Skynetz Objavljeno 4. april 2025 Share Objavljeno 4. april 2025 Ko slišim od očeta koliko daje na Renault za servise...definitivno niso dirt cheap. 1 Navedek Povezava do prispevka
_Tona_ Objavljeno 4. april 2025 Share Objavljeno 4. april 2025 Kakšne servise pa dela na reanultu, da so cene visoke. Navedek Povezava do prispevka
PuskA Objavljeno 4. april 2025 Share Objavljeno 4. april 2025 rajtam oradne servise Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 4. april 2025 Share Objavljeno 4. april 2025 _Tona_ reče pred 2 urama: Kakšne servise pa dela na reanultu, da so cene visoke. PuskA reče pred 1 uro: rajtam oradne servise Tako ja + enkrat so še ploščice al diske zraven menjali, se ne spomnim točno, in je bilo like 1000€. 1 Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 4. april 2025 Avtor Share Objavljeno 4. april 2025 Logično. Včasih so ti dali avto in so skoraj šli v minus. Dobili so pa nazaj v servisih. Jaz imam raje kontra situacijo. 1 Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 7. april 2025 Share Objavljeno 7. april 2025 Skynetz reče Dne, 4. 4. 2025 at 14:14: Tako ja + enkrat so še ploščice al diske zraven menjali, se ne spomnim točno, in je bilo like 1000€. Ja, na OEM delih sluzijo Za sebe vem da diske vzamem od spodobne alternativne firme (v mojem primeru ATE), zadnje ploscice pa OG, ker je nekaj s fedram al neki, pa jih ni dovolj narazen sirilo in mi je na desni strani pozrlo ploscice v enem letu Pol mi je vseen ce dam tistih 20% vec za ploscice pa jih ne rabim vsako leto (in pol) menjat Diski so pa komot... zadnji ~300€, ploscice 100€, tekocina, delo itd... Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 7. april 2025 Share Objavljeno 7. april 2025 DaMachk reče pred 2 minutama: Ja, na OEM delih sluzijo Za sebe vem da diske vzamem od spodobne alternativne firme (v mojem primeru ATE), zadnje ploscice pa OG, ker je nekaj s fedram al neki, pa jih ni dovolj narazen sirilo in mi je na desni strani pozrlo ploscice v enem letu Pol mi je vseen ce dam tistih 20% vec za ploscice pa jih ne rabim vsako leto (in pol) menjat Diski so pa komot... zadnji ~300€, ploscice 100€, tekocina, delo itd... Mah, itak OEM vgradnja pri vah je večinoma ATE recimo, tako da če daš ATE, imaš itak enake. Drugače pe je zdej lih v petek foter peljal k enemu lokalnemu mehaniku, ki ga poznamo, pa je računal za ploščice + diske pa mislim da še ležišča amortizerjev 300€. Pri uradnem bi sigurno blo vsaj 1200€, lol. Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 7. april 2025 Share Objavljeno 7. april 2025 Skynetz reče pred 3 urami: Mah, itak OEM vgradnja pri vah je večinoma ATE recimo, tako da če daš ATE, imaš itak enake. Sej zato glih Sam pac ne pise RENAULT OEM na skatli, vsej kar se tice diskov in ostalih stvari. In pol ti ne velja vec garancija ce jo imas itd... Edin pr zadnjih zavornih ploscicah sem imel res ta problem, sam kot pravim... raj dam tistih 30% al kolk je vec... pa jih dvakrat manj pogosto menjam Navedek Povezava do prispevka
Andro Objavljeno 7. april 2025 Share Objavljeno 7. april 2025 300 proti 1200 oz tistih 30% vec 1 Navedek Povezava do prispevka
Ivan JJ Objavljeno 7. april 2025 Share Objavljeno 7. april 2025 A kdo fura ID3? 58/62 kWh Bi kdo opisal kaj vas moti, vam je kul? Navedek Povezava do prispevka
