (think raid ali dredd) - upam da se motim, bi rad vidu da grejo tut mal širše, pa ne mislim s tem dvoran raznih CEOjev Mja, saj to mi je tko, brezidejno. Ampak ja, bomo cekiral se naprej. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 14. avgust 2025 Share Objavljeno 14. avgust 2025 Adriano reče pred 2 urama: Celotna fora osmega potnika je, da gre za vrhunsko grozljivko v vesolju. Nihče ne ve točno za kaj gre, svet, plovilo, komunikacija, vse je turobno as fuck. Potem prinesejo na ladjo tega nekega hudiča in nikomur se niti sanja ne kaj je ta stvor, kaj je njegov namen, ali je inteligenten, zakaj ubija itd. V primerjavi z enko so zame že aliens beden film, skratka takoj trenutek ko se da neko ozadje in predstavi tega stvora kot biološko orožje je breaking point. Potem pa zadeva z vsakim novim produktom v seriji še bolj razvodeni Prinest dogajanje na zemljo se mi zdi še ekstra slaba ideja. Še kdo pomni skropucala od avp filmov? Ja sej to je problem pri vecini filmov. Ni vec pravega vzdusja atmosfere.. ne trudijo se bit realni oz realisticni oz tudi ce gre za SF al fantasy, da se potrudis pricarat kar se da pristno, da se folk lahko vzivi.. Danes samo natrpajo specijalne efekte, pol filma je neka akcija, druga polovica neki woke dialogi.. zgobe pa so v najboljsem primeru prebavljive in razvlecene Vcasih je bilo par takih hitov na leto, danes ce pride ven en na dve tri leta imamo sreco. Sam to je pac industrija, tako je povsot, tudi pri igrah.. cimvecji prihodki za minimalne odhodke + marketing = profit Prevec investirat se ne izplaca ker pol je dodana vrednost ze manjsa na enoto investicije.. lih tolko da ni ultrasmeti plus marketing.. pol itak pol folka nkma okusa druga polovica gleda vseeno ker ni drugega im smo dzankirji na multimedijo in to je to 1 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 15. avgust 2025 Share Objavljeno 15. avgust 2025 meni je pa kr vsec upam da nadaljujejo z raziskovanjem korporacij pa njihovih "produktov" vesoljci so lahko postranska zgodba kar se mene tice ce zvem zato vec o syntih, cyborgih pa hibridih Navedek Povezava do prispevka
kid666 Objavljeno 15. avgust 2025 Share Objavljeno 15. avgust 2025 predvsem boš zvedu več o humanih oz o tem kaj pomeni bit človek na primeru mlade wendy in drugih otrok sej veš, to kar si vsi želimo od aliena lp noah hawley Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 15. avgust 2025 Share Objavljeno 15. avgust 2025 ma ne vem, pomoje bojo samo dosadni z Spoiler otroci od zacetka pol bojo pa vsi razen wendy umrli, ona bo pa plucky protagonist res upam da ufurajo "WY pokaze prodigy kako se streze stvarem" storyline alien je mega goofy skos, pobije vse stranske like v <30s pol pa unega brata s plot armorjem dve minuti strasi un moonwalk sem stisno pavzo pa se pet minut smejal sudden cock eye guy je bil nagnusen, zelo za++ spiderleech je bil najbolj nagnusna stvar na svetu, komaj sem gledal ko je spucala unega nigra pa pol tisti moker PLOP na tla easy dam ene 7/10 za tole Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 15. avgust 2025 Share Objavljeno 15. avgust 2025 meni je bilo kar cool. Navedek Povezava do prispevka
Volkodlak Objavljeno 15. avgust 2025 Share Objavljeno 15. avgust 2025 Adriano reče Dne, 15. 8. 2025 at 6:58: Celotna fora osmega potnika je, da gre za vrhunsko grozljivko v vesolju. Nihče ne ve točno za kaj gre, svet, plovilo, komunikacija, vse je turobno as fuck. Potem prinesejo na ladjo tega nekega hudiča in nikomur se niti sanja ne kaj je ta stvor, kaj je njegov namen, ali je inteligenten, zakaj ubija itd. V primerjavi z enko so zame že aliens beden film, skratka takoj trenutek ko se da neko ozadje in predstavi tega stvora kot biološko orožje je breaking point. Potem pa zadeva z vsakim novim produktom v seriji še bolj razvodeni Prinest dogajanje na zemljo se mi zdi še ekstra slaba ideja. Še kdo pomni skropucala od avp filmov? Ej dobro si to napisal... razlog zakaj je prvi del tako učinkovit je popolnoma isti kot npr pri Event Horiznu. Dark and gritty retro-space atmosfera, praktični efekti, odličen pacing in občutek, da od prve minute dalje počasi drsiš proti neizbežnem cosmic horrorju. Kar naredi xenomorpha v prvemu delu tako učinkovitega ni samo odličen in grotesken dizajn, ampak kdaj, kako in koliko ga film pokaže gledalcu. Less is more. Nadadljevanje mi je sicer kul in ima par res ikoničnih dialogov in shotov, vendar se mi zdi da je večji povdarek na akciji spremenil xenomopha v nič drugega kot cannon fodder in s tem izgubil temelnji blok, kateri je naredil prvi del tako učinkovit. Ostale filme v seriji pa sploh ni vredno debatirati. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 16. avgust 2025 Share Objavljeno 16. avgust 2025 Volkodlak reče pred 8 urami: Ostale filme v seriji pa sploh ni vredno debatirati O ostalih filmih v seriji ni vredno debatirati. Oprosti nisem si mogu pomagat 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 16. avgust 2025 Share Objavljeno 16. avgust 2025 (urejano) 16. avgust 2025 uredilo bitje ke_kit 1 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 20. avgust 2025 Share Objavljeno 20. avgust 2025 ni mi vec vsec bom pa pogledal do konca 1 Navedek Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 20. avgust 2025 Share Objavljeno 20. avgust 2025 Grozno jo hvalijo kot da je najboljša stvar franšize. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 20. avgust 2025 Share Objavljeno 20. avgust 2025 (urejano) Upam, da je dober končni komad. 20. avgust 2025 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Okult Objavljeno 20. avgust 2025 Share Objavljeno 20. avgust 2025 Armando reče pred 3 urami: Grozno jo hvalijo kot da je najboljša stvar franšize. sm su gledat reddit, dobesedno zato ne mormo met dobrih stvari Navedek Povezava do prispevka
PuskA Objavljeno 20. avgust 2025 Share Objavljeno 20. avgust 2025 men je cist gledljivo, dolg pa ne bo ostalo v spominu, metallica 👌🏼 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 21. avgust 2025 Share Objavljeno 21. avgust 2025 Haha, fight proti xenomorphu. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 21. avgust 2025 Avtor Share Objavljeno 21. avgust 2025 Kaki hate watch jaz dozivljam mati bozja. Uspelo mi je pogledat ene 40min prve epizode so far. Tam na ladji ko xeno pride ven, ona zenska stoji pred vrati in črni brat je ne spusti not. Kaka igralka, odigrala je tko kot da bi jo komar napadal, mild annoyance, ne pa faking xenomorph 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.