Skoči na vsebino

Trenutno igram [07/2025]

Priporočeni prispevki

g. Profesor reče Dne, 1. 7. 2025 at 0:09:

Hitman Absolution

A si stavo zgubu, da mors to igrat? 😅

Joke, ampak tega sem res tako mukoma koncal... To ubadanje s temi zahojenimi stajer... Mislim, rednecki, ki niso vredni ene crtice barcode tatuja iz 47ovga zatilja so mi zivce pozrli. Un kurac te ugrabi, pol spila in nebroj cinematicsov te ma cajt ubit, pa namest tega rajs rece Yee to the haaw in te pusti zivet, GTFO :D Lahk bi ta cajt dobili Blood Money remaster, al pa, dare I say, remaster Hitman 2ke. OG dvojke to je

Js sm pa v Starfieldu. Ugotovil sem, da je leveling vbistvu bolj broken kot v Oblivionu. Dobesedno intro quest sm nardil, nato pa sel postavit outpost na planet in majnat. Cca 45 minut pozneje sem bil level 52, samo iz crafting XPja, z dvignjeno tezavnostjo, ki te nagradi s se dodatnimi ikspeji. Bravo Toad Howard, aplavdiram. Na olimpijadi broken spilov bi Bethesda osvojila drugo mesto, prvega ne bi mogli, ker bi spil bil prevec broken 🫠

• Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Šel en bolj hiter skozihod BOTW Switch 2 edition.

Naredil vse štiri divine beaste, izvlekel master sword ter premagal Ganona. Igra še vedno magična in te hitro zanese iz poti raziskovati zadeve. Sem pa polovico skozihoda razmišljal kako bi pasali sedaj TOTK abilitiji in QoL izboljšave :D 

Zagnal TOTK Switch 2 edition. Ultrahand uporaba brez samega dropa frejma. Uf sanjsko. 

• Račka +1 1
Povezava do prispevka

Ne morem se naveličat TOTK. Šele danes po 20h sem odkril to podzemlje in začel mal s craftanjem. Faking shit to je noro. Ne vem a lahko naslednja Zelda sploh preseže kaj so naredili. Iskreno ne vem če lahko katerikoli game to preseže. HDR bomba v podzemlju.

Po KCD2 in Expedition 33 sem mislil da še dolgo ne bom igral tako dobre igre sam tole je pa next level

• Račka +1 1
Povezava do prispevka
Gapi182 reče pred 18 urami:

Ne morem se naveličat TOTK. Šele danes po 20h sem odkril to podzemlje in začel mal s craftanjem. Faking shit to je noro. Ne vem a lahko naslednja Zelda sploh preseže kaj so naredili. Iskreno ne vem če lahko katerikoli game to preseže. HDR bomba v podzemlju.

Po KCD2 in Expedition 33 sem mislil da še dolgo ne bom igral tako dobre igre sam tole je pa next level

Ocean-based non Hyrule svet (v smislu Wind Wakerja) z underwater exploration. Z boljšimi dungeoni ter non-Ganon final bossom.

Easy choice za nov open world Zelda masterpiece.

• Račka +1 1
Povezava do prispevka
Tijuana reče pred 5 urami:

Ocean-based non Hyrule svet (v smislu Wind Wakerja) z underwater exploration. Z boljšimi dungeoni ter non-Ganon final bossom.

Easy choice za nov open world Zelda masterpiece.

Masterpiece bo sigurno ampak dvomim da bom dobil tak občutek presenečenja in navdušenja nad mehanikami. To je iz gameplay vidika perfekten špil. Pri botw me je malce motilo degradacija orožij, tukaj pa me zaradi fuse mehanike niti malo ne moti. 

Povezava do prispevka
Gapi182 reče pred 10 urami:

Pri botw me je malce motilo degradacija orožij, tukaj pa me zaradi fuse mehanike niti malo ne moti. 