DaMachk Objavljeno 8. april 2025 Share Objavljeno 8. april 2025 Andro reče pred 21 urami: 300 proti 1200 oz tistih 30% vec Jz sm govoril za zavorne ploscice, kjer je cena 45€ napram 60€ (OEM) al neki... sam dobr Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 11. april 2025 Avtor Share Objavljeno 11. april 2025 https://ec.europa.eu/safety-gate-alerts/screen/webReport/alertDetail/10092672?lang=en&fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR6HPZR5AWd804uG-pj_GBsy8agkZHvf-2WsJO9WIWea7f1bbUD4_ZbkwTGvuw_aem_AGZ_A6N5ELGuHOy2w27dHg Navedek Povezava do prispevka
TrippinBalls Objavljeno 14. april 2025 Share Objavljeno 14. april 2025 oh no. anyway. vplival bo to sam na tistih par herbalife influenserčkov. al karkol že pedalirajo dons ti potniki. Navedek Povezava do prispevka
Samodejno Objavljeno 18. april 2025 Share Objavljeno 18. april 2025 za uporabnika Vodokotliča in Vodokotlič Jr. 1 Navedek Povezava do prispevka
PuskA Objavljeno 28. april 2025 Share Objavljeno 28. april 2025 (urejano) js sm pa sel v nio house frankfurt: avti luštni, cene nekonkurenčne imo, sploh glede na učinkovitost teh mlinčkov, vsi majo ful visoko porabo. najbol se mi je dopadel et5 touring (srednje velik karavan): 47500 brez batke, 12k več z..... lmao 28. april 2025 uredilo bitje PuskA Navedek Povezava do prispevka
Skynetz Objavljeno 28. april 2025 Share Objavljeno 28. april 2025 Torej je cena +- tam kot VW ID. 7 Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 28. april 2025 Avtor Share Objavljeno 28. april 2025 EU davki pač Navedek Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 11. junij 2025 Share Objavljeno 11. junij 2025 Kupujem drugi avto (za daljše relacije bo še vedno Mazda) in sem se zagledal v DongFeng Box-a (dobesedno škatlo). Nekdo v Ajdovščini ga ima in mi ni dalo miru, pregledal sem cel splet (tudi EVSvet) in na koncu sem rekel, kurac, dajmo poklicat za testno vožnjo. V petek sem jo potem tudi imel (v Sinji Gorici). In kaj naj rečem. Holy shiet, kolk je to bila zabavna vožnja. Avto, kljub temu da zgleda majhen, je noter prostoren za popizdit - dejansko si RES komot. Takisto zadaj dovolj placa. Sama kvaliteta izdelave zgleda top notch, vsi šivi so v nulo, ekran je reponsive, ok, zvočniki niso ravno JBL ali BOSE ali karkoli, ampak solidno predvajajo glasbo. Vmesnik je enostaven, všeč mi je bilo, da si na bližnjici imel izklop prepoznavanja omejitve hitrosti (bere samo preko kamere in ne tudi GPS-a) in pa imel sem sončna očala, zato so Kitajci mislili da me na 3 minute zadeva kap - tudi to sem izklopil. Avto je NAPAHAN s tehnologijo - adaptivni tempomat do 0le, ohranjenje pasu, 360 kamera (v prihodnosti baje še samodejno parkiranje sam sej tega ne rabiš ajde), avtomatska klima (1 conska, baje bo v prihodnosti s updateom 2 conska), pač ni da ni. Škatla lepo požira naše super ceste, z ženo sva šla do Logatca v trgovino (WC papir gre v prtljažnik) in tudi ovinke, tja do 110 lepo pelješ, nato začne avto plavati, sam ajde, itak ni namenjen norenju. Gor so neke ćunga lunga gume, ki bi jih itak menjal za all season. Domet naj bi mel 350 km, realno je pomojm okoli 250 - 300, pozimi okoli 200. Garancije je 8 let / 200k km, kar je tudi + Minusi so - stalno izklapljanje opozorilnih sistemov pri vsakem vžigu, zadnja klop se cela podre, zadaj ni brisalca, preproge imajo luknje za utore, da se ne premikajo, sam utorov ni haha. Mislim se mi ne mudi z nakupom, počakal bom še na BYD Dolphin Surf-a da pride v Slovenijo (baje konec leta), da primerjam head to head. Sam ja, overall navdušen, lets gooo Kitajci!!! Aja pa cena - s subvencijo 17.000 EUR 中国将统治世界! 