Skoči na vsebino

Starejši letniki

Vodokotlič

Priporočeni prispevki

Vodokotlič reče pred 5 urami:

Takrat sem že hodil po klubih z bonerjem. Tko ja sem old :) 

Takrat z bonerji, zdej pa z boomerji. 

edit: pozabu na sliko...

Alfa Romeo 155 Quadrifoglio 4 | Spotted - PistonHeads UK

Alfa Romeo 155 Q4.
Če komu ni jasno zakaj je ta avto tok spešl, je odgovor zelo enostaven. 
To je Lancia Delta v obleki od Alfe.

Povezava do prispevka

na tam kanalu je nekaj izjemnih filmčkov, ne samo avti ampak res zgodbe ljudi in njihova interakcija... res čudovito, bom dal nekaj meni zelo ljubih videov...

https://www.youtube.com/@Petrolicious

čudovit intro, kakšna scena tam ko se odprejo garažna vrata :wub:

zame eden najlepših avtov

zvok na 0:40 :)

legendarna štorija... kera legenda ta fotr :)

takole se pelje 50miljonski gto :)

še dva oldija, tole dragi moje je še vedno najboljši zvok motorja kadarkoli sem slišal :) seveda je to zelo subjektivno hehe

2:20 - 2:30  res wtf

da sedim zraven me infarkt:  70 let star avto pa poglejte kako to pelje v faking snegu, pizda noro tudi na lep dan se ne da počakati, angleži so res odtrgani 

Povezava do prispevka

točno tako kot v intru opisuje savagegeese v tem videu se počutim ko se spomnim na svojega swifta GTi, ki sem ga imel imel med leti

2001 - 2004... čedalje bolj me muči da ga kupim... :) jebemti nostalgijo, avti so postali predobri in prehitri, brez duše, sploh te generične suv škatle, popolnoma brez emocij in dolgočasne...

eyJrZXkiOiI1NDM0NlwvUmRFMlpzMW5ta0pWYWVB

Povezava do prispevka
Adriano reče pred 3 minutami:

Čeprav se ve da sem nor na italijanske avte, ampak ta suzuki in acura sta se meni vsec

še danes se spomnim dneva ko sem bil star 21 in sem prodal letnik 1998 swifta 1.0 s 53 konji (moj prvi avto), in kupil letnik 1994 swifta GTi 1.3l 101konj :) za kakšno hondo VTi takrat ni bilo denarja, in matki nikakor ni bilo jasno kako lahko prodaš avto in kupiš starejšega :) potem ko je izvedela da je GTi (ženska nima pojma o avtih) takega je imel njen sodelavec, ki se je najmanj 3x z njim povaljal in ta avto je imel ime leteča truga, ji bila reva čisto fertik, še danes jo sem ter tja ko grem domov na kavo objamem in se ji iskreno opravičim ker sem ji pojedel toliko živcev, spomnim se njenih besed, vseeno mi je na koliko zabavah si samo lepo te prosim če piješ naj bo avto doma :) 

Povezava do prispevka
_Tona_ reče Dne, 21. 6. 2025 at 18:18:

a da praviš obdobje, ko so bil mulo, ti je najboljše glede avtov, žensk, mode, muske ... :D

Zlo velih treshlold si je dal. Od 1990 do 2000. Sam moda ali muska leta 1990 ali 2000 je čisto nekaj drugega.

Jest bi vzel po manjše obdobje in sicer 1987-1992, k bi rekel da je objektivno bila takrat neka zlata doba marsičesa, vključno z avti, tako za smrtnike, kot miljonarje:

Miljonarji:

Ferrari F40

Lamborghini Diablo

Porsche 959

S tem, da so takrat tudi za smrtnike delali zelo poželjive avte:

Opel Calibra

VW Corrado

Honda VTi CRX/Civic/Prelude

Toyota Celica

...

Danes praktično nobena od zgornjih znamk nima modela avta po katerem bi najstniki hrepeneli.

Tudi za tisti bolj premožni, ki se niso mogli stegnit za Ferrarija so imeli ogromno izbire:

Honda NSX

Nissan 300ZX

Nissan Skyline GTR 

Toyota Supra

Mistubishi gt3000

Danes bi mulci imel BMWje pa razne SUVe. Ne bi rekel, da gre samo za nostalgijo.

uredilo bitje atomic
Povezava do prispevka
  • 4 tedne kasneje...

Holly shit v istem postu omemba kvalitete in TVR. Se posipam s pepelom. TVR sicer ni biser zanesljivosti, vendar če ocenjujemo kvaliteto vožnje, če lahko tako rečemo temu hibridu Dodge Viper in BMW M3 filozofije glede vozniške izkušnje, potem je v samem vrhu.

sadhu sequencer reče pred 19 urami:

Zaradi pomembno višje kvalitete

TVR_Cerbera_Speed_Six_02.jpg

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
sadhu sequencer reče Dne, 19. 7. 2025 at 15:03:

In če smo že pri lepoti in 90s

image.jpg

dfb26_BMW%20NAZCA%20C2.jpg

cala1.jpg

67ec099ed67cae9ffaa5dcbf_main_image-1743

ka je ta prvi za en?

se spomnim, k je fotr včasih kupoval avto magazine pa tisto "knjigo" k so jo izdali 1x letno, k je imela tehnične podatke praktično vseh avtotov na trgu (za vsak motor) pa miljavžnt fotk.

eni lamboti & co so imeli končno 350kmh, če se prav spomnim.

drgač sta mi bila pa 348 in 355 všeč po obliki. pa tisti gated shifter sta imela :wub: pa brez kradia 1, klime...

uredilo bitje bainit
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...