Undead Objavljeno 9. maj 2025 Share Objavljeno 9. maj 2025 Ok, odpiram ta topic. Zanima me, katere so najboljše(in panoramske) ceste v Sloveniji za kake izlete z avtom) Vršeč je res lepo panoramska, samo o kbaliteti asvalta je kot, da bi se po nekem grobem makadamu fural. 1 Navedek Povezava do prispevka
doz Objavljeno 9. maj 2025 Share Objavljeno 9. maj 2025 (urejano) rakitna - cerknica 9. maj 2025 uredilo bitje doz 1 Navedek Povezava do prispevka
HellAngel Objavljeno 9. maj 2025 Share Objavljeno 9. maj 2025 Mislm fak of.. če mislte met topic za merjenje tičev in egotripa kje se dirka, naj admin zaklene&pobriše temo, prizadetki pa pejte dirkat na za to namenjen poligon. Drgač ful lepe in razgledne ceste so od Trbiža čez Predel v Bovec, iz Kamniške Bistrice čez Volovjek v Logarsko dolino, pa iz Vipave čez Col na Godovič in proti Logatcu, ali pa dolina Kolpe, to je noro kolk se cel kanjon odpre (točnih cest se ne spomnim), pa cela Koroška mi je tko nenormaln lep ambient za kruzat. Pa seveda stara klasika, od Postojne do Kopra po stari cesti. 1 Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 9. maj 2025 Share Objavljeno 9. maj 2025 Ajdovsna - Predmeja Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 10. maj 2025 Share Objavljeno 10. maj 2025 Se it nekam vozit samo zarad lepih cest in kurit bencin mi je blo vedno prizadeto početje Voziš se zato, da prideš na neko destinacijo, vmes uživat je ok, ampak to pa je tudi to. 1 2 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 10. maj 2025 Share Objavljeno 10. maj 2025 (urejano) doz reče pred 14 urami: rakitna - cerknica Bolj kurac panoramska cesta, ker je ozko in nepregledni ovinki. Potem pa skoz cvikas kdaj ti bo kak mopedist/kolesar pripeljal po tvojem pasu. Shadow reče pred 13 urami: Ajdovsna - Predmeja Carska samo na vrhu je bedno, k je zozanje na pasmater, da se dva ne moreta srecat. Raje iz smeri Cola. 10. maj 2025 uredilo bitje Paljo Navedek Povezava do prispevka
modriadsl Objavljeno 10. maj 2025 Share Objavljeno 10. maj 2025 Adriano reče pred 1 uro: Se it nekam vozit samo zarad lepih cest in kurit bencin mi je blo vedno prizadeto početje Voziš se zato, da prideš na neko destinacijo, vmes uživat je ok, ampak to pa je tudi to. Še vedno bolje to kot nekateri, ki gredo v trgovski center na kavo🤷 4 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 10. maj 2025 Share Objavljeno 10. maj 2025 Adriano reče pred 1 uro: Se it nekam vozit samo zarad lepih cest in kurit bencin mi je blo vedno prizadeto početje Voziš se zato, da prideš na neko destinacijo, vmes uživat je ok, ampak to pa je tudi to. Pol pa spizdi nabijat poaste za gnoj nekam drugam. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 10. maj 2025 Share Objavljeno 10. maj 2025 (urejano) Lustna fura je Besnica - Smartno pri Litiji - Radece. Samo okoli Besnice moras pazit na cestne podgane, ko se matrajo cez tiste ovinke. 10. maj 2025 uredilo bitje Paljo 1 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Undead Objavljeno 10. maj 2025 Avtor Share Objavljeno 10. maj 2025 Adriano reče pred 2 urama: Se it nekam vozit samo zarad lepih cest in kurit bencin mi je blo vedno prizadeto početje Voziš se zato, da prideš na neko destinacijo, vmes uživat je ok, ampak to pa je tudi to. Ja po luknjasti cedsti ni lih fajn se vozit, pa če je še tko lep razgled. ane. Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 10. maj 2025 Share Objavljeno 10. maj 2025 Ribnica - Osilnica (Strma reber) pa valda klasika na Jezersko in pol čez v Solčavo Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 10. maj 2025 Share Objavljeno 10. maj 2025 (urejano) Undead reče pred 21 urami: Ok, odpiram ta topic. Zanima me, katere so najboljše(in panoramske) ceste v Sloveniji za kake izlete z avtom) Vršeč je res lepo panoramska, samo o kbaliteti asvalta je kot, da bi se po nekem grobem makadamu fural. Ne vem sicer, kako je po poplavnem uničenju, ampak iz Črne na Koroškem čez hribe proti Solčavi in Lučam je kr kul. Lahko vmes potegneš tudi ovinke na Robanov/Matkov kot. Pa tudi nekako Logatec-Idrija-Zakojca pri Cerknem-Bohinjska Bistrica je bila odlična tura. 10. maj 2025 uredilo bitje _Tona_ Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Adriano Objavljeno 10. maj 2025 Share Objavljeno 10. maj 2025 Undead reče pred 3 urami: Ja po luknjasti cedsti ni lih fajn se vozit, pa če je še tko lep razgled. ane. Res je, žal pri nas v večini primerov nimaš izbire. Navedek Povezava do prispevka
