Skoči na vsebino

5d teorije zarote


Thrivial

Priporočeni prispevki

Evo, @hordak, @gladius, @Galaksija, @Alimpija_Mirić in ostali - tukaj imate čudovit kotiček pod soncem, da razglabljate o svojih realnih pogledih na svet, tako da ne rabite več tega početi v ostalih threadih. Bomo tam samo še sleherniki, zaslepljeni z moderno znanostjo. 

 

Hvala. 

uredilo bitje Thrivial
Povezava do prispevka

Jaz nisem pristaš teorij zarote. Jaz sem pristaš znanosti.

 

Samo danes se pod znanostjo marsikaj folku prodaja. Samo pogledaš TV prodajo, kjer ti neka z srednjo ekonomsko ponuja bioresonanca in folk to sprejme ker to je znanost, tehnologija in strokovnjak ki rokuje z njo. Potem pa ti pove na kaj si alergičen in čemu se izogibaj....

uredilo bitje Alimpija_Mirić
Povezava do prispevka

Koliko se jaz spomnim je pri znanosti treba vedno najprej izpostavit nek problem,postavit hipotezo, naredit raziskavo oz neke meritve, analizirati podatke in potem hipotezo potrdit ali pa zavrečt.

Torej znanost bazira na dokazih.

 

Predvidevam da sem omenjen v tej temi zaradi skepse okoli korona virusa.

Tukaj glede samega virusa marsikaj ne vemo kar je logično.

Po drugi strani pa ukrepe sprejemamo zgolj na hipotezi da bodo ti ukrepi učinkovito preprečevali širjenje virusa. Na hipotezi, na pa na preverjenih dejstvih. Zato tudi toliko različni pristopi in ukrepi od države do države, čeprav povsod za njimi stoji tudi stroka.

Ampak to, da nekaj predlagajo strokovnjaki se ne pomeni da je odločitev znanstveno potrjena, ker ni. Odločitve temeljijo zgolj na znanju s podobnih težav, izkušenj, pa še to v resnici nimamo nekega dobrega znanja, ker se preredko soočamo s takšnimi težavami kot jo imamo.

 

Tako da v tej situaciji enostavno zaupamo stroki, kar je najbolj smiselno, ker je to najboljše kar imamo, oni pa v resnici tudi v veliki meri tavajo v temi.

Ni to teorija zarote, tako pač je in mislim da bi vsakemu ki spremlja izjave odgovornih okoli pandemije lahko hitro videl da si pogosto v kratkem času nasprotujejo ali pa da se pri napovedih motijo... Enostavno zato ker tako kot je v znanosti kjer imaš potrjeno neko hipotezo oz neke znanstvene dokaze, v veliki meri rezultat drži oz prideš do željenega rezultata, če slediš znanstvenim ugotovitvam. 

V primeru korone pa pač nimamo željenega rezultata.

 

 

 

Povezava do prispevka

men se zdi trenutno glavna teorija zarote, pa ne covid, pač pa to da bi svetovni politiki čist pasal da bi glup čredni folk se obrnu proti razmišljujočim ljudem in posledično zmagu, ker jih je itak več. primer pri maskah na odprtem, kao nedolžn ukrep, nažalost je glup folk tok glup, da niti ne razmišlja kje in v kakih situacijah bi to res prišl v poštev ampak kr dajo neko dušilno napravo gor in so že začel hujskat če nimaš maske, čeprav se velik bol držiš na razdalji in si praktično vedno se ... zdej ti glupson z masko raj zanalašč odreže pot da ti pokaže da on dela prav ti se pa jebi ... hodiš mirno po desni, glupani z masko pa po levi proti teb, se ne umaknejo, v njihovi glavi si ti papak brez maske ki je nardil celotno krizo. del ko bojo dal moč tem maskam več glupanov bojo zloml, jim napumpal v zavest da so maske tisto kar jih rešuje pred gotovim propadom :D in pol jim lah rečejo že karkoli ... da lah na gobec unga ko ne dela po teh fejk nedemokratičnih pravilih in zgolj še čakam na ta naslednji korak, to je moja teorija zarote

Povezava do prispevka
hordak reče Dne, 30. 11. 2020 at 16:28:

Jaz mislim da ni možno, da bi USA prodajala orožje Iranu in z dobički financirala milice v Nikaragvi.

 

Topic se sicer lahko združi z obstoječo 5d temo...

js mislim da sm bog in v celem vesolju obstajam samo js, ostali ste samo druge verzije mene, zato da se lahk igram sam s sabo in mi ni dolgčas v tisti večnosti zgoraj

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Nedavno brska   0 članov

    • Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
×
×
  • Ustvari novo...