mumbo360 Objavljeno 9. junij 2025 Share Objavljeno 9. junij 2025 Tema za debato o tej novi igrici, tips in tricks in morda se zmenimo za kakšne dirke? Če držiš R nekaj cajta dokler greš ravno in potem spustiš potem dobiš mali boost Driftaš tudi tako da držiš R in zavijaš levo/desno, sej to je čisto simple ampak nisem vedel ko sem začnel igrat na novo... Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 9. junij 2025 Share Objavljeno 9. junij 2025 A pol pravte, zdilat MK8 pa nabavit MKW? Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 9. junij 2025 Avtor Share Objavljeno 9. junij 2025 Jaz nisem nikoli MK8 igral, to je moj prvi Mario Kart tako da nimam pojma. Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 9. junij 2025 Share Objavljeno 9. junij 2025 Oklepe od želv lahko aimate z desnim stickom kamorkoli če ne veste. Desno, levo, nazaj,... Pred blue shell se lahko branite na vec načinov: rewind, gobica v zadnjem momentu, ghost, verjetno še zvezdica ma nisem preveru. Če je pred rido skok in narediš trik, to vpliva na drift. Ce narediš trik v isto smer kot je rida bo zadriftal bolj ostro tja, če v nasprotno pa gre malo bolj naravnost najprej 2 Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 9. junij 2025 Avtor Share Objavljeno 9. junij 2025 Mate cajt da se natrenirate in dobite še en Switch 2 zastonj, Harvey Norman ma nagradno tekmovanje. IGRAJ MARIO KART WORLD IN OSVOJI NINTENDO SWITCH 2 Pridi v Harvey Norman Ljubljana, odigraj en krog Mario Kart World na novi konzoli Nintendo Switch 2 in osvoji glavno nagrado – novi Nintendo Switch 2! Izziv traja od 5. 6. do 11. 6. 2025. https://www.harveynorman.si/nintendo-switch-2 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 9. junij 2025 Share Objavljeno 9. junij 2025 katera proga je, da treniram Navedek Povezava do prispevka
mumbo360 Objavljeno 9. junij 2025 Avtor Share Objavljeno 9. junij 2025 Ni navedeno, treba it v trgovino počekirat... Navedek Pogosta vprašanja o Mario Kart izzivu Kje poteka Mario Kart World izziv? Izziv poteka v trgovini Harvey Norman Ljubljana. Na voljo je v času rednega delovnega časa, vsak dan do 11. 6. 2025. Kako lahko sodelujem v izzivu? Pridi v trgovino Harvey Norman Ljubljana, poišči igralno postajo z Mario Kart World in odigraj en krog na Nintendo Switch 2. Rezultat se avtomatsko zabeleži – ni potrebna prijava vnaprej. Kdo lahko sodeluje? Sodelujejo lahko vsi obiskovalci. Mladoletni potrebujejo spremstvo staršev ali skrbnika. Igralcev ne omejujemo po znanju – cilj je zabava in najhitrejši krog! Katera nagrada je na voljo? Prvo mesto prejme novo konzolo Nintendo Switch 2 z igro Mario Kart World (vrednost 539,99 €). Drugo in tretje mesto prejmeta darilni kartici Harvey Norman v vrednosti 100 € oz. 50 €. Kolikokrat lahko igram? Vsak obiskovalec lahko vsak dan enkrat odigra izbrano progo. Najboljši rezultat se upošteva v skupni lestvici. Kdaj bodo znani zmagovalci? Zmagovalci bodo razglašeni po zaključku izziva, 12. 6. 2025. Objavljeni bodo na spletni strani in družbenih omrežjih Harvey Norman. Ali lahko izziv spremljam tudi na spletu? Da. Na Instagramu in TikToku Harvey Norman bomo objavljali dogajanje, najboljše čase in odzive tekmovalcev. Spremljaj nas in navijaj! Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 10. junij 2025 Share Objavljeno 10. junij 2025 brt to je samo še do jutri Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 19. junij 2025 Share Objavljeno 19. junij 2025 A je kdo ze ugotovil kako se odklene mirror mode? Navedek Povezava do prispevka
raveer Objavljeno 19. junij 2025 Share Objavljeno 19. junij 2025 koncat moras vse 150cc dirke in pobrat po 10 komadov vsega kar se pac da pobrat. Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 19. junij 2025 Share Objavljeno 19. junij 2025 raveer reče pred 2 minutama: koncat moras vse 150cc dirke in pobrat po 10 komadov vsega kar se pac da pobrat. Pa si dejansko to naredil in ti je uspelo? Js tudi berem da naj bi blo tko ampak meni ni odklenilo ceprav sem vse naredil Navedek Povezava do prispevka
raveer Objavljeno 19. junij 2025 Share Objavljeno 19. junij 2025 (urejano) nisem se uspel zalaufat 150cc, se furam 100cc cupe. je pa nintendo neke maile posiljal in potem popravljal. bom pogledal kaj so oni napisali. baje moras potem vsem se en special cup naredit in dobit 3 zvezdice. tako pravi folk na redditu. 19. junij 2025 uredilo bitje raveer Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 19. junij 2025 Share Objavljeno 19. junij 2025 Zna bit da morem bit top 3 na vsakem knockout touru. Bil sem 4. Na 2 dirkah. Nekje sem tudi bral da moraš se enkrat special cup končat ko collectas vse te zadeve po 10. Jutri stestiram 1 Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 20. junij 2025 Share Objavljeno 20. junij 2025 Evo tudi ko sem končal vse dirke top 3 mi ni odklenilo. Ko pa sem še enkrat dirkal special cup pa se na koncu odklene. Mislim da rabiš na koncu dirkat v special cup in pred tem pobrat te collectibles. Verjetno nima nobene veze a si top 3. 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.