Vučko3 Objavljeno 29. januar 2026 Avtor Share Objavljeno 29. januar 2026 Pubeci, je kdo sprobal? Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 29. januar 2026 Share Objavljeno 29. januar 2026 60GB download za jebeni demo na Steamu Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 29. januar 2026 Share Objavljeno 29. januar 2026 Noben še ne igra, Bigboss pa že meta builde gleda na YT. 1 4 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 29. januar 2026 Share Objavljeno 29. januar 2026 (urejano) Vučko3 reče pred 27 minutami: Pubeci, je kdo sprobal? Demo ima cca osem do deset ur kontenta (plus/minus odvisno od tega, kako si hiter), pri čemer je praktično identičen alfi (recimo tutorial imaš na začetku, ki ga v alfi ni bilo). Igra izide šele čez en teden. Se sploh ne mudi. 29. januar 2026 uredilo bitje bitsurugi 1 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 29. januar 2026 Share Objavljeno 29. januar 2026 (urejano) Zdele sem igral kako urco in mi je kot nekaksen Ninja Gaiden, samo da si lahko equipas razlicen gear in dodeljujes stat pointe + Ki (stamina?) bar management Pa skaces med samurajem in ninjo. Pri obeh si lahko equipas svoj weapon, samo se razlicno scailajo glede na stat pointe. Nimam pojma kako je to blo v 1ki in 2ki, ker jih nisem igral Se mi zdi, da bos imel polno nekega geara, ki ga bos samo prodajal oz. zrtvoval za currency. 29. januar 2026 uredilo bitje Paljo Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 29. januar 2026 Avtor Share Objavljeno 29. januar 2026 Paljo reče pred 27 minutami: Zdele sem igral kako urco in mi je kot nekaksen Ninja Gaiden, samo da si lahko equipas razlicen gear in dodeljujes stat pointe + Ki (stamina?) bar management Pa skaces med samurajem in ninjo. Pri obeh si lahko equipas svoj weapon, samo se razlicno scailajo glede na stat pointe. Nimam pojma kako je to blo v 1ki in 2ki, ker jih nisem igral Se mi zdi, da bos imel polno nekega geara, ki ga bos samo prodajal oz. zrtvoval za currency. Prejsnje igre so imele loceno. Samuraj ali ninja ali magic, recimo. Tale switch je samo v Nioh 3. In ja, veliko lootanja je v igri Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 29. januar 2026 Share Objavljeno 29. januar 2026 (urejano) Sem igral malo demo. Žal mi ne sede. Enka mi je imela res kul fight, dvojka je pol evolvirala v, za moj okus, preveč spektakularno bleščanje, sedaj pa je še več tega in stvar že skoraj meji na znansteveno fantastiko. tl;dr Prestar sem, da bi lahko sledil vsemu dogajanju in hkrati uspešno hendlal vse mehanike bojevanja. 29. januar 2026 uredilo bitje ke_kit 2 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 29. januar 2026 Avtor Share Objavljeno 29. januar 2026 ke_kit reče pred 33 minutami: Sem igral malo demo. Žal mi ne sede. Enka mi je imela res kul fight, dvojka je pol evolvirala v, za moj okus, preveč spektakularno bleščanje, sedaj pa je še več tega in stvar že skoraj meji na znansteveno fantastiko. tl;dr Prestar sem, da bi lahko sledel vsemu dogajanju in hkrati uspešno hendlal vse mehanike bojevanja. Ej a ves, da sem nekaj podobnega vceraj studiral, ko sem gledal tebe in Midirja. Ok mogoce ne podobno, ampak neke vrste hot take. Kako dolgocasen in šlampast fajt zgleda Ajde, Midir zgleda kul, sam cel fajt je za spat poleg. Ful bolj preferiram mehanike in neko dogajanje, kot pa dodgat štirim razlicnim napadom in mahat okoli. Tko, da te v bistvu razumem, preference. Bayle mi je neskoncno boljsi fajt kot Midir, tako kot so mi vsi zmaji v MH igrah boljsi kot vsi zmaji v kerikoli drugi igri. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 29. januar 2026 Avtor Share Objavljeno 29. januar 2026 Ok moram pa dodat, da me je malo strah kam vse skupaj pelje. Že Shadow of Erdtree je mel enemije z neskocnimi komboti, hitre za popizdit. Zdaj ko špilam Where winds meet je tudi ful podobno. Tone movesetov, hitri in agresivni non stop. Mogoce bi lahko to malo umirili. Neka zlata sredina bi bila idealna Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 29. januar 2026 Share Objavljeno 29. januar 2026 character costuimization je ql ni ko dragons dogma ma skoraj Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 29. januar 2026 Share Objavljeno 29. januar 2026 (urejano) Jst sm zbrisal demo. Pridem do prvega bossa (en rdec general) in te model chonkne za 200-350 hpja, medtem ko ga ti praskas po supku za 30-40dmga. Ce se perfektno ne umikas, si ga nafukal, ker sploh ni placa za napake. Ne da se mi zajebavat s tem. Preslab sm za ta drek. 29. januar 2026 uredilo bitje Paljo 1 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 29. januar 2026 Share Objavljeno 29. januar 2026 Jaz se nisem sploh umrl. Sem nekje na polovici open worlda. Stance swotch je kar OP, se ga splaca izkoristit. Drugace so Nioh igre dalec najtezje na zacetku, ko si totalen papak, ki lahko dvakrat udari in je ze brez stamine. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 29. januar 2026 Share Objavljeno 29. januar 2026 Kaj si naredu unega tutorial bossa kjer mores zgubit? :)) Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 29. januar 2026 Share Objavljeno 29. januar 2026 (urejano) Vučko3 reče pred 4 urami: Ej a ves, da sem nekaj podobnega vceraj studiral, ko sem gledal tebe in Midirja. Ok mogoce ne podobno, ampak neke vrste hot take. Kako dolgocasen in šlampast fajt zgleda Ajde, Midir zgleda kul, sam cel fajt je za spat poleg. Ful bolj preferiram mehanike in neko dogajanje, kot pa dodgat štirim razlicnim napadom in mahat okoli. Tko, da te v bistvu razumem, preference. Bayle mi je neskoncno boljsi fajt kot Midir, tako kot so mi vsi zmaji v MH igrah boljsi kot vsi zmaji v kerikoli drugi igri. Ej, s tem se pa 100% strinjam. Na splošno so vsi tej Dark Souls fighti preveč dolgočasni. Ajde, Friede, Nameless King, Gael in Pointiff so mi kul, vse ostalo pa je čisti snooze fest in jih rešuje predvsem predstavitev bossov, ne pa sam boj. Elden Ring ima dosti boljši roster in je res evolucija napram starejšim Souls igram. Najboljši kompromis med spektaklom, dinamiko in premišljenim fightom, kjer je treba commitati mi imajo Sekiro, Khazan in Monster Hunter igre (pa glih, ki je še svež Hype, komot zraven dodam še Wuchang in Wukonga, čeprav sta ta dva malo bolj janky in floaty). Nioh mi je enostavno too much vsega. 29. januar 2026 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 29. januar 2026 Share Objavljeno 29. januar 2026 Je pa deflect sound v igri naravnost fenomenalen 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 29. januar 2026 Share Objavljeno 29. januar 2026 bitsurugi reče pred 4 minutami: Je pa deflect sound v igri naravnost fenomenalen Na splošno je zvok ful dober. Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 29. januar 2026 Share Objavljeno 29. januar 2026 A če so mi bla enka in dvojka smeti, mi bo to boljše? 😂 sem pobral demo, jutri sprobam Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 29. januar 2026 Avtor Share Objavljeno 29. januar 2026 We are back! Hitrejsi, bolj odziven, combat mi je še boljsi in bolj konkreten kot v dvojki, deflect Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 29. januar 2026 Avtor Share Objavljeno 29. januar 2026 dzaver reče pred 50 minutami: A če so mi bla enka in dvojka smeti, mi bo to boljše? 😂 sem pobral demo, jutri sprobam Ne Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 29. januar 2026 Share Objavljeno 29. januar 2026 Je pa demo konkretno lazji od Alfe. Ni tistih jebenih crvov, ki so me ubili v prvi stranski jami…tu so obicni Gakiji in Yokiji. Pa tisti komarji so precej lazji sedaj. Prej jih skoraj nisem mogel zadet. