Skoči na vsebino

Trenutno igram [06/2025]

Priporočeni prispevki

Sej dvojka ima tudi najboljšo oceno na metacriticu. Take that atheists.

Trenutno igram samo Clair Obscur Expedition 33 in mi je postala ena tistih iger za katere nočem, da se končajo. Občasno mi tiktok spoila kako skrivnost ali neko področje, ki ga še nisem videl :avadodo: tole je FromSoft levels of "evo če najdeš imaš nekaj ur neobveznega igranja tu"

Povezava do prispevka

ER Nightreign - prvih 13 ur je bilo super zabavih. Večina imam enga kolega zraven, tako da je samo tretji random. Malo rabi na optimizaciji ker frame-i padajo na ps5 verziji (igra se na proju). Nobenega balasta, greš v igro in igraš, runda traja (če prideš do konca) cca 40 minut, tako da je lahko tudi lušten filer za vmes. 

Hitmen 3 (WOA) - vsake toliko mi zapaše in naredim še preostanek mankajočih trofej. Celotni WOA (world of assassination)  paket je vsebinsko tok poln, da je vedno kaj zabavnega za delat. 

MH Wilds - dnevno hunt ali dva, toliko da se dopamin zrihta in da se lahko normalno pride čez dan :)

Povezava do prispevka

Spet se najjaci zombi spil svih vremena, Project Zomboid, laufa

Dali so ragdoll fiziko noter, faking KONCNO. Pa nerfali damage, ki ga chrashanje v zombije povzroci. At last lahko (almost) GTA style ruzim naokrog po mapi, brez da bi me bilo prevec strah za izjeban avto :D

NPC Bandits mod je takisto postal mnogo bolj zajeban, organski in uzivaski za igranje. Sprobal sem ene 6 razlicnih sejvov, zmerom me je mal vn iz mesta, ko sem hotel zaspati v ukradenem avtu, zajela mala grupa pedera in si zazelela moje imovine. Zdaj se celo na glas pogovarjajo in se znajo fajtat, borit nazaj, ako jih zacnes drmat prvi in streljajo ko on random Turcin na olimpijskih, kar v praksi pomeni, da crknes ekstremno hitro. Naenkrat so vsi zombiji cist postranska nadloga, kajti po cca petih, sestih dneh, se zacnejo po svetu spawnat jebeni dezerterji, oborozeni od vratu do spodnjih gat. En mod doda v igro nova, mocnejsa orozja in naenkrat ma vsak kurac palac Portugalac najmocnejsi AR z x8 scopeom, s katerim te šicne cez pol Louisvillea 🫠 Mogu sem se na novo naucit igrat, kajti prej se je slo za to, da te zombiji ne vidijo in so orozja bila, razen v endgameu, dokaj neuporabna od zacetka. Nowadays, ce izberem starting kit v sandbox optionsih, dobim v rugzaku poleg skatle Domacica keksov in flase vode, se pistolo, pet polnih sarzerjev in skatlo 100ih metkov. Shit is getting serious :D

Tole bo certified bonafide banger, ko vse novitete iz unstable verzije pridejo v main branch, se posebej bo razlika v multiplayerju, en Poljak, na cigar serverju sem prezdel nezdravo kolicino ur, je napovedal, da bo poleg vanilla serverja pocasi zalaufal se enga, na katerem bo imel par modov, vkljucujoc NPCje in server naredil PvPvE 😎 Dolgo je trajalo, ampak se je definitivno splacalo pocakat na nov content update, tenks Englezi :)

Povezava do prispevka
PS5 Lover reče pred 19 urami:

Dej kej več napiš:ninja:

Igral kake pol ure, atmosfera in glasba sta v nulo, tudi govorci pa sami filmčki vmesni so precej dobri, tudi pogovor z drugimi, ki niso posneti so v slogu starega Fallouta ipd.

Boju manjka tisti šus ko nekoga zadeneš ampak to jih pomoje uspe rešiti, imaš blok, izmik,udarec (kar sem sprobal) in ni slabo ampak je že uporabnik Amnesia omenil to slabost ko nekoga udariš je preprosto mlačno.

