Tadey Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Vodokotlič reče pred 41 minutami: Ma enkrat ali dvakrat nafilat na teslo polnilnico ni problem. Še vedno je ugodno Mogoč če se bolj razpasejo Y mi je bla kr ok drgač Sploh regen breaking mi je hud haha Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 2. oktober 2024 Share Objavljeno 2. oktober 2024 Meni pa je samo S lepa. Navedek Povezava do prispevka
wicked Objavljeno 8. oktober 2024 Share Objavljeno 8. oktober 2024 Od sedaj tudi model 3 z long range baterijo in rwd. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 8. oktober 2024 Share Objavljeno 8. oktober 2024 Kaj zdaj grejo cene Tesel (in ostalih kitajskih električnih avtov) gor? Koliko se bo to povišanje carin poznalo na ceni? Kdaj to začne veljati? Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 8. oktober 2024 Share Objavljeno 8. oktober 2024 Tesla je dvignila cene že pred kakšnim mesecem. Navedek Povezava do prispevka
PuskA Objavljeno 8. oktober 2024 Share Objavljeno 8. oktober 2024 (urejano) glede na lani je osnovni model 2k cenejsi in pa subvencija je 2k vecja. bol ugodno se ni bilo also, Y killer prihaja: https://www.avtomanija.com/2024/10/112223/v-evropo-prihaja-sealion-7 8. oktober 2024 uredilo bitje PuskA Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 8. oktober 2024 Share Objavljeno 8. oktober 2024 Skynetz reče pred 49 minutami: Tesla je dvignila cene že pred kakšnim mesecem. Če so šele zdaj sprejeli povšišanje carin v Bruslju. A so oni kar vnaprej že (preventivno) al to pomeni, da bodo zdaj še enkrat? Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 8. oktober 2024 Share Objavljeno 8. oktober 2024 PuskA reče pred 34 minutami: glede na lani je osnovni model 2k cenejsi in pa subvencija je 2k vecja. bol ugodno se ni bilo also, Y killer prihaja: https://www.avtomanija.com/2024/10/112223/v-evropo-prihaja-sealion-7 Lepši od Tesle. Meni Tesle oblikovno sploh niso všeč, ko jih vidim na cesti, mi vedno tak generičen filing pride. Pa tričetrt se mi zdi, da je belih... Navedek Povezava do prispevka
Morski Objavljeno 8. oktober 2024 Share Objavljeno 8. oktober 2024 Lol long range rwd je jurja predrag da bi bila višja subvencija skip Navedek Povezava do prispevka
PuskA Objavljeno 9. oktober 2024 Share Objavljeno 9. oktober 2024 (urejano) Morski reče pred 11 urami: Lol long range rwd je jurja predrag da bi bila višja subvencija skip Tesla model 3 LR RWD si z razdelitvijo cene na dva dela (avto in preostali obvezni stroški) zagotovi uvrstitev v višji razred subvencije 6.500 evrov za fizične in pravne osebe. Pri ceni nad 45 tisoč evrov je subvencija 4.500 evrov. kislica je da ne mors zbraz barve, kluke, cesarkoli, ker prebijes 45k nic skip, bos dal aro? 9. oktober 2024 uredilo bitje PuskA 1 Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 9. oktober 2024 Share Objavljeno 9. oktober 2024 Aktivist Vanč reče pred 19 urami: Če so šele zdaj sprejeli povšišanje carin v Bruslju. A so oni kar vnaprej že (preventivno) al to pomeni, da bodo zdaj še enkrat? Preventivno so ja, prvič ko je EU napovedala carine. Al bodo še enkrat al ne ne vem, pomoje ne. Aktivist Vanč reče pred 19 urami: Lepši od Tesle. Meni Tesle oblikovno sploh niso všeč, ko jih vidim na cesti, mi vedno tak generičen filing pride. Pa tričetrt se mi zdi, da je belih... Če je barva 2k, me čudi da ni belih 100%. Navedek Povezava do prispevka
Aktivist Vanč Objavljeno 10. oktober 2024 Share Objavljeno 10. oktober 2024 (urejano) 17€/100km lol... A to je neko povprečje al kere polnilnice so to? Bo še kar lep čas ostal dizel pri meni za isto ceno naredim 200km. S čim so sploh pogojene te cene? Saj cene elektrike po državah niso tako različne, da bi bla taka razlika. Od nekih 2€ do skoraj 20€. 10. oktober 2024 uredilo bitje Aktivist Vanč Navedek Povezava do prispevka
