Sadako Objavljeno 20. junij 2025 Share Objavljeno 20. junij 2025 Zaradi spremembe plana prodam: ☀️ POČITNICE V POREČU – 2 ODRASLA + 2 OTROKA GRATIS! ☀️ Hotel Mediteran Plava Laguna 3* – Poreč, Hrvaška 📅 Termin: 12. 7. – 19. 7. 2025 (7 noči) 👨👩👧👦 Popolno za družino z 2 otrokoma! ✅ VKLJUČENO: 7 nočitev v sobi z balkonom (ne na morsko stran) Polpenzion (zajtrk + večerja) Pijača pri večerji vključena 2 otroka GRATIS: 1 otrok do 12 let na dodatnem ležišču 1 otrok do 5 let brez ležišča Možnost otroške posteljice (po dogovoru) Klima, SAT TV, Wi-Fi Mirna lokacija v borovem gozdu, blizu plaže 💶 Cena za vse skupaj: 1.550 € ✍️ Stroške prenosa krijem jaz – vi samo uživate! 🔄 Prenos aranžmaja je že potrjen z Relax Turizmom – vse urejeno, brez zapletov. 📩 Piši v ZS Navedek Povezava do prispevka
NixoN Objavljeno 20. junij 2025 Share Objavljeno 20. junij 2025 A pol praviš, da dobiš 2 otroka gratis v paketu? Sprašujem za prijatelja namreč... Drgač se mi zdi kr drago, sam jst sm bl klošar, pa zato... 2 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 21. junij 2025 Share Objavljeno 21. junij 2025 3* Poreč za 1550 eur polpenzion Kok so šle cene gor nerealno 1 Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 21. junij 2025 Share Objavljeno 21. junij 2025 Lol, poglej mobilne hiške če se ti zdi to drago (ne govorim da ni, da ne bo pomote ) V takem terminu za sedem nočitev daš gladko 2000 eur 1 Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 21. junij 2025 Share Objavljeno 21. junij 2025 1550 je še solidno glede na to, kaj se da najt drgač pa ja mobilne hiške za 330 na noč ; v glavnem joke 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Sadako Objavljeno 21. junij 2025 Avtor Share Objavljeno 21. junij 2025 Tole je po moje zdle top pobudba, ker je blo po taki ceni kupljeno first minute. Bi rekel, da so zdle cene krepko višje. Navedek Povezava do prispevka
To je priljubljen prispevek. Dusan On A Mission Objavljeno 21. junij 2025 To je priljubljen prispevek. Share Objavljeno 21. junij 2025 Kdo bo vzel, naj najame še 11 Navedek Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 21. junij 2025 Share Objavljeno 21. junij 2025 Ni mi jasno zakaj se folk noče peljat z @Avion v Grčijo in še vedno rine h tatom hrvatom. 3 1 Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 22. junij 2025 Share Objavljeno 22. junij 2025 Hernire reče pred 21 urami: 3* Poreč za 1550 eur polpenzion Kok so šle cene gor nerealno Ja, cene so cist ponorele Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 22. junij 2025 Share Objavljeno 22. junij 2025 G-Man reče pred 9 urami: Ni mi jasno zakaj se folk noče peljat z @Avion v Grčijo in še vedno rine h tatom hrvatom. Ker je gerk tud tat Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 22. junij 2025 Share Objavljeno 22. junij 2025 Ampak je cenejši in ma boljšo hrano Grk tat > Hrvat tat 1 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 22. junij 2025 Share Objavljeno 22. junij 2025 a je omejitev na starost otrok Navedek Povezava do prispevka
Sadako Objavljeno 23. junij 2025 Avtor Share Objavljeno 23. junij 2025 Jp, taka kot sem napisal. Navedek Povezava do prispevka
Chris Objavljeno 23. junij 2025 Share Objavljeno 23. junij 2025 221,42€/dan. včeraj bili v kampu 4 odrasli+ pes, parcela 50m od morja, elektrika = 75€ na dan. zgleda bom še naprej raje kampiral. Navedek Povezava do prispevka