Sam mislim, da bom igro kupil v Early Access po tem kar sem imel možnost poskusiti zlasti če cena ne bo nabita.

Ne vem kaj ti ustreza ampak mene zanima tudi ker je svet drugačen, atmosfera, sama igra v sekvencah(dobri govorci) in bi znala igra sploh zloščena in s tistim občutkom v boju ena boljših stvari tega leta.

Poskusi.

Povezava do prispevka
Armando reče pred 6 urami:

Igral kake pol ure, atmosfera in glasba sta v nulo, tudi govorci pa sami filmčki vmesni so precej dobri, tudi pogovor z drugimi, ki niso posneti so v slogu starega Fallouta ipd.

Boju manjka tisti šus ko nekoga zadeneš ampak to jih pomoje uspe rešiti, imaš blok, izmik,udarec (kar sem sprobal) in ni slabo ampak je že uporabnik Amnesia omenil to slabost ko nekoga udariš je preprosto mlačno.

Sam mislim, da bom igro kupil v Early Access po tem kar sem imel možnost poskusiti zlasti če cena ne bo nabita.

Ne vem kaj ti ustreza ampak mene zanima tudi ker je svet drugačen, atmosfera, sama igra v sekvencah(dobri govorci) in bi znala igra sploh zloščena in s tistim občutkom v boju ena boljših stvari tega leta.

Poskusi.

Kak rig maš in kako je zoptimizirana? Videl sem samo bizarno smešen post za system requirements kjer je pisalo da rabiš 4090 na ultra settingsih s 4k in 30fps z upscalingom. 

Povezava do prispevka

Ker mi je bala, da imam čisto preveč nedokončanih iger, letos praktično ne igram novega, ampak končujem stare grehe. So far so good, edino Horizon: Forbidden West mi ne gre, pa zdaj ko nekaj časa nisem igral, sem zgubil filing, in bi moral prav it od začetka, ampak mi je čisto preveč dolgočasen uvod. Na najtežji stopnji pa se enostavno več ne spomnim, kako igrat, nimam več Horizon-motorike. Al bom znižal težavnost al bom začel znova al pa ne bom končal, neki bo :D 

Anyway, sedaj končujem še en greh, ki je ostal na ene 60 %, NEON WHITE. Indij ljubljenec iz leta 2022 z brutalnih 89 na Metacriticu in še večjim fandomom med regularnimi igralci. Še vedno mi je glavna zamera, da je zgodba tako mid in da so si to mid zgodbo drznili razvleči na ful enih dialogov in jadnega klikanja po powerpoint visual novelu. Sam ko pride do igralnosti, pa ga ta igračka seka kot redkokatera. Gre za speedrun FPS, kjer moraš približno enominutne stopnje končati karseda hitro, ponavadi to pomeni ubiti vse sovrage in priti do končnega checkpointa. Vsako orožje, ki ga ima igralec, ima dva načina uporabe - pištolica recimo služi streljanju ali double jumpu, ki ga lahko aktiviraš, dokler imaš v pištoli še vsaj en naboj. Kalašnik služi streljanju, druga uporaba je pa bomba ali za pokončanje več sovražnikov na kupu ali pa za boost jump, če skočiš nanjo v momentu, ko eksplodira. In tako naprej ... Predvsem je cool, ker se ob igranju prav vsakdo počuti kot tahud speedrunner. 

Moram reči, da mi je igra ena najbolj zagonetenih za ocenit to generacijo. Gameplay mi je 9/10, zgodba 4-5/10, tako da celotno nekje med 7 in 8, ampak vseeno bolj 7, preprosto zgodba preveč tuče dol

Povezava do prispevka

image.thumb.png.2ead510d8d827b84339132fcf4cae193.png

V drugo je le šlo. Prvič 3je karti, ampak glede nato koliko nisem igral in kako slab sem je blo vseeno nekaj dobrega. Naslednjič pa tudi 2 karta, tako  je še mnogo mnogo prostora za izboljšavo. Ampak 8 star gore je prav fun. Čeprav je verjetno bolj fun v areni. >_<