BOTW ma weaponsov naokol lezecih crezadost, vsak blood moon se tut respawnajo, js sm mel ene tri place na mapi, kamor sem se hodu rearmat, ako se mi ni ljubilo jahat lynelov v koloseju

Pa glede na to, da si lahko v roku parih ur nagrajndas rupijev tolk, da Linku iz riti ven letijo, je vse skup broken, pa ne govorim o duplication glitchih, samo v Riola Spring rabis it z long range lokom in fire weaponom, pa lahk v neskoncnost streljas onga zmaja v vrat in mu pobiras sharde

V TotK se moram najdit nek nacin za dnar sluzit, trenutni najboljsi je it streljat lisice in jelene ter delat in prodajat kebab

Povezava do prispevka
Largo Calrissian reče pred 10 minutami:

BOTW ma weaponsov naokol lezecih crezadost, vsak blood moon se tut respawnajo, js sm mel ene tri place na mapi, kamor sem se hodu rearmat, ako se mi ni ljubilo jahat lynelov v koloseju

Pa glede na to, da si lahko v roku parih ur nagrajndas rupijev tolk, da Linku iz riti ven letijo, je vse skup broken, pa ne govorim o duplication glitchih, samo v Riola Spring rabis it z long range lokom in fire weaponom, pa lahk v neskoncnost streljas onga zmaja v vrat in mu pobiras sharde

V TotK se moram najdit nek nacin za dnar sluzit, trenutni najboljsi je it streljat lisice in jelene ter delat in prodajat kebab

Ma js ne uporabljam kakih glitchov in jih niti ne mislim ker mu je zabavno sam odkrivat svet in iskat materiale. Doda ta survival element zraven. Sem pa tudi v BOTW večinoma služil s kebabi 😅

• Račka +1 1
Povezava do prispevka

Meni je pa weapon durability cool, ker so ga res izjemno balansirali.

Po eni strani ja hitro se uniči orožje ti. Po drugi pa si z raziskovanjem non-stop nadgrajen z novimi, da jih nikoli ni premalo (še preveč na momente, da slabše mečeš stran) ali ima sovrag isto ali še močnejše orožje, ki ga vzameš.

Tako je pa tudi ko dobiš master sword, ki ti ostane veliko večja nagrada. Še posebej, če se jebeš z oklepanjem full power.

uredilo bitje Tijuana
Povezava do prispevka
Gapi182 reče pred 1 uro:

Ma js ne uporabljam kakih glitchov in jih niti ne mislim ker mu je zabavno sam odkrivat svet in iskat materiale. Doda ta survival element zraven. Sem pa tudi v BOTW večinoma služil s kebabi 😅

Sj to, kar sem opisal, ni glitch :) ti si postavis kemp gor v jami, pa sam previjas cajt do naslednjega jutra, ko se on lighting zmaj pokaze ven iz jezera, prizges ojgn, skocis v updraft, pa v slow mo z lokom in ga pocis not v vrat, da mu odpadajo shardi, vsak je vredn 300 baksof, pa najjaca in najdlje trajajoca hrana (30 minutni efekti) se dela iz njih :)

Tam na levi mas pol se Faron Wildlands al kak se jim ze rece, kjer mas onga najboljsga sadja se in jos. Ni glitchanje, nego farmanje, kakor so pri Nintendon't si zamislili 😅

Najhujs je blo lovit proklete lizarde za upgrejd armorja, barbarian set je tut vredn svojga dnarja, na celi mapi je lih tolk lynelov, da sem mogu skoz dat semizdi 3 blood moone, da sem nakraspal dost lynel hoofov za upgrejde

Ampak je jako, jako, JAKO zabaven grind. Ko se naucis windbombat itak leti cel spil ful hitro skoz :) TotK sem glih tolk naredu, da sem dobu autobuild zaenkrat. Brutalna nadgradnja napram BotW, res odfukancija na teh sky islandih, ultrahandom in zonai napravami, love this shit :wub:

• Račka +1 1
Povezava do prispevka
stom1c reče pred 50 minutami:

Zelda totk, moja prva zelda.

Malo sem zgubljen in se ne znajdem, koliko je vsega. 
pa vidi se, kako so nas igre razvadile, ko te nenehno vodijo za roko, tu pa ni cisto tako.