urby20 Objavljeno 23. junij 2025 Share Objavljeno 23. junij 2025 (urejano) Chris reče pred 3 minutami: 221,42€/dan. včeraj bili v kampu 4 odrasli+ pes, parcela 50m od morja, elektrika = 75€ na dan. zgleda bom še naprej raje kampiral. Jabolke in hruške Nekomu paše hotel nekomu kampiranje... Mene recimo ne spraviš v noben camp, imam rad "svoj" sekret in tuš ter udodbno posteljo 23. junij 2025 uredilo bitje urby20 1 Navedek Povezava do prispevka
tuerk Objavljeno 23. junij 2025 Share Objavljeno 23. junij 2025 Chris reče pred 8 minutami: 221,42€/dan. včeraj bili v kampu 4 odrasli+ pes, parcela 50m od morja, elektrika = 75€ na dan. zgleda bom še naprej raje kampiral. Kater kamp? Sem hotel rezervirati na Krku, Njivice. Lopovi hočejo čez čuka za 1 teden 2 odrasla, 2 otroka Navedek Povezava do prispevka
Chris Objavljeno 23. junij 2025 Share Objavljeno 23. junij 2025 (urejano) tuerk reče pred 7 minutami: Kater kamp? Sem hotel rezervirati na Krku, Njivice. Lopovi hočejo čez čuka za 1 teden 2 odrasla, 2 otroka Camping Brioni je pa dokaj basic kamp, brez nekih večjih zanimivosti za otroke, brez bazena itd. sicer pa tudi ni še sezona (od 1.7.), posledično nekoliko nižja cena. urby20 reče pred 14 minutami: Jabolke in hruške Nekomu paše hotel nekomu kampiranje... Mene recimo ne spraviš v noben camp, imam rad "svoj" sekret in tuš ter udodbno posteljo To pa itak. sam najraje divje kampiram sekret mi ni prioriteta, bolj mi je občutek svobode. 23. junij 2025 uredilo bitje Chris Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 23. junij 2025 Share Objavljeno 23. junij 2025 Hehe, zdej jest ne vem, a mate vsi vikende na morju, al ste vsi brez otrok, plačujete počitnice samo zase (vsak partner zase), hodite na morje izven top terminov, al kaj, da se vam to zdi ful drago... Nikoli v zgodovini, niti v Yugoslaviji nisi mogel dat en regres in it za 8 dni (7 nočitev) na morje v lušten hotel, na dobri lokaciji v Istri, s pol penzionom, vključeno pijačo in to 4 članska družina in to v najbolj top terminu možno. Deal je insane! Pejte v grčijo 4je v prime tajmu. Boste dali samo za transfer pol zgornjega buđeta, do Poreča prideš zastonj praktično. 1 Navedek Povezava do prispevka
Chris Objavljeno 23. junij 2025 Share Objavljeno 23. junij 2025 (urejano) atomic reče pred 22 minutami: Hehe, zdej jest ne vem, a mate vsi vikende na morju, al ste vsi brez otrok, plačujete počitnice samo zase (vsak partner zase), hodite na morje izven top terminov, al kaj, da se vam to zdi ful drago... Nikoli v zgodovini, niti v Yugoslaviji nisi mogel dat en regres in it za 8 dni (7 nočitev) na morje v lušten hotel, na dobri lokaciji v Istri, s pol penzionom, vključeno pijačo in to 4 članska družina in to v najbolj top terminu možno. Deal je insane! Pejte v grčijo 4je v prime tajmu. Boste dali samo za transfer pol zgornjega buđeta, do Poreča prideš zastonj praktično. bil v grčiji predlani. pregledal večino celinske grčije (minus peloponez in evia). plačal cca 300€ za dizel, hrano. Spet, kot je rekel @urby20. odvisno kakšen standard imaš, kaj želiš od dopusta itd. Se pa zagotovo da prit zelo na poceni skozi v grčiji, ni zastonj neke vrste meka za kamperiste. letos avgusta gremo najverjetneje dokončat ogled celinske grčije. 23. junij 2025 uredilo bitje Chris Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 23. junij 2025 Share Objavljeno 23. junij 2025 (urejano) lol... a je to sploh za komentirat? 