Skoči na vsebino

Izi Mobil se poslavlja

GTA

Priporočeni prispevki

• 3 tedne kasneje...

Sry za 20 dni star bump,

ampak živimo v letu gospodovem, ko ti veletrgovec banan ponuja "njihov" komunikacijski paket za ceno 6packa, ki laufa na omrežju od enega major operaterja...

Sicer če ravno ne živite v rovtah ali idriji, sploh ne vidm, zakaj bi kdo pri zdravi pameti bil na telekomu (razn če ti firma ne plačuje mobitela).

S svojimi oderuškimi cenami, se lahko fuknejo po štengah z glavo naprej, mi je pa nekako jasno, da je na koncu dneva važn samo pool folka, ki ga imaš.

Dejstvo je, da poslujejo dobro, bojo pa moral nekaj narest, da obdržijo svoje mase... glede na to, da nam razni third world operaterji, kot so hofermobil, T2... ponujajo enak paket za 19,99€ (za dve leti +++) oz. še pol manj, ki ga ponuja telekom (oz. ekvivalenti first word operater (da ne bo kdo triggeran tle)) za 80€.

Žalostno je pa še to, da te first world operaterji rentajo svoje omrežje prodajalcem banan in pomaranč, ti pa ponudijo svoje storitve za tretino cene z enakimi oz. boljšimi pogoji :rofl: 

Povezava do prispevka

To vse je res ce se delas da sta omrezja od telekoma in a1 enakovredna. Ampak ni niti blizu, ce zivis na pravi lokaciji. 
Jz mam a1 ze prakticno cel lajf in vmes ko sm bil 2 leti na đabestu nism vidu neke velike spremembe, sam mas ljudi iz kaksnih vasi ko jim a1 enostavno ne dela v hisi. 

Povezava do prispevka
Nighthawk reče pred 4 urami:

Sry za 20 dni star bump,

ampak živimo v letu gospodovem, ko ti veletrgovec banan ponuja "njihov" komunikacijski paket za ceno 6packa, ki laufa na omrežju od enega major operaterja...

Sicer če ravno ne živite v rovtah ali idriji, sploh ne vidm, zakaj bi kdo pri zdravi pameti bil na telekomu (razn če ti firma ne plačuje mobitela).

S svojimi oderuškimi cenami, se lahko fuknejo po štengah z glavo naprej, mi je pa nekako jasno, da je na koncu dneva važn samo pool folka, ki ga imaš.

Dejstvo je, da poslujejo dobro, bojo pa moral nekaj narest, da obdržijo svoje mase... glede na to, da nam razni third world operaterji, kot so hofermobil, T2... ponujajo enak paket za 19,99€ (za dve leti +++) oz. še pol manj, ki ga ponuja telekom (oz. ekvivalenti first word operater (da ne bo kdo triggeran tle)) za 80€.

Žalostno je pa še to, da te first world operaterji rentajo svoje omrežje prodajalcem banan in pomaranč, ti pa ponudijo svoje storitve za tretino cene z enakimi oz. boljšimi pogoji :rofl: 

fukni se ti nekam, sem bil anti-telekom dolgo, sploh mi grejo njihovi tv boxi na k, pa bil ko en klošar na hot-u pa potem bil na t2 naročnini, odkar so t2 prodali pa sem na mobiju pa nimam pripomb, razen da v tujini ne dobiš sms-a za neodgovorjen klic, če maš ugasnen telefon. Ceneje me pride kot hot ali t2, več podatkov imam v paketu, sploh v tujini, pa lani je bila akcija da si dobival bonus dobroimetje, ko si polnil, pa sem 100e nafilal za 50e, letos pa

so imeli akcijske mobi pakete po takih cenah, ki jih konkurenca ni sposobna ponudit, niti s podpisom pogodbe s hudičem pri telemach golazniji ne morš do takih cen

Povezava do prispevka
  • 3 tedne kasneje...
Arey reče Dne, 26. 7. 2025 at 8:24:

To vse je res ce se delas da sta omrezja od telekoma in a1 enakovredna. Ampak ni niti blizu, ce zivis na pravi lokaciji. 
Jz mam a1 ze prakticno cel lajf in vmes ko sm bil 2 leti na đabestu nism vidu neke velike spremembe, sam mas ljudi iz kaksnih vasi ko jim a1 enostavno ne dela v hisi. 

nekaj časa sem imela 2 sim kartici (bob, telekom) in obstajajo tako lokacije, kjer vleče samo telekom, lokacije, kjer vleče samo bob/a1, in take, kjer ne noben

takrat ni bilo neke razlike da bi telekom vlekel na ful več lokacijah kot a1, je blo kr 50:50

drugač pa dobra tema, bojda bom rabila zdele k bom zamenjala delodajalca in mi ne bojo več častil

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...