Skoči na vsebino

Tema o e-mobilnosti

Priporočeni prispevki

PuskA reče pred 34 minutami:

glede na lani je osnovni model 2k cenejsi in pa subvencija je 2k vecja.

bol ugodno se ni bilo 

also, Y killer prihaja: https://www.avtomanija.com/2024/10/112223/v-evropo-prihaja-sealion-7

Lepši od Tesle. Meni Tesle oblikovno sploh niso všeč, ko jih vidim na cesti, mi vedno tak generičen filing pride. Pa tričetrt se mi zdi, da je belih...

Povezava do prispevka
Morski reče pred 11 urami:

Lol long range rwd je jurja predrag da bi bila višja subvencija:alien: skip

image.png.3f9f19dfd555ac883ef6ec9af369ea77.png

Tesla model 3 LR RWD si z razdelitvijo cene na dva dela (avto in preostali obvezni stroški) zagotovi uvrstitev v višji razred subvencije 6.500 evrov za fizične in pravne osebe. Pri ceni nad 45 tisoč evrov je subvencija 4.500 evrov.

kislica je da ne mors zbraz barve, kluke, cesarkoli, ker prebijes 45k :D

nic skip, bos dal aro?

uredilo bitje PuskA
Povezava do prispevka
Aktivist Vanč reče pred 19 urami:

Če so šele zdaj sprejeli povšišanje carin v Bruslju. A so oni kar vnaprej že (preventivno) al to pomeni, da bodo zdaj še enkrat?

Preventivno so ja, prvič ko je EU napovedala carine. Al bodo še enkrat al ne ne vem, pomoje ne.

Aktivist Vanč reče pred 19 urami:

Lepši od Tesle. Meni Tesle oblikovno sploh niso všeč, ko jih vidim na cesti, mi vedno tak generičen filing pride. Pa tričetrt se mi zdi, da je belih...

Če je barva 2k, me čudi da ni belih 100%.

Povezava do prispevka

V sloveniji je supercharger 0.44€ off-peak in 0.48€ peak. Če imaš porabo 20kWh je to 9.6€ za 100km v peak. Nevem kako so prišli do teh številk, mogoče povprečje vseh ostalih cen oz. ionity, ki je dražji?

Cene IONITYja pa niti niso več dosti višje, kolikor vidim sedaj, edino kar je moreš še dodaten mesečni fee plačevat:

image.thumb.png.9500f496cf7a97ee58a0c71b692c8257.png

Also, a ste vidli te smeti? :lol:

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...