23. junij 2025 uredilo bitje atomic 1 Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 23. junij 2025 Share Objavljeno 23. junij 2025 Nkar se ne smej Chris, ker enostavno... Chris reče pred 2 urama: bil v grčiji predlani. Predlani al pa letos ni isto. V tem času so šle cene povsod po svetu ful gor. Chris reče pred 2 urama: pregledal večino celinske grčije (minus peloponez in evia). Večino celinske grčije lahko samo helikopterjem pregledaš, drugače je ta izjava res hecna... Pač videl si par tistih turističnih krajev, kar je za pogledat. Chris reče pred 2 urama: plačal cca 300€ za dizel, hrano. Samo do Aten in da tam obrneš je 3300km in ne vem če je dost 300€ za dizel, kaj šele hrano. Chris reče pred 2 urama: Spet, kot je rekel @urby20. odvisno kakšen standard imaš, kaj želiš od dopusta itd. Se pa zagotovo da prit zelo na poceni skozi v grčiji, ni zastonj neke vrste meka za kamperiste. letos avgusta gremo najverjetneje dokončat ogled celinske grčije. Sj to... kaj se sploh to komentira... To je isto, kot da bi nekdo rekel, da je dobil novega BMW 5 za 40k€, pa nekdo uleti pa reče, ah to je ful drago, jest sem kupil rabljenega cliota in sem dal 3k€ in se vozim že 3 leta... Mislim OK... Ampak BMW je še zmeraj dober deal za tistega, ki kupuje BMWja, ker so drugače 60K€. Tud na Hrvaškem si lahko 14 dni na morju za 150€, če imaš svoj avtodom in se mal švercaš in natepavaš makarone 14 dni. To kar je pa on ponudil je pa še zmeraj dober deal! To kar je pa on dal Navedek Povezava do prispevka
Chris Objavljeno 23. junij 2025 Share Objavljeno 23. junij 2025 (urejano) atomic reče pred 15 minutami: ajd za vse skupaj s hrano, gorivom in občasnim prenočiščem v kampu, ter izletkanja z ladjicami smo dali vsega skup po velikem 750€ (tukaj poleg omenjenega vključeno tudi ogled celotne albanije, črne gore in makedonije). taktično smo polnili full dizl v črni gori kjer je bil najcenejši 1100km en tank 75L (mislim da je bil takrat 1,13€/L), in preračunali koliko moramo tankat umes da pridemo nazaj do ČG na plinih. komot bi prišel še bistveno ceneje skozi. 300€ je bilo mišljeno kar smo porabili najverjetneje po debelem po grčiji. kot sem rekel tudi prej in si tudi ti izpostavil (zato ne vem kaj nakladaš brezzveze), vsak ima svoj način preživljanja dopusta. Moj je tak da rad divje kampiram in dobro jem. Tako da plačam predvsem za gorivo in hrano. Zdaj če pa rabi nekdo klimo, bazenček, roomservice itd, pa je lastna preferenca. Meni osebno se zdi zato ponujena cena kljub temu bistveno predraga. 23. junij 2025 uredilo bitje Chris Navedek Povezava do prispevka
Sadako Objavljeno 23. junij 2025 Avtor Share Objavljeno 23. junij 2025 Vsak ima svoj stil dopustovanja. Nekdo gre raziskovat balkanske države, spi v prtljažniku in si kuha makarone na gorilniku. Drugi pa svoji družini raje privošči posteljo, tuš in toplo večerjo, brez da išče grmovje za WC. Ponudba je jasno namenjena slednjim ne pa tistim, ki uživajo v dnevnem izpolnjevanju Excel stroškov goriva in iskanje najcenejše pumpe v Črni gori. Vsakemu, ki je zadnja leta dopustoval v hotelu na Hrvaškem je jasno, da je ponudba za tak stil dopustovanja zelo solidna. Navedek Povezava do prispevka
Feget Objavljeno 23. junij 2025 Share Objavljeno 23. junij 2025 Imam eno sodelavko tako, hodi po celem svetu, vedno pride čez za jurja evrov, in se sprašujem kako the fuck je to možno, potem pa vidiš da spi vedno nekje s ščurki, neki klošarski kampi, hrana toliko da ne je z berači ob cesti. Po eni strani res cenim kvalitetno cheaperstvo, ampak po drugi strani pa če si 35+ pa to počneš, se moraš resno vprašat kaj si do sedaj počel v lajfu. 4 Navedek Povezava do prispevka