1 Navedek Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 11. junij 2025 Share Objavljeno 11. junij 2025 ps - WC je 4 slojni kot se spodobi lep lp Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 11. junij 2025 Avtor Share Objavljeno 11. junij 2025 NIO Firefly je bolj zanimiv. Samo kdaj bo pri nas... Hyundai si gledal? Zdaj enega malega imajo. Box se polni na DC z 60kW kar je dovolj. AC pa enofazno. Ima pa V2L! Navedek Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 11. junij 2025 Share Objavljeno 11. junij 2025 Hmm tale NIO je res zanimiv. Hyundai mi je grd kot hudič. Navedek Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 11. junij 2025 Avtor Share Objavljeno 11. junij 2025 Hyundainje wtf. Še Kono so zjebal. Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 11. junij 2025 Share Objavljeno 11. junij 2025 https://evsvet.eu/viewtopic.php?p=216582#p216582 chinkshit Navedek Povezava do prispevka
mr.killer Objavljeno 11. junij 2025 Share Objavljeno 11. junij 2025 prodajalec mi je rekel da so imeli vpoklice in da Kitajci aktivno in proaktivno rešujejo probleme (za razliko od EU znamk). To z rjavenjem sem videl, sem povprašal, 8 let garancije je tudi na karoserijo. No sej pravim se mi ne mudi, čez pol leta bo vse jasno, ali je to ok škatla ali pač samo škatla. Navedek Povezava do prispevka
PuskA Objavljeno 11. junij 2025 Share Objavljeno 11. junij 2025 mr.killer reče pred 10 minutami: PRODAJALEC mi je rekel da so imeli vpoklice in da Kitajci aktivno in proaktivno rešujejo probleme (za razliko od EU znamk). ololol dej bod resn, to je najcenejs najvecji ev shitbox k ga lahk kupis, ka pa bo drugega za pricakvat to bojo kupval avantogoji za kako leto al pa dve pol pa direkt v prešo. pedj probat raj renault 5 1 Navedek Povezava do prispevka
Ivan JJ Objavljeno 13. junij 2025 Share Objavljeno 13. junij 2025 Model se bo pol cudu ko mu ga bodo kitajci remote ustavl Navedek Povezava do prispevka
Arey Objavljeno 23. junij 2025 Share Objavljeno 23. junij 2025 (urejano) Dej ne nabijat no, za kaj bi mu ga kitajci ustavli lmao, kere fore A ker EU znamke so čist trustworthy al ker se bo Xi v bunkerju med tretjo svetovno sladko smejal ko bo evropejcem izklopu avte 23. junij 2025 uredilo bitje Arey Navedek Povezava do prispevka
atomic Objavljeno 26. junij 2025 Share Objavljeno 26. junij 2025 En vprašanje glede polnilinc. Zakaj niso čisto preproste, kot bencinske? Pač daš filat, rezervira ti 100€ recimo ali več... Pol se pa fila, na konc ti pač odšteje. Zakaj morajo biti neke aplikacije skoz? Navedek Povezava do prispevka
PuskA Objavljeno 26. junij 2025 Share Objavljeno 26. junij 2025 ker je evropa retarded in se gre emobilnost tako da gnar tala okol, namest da bi sprejela standarde in jasna pravila. 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.