atomic Objavljeno 24. junij 2025 Share Objavljeno 24. junij 2025 Hernire reče pred 24 minutami: Ma realno za 150 eur ne moreš prit tudi z lastnim avtodomom skos, ker boš dobu kazen, če se boš švercal Je dober deal, sam ni pa nek vrhunski, vseeno govorimo o hotelu s tremi zvezdicami v Poreču, ki je v tem delu leta konkretno overcrowded in ima povečini ultra overcroded in grde plaže Plus tri zvezdice na hrvaškem večkrat pomeni hidden stroške ala 15 eur parkiranja na dan itd. Drgač nič proti OP-ju (razen smešnega ChatGPT posta haha), saj verjamem, da je dobra ponudba, sam se mi zdi, da so te povprečni hoteli na Hrvaškem res ful overpriced Ma morm rečt, da se men ni zdel tolk drago, glede na to, da je top season z večerjo in pijačo pr večerji, sploh glede na to, kako naj bi bila hrvaška draga. Ampak zdej sem mal googlal, pa vidim, da deal niti ni tako dober. Sj tolk so kr redne cene. Kle maš ista veriga zvezdica več, prek bookinga.https://mn3njalnik.com/index.php?/topic/31300-p-počitniški-aranžma/ Težko boš kjerkoli po svetu dobil v top sezoni 4* z večerjo in pijačo pod 200€. Daleč od nemogoče, sam to se mi zdijo čisto normalne cene. Navedek Povezava do prispevka
bendeho Objavljeno 24. junij 2025 Share Objavljeno 24. junij 2025 (urejano) izbris, ne da se mi, lp 24. junij 2025 uredilo bitje bendeho Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 24. junij 2025 Share Objavljeno 24. junij 2025 Drgač je kolega dol zdej... Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.