Ezoterik Objavljeno 23. junij 2025 Share Objavljeno 23. junij 2025 Chris reče pred 8 urami: ajd za vse skupaj s hrano, gorivom in občasnim prenočiščem v kampu, ter izletkanja z ladjicami smo dali vsega skup po velikem 750€ (tukaj poleg omenjenega vključeno tudi ogled celotne albanije, črne gore in makedonije). taktično smo polnili full dizl v črni gori kjer je bil najcenejši 1100km en tank 75L (mislim da je bil takrat 1,13€/L), in preračunali koliko moramo tankat umes da pridemo nazaj do ČG na plinih. komot bi prišel še bistveno ceneje skozi. 300€ je bilo mišljeno kar smo porabili najverjetneje po debelem po grčiji. kot sem rekel tudi prej in si tudi ti izpostavil (zato ne vem kaj nakladaš brezzveze), vsak ima svoj način preživljanja dopusta. Moj je tak da rad divje kampiram in dobro jem. Tako da plačam predvsem za gorivo in hrano. Zdaj če pa rabi nekdo klimo, bazenček, roomservice itd, pa je lastna preferenca. Meni osebno se zdi zato ponujena cena kljub temu bistveno predraga. Hahaha dobro jem, pol pa vlečeš vn cifre kot "300e za dizel pa hrano". Ne vem v keri pravljici ti živiš... kr povej kaj si dnevno jedu, da te je pršla hrana, kaj je to 10e na dan? Za kok ljudi. Pač ja divje kampiranje in otepanje suhih makaronov pa iskanje najcenejše pumpe v albaniji ni glih neki kar 99% folka smatra kot dobr dopust. sej men tud nek bedn hotelček v poreču ni, sam ja... kot si sam reku vsakmu svoje. 1 Navedek Povezava do prispevka
Chris Objavljeno 24. junij 2025 Share Objavljeno 24. junij 2025 Feget reče pred 10 urami: Imam eno sodelavko tako, hodi po celem svetu, vedno pride čez za jurja evrov, in se sprašujem kako the fuck je to možno, potem pa vidiš da spi vedno nekje s ščurki, neki klošarski kampi, hrana toliko da ne je z berači ob cesti. Po eni strani res cenim kvalitetno cheaperstvo, ampak po drugi strani pa če si 35+ pa to počneš, se moraš resno vprašat kaj si do sedaj počel v lajfu. sej to je, nisem 35+, niti 30+ nisem zaenkrat mi tak stil dopustovanja ustreza, še posebej zaradi monotonosti službe. Dopust mora bit zame aktiven, enim pa zgleda pač paše it iz stanovanja v Ljubljani v stanovanje v Poreču in ob tem zapravit čuka pa pol minimalno lmao. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 24. junij 2025 Share Objavljeno 24. junij 2025 (urejano) Jaz sem bil med 30 in nekje 45 leti, vsako leto vsaj en mesec v šotoru, ko so bili otroc še mejhni, pogosto tudi sam, žena pa nekje drugje po svetu Ko sem zaključil srednjo šolo, me je fotr vprašal kaj si želim za darilo, izbral sem nahrbtnik, spalko in šotor Evo, kle zadi, ta največji nahrbtnik je moj Zdej pač lepo z ženo chilava v apartmajčku al pa kjerkoli pač, sama, otroc pa po svoje, šotori so pa pripravljeni, če naju prime Šotor je the best, ajd zdaj paše tudi chill v apartmajčku s klimo 24. junij 2025 uredilo bitje Bessie 2 2 Navedek Povezava do prispevka
JanosKranjski ni zaseden Objavljeno 24. junij 2025 Share Objavljeno 24. junij 2025 Omg legendarna jugo spalka! 1 Navedek Povezava do prispevka
Hernire Objavljeno 24. junij 2025 Share Objavljeno 24. junij 2025 atomic reče pred 20 urami: Tud na Hrvaškem si lahko 14 dni na morju za 150€, če imaš svoj avtodom in se mal švercaš in natepavaš makarone 14 dni. To kar je pa on ponudil je pa še zmeraj dober deal! Ma realno za 150 eur ne moreš prit tudi z lastnim avtodomom skos, ker boš dobu kazen, če se boš švercal Je dober deal, sam ni pa nek vrhunski, vseeno govorimo o hotelu s tremi zvezdicami v Poreču, ki je v tem delu leta konkretno overcrowded in ima povečini ultra overcroded in grde plaže Plus tri zvezdice na hrvaškem večkrat pomeni hidden stroške ala 15 eur parkiranja na dan itd. Drgač nič proti OP-ju (razen smešnega ChatGPT posta haha), saj verjamem, da je dobra ponudba, sam se mi zdi, da so te povprečni hoteli na Hrvaškem res ful overpriced 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.