modriadsl Objavljeno 10. maj 2025 Share Objavljeno 10. maj 2025 Zato sem pa jaz srečen, da sem dokaj blizu severnih sosedov in imam nekaj "lokalnih" tur, ki jih opravim v treh urah z motorjem in so idealne za po službi... Noro lepe ceste običajno brez vsakršne gužve. Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 10. maj 2025 Share Objavljeno 10. maj 2025 (urejano) Z mopedom mi je tale trasa carska za chillat. Za avto je preozko. Zali Log - Baca 10. maj 2025 uredilo bitje Paljo 1 Navedek Povezava do prispevka
jlpktnst Objavljeno 20. maj 2025 Share Objavljeno 20. maj 2025 _Tona_ reče Dne, 10. 5. 2025 at 12:27: Ne vem sicer, kako je po poplavnem uničenju, ampak iz Črne na Koroškem čez hribe proti Solčavi in Lučam je kr kul. Lahko vmes potegneš tudi ovinke na Robanov/Matkov kot. Pa tudi nekako Logatec-Idrija-Zakojca pri Cerknem-Bohinjska Bistrica je bila odlična tura. Dobro vprašanje, edino nazadnje ko sem se peljal tam je bila megla/nizka oblačnost :S Navedek Povezava do prispevka
ronaldo Objavljeno 27. maj 2025 Share Objavljeno 27. maj 2025 Iz Črne cesta v Solčavo po panoramski je zrihtana, popoplavna sanacija zaključena 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ Pennywis3 Objavljeno 4. junij 2025 Share Objavljeno 4. junij 2025 Paljo reče Dne, 10. 5. 2025 at 11:33: Lustna fura je Besnica - Smartno pri Litiji - Radece. Samo okoli Besnice moras pazit na cestne podgane, ko se matrajo cez tiste ovinke. Tole grem velikokrat Radeče - Litija čez veliko presko, nora cesta sploh za motor. 2 Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 18. april 2026 Share Objavljeno 18. april 2026 K bom lih za prvomajske na Kolpi (Dol, Stari trg ob Kolpi). Je še kaj pametnega za it mal pofurat, razen klasična Strma Reber? Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 18. april 2026 Share Objavljeno 18. april 2026 (urejano) kocevje - petrina osilnica - brod na kupi po hrvaski strani brod na kupi - delnice delnice - grobnik 18. april 2026 uredilo bitje drevored 1 Navedek Povezava do prispevka
jlpktnst Objavljeno 18. april 2026 Share Objavljeno 18. april 2026 Baje Logarska-črna. Samo je bla megla ko sem se peljal Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 19. april 2026 Share Objavljeno 19. april 2026 drevored reče pred 14 urami: kocevje - petrina osilnica - brod na kupi po hrvaski strani brod na kupi - delnice delnice - grobnik tnx ta prva je kr huda ja, sicer sem ponavad raj šel kočevska reka, kot kočevje sam vedno poleti v gužvi bomo zdej kako sprobaali ja Navedek Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 19. april 2026 Share Objavljeno 19. april 2026 Ajdovščina - Razdrto (prej je za preverit da je hitra cesta odprta, če ne je en k, kot ta vikend). Logatec - Kalce - Črni vrh - Col - Ajdovščina Po krasu se mi zdi da so vse ceste lepe Idrija - Most na Soči Cela soška, od Nove Gorice do Kobarida Kobarid - Bovec Mislim da glede na km2 imamo res lepe ceste in panoramo, lahko smo srečni. Navedek Povezava do prispevka
bna Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 jlpktnst reče Dne, 18. 4. 2026 at 19:36: Baje Logarska-črna. Samo je bla megla ko sem se peljal Je lepa da ampak je ene 20 km makedama 1 Navedek Povezava do prispevka
moderator Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 Berbasecks reče Dne, 18. 4. 2026 at 10:05: K bom lih za prvomajske na Kolpi (Dol, Stari trg ob Kolpi). Je še kaj pametnega za it mal pofurat, razen klasična Strma Reber? Do Vinice je dobra meni. Navedek Povezava do prispevka
MorskaGlista Objavljeno 20. april 2026 Share Objavljeno 20. april 2026 Ajdovščina - Predmeja - Lokve - Čepovan - Postaja je bila super, dokler je niso cele asfaltirali. Navedek Povezava do prispevka
zdapi69 Objavljeno 21. april 2026 Share Objavljeno 21. april 2026 Lokve - Čepovan je končana? Navedek Povezava do prispevka
moderator Objavljeno 21. april 2026 Share Objavljeno 21. april 2026 MorskaGlista reče pred 20 urami: Ajdovščina - Predmeja - Lokve - Čepovan - Postaja je bila super, dokler je niso cele asfaltirali. gres pa na dolenjo trebuso al kaj je ze. makadam. Navedek Povezava do prispevka
modriadsl Objavljeno 21. april 2026 Share Objavljeno 21. april 2026 jlpktnst reče Dne, 18. 4. 2026 at 19:36: Baje Logarska-črna. Samo je bla megla ko sem se peljal Jaz se raje peljem iz Solčavske panoramske ceste in pri odcepu za Raduho zavijem proti dolini Bistre in se nato odpravim proti Najevski lipi. Nato se spustim do Črne in se preko Slemena spustim še proti Šoštanju. Meni ena boljših cest, ko pridem živčen iz službe, ker pogosto ne srečaš nikogar več kot pol ure. Med odcepom za Raduho in do začetka doline bistre je nekaj makedama... Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 21. april 2026 Share Objavljeno 21. april 2026 (urejano) Ce je to furca k sm jo zdele probal poustvarit na gmapsih, zgleda kr carsko. Bo treba jit zdej enkrat za praznike. 21. april 2026 uredilo bitje Paljo Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.