Skoči na vsebino

[PS5/PC] Nioh 3

Priporočeni prispevki

Imam se dolocene zadrzke. Moti me da so orozja fiksna (kusari gama recimo ne mores igrat na samurai). Ninja mode je kul da se ti ninjutsu z udarci napolne, po drugi strani pa ninja mode ful pogresa ki flux.

Pa skilli na leva gobica plus trikotnik je katastrofa. Boljse je L1 plus tipka, lepse se inputa.

Soul core na magic je zanimiva sprememba, yokai skille sem osebno preferiral. Se mi zdi, da je Nioh2 meni osebno peak zanra.

uredilo bitje bitsurugi
Povezava do prispevka
bitsurugi reče pred 10 minutami:

Imam se dolocene zadrzke. Moti me da so orozja fiksna (kusari gama recimo ne mores igrat na samurai). Ninja mode je kul da se ti ninjutsu z udarci napolne, po drugi strani pa ninja mode ful pogresa ki flux.

Pa skilli na leva gobica plus trikotnik je katastrofa. Boljse je L1 plus tipka, lepse se inputa.

Soul core na magic je zanimiva sprememba, yokai skille sem osebno preferiral. Se mi zdi, da je Nioh2 meni osebno peak zanra.

Fiksna orozja me ne motijo. Mene moti balans. Ninja je prevec dober, da bi sploh rabil samuraja. Skill leva g.+trikotnik je grozen. Niti enkrat nisem sfural skilla. 

Bomo videli kaj bo, ko igra pride ven. Pa tudi soul core so zakomplicirali brezveze. 

Še zdaj mi ni jasno, a v Yin ti ne šteje attack in defense? Ko dam soul v Yang, dobim dodatni attack in defense, v Yin pa zgleda, da ne? 

Povezava do prispevka
  • 2 mesca kasneje...
  • 2 mesca kasneje...
  • 3 tedne kasneje...
  • 1 mesec kasneje...

Jaz pa sem malo skeptičen oz. zaenkrat še zadržan.

Ponovno preigravam dvojko in bom pogrešal misije. Najbrž edini, ampak bmk, tako je moje osebno mnenje. Meni so bile misije prokleto dobre, sploh sidemissioni in twilighti, ko si šel isto misijo z malo drugačnim layoutom, drugačno razporeditvijo mobov ipd., kar je dodalo čisto drug feel isti mapi. Sploh fantastično so bile narajene krajšnjice v main missionih, na nekaterih mapah se konkretno zgubljaš. Kar sem igral v alfi od N3 daje manjše možnosti preigravanja. 

Pa open world, da je res dober, mora biti Zelda/ER stil. Tukaj mi deluje bolj Assassins creed/FF Rebirth/Tsushima stil, pač svet razdeljen na neke cone, te imajo ponavljajoča mini opravila/checklisto (chase the fox, assault the fort ipd.), ki je sprva še kul, sem prepričan pa, da bodo postale repetitivne v 4./5. coni, če res ne bodo dovolj raznolike.

V alfi mi tudi ni bil všeč ta nov stil omya/ninjutsuja, ki je sedaj le kot mini yokai ability. Pa samurai/ninja delitev mi tudi ni dišala preveč. Ajde, jim dam plus za to, da so šli v nekaj novega, ampak pogrešal bom yokai ability sistem in burste iz dvojke, ki so še vedno top shit.

Povezava do prispevka
bitsurugi reče pred 6 minutami:

Ponovno preigravam dvojko in bom pogrešal misije. Najbrž edini, ampak bmk, tako je moje osebno mnenje. Meni so bile misije prokleto dobre, sploh sidemissioni in twilighti, ko si šel isto misijo z malo drugačnim layoutom, drugačno razporeditvijo mobov ipd., kar je dodalo čisto drug feel isti mapi. Sploh fantastično so bile narajene krajšnjice v main missionih, na nekaterih mapah se konkretno zgubljaš. Kar sem igral v alfi od N3 daje manjše možnosti preigravanja. 

Pa open world, da je res dober, mora biti Zelda/ER stil. Tukaj mi deluje bolj Assassins creed/FF Rebirth/Tsushima stil, pač svet razdeljen na neke cone, te imajo ponavljajoča mini opravila/checklisto (chase the fox, assault the fort ipd.), ki je sprva še kul, sem prepričan pa, da bodo postale repetitivne v 4./5. coni, če res ne bodo dovolj raznolike.

V alfi mi tudi ni bil všeč ta nov stil omya/ninjutsuja, ki je sedaj le kot mini yokai ability. Pa samurai/ninja delitev mi tudi ni dišala preveč. Ajde, jim dam plus za to, da so šli v nekaj novega, ampak pogrešal bom yokai ability sistem in burste iz dvojke, ki so še vedno top shit.

amen, brother. se strinjam v nulo. Dodam pa še tole, rahlo mi je immersion breaking/čudna tale transformacija iz samuraja v ninjo. Zdej sem samuraj, boom, evo me ninja :D ne vem, hecno se mi zdi

sem pa videl, da je glih ta transformacija v bistvu namesto burst counterja. 

Ne vem, jaz bom day one, Nioh je le Nioh.

Povezava do prispevka
bitsurugi reče pred 18 minutami:

čist delim mnenje

sploh misije so bile top, ne rabit biti vsak špil open world. Kaj mi je blo še top pri stranskih misijah - ene so bile kratke ko moj kurac. Uno 2 minuti akcije, čao. Direktno nabuffan boss, 5 minut fajta, ajde momci. Pa ene par misij je imelo še kar alter objective, kar je vedno carsko ker mal razbije gameplay, na tem bi lahko še bolj gradili

tko da, jem tudi pogrešal misije. Ker nisem tak fan kot vi, ne grem v Day 1 in bom rajši počakal na vaša mnenja - "open world" ter tudi že omenjeno preskakovanje med samurajem in ninjo mi dejansko deluje, da lahko zelo zaserje špil, sori ninđa

uredilo bitje Galko
Povezava do prispevka

Main misije so vključene v open world, vsaj v alfi je bilo tako: recimo si imel ''dungeon'', ki je bila de facto misija. Kar nisem zasledil so ti side missioni, kjer main mission malo drugače razporedijo, recimo namesto cele mape imaš le manjši del, ampak s povsem drugačnim mob placementom ter smerjo. Dvojka je tudi ful reciklirala iz eneke (v dobrem smislu) in si imel dosti mini map iz enke (bath house na primer).

Bomo videli, ampak po moje, kot že rečeno, ta open world koncept, ki je očitno navdih dobil v Elden Ringu, ni za vsako zvrst in ni nujno dober, če ni narejen za prav.

Povezava do prispevka
Kočevc reče pred 1 minuto:

Kako se igrica primerja z Wo Long Fallen Dynasty? Slisi se da je Nioh 2 zelo podobna, sploh po galko kratkokurcnih style misijah in ostalega glede misij

Ni niti priblizno podobna. Vse je drugace. Cel combat sistem je v Niohu 150x boljsi. 

Tko ti povem, Nioh 2 je najboljsa soulslike igra sploh, s tem, da ima boljse combat mehanike kot vse From igre. 

• Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Qlql lih sem googlal vceraj

Jutri zjutraj bomo igrali

Malo me zanima koloko bo dolg demo

Upam da bo samo za ene 2 3 dni, da ostalo do izida malo pilim build in razne combote in sistem

To mi je ql ideja tako iz marketing vidika kot iz gamplay vidika, da ko izide igra se na rabis neli lovit in navajat na igro in ai ze not

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...