Morski Objavljeno 11. oktober 2024 Share Objavljeno 11. oktober 2024 Hitre polnilnice so dražje kot dizel. Izjema je kak tesla supercharger (s tem da imaš model 3 ki ima super efektivnost). Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 11. oktober 2024 Share Objavljeno 11. oktober 2024 V sloveniji je supercharger 0.44€ off-peak in 0.48€ peak. Če imaš porabo 20kWh je to 9.6€ za 100km v peak. Nevem kako so prišli do teh številk, mogoče povprečje vseh ostalih cen oz. ionity, ki je dražji? Cene IONITYja pa niti niso več dosti višje, kolikor vidim sedaj, edino kar je moreš še dodaten mesečni fee plačevat: Also, a ste vidli te smeti? Navedek Povezava do prispevka
Morski Objavljeno 11. oktober 2024 Share Objavljeno 11. oktober 2024 Brez volana ja. to ne bo nikoli homologiral v evropi še precej let Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 11. oktober 2024 Share Objavljeno 11. oktober 2024 Sej tudi v USA bo soon za FSD govori že cca 10let, da bo naslednje leto. Zdej je rekel da bo FSD 2026, kar pomeni najmanj 2030. Also, Škoda Elroq je že v konfiguratorju. https://konfigurator.skoda.si/cc-si/sl_SI_SKODA23/C/reference-models/670?gad_source=1&wt_mc=googleads.redno.text_ad.konfigurator Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 11. oktober 2024 Share Objavljeno 11. oktober 2024 sej bo lih prav ko bom star, ce bom star.. da ne rabim zicat druge ,da me vozijo zjutraj v trgovino Navedek Povezava do prispevka
Morski Objavljeno 11. oktober 2024 Share Objavljeno 11. oktober 2024 Več kot 30kmh se ne bi upal vozit v tej samovozeči škatli brez volana realno Navedek Povezava do prispevka
bainit Objavljeno 11. oktober 2024 Share Objavljeno 11. oktober 2024 waymotu kar ratuje, pa pomoje bi po ameriških avtocestah, kjer se 500km voziš sam naravnost, že šlo. Skynetz reče pred 1 uro: Also, a ste vidli te smeti? a ga bo počas treba zamn3njat? lohk bi predstavili kakšen ekstra model, recimo kombi/ dostavnik, ne pa tole. Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 11. oktober 2024 Share Objavljeno 11. oktober 2024 Ampak Waymo ima 10x več senzorjev gor. Kako misliš počasi? Že kakšne 5let nazaj je bil zrel za menjavo, najkasneje pa takoj po njegovih rantih po twitterju in pol nakupu. Navedek Povezava do prispevka
Morski Objavljeno 12. oktober 2024 Share Objavljeno 12. oktober 2024 Puskaa baje je uno z ločenimi računi za avto in za papirje broscience Navedek Povezava do prispevka
PuskA Objavljeno 12. oktober 2024 Share Objavljeno 12. oktober 2024 cist mozno, finance clanek Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 14. oktober 2024 Share Objavljeno 14. oktober 2024 1 Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 14. oktober 2024 Share Objavljeno 14. oktober 2024 i wanna love it, ampak ne pismo. vsi ti dizajn elementi z ledicami namesto navadnega fejk kroma mi je tak epski fail elektrifikacije, da kar glava boli. kdo bo gledal vse te bleščeče light showe na cesti sredi temne poscane noči. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 21. oktober 2024 Share Objavljeno 21. oktober 2024 Un za volanom itak ne Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 27. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 27. oktober 2024 Pravijo kok je nevarno minimalistična zadeva plus ekran v tesli. Jaz leta 2000: https://streamable.com/dj3y2z Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 27. oktober 2024 Avtor Share Objavljeno 27. oktober 2024 Pri tesli kaže povprečje LIVE pri sekcijskem merjenju na avtocesti. 1 Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 27. oktober 2024 Share Objavljeno 27. oktober 2024 Samo sekcijskega merjenja v Slo ni, tko da nevem kaj ima to veze s tem Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.