Galko Objavljeno 15. marec 2026 Share Objavljeno 15. marec 2026 (urejano) Men je zaenkrat act 1 > 2 > 3 > 4 Se pa strinjam ja, džungelski level bI bil lahko SICK. Lahk bi še kake gorile pa merjasce pa mamute pa ostale stvari iz afrike notr fuknil in bi bil res tak brutal prehistoric level Najbolj cool bi blo pa če bi bil chapter 5 v vesolju leta 2544 pa bi bil tak cyber sci fi hell z light saberji, električnimi nunčaki, palicami plutonija, hammerji z jedrsko konico itd. Če je kak špil dovolj yolo random za kaj takega, je to Nioh 15. marec 2026 uredilo bitje Galko 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 15. marec 2026 Share Objavljeno 15. marec 2026 J 5. Akt v vesolju z light saberjem in ekvivalenti bi bil 95 ocena in krepak stisk roke zagotovljeno :)))) 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 16. marec 2026 Share Objavljeno 16. marec 2026 Evo sem vedel da če kdo, boš ti znal cenit 1 Navedek Povezava do prispevka
Heretik Objavljeno 16. marec 2026 Share Objavljeno 16. marec 2026 To bi še jaz inštaliral če bo confirmed, a je prišu kdo v chapter 5? Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 16. marec 2026 Avtor Share Objavljeno 16. marec 2026 (urejano) Galko reče pred 7 urami: Ej nigger brother @Vučko3, zakaj ti je act 4 najboljši act u igri. Men je zaenkrat najslabši (sem glih na začetku Crucibla v centru mape) Barvna paleta me dela živčnega, preveč je vijoločno-rdeča, pa okolje mi ful ni tok tr00 kokr v prejšnjih actih. Pa še vsi so fire resistant, prasci. Act 1 mi je še vedno abslouten goat Team Ninja levelbuildinga a rata kej drgač al je cel level v tej demonic apocalypse vijolično-rdeči? Najbolj intenziven, edini act kjer čutim urgency (nuja?). Pa tudi zaradi zadnjih dveh misij, kjer ti igra vrze v faco vse kar si videl do zdaj. Prvi acti je bil prevec lahkoten, cetrti te sili naprej. Vsec mi je ta pritisk. Pa tudi najboljse dizajniran je, deluje mi veliko bolj naravno povezan. 16. marec 2026 uredilo bitje Vučko3 1 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 16. marec 2026 Share Objavljeno 16. marec 2026 Meni je tudi 4. akt najboljsi. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 16. marec 2026 Share Objavljeno 16. marec 2026 Ne vem jaz sem metal shurikane povsot isto je pa res da sta zadnjaa dva crucibla al tri kolko jih je v actu 4 bolj si.. in je level design malo boljsi ampak s5 art raz ize huse povsot in 50 odtenkov rdece jlmeni osebno ni neki.. je pa zadnja misija v tem stilu ql in najboljsa od vseh Ma tudi zadnji crucibli in misije so narejene bolj OG nioh stajl Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 2. april 2026 Share Objavljeno 2. april 2026 včeri zvečer obrnil. Naredil gauntlet, odlomil zadnjega bossa, odrezal glavo bratu, good stuff. Carsko tempiran zaključek in overall res res res carski špil. Čeprav priznam, da se mi je na koncu že malo vlekel, vseeno sem spičil +60 ur v nabijanje s pendrekom po momcih zdaj pa na RE 9 couch hot seat s kolegom in Fatal Frame 2 R solo ponoči, m m mmm, rahla sprememba žanra 2 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.