Skoči na vsebino

P: Asus TUF 4090

Priporočeni prispevki

bizarno mi je, kam smo prišli: druga najhitrejša grafa, 3 leta stara - rabljena, 1300€

In ljudje to podpiramo s svojimi denarnicami. To je bizarno. 

Sicer se je ta bizarnost začela s cenami novih. A še vedno - nekdo je moral to za takšno ceno kupit.

Še tretja bizarnost - razlika med takratno nakupno ceno nove in ceno nekaj let stare rabljene je res majhna...

Povezava do prispevka

Aja sam leto je stara, tak da ima še 2 leti garancije.

cashman reče pred 3 minutami:

bizarno mi je, kam smo prišli: druga najhitrejša grafa, 3 leta stara - rabljena, 1300€

Sicer se je ta bizarnost začela s cenami novih. A še vedno - nekdo je moral to za takšno ceno kupit.

Zahvali se amd, ki komaj zdaj zna mal bolj hitro zrisat RT in ima končno proper upscaling:D

Povezava do prispevka
cashman reče pred 24 minutami:

Še tretja bizarnost - razlika med takratno nakupno ceno nove in ceno nekaj let stare rabljene je res majhna...

Najcenejša nabavna je bila 1600eur plus ddv. In potem so šle cene čez 2k. Zdaj so tudi zasoljene cene. 

Povezava do prispevka
PS5 Lover reče pred 17 minutami:

Aja sam leto je stara, tak da ima še 2 leti garancije.

Zahvali se amd, ki komaj zdaj zna mal bolj hitro zrisat RT in ima končno proper upscaling:D

"zahvaljujem" se vsem, ki so kupovali za take denarje. 

jah, 1 leto ali 3 leta - sem se zanašal na post od wicked, ki je verjetno štel starost od splavitve te kartice... vsekakor je razlika. Srečno s prodajo in čim več profita ti želim ;)

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...