Škoda, da nisi šel najprej na BOTW. Če še nisi daleč, naredi switcherinota in pojdi na BOTW najprej

BOTW je la grande adventure, popolna pustolovščina, presežek

TOTK je postavljen v isti svet (ima dodani dve plati sicer) in zato ni več pustolovščina te vrste, ampak bolj sandbox, kjer po par urah začneš gradit helikopterje, spet presežek, GOTY, ampak bolj v sandbox smislu

Tako da res ti priporočam, da najprej greš BOTW igrat, ker po TOTK boš svet že poznal in ne boš mogel dobit tega NOREGA filinga pustolovščine, ki ga nudi samo BOTW

• Račka +1 3
Povezava do prispevka
Largo Calrissian reče pred 2 urama:

Sj to, kar sem opisal, ni glitch :) ti si postavis kemp gor v jami, pa sam previjas cajt do naslednjega jutra, ko se on lighting zmaj pokaze ven iz jezera, prizges ojgn, skocis v updraft, pa v slow mo z lokom in ga pocis not v vrat, da mu odpadajo shardi, vsak je vredn 300 baksof, pa najjaca in najdlje trajajoca hrana (30 minutni efekti) se dela iz njih :)

Tam na levi mas pol se Faron Wildlands al kak se jim ze rece, kjer mas onga najboljsga sadja se in jos. Ni glitchanje, nego farmanje, kakor so pri Nintendon't si zamislili 😅

Najhujs je blo lovit proklete lizarde za upgrejd armorja, barbarian set je tut vredn svojga dnarja, na celi mapi je lih tolk lynelov, da sem mogu skoz dat semizdi 3 blood moone, da sem nakraspal dost lynel hoofov za upgrejde

Ampak je jako, jako, JAKO zabaven grind. Ko se naucis windbombat itak leti cel spil ful hitro skoz :) TotK sem glih tolk naredu, da sem dobu autobuild zaenkrat. Brutalna nadgradnja napram BotW, res odfukancija na teh sky islandih, ultrahandom in zonai napravami, love this shit :wub:

Ne sej vem da tisto ni glitch. S tem sem bolj mislil na neke duplication glitche ki jih je folk uporabljal za baterije in podobno. Meni je prav zabavno ko se mi pojavi orjaška žaba v podzemlju in opazim da imam samo 4 puščice za lok. Treba izkoristit potem 😅

Povezava do prispevka
Hernire reče pred 1 uro:

Škoda, da nisi šel najprej na BOTW. Če še nisi daleč, naredi switcherinota in pojdi na BOTW najprej

BOTW je la grande adventure, popolna pustolovščina, presežek

TOTK je postavljen v isti svet (ima dodani dve plati sicer) in zato ni več pustolovščina te vrste, ampak bolj sandbox, kjer po par urah začneš gradit helikopterje, spet presežek, GOTY, ampak bolj v sandbox smislu

Tako da res ti priporočam, da najprej greš BOTW igrat, ker po TOTK boš svet že poznal in ne boš mogel dobit tega NOREGA filinga pustolovščine, ki ga nudi samo BOTW

Aha, razumem.
nisem dalec, ne, je pa res overwhelming vse skupaj.

Povezava do prispevka

Lej fora je 

BOTW - neznan svet, LA GRANDE ADVENTURE, nepomenljiv filing

TOTK - ima isti svet, ampak dodano podzemlje in otoke na nebu

Če greš BOTW -> TOTK imaš isti, večji svet in ful novih sandbox mehanik

Če greš TOTK -> BOTW pa greš na isti, ampak manjši svet in brez novih mehanik

Ker pa sta obe igrici mojstrovini, pa si je res škoda na tak način sfukat filing

Pejt igrat BOTW :)  

• Račka +1 6
Povezava do prispevka

Poslušaj dedca, ve kaj govori (snema tudi videote o igricah)

pa naj samo omenim, da gaymam 35 let

in mi je BOTW drugi najboljši špil vseh časov, ni vprašanja sploh

pa vesel sem da sem ga igral kot odrasel, ker če bi ta špil dobil pri 13ih ali 14ih... ne vem, IMO sta dve opciji, ali bi me pobralo ali pa bi bil zdajle brez joba, napravljen v zeleno tuniko in bi za 15 eur igral starejšim gospodom na flavte

• Za crknit smešno +1 3
Povezava do prispevka
Galko reče pred 31 minutami:

Poslušaj dedca, ve kaj govori (snema tudi videote o igricah)

pa naj samo omenim, da gaymam 35 let

in mi je BOTW drugi najboljši špil vseh časov, ni vprašanja sploh

pa vesel sem da sem ga igral kot odrasel, ker če bi ta špil dobil pri 13ih ali 14ih... ne vem, IMO sta dve opciji, ali bi me pobralo ali pa bi bil zdajle brez joba, napravljen v zeleno tuniko in bi za 15 eur igral starejšim gospodom na flavte

Zdaj me pa zanima kateri ti je prvi 😁

Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...