Vučko3 Objavljeno 7. junij 2025 Share Objavljeno 7. junij 2025 Demo je zunaj. Ni koridorski, open field, pa se špilajte. Par stvari je novih, glede na Nioh 2, koga bo zanimalo, bo sprobal @bitsurugi kak se ti zdi novi sistem switchanja ninja/samurai? 2 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 7. junij 2025 Share Objavljeno 7. junij 2025 (urejano) Imam se dolocene zadrzke. Moti me da so orozja fiksna (kusari gama recimo ne mores igrat na samurai). Ninja mode je kul da se ti ninjutsu z udarci napolne, po drugi strani pa ninja mode ful pogresa ki flux. Pa skilli na leva gobica plus trikotnik je katastrofa. Boljse je L1 plus tipka, lepse se inputa. Soul core na magic je zanimiva sprememba, yokai skille sem osebno preferiral. Se mi zdi, da je Nioh2 meni osebno peak zanra. 7. junij 2025 uredilo bitje bitsurugi 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 7. junij 2025 Avtor Share Objavljeno 7. junij 2025 bitsurugi reče pred 10 minutami: Imam se dolocene zadrzke. Moti me da so orozja fiksna (kusari gama recimo ne mores igrat na samurai). Ninja mode je kul da se ti ninjutsu z udarci napolne, po drugi strani pa ninja mode ful pogresa ki flux. Pa skilli na leva gobica plus trikotnik je katastrofa. Boljse je L1 plus tipka, lepse se inputa. Soul core na magic je zanimiva sprememba, yokai skille sem osebno preferiral. Se mi zdi, da je Nioh2 meni osebno peak zanra. Fiksna orozja me ne motijo. Mene moti balans. Ninja je prevec dober, da bi sploh rabil samuraja. Skill leva g.+trikotnik je grozen. Niti enkrat nisem sfural skilla. Bomo videli kaj bo, ko igra pride ven. Pa tudi soul core so zakomplicirali brezveze. Še zdaj mi ni jasno, a v Yin ti ne šteje attack in defense? Ko dam soul v Yang, dobim dodatni attack in defense, v Yin pa zgleda, da ne? Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 8. junij 2025 Avtor Share Objavljeno 8. junij 2025 Vse narejeno, obe verziji zadnjega bossa in Bloodedge Demon. Tudi skapiral L3 trikotnik skille, funkcionira https://streamable.com/jy2y9k 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 9. junij 2025 Share Objavljeno 9. junij 2025 woke igra, kr štiri joške 4 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 9. junij 2025 Share Objavljeno 9. junij 2025 Pa muslimanka je, bljak, zakrita faca Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 4. september 2025 Share Objavljeno 4. september 2025 Pismo, nekatere windupe ima takšne, da je še Margit mu lahko fovš 2 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 21. november 2025 Avtor Share Objavljeno 21. november 2025 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 12. december 2025 Share Objavljeno 12. december 2025 Demo konec januarja. 3 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 12. december 2025 Avtor Share Objavljeno 12. december 2025 Igra 6. feb, demo 29 jan. E jebiga Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 12. december 2025 Share Objavljeno 12. december 2025 (urejano) dobro je bomo otvorili novo sezono itak do konc januarja ne bo nic pametnega razen ce ne padejo kaksna presenecenja edino malo me skrbi ker dvojka me ni primla 12. december 2025 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 12. december 2025 Share Objavljeno 12. december 2025 Imas se nove moštrote v MH Wilds januarja 1 Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 19. januar 2026 Share Objavljeno 19. januar 2026 bump. tema bo kmalu oživela, hype se dviga, najboljši soulslike se vrača in po deh mojstrovinah ne gre pričakovati nič drugega kot še tretjo! Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 19. januar 2026 Share Objavljeno 19. januar 2026 Jaz pa sem malo skeptičen oz. zaenkrat še zadržan. Ponovno preigravam dvojko in bom pogrešal misije. Najbrž edini, ampak bmk, tako je moje osebno mnenje. Meni so bile misije prokleto dobre, sploh sidemissioni in twilighti, ko si šel isto misijo z malo drugačnim layoutom, drugačno razporeditvijo mobov ipd., kar je dodalo čisto drug feel isti mapi. Sploh fantastično so bile narajene krajšnjice v main missionih, na nekaterih mapah se konkretno zgubljaš. Kar sem igral v alfi od N3 daje manjše možnosti preigravanja. Pa open world, da je res dober, mora biti Zelda/ER stil. Tukaj mi deluje bolj Assassins creed/FF Rebirth/Tsushima stil, pač svet razdeljen na neke cone, te imajo ponavljajoča mini opravila/checklisto (chase the fox, assault the fort ipd.), ki je sprva še kul, sem prepričan pa, da bodo postale repetitivne v 4./5. coni, če res ne bodo dovolj raznolike. V alfi mi tudi ni bil všeč ta nov stil omya/ninjutsuja, ki je sedaj le kot mini yokai ability. Pa samurai/ninja delitev mi tudi ni dišala preveč. Ajde, jim dam plus za to, da so šli v nekaj novega, ampak pogrešal bom yokai ability sistem in burste iz dvojke, ki so še vedno top shit. 1 Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 19. januar 2026 Share Objavljeno 19. januar 2026 Open world? damn to niti nisem vedel, da gredo v to smer... zanimivo, sem mislil, da bo to ostalo pri Ronin seriji, Nioh pa ostaja mission based... 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 19. januar 2026 Avtor Share Objavljeno 19. januar 2026 bitsurugi reče pred 6 minutami: Jaz pa sem malo skeptičen oz. zaenkrat še zadržan. Ponovno preigravam dvojko in bom pogrešal misije. Najbrž edini, ampak bmk, tako je moje osebno mnenje. Meni so bile misije prokleto dobre, sploh sidemissioni in twilighti, ko si šel isto misijo z malo drugačnim layoutom, drugačno razporeditvijo mobov ipd., kar je dodalo čisto drug feel isti mapi. Sploh fantastično so bile narajene krajšnjice v main missionih, na nekaterih mapah se konkretno zgubljaš. Kar sem igral v alfi od N3 daje manjše možnosti preigravanja. Pa open world, da je res dober, mora biti Zelda/ER stil. Tukaj mi deluje bolj Assassins creed/FF Rebirth/Tsushima stil, pač svet razdeljen na neke cone, te imajo ponavljajoča mini opravila/checklisto (chase the fox, assault the fort ipd.), ki je sprva še kul, sem prepričan pa, da bodo postale repetitivne v 4./5. coni, če res ne bodo dovolj raznolike. V alfi mi tudi ni bil všeč ta nov stil omya/ninjutsuja, ki je sedaj le kot mini yokai ability. Pa samurai/ninja delitev mi tudi ni dišala preveč. Ajde, jim dam plus za to, da so šli v nekaj novega, ampak pogrešal bom yokai ability sistem in burste iz dvojke, ki so še vedno top shit. amen, brother. se strinjam v nulo. Dodam pa še tole, rahlo mi je immersion breaking/čudna tale transformacija iz samuraja v ninjo. Zdej sem samuraj, boom, evo me ninja ne vem, hecno se mi zdi sem pa videl, da je glih ta transformacija v bistvu namesto burst counterja. Ne vem, jaz bom day one, Nioh je le Nioh. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 19. januar 2026 Avtor Share Objavljeno 19. januar 2026 Hattori reče Pravkar: Open world? damn to niti nisem vedel, da gredo v to smer... zanimivo, sem mislil, da bo to ostalo pri Ronin seriji, Nioh pa ostaja mission based... Ne bo glih open world, oni temu pravijo open field. Torej mapa ni linearna, ampak lahko malo skaces okoli. 1 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 19. januar 2026 Share Objavljeno 19. januar 2026 Jaz bom prav gotovo day1 oz. celo day 29.1., ko pride demo. Sem že preorderal, pač franšiza mi je top. Demo save se bo prenesel v celo igro, tako da dobimo v bistvu zastonj early (limited) access. 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 19. januar 2026 Share Objavljeno 19. januar 2026 (urejano) bitsurugi reče pred 18 minutami: Jaz pa sem malo skeptičen oz. zaenkrat še zadržan. Ponovno preigravam dvojko in bom pogrešal misije. Najbrž edini, ampak bmk, tako je moje osebno mnenje. Meni so bile misije prokleto dobre, sploh sidemissioni in twilighti, ko si šel isto misijo z malo drugačnim layoutom, drugačno razporeditvijo mobov ipd., kar je dodalo čisto drug feel isti mapi. Sploh fantastično so bile narajene krajšnjice v main missionih, na nekaterih mapah se konkretno zgubljaš. Kar sem igral v alfi od N3 daje manjše možnosti preigravanja. Pa open world, da je res dober, mora biti Zelda/ER stil. Tukaj mi deluje