Shadow Objavljeno 15. oktober 2025 Share Objavljeno 15. oktober 2025 RIP Vidal 1 Navedek Povezava do prispevka
assault7 Objavljeno 18. oktober 2025 Share Objavljeno 18. oktober 2025 Commish, a lahka potrdiš trade? Če se Seth strinja za ta gameweek, tako je bilo mišljeno. No colluding here 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Lord Baltimore Objavljeno 18. oktober 2025 Share Objavljeno 18. oktober 2025 Eden boljsih trejdov odkar igramo ligo. Dost win win situacija za oba. Ajde commish dej approvi Navedek Povezava do prispevka
Jude Objavljeno 19. oktober 2025 Avtor Share Objavljeno 19. oktober 2025 A so se igralci prenesli? Navedek Povezava do prispevka
assault7 Objavljeno 21. oktober 2025 Share Objavljeno 21. oktober 2025 Yes yes, thanks! 1 Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 26. oktober 2025 Share Objavljeno 26. oktober 2025 jst sm seu full @Saints. pou ekipe na IR Navedek Povezava do prispevka
Saints Objavljeno 31. oktober 2025 Share Objavljeno 31. oktober 2025 Shadow reče Dne, 26. 10. 2025 at 20:44: jst sm seu full @Saints. pou ekipe na IR dobrodošel na urgenco bro 1 Navedek Povezava do prispevka
Saints Objavljeno 2. november 2025 Share Objavljeno 2. november 2025 Damn, še 2 dodatna igralca sem izgubil, Golden in Kraft. Slednji imo ACL, precejšen blow za Packerse. 1 Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 2. november 2025 Share Objavljeno 2. november 2025 jst sm tud novga RBja spravil na urgenco Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 10. november 2025 Share Objavljeno 10. november 2025 @Jude Jebi se v dinastiji s tem Taylorjm 48 fakin pik no 2 Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 Zelo zanimiva fantasy sezona. V obeh ligah imamo trenutno 6-4 record. V PL smo 5. in bi lahko bilo boljše, smo pa preživeli odsotnost Lamarja in če bomo ostali relativno zdravi, mislim, da imamo dovolj dobro ekipo, da bi lahko tudi obranili lanski naslov. Je pa vse skupaj zelo izenačeno. Prvih 7 ekip je znotraj ene zmage (tri imajo record 7-3, štiri pa 6-4), potem se bodo pa še trije s 4-6 recordom udarili za zadnje mesto v playoffu. V Dinasty smo pa 2., kar je glede na poškodbe boljše od pričakovanj. Bo pa tudi tu še napeto, saj so za nami štiri ekipe s 5-5 recordom in se bomo borili za tri prosta mesta v playoffu. Neporaženi Jude (10-0) je daleč pred vsemi, da vidimo, če lahko ponovi dosežek 1972 Dolphinsov. Glede na ekipo bo kar fail, če ne bodo. Ne vem, če sem že kdaj videl takšno fantasy sezono. Trenutno ima: - #3 in #4 QB - Allen in Herbert, pa še Nix je 8. - vse top 3 RB - Taylor, McCaffrey, Achane, in še Dowdle na 10. - 4 od top 5 WR - JSN, Amon-Ra, Nacua, Pickens; + Egbuka na 8. mestu - #1 TE - McBride; plus Bowers na 13. mestu (čeprav je pol svojih pik nabil na eni tekmi, pa bi bil še višje, če ne bi izpustil treh tekem) - #3 D/ST - Broncos - #2 kicker - Myers Mislim, da imamo dobro ekipo, če ne bi bilo poškodb, a proti temu je pač nemogoče igrati. 1 Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 Shadow reče Dne, 10. 11. 