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 29. januar 2026 Avtor Share Objavljeno 29. januar 2026 bitsurugi reče pred 12 minutami: Je pa demo konkretno lazji od Alfe. Ni tistih jebenih crvov, ki so me ubili v prvi stranski jami…tu so obicni Gakiji in Yokiji. Pa tisti komarji so precej lazji sedaj. Prej jih skoraj nisem mogel zadet. Haha sem iskal črve! Je tale verzija lazja, ze tisti volk looking enemy ko prides v open cono je ful lazji kot v alfi. Jaz sem drugace ful zadovoljen. Mal me je bilo strah kak bo funkcionirala kombinacija ninja/samuraj, ampak stila se zelo dobro dopolnjujeta. Tudi leveling mi je dober, vec statsov za eno orozje in pol mas mal vec svobode tudi kaj drugega sprobat. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 29. januar 2026 Share Objavljeno 29. januar 2026 Men je bil Nioh 2 glih še na meji, kaj lahko še požrem kar se tiče statsov, mehanik, kombinacij in količine loota. Prov uno, če pa samo še ene cifre uvalite bo pa overkill. Kolikšno dozo japonske avtistične ljubezni do številk in mehanik je pa fasala trojka? 1 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 29. januar 2026 Avtor Share Objavljeno 29. januar 2026 Galko reče pred 6 minutami: Men je bil Nioh 2 glih še na meji, kaj lahko še požrem kar se tiče statsov, mehanik, kombinacij in količine loota. Prov uno, če pa samo še ene cifre uvalite bo pa overkill. Kolikšno dozo japonske avtistične ljubezni do številk in mehanik je pa fasala trojka? Ma men se zdi, da je malo bolj umirjeno zdaj. Mas statse, mas orozja in armor, dva interchangable plejstajla, R2 iz samuraja v ninjo, kar velja tudi kot counter za rdece napade enemijev. Pol pa še maš living weapon iz enke. Pozabil sem kako magija funkcionira iz alfe, v tem demu pa nisem še tolk dalec. 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 29. januar 2026 Share Objavljeno 29. januar 2026 (urejano) Aha ok to je pa cool, sem se ustrašil da dva main stanca samo še podvojita vso to matriko podrejenih sistemov, tehnik in statsov Upam da mi bo kul špil 29. januar 2026 uredilo bitje Galko Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 29. januar 2026 Share Objavljeno 29. januar 2026 (urejano) pizda sem naredil samuraja po nebroj poizkusih ampak je bilo fun hard try pure skill vježbat hm ne vem uni enemiji pred bossom so mi delovali ful izi napram enki (dvojke nisem igral vec kot par levelov ker mi je blo prevec vsega ampak level design in mobi so pac isti still) tle so mi tej začetni mobiči prav uno izi pac ala elden ring, se lazje.. v enki so bili ze enemiji zajebani in je bil iziv pridet do bossa oz shrajna in pazit da ne izgubis punte.. tle samo gazis, ne delajo neki ful dmg.. pol pride boss in dobis paket vse za nazaj.. boss fajt je bil res ql.. uno ala Khazan samo upgrejded, res ql fajt.. na zacetku samo gledas.. pol zastekas da mu mores zbijat stamino s parry al block in izi napadiči plus ki pulz za stamino nazaj je precej fun. izgleda bodo ql tej bossi in minibosi in vecji korenjaki v OW vrjetno tudi mobici v dungeonih.. za obicne mobe pa ne vem, verjetno bodo vedno tezji kot pri elden ring.. ..zdaj sem tle open world in bomo vidli, ce bo ze zdaj kej kaksna zajeban jama kar se tice teh stevilk in to se mi zdi bolj poenostavljeno vse skupaj ja, bolj ala nioh 1 pri niho 2 mi je blo prav uno faaak komu se da to se 1x studirat plus neke nove zadeve.. tle ni panike.. kar podzavestno se spomnes stvari od nioh 1 grafika je dobra na pcju, samo stil je se vedno pac nioh, ki mi ni lih pri srcu ampak ok.. je boljse 29. januar 2026 uredilo bitje BigBoss82 1 Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 30. januar 2026 Share