bolj Assassins creed/FF Rebirth/Tsushima stil, pač svet razdeljen na neke cone, te imajo ponavljajoča mini opravila/checklisto (chase the fox, assault the fort ipd.), ki je sprva še kul, sem prepričan pa, da bodo postale repetitivne v 4./5. coni, če res ne bodo dovolj raznolike. V alfi mi tudi ni bil všeč ta nov stil omya/ninjutsuja, ki je sedaj le kot mini yokai ability. Pa samurai/ninja delitev mi tudi ni dišala preveč. Ajde, jim dam plus za to, da so šli v nekaj novega, ampak pogrešal bom yokai ability sistem in burste iz dvojke, ki so še vedno top shit. čist delim mnenje sploh misije so bile top, ne rabit biti vsak špil open world. Kaj mi je blo še top pri stranskih misijah - ene so bile kratke ko moj kurac. Uno 2 minuti akcije, čao. Direktno nabuffan boss, 5 minut fajta, ajde momci. Pa ene par misij je imelo še kar alter objective, kar je vedno carsko ker mal razbije gameplay, na tem bi lahko še bolj gradili tko da, jem tudi pogrešal misije. Ker nisem tak fan kot vi, ne grem v Day 1 in bom rajši počakal na vaša mnenja - "open world" ter tudi že omenjeno preskakovanje med samurajem in ninjo mi dejansko deluje, da lahko zelo zaserje špil, sori ninđa 19. januar 2026 uredilo bitje Galko Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 19. januar 2026 Share Objavljeno 19. januar 2026 Main misije so vključene v open world, vsaj v alfi je bilo tako: recimo si imel ''dungeon'', ki je bila de facto misija. Kar nisem zasledil so ti side missioni, kjer main mission malo drugače razporedijo, recimo namesto cele mape imaš le manjši del, ampak s povsem drugačnim mob placementom ter smerjo. Dvojka je tudi ful reciklirala iz eneke (v dobrem smislu) in si imel dosti mini map iz enke (bath house na primer). Bomo videli, ampak po moje, kot že rečeno, ta open world koncept, ki je očitno navdih dobil v Elden Ringu, ni za vsako zvrst in ni nujno dober, če ni narejen za prav. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 19. januar 2026 Share Objavljeno 19. januar 2026 Kako se igrica primerja z Wo Long Fallen Dynasty? Slisi se da je Nioh 2 zelo podobna, sploh po galko kratkokurcnih style misijah in ostalega glede misij Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 19. januar 2026 Avtor Share Objavljeno 19. januar 2026 Kočevc reče pred 1 minuto: Kako se igrica primerja z Wo Long Fallen Dynasty? Slisi se da je Nioh 2 zelo podobna, sploh po galko kratkokurcnih style misijah in ostalega glede misij Ni niti priblizno podobna. Vse je drugace. Cel combat sistem je v Niohu 150x boljsi. Tko ti povem, Nioh 2 je najboljsa soulslike igra sploh, s tem, da ima boljse combat mehanike kot vse From igre. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 19. januar 2026 Share Objavljeno 19. januar 2026 demo ha bomo probali demo pa bomo vidli izgleda bo demo od zacetka igre ker se bo save prenesel Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 28. januar 2026 Share Objavljeno 28. januar 2026 Danes opolnoci bo na voljo demo. Save file bos lahko prenesel na polno igro. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 28. januar 2026 Avtor Share Objavljeno 28. januar 2026 KOMAJ ČAKAM. pa norca sem se delal, zakaj je demo en teden pred releaseom jutri akcija! Koncno nekaj! Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 28. januar 2026 Share Objavljeno 28. januar 2026 Qlql lih sem googlal vceraj Jutri zjutraj bomo igrali Malo me zanima koloko bo dolg demo Upam da bo samo za ene 2 3 dni, da ostalo do izida malo pilim build in razne combote in sistem To mi je ql ideja tako iz marketing vidika kot iz gamplay vidika, da ko izide igra se na rabis neli lovit in navajat na igro in ai ze not Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 28. januar 2026 Share Objavljeno 28. januar 2026 Rekel bi kot Alfa. Torej par ur. Slaba dva dni. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 28. januar 2026 Share Objavljeno 28. januar 2026 Dobro cene se bomo malo bolj posvetili charater costumization kot v dragona dogma 2 :)) Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.