2025 at 7:56: @Jude Jebi se v dinastiji s tem Taylorjm 48 fakin pik no s celotno ekipo naj se jebe 1 Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 14. november 2025 Share Objavljeno 14. november 2025 (urejano) Recimo za primerjavo imamo mi QB - Burrow na IR skoraj celo sezono, za njim pa mlad core - Caleb (9. po fantasy točkah), Dart (13; sem ga pobral med sezono) plus še Big Penix in JJ - veliko potenciala, a noben od njih še ni zanesljiva fantasy opcija RB - Gibbs (4) in Barkley (11) sta super, čeprav sta oba imela nekaj smrdljivk. Aaron Jones po lanski super sezoni veliko poškodovan. Woody Marksa sem pobral z FA (ga je tudi Jude imel in droppal) in zna biti dober v prihodnosti. KW3 in Charbs oz. celoten run game Hawksov pač ni zanesljiv, upam, da se spremeni v drugi polovici sezone. WR - tu so nas poškodbe najbolj udarile. Tyreek, Jayden Reed in Aiyuk vsi na IR, tako da sta naša najboljša Q. Johnston (19) in Troy Franklin (22), oba sem pobral med sezono. DK (25) toplo hladno v novi ekipi, Jeudy pa stagnira v Brownsih, čeprav je imel dobro zadnjo tekmo (čeprav ok, igrali so proti Jetsom ), kar upam, da je pozitiven znak za nadaljevanje sezone. Za njimi pa še dva rookieja - Ayomanor in Horton (trenutno najbolj boom or bust igralec ekipe), ki so tukaj bolj za prihodnost kot pa to sezono. TE - sem delal precej sprememb na tem položaju, trenutno imamo dva dobra rookieja - Fannin (15) in Loveland (26), od katerih veliko pričakujem D/ST - Hawksi #1 K - Dicker the #1 Kicker E: Sem videl zdaj, da je bil še Theo Johnson na FA in sem ga pobral. Sem ga imel že v ekipi pa ga droppal pred dvema mesecema, zadnje tekme je pa dobro igral z Dartom. Čeprav je zdaj ta out. 14. november 2025 uredilo bitje ronaldinho Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 17. november 2025 Share Objavljeno 17. november 2025 fak, kako sramotenje v PL, čisto vsi odpovedali. Vse pove že to, da je bil Broncos D/ST s 7 točkami naš najboljši igralec. Skupaj samo 38 točk in bomo izgubili proti Team Algoritem, ki je praktično celo sezono brez managerja. Razen če se ne bo Jeanty-ju danes prikazala Marija in bo nabil 35 pik. Japajade. Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 24. november 2025 Share Objavljeno 24. november 2025 @ronaldinho porkodijo in Gibbs… sam zrd njega si zmagu 1 Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 24. november 2025 Share Objavljeno 24. november 2025 Lepo od njega, da se je odločil igrati, če imam že pol ekipe na bolniški, nekaj na dopustu, ostali pa solidarno štrajkajo ali kaj vem kaj. Saj tvoji tudi niso bili ne vem kako razpoloženi. Gibbs ima drugače res nora nihanja. V zadnjih 6 tekmah (če ne štejemo bye zraven) je imel 7.0, 35.3, 4.3, 36.7, 17.1 in 49.9 točk Tako da ta teden bo verjetno spet zanič. V PL pa Lamar že drug teden zapored manj kot 10 točk. Bom od zdaj naprej igral Stafforda. Imam pa še vedno možnosti za zmago, samo da ne bo Kittle danes imel več kot 12 točk. Žal imajo Panterji najslabšo obrambo proti TE v ligi, tako da bo verjetno imel 200y in/ali 3 TD. 1 Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 25. november 2025 Share Objavljeno 25. november 2025 Ok, komaj smo zmagali za dve točki. Navedek Povezava do prispevka
Saints Objavljeno 25. november 2025 Share Objavljeno 25. november 2025 Damn, dve točki sem bil oddaljen od playoffov. Bi bil kar dosežek glede na bolnišnico letos. Congrats za W ronnie! Edino ne vem zakaj si Jacobsa pustil v lineupu. Bi loh zmagal velik bolj ležerno. Navedek Povezava do prispevka