Povezava do prispevka

Jo fegeti in tiste dve ženski, samo droppam bay da povem, da je Claire Obscüüür Expedition 33 najboljši jrpg ever made, najboljši špil letos in tud tko overall S-tier špil. Maš JRPG špile z boljšo combat mehaniko (ReFantazio), bolj nostalgičnim okoljem (SŠ v Personi), ma overall pa take prezentacije, glasbe, tempa, arta, twisted drak zgodbe, overworlda, občutka avanture pri odkrivanju mape, nekonvencionalnosti / nešablonskosti / ne-ubisoftovstva raziskovanja in mape, spoštovanja igralčeve pameti itd... IMO ni imel še noben jrpg. Ever. To je Final Fantasy 7, ki bi ga naredila original FF 7 ekipa v 2025.

Obvezen must play za čist vsakega gaymerja IMO. To je pa isto kot je bil BG 3 za iso rpgje.

• Račka +1 3
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka
Galko reče pred 5 urami:

Jo fegeti in tiste dve ženski, samo droppam bay da povem, da je Claire Obscüüür Expedition 33 najboljši jrpg ever made, najboljši špil letos in tud tko overall S-tier špil. 

Obvezen must play za čist vsakega gaymerja IMO. To je pa isto kot je bil BG 3 za iso rpgje.

Ma nevem če je čisto za vsakega gejmerja. Osebno me jrpg-ji niso nikoli mikali (prav tako kot ne turn-based isometrični rpg-ji) pa me je BG3 totalno obsedel po dveh urah igranja ko sem se spravil probati nekaj drugačnega. Na drugi strani sem se pa matral igrat Exp 33 cele tri ure dokler mi ni dojadilo in ga zbrisal - špil preprosto ni za mene oziroma moj okus. Ne zgodba, ne artstyle in ne gameplay. And that's okay.

Predno me napade trop hijen - to defenitivno ne pomeni, da je igra slaba oziroma over-hypana. Če nič drugega svaka čast malemu teamu developerjev da so uleteli ven z produktom ki se gladko poščije na AAA sceno.

GOTY za 2025 je IMO še vedno KCD2

Povezava do prispevka
Volkodlak reče pred 1 uro:

Ma nevem če je čisto za vsakega gejmerja. Osebno me jrpg-ji niso nikoli mikali (prav tako kot ne turn-based isometrični rpg-ji) pa me je BG3 totalno obsedel po dveh urah igranja ko sem se spravil probati nekaj drugačnega. Na drugi strani sem se pa matral igrat Exp 33 cele tri ure dokler mi ni dojadilo in ga zbrisal - špil preprosto ni za mene oziroma moj okus. Ne zgodba, ne artstyle in ne gameplay. And that's okay.

Predno me napade trop hijen - to defenitivno ne pomeni, da je igra slaba oziroma over-hypana. Če nič drugega svaka čast malemu teamu developerjev da so uleteli ven z produktom ki se gladko poščije na AAA sceno.

GOTY za 2025 je IMO še vedno KCD2

Po 3 urah nisi niti zapustil Lumiera. Poskusi preigrati do drugega acta.

Povezava do prispevka

Po KDC2 sem šel čist kontra, na astro bot 2, še ene klobase nebi mogu back to back. Sede na pune bombice, kr ne morem verjet da so leveli tko raznoliki, da ni nikol dolgčas, ful se z fiziko igrajo, polno enih mini zadevic ki dodajo k mozaiku zabave. Mam pa čist poletne sessione, 1-2 mapci na dan in ugasnem. 

Povezava do prispevka

Trenutno igram tak zanimiv spekter iger.

Roadcraft - pomagam Severni afriki po neurju in JV Evropi postaviti oddajnike. Vmes pa seveda asfaltiram območja v Naturi 2000.:D

Mario cart World - knockout mode čista droga

Lies of P: Overture - kot že smetana govori definitivno najboljša kopija darksouls špilov.

Povezava do prispevka

Obrno Indiana Jones the Last Circle - odlično težko bi nardil bolšo indy igrco imo

Nadaljujem z Alan Wake 2 - carsko, kaki deli so mal bedni (npr Alan na podzemni), sam drugač pa kudos devom kako jim rata ujet Lynch estetiko pa vajbse pa še zmeri naredit neki svojga

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...