Objavljeno 30. januar 2026 (urejano) Galko reče pred 9 urami: Men je bil Nioh 2 glih še na meji, kaj lahko še požrem kar se tiče statsov, mehanik, kombinacij in količine loota. Prov uno, če pa samo še ene cifre uvalite bo pa overkill. Kolikšno dozo japonske avtistične ljubezni do številk in mehanik je pa fasala trojka? Bom dal kontra argument. Ni mišljen osebno, ampak na splošno zoper ta očitek: ''joj, preveč loota je, groza oh in sploh'', ki sem ga večkrat zasledil, ko je govora o Nioh in je popolnoma mimo (vsaj od dvojke dalje), pa bom povedal zakaj. Celoten NG, pa v Nioh2 tudi celoten prvi NG+, si jih brez težav naredil, brez da bi gledal loot/se ukvarjal z lootom ali karkoli delal pri blacksmithu. V Nioh 2 ne rabiš soulmatchat, temperat, gledat statse nič od nič. Vse kar gledaš so stats za attack in defense ter, da ima željeni equip load. Drugega ne rabiš. Z enim klikom daš ''select all'', ki ti zbere ves neequipan loot in nato daš sell/dismantle. Voila', to je to. Vsi tisti sekundarni statsi so v NG trivialni (big fucking deal za 1% več defensa, ko te Yokai 2-shotta ipd.). V Nioh3 je proceš še olajšan in imaš AUTO LOOT/EQUIP opcijo in ti igra avtomatično equipa kos opreme, ki je upgrade na attack/defense, pri čemer si celo lahko označiš željeni equip load in agility. Torej menuja in iteme ne boš rabil gledat niti enkrat, vse je lahko avtomatično. Se pa je treba zavedat, da je kompleksen loot tisto, kar naredi NG+ cikle zabavne in s čimer pomelje Fromove izjemno duhamorne in suhoparne NG+ cikle, kjer igraš isti drek za še večji drek (ker itemi so isti in nerabni post NG, weapon imap itak maxan), kjer je edina razlika dmg done/recieved. Živ dolgčas. V Nioh pa imaš praktično povsem drugačno izkušnjo (nov enemy placement, cursed enemiji, novi seti, nov rarity, soulmatch ipd.), povrh vsega si delaš res močan build in prav občutiš kako postajaš bolj močen, če izkoristiš sinergije, ki ti jih loot omogoča. Prav tako se sprašujem a smo ratali kot današnja mularija z attention spamom 5 sekund in si ne moremo vzet čas za prebrat kaj daje loot? Nekoč smo imeli za delat precej bolj kompleksne stvari v igrah, pa se nismo pritoževali, zdaj pa je že vse tako dumbed down, da mi prav sede malo bolj kompleksnosti. V Wo Longu so dali ful manj loota, loot je bil tudi precej poenostavljen in se mi je prav gnilo zdelo, kot me imajo za debila, da mi morajo poenostavit mehanike, namesto, da bi bile mehanike bolj globoke. Za začetnike ali neučakane pa itak imaš gornje opcije in dejansko loota ne rabiš niti od daleč gledat. Upam, da bodo NG plus cikli še bolj kompleksni in zanimivi kot v dvojki, ne obratno. Ampak ja, po demu sodeč je zelo blizu Nioh2, precej so spremenili omnyo, se še navajam. Tako da občutek je bolj ali manj isti. 30. januar 2026 uredilo bitje bitsurugi 1 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 30. januar 2026 Share Objavljeno 30. januar 2026 (urejano) bitsurugi reče pred 7 minutami: igraš isti drek za še večji drek Ko bi le Nioh imel isto kvaliteten drek, namesto neinspiriranih aren brez kančka wonderja, ki ti ubijejo vsakršno željo po raziskovanju. P.S. Vem, vem, jabolke in hruške. 30. januar 2026 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 30. januar 2026 Share Objavljeno 30. januar 2026 ke_kit reče Pravkar: Ko bi le Nioh imel isto kvaliteten drek. Vsakomur svojega Meni je super na svoj način. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 30. januar 2026 Share Objavljeno 30. januar 2026 (urejano) Niohov level design je v primerjavi s čimerkoli od Froma navadna smešnica. Enako kakor lahko rečeš za bojni sistem v nasprotni smeri. Vsakomur svoje argument tukaj ne pije nobene vode. Sry. 30. januar 2026 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.