quessoy Objavljeno 25. november 2025 Share Objavljeno 25. november 2025 @Jude madafakkin' beast v dinastiji. 1 Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 26. november 2025 Share Objavljeno 26. november 2025 Saints reče pred 19 urami: Damn, dve točki sem bil oddaljen od playoffov. Bi bil kar dosežek glede na bolnišnico letos. Congrats za W ronnie! Edino ne vem zakaj si Jacobsa pustil v lineupu. Bi loh zmagal velik bolj ležerno. Mora biti malo drame. Pozabil sem vnaprej nastavit, potem sem pa v nedeljo imel obisk in zamudil začetek tekem. Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 26. november 2025 Share Objavljeno 26. november 2025 quessoy reče pred 16 urami: @Jude madafakkin' beast v dinastiji. hah ja, bolano ekipo ima, gladko 140 točk, čeprav Allen in Taylor sploh nista prišla do 10, lol. Pa še dva igralca na klopi s po 25 pikami. 1 Navedek Povezava do prispevka
Jude Objavljeno 26. november 2025 Avtor Share Objavljeno 26. november 2025 (urejano) ja res mi je ratal naredit dobro ekipo, sem jo pa gradil cca 3 leta malo bi moral pogledat za nazaj, mislim, da sem trejdal jahymra gibbsa za cmc-ja al nekaj takega, to edino obžalujem 26. november 2025 uredilo bitje Jude Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 2. december 2025 Share Objavljeno 2. december 2025 Porazen teden, komaj prišel do 80 točk v obeh ligah, pa še to v Dinasty predvsem po zaslugi Hawks DST (28 ), ostali pa vsi na dopustu. Kolikor sem preletel ostale rezultate tudi mislim, da bomo ostali brez playoffa, ker zadnji teden itak nimamo šans proti Jude-u. Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 8. december 2025 Share Objavljeno 8. december 2025 Nočem jinxat, a zgleda, da bomo prekinili Jude-ov niz neporaženosti v Dinastyju. Barkley je zanič letos, a skupaj z Dicker the Kickerjem bosta menda ja zbrala teh slabih 5 točk, ki jih rabimo. Super poteza, da sem štartal Michaela Wilsona, Jude je pa pustil Nacuo na klopi. V PL smo ga pa že premagali, a to bolj po zaslugi poškodbe Danny Dimesa. Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 9. december 2025 Share Objavljeno 9. december 2025 lagano sportski zmagali, 171 pik evo, zdaj gre pa zares v playoffu proti @Seth-u. Drugi polfinalni par pa @Jude vs @Shadow V PL pa v četrtfinalu proti @Jude-u, ki se bo sigurno hotel maščevati za dvakratni poraz ta teden. 1 Navedek Povezava do prispevka
Shadow Objavljeno 19. december 2025 Share Objavljeno 19. december 2025 @Jude dej porkodijo nehi Ku da prejsni tedn nisi zadosti pik nabou, ti je dns se Puca 40 prnesu. Res hud dvoboj Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 19. december 2025 Share Objavljeno 19. december 2025 Ne govorit, sem bil vesel, ko sem videl, da mi je Stafford prinesel 30 pik, potem pa takoj opazil, da je imel nasprotnik v ekipi Nacuo. V Dinastyju pa tudi minus pike od obrambe Hawksov pa KW3 sem na klopi pustil. Ampak dobro, itak boljše zdaj izgubit, proti @Jude-u v finalu nima noben šans. Navedek Povezava do prispevka
ronaldinho Objavljeno 5. januar 2026 Share Objavljeno 5. januar 2026 woooooooo, zmagal finale Dinasty! V drugem tednu nadoknadil 40 pik razlike. Sicer predvsem zato, ker Allen ni igral, a povsem nepričakovano. 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.