Skoči na vsebino

NFL Fantasy Football

Jude

Priporočeni prispevki

Zelo zanimiva fantasy sezona.

V obeh ligah imamo trenutno 6-4 record. V PL smo 5. in bi lahko bilo boljše, smo pa preživeli odsotnost Lamarja in če bomo ostali relativno zdravi, mislim, da imamo dovolj dobro ekipo, da bi lahko tudi obranili lanski naslov. Je pa vse skupaj zelo izenačeno. Prvih 7 ekip je znotraj ene zmage (tri imajo record 7-3, štiri pa 6-4), potem se bodo pa še trije s 4-6 recordom udarili za zadnje mesto v playoffu.

V Dinasty smo pa 2., kar je glede na poškodbe boljše od pričakovanj. Bo pa tudi tu še napeto, saj so za nami štiri ekipe s 5-5 recordom in se bomo borili za tri prosta mesta v playoffu.

Neporaženi Jude (10-0) je daleč pred vsemi, da vidimo, če lahko ponovi dosežek 1972 Dolphinsov. :D Glede na ekipo bo kar fail, če ne bodo. Ne vem, če sem že kdaj videl takšno fantasy sezono. Trenutno ima:

- #3 in #4 QB - Allen in Herbert, pa še Nix je 8.

-  vse top 3 RB - Taylor, McCaffrey, Achane, in še Dowdle na 10.

- 4 od top 5 WR - JSN, Amon-Ra, Nacua, Pickens; + Egbuka na 8. mestu

- #1 TE - McBride; plus Bowers na 13. mestu (čeprav je pol svojih pik nabil na eni tekmi, pa bi bil še višje, če ne bi izpustil treh tekem)

- #3 D/ST - Broncos

- #2 kicker - Myers

:wacko: :worship:

Mislim, da imamo dobro ekipo, če ne bi bilo poškodb, a proti temu je pač nemogoče igrati.

Povezava do prispevka

Recimo za primerjavo imamo mi

QB - Burrow na IR skoraj celo sezono, za njim pa mlad core - Caleb (9. po fantasy točkah), Dart (13; sem ga pobral med sezono) plus še Big Penix in JJ - veliko potenciala, a noben od njih še ni zanesljiva fantasy opcija

RB - Gibbs (4) in Barkley (11) sta super, čeprav sta oba imela nekaj smrdljivk. :D Aaron Jones po lanski super sezoni veliko poškodovan. Woody Marksa sem pobral z FA (ga je tudi Jude imel in droppal) in zna biti dober v prihodnosti. KW3 in Charbs oz. celoten run game Hawksov pač ni zanesljiv, upam, da se spremeni v drugi polovici sezone. 

WR - tu so nas poškodbe najbolj udarile. Tyreek, Jayden Reed in Aiyuk vsi na IR, tako da sta naša najboljša Q. Johnston (19) in Troy Franklin (22), oba sem pobral med sezono. DK (25) toplo hladno v novi ekipi, Jeudy pa stagnira v Brownsih, čeprav je imel dobro zadnjo tekmo (čeprav ok, igrali so proti Jetsom :D), kar upam, da je pozitiven znak za nadaljevanje sezone. Za njimi pa še dva rookieja - Ayomanor in Horton (trenutno najbolj boom or bust igralec ekipe), ki so tukaj bolj za prihodnost kot pa to sezono.

TE - sem delal precej sprememb na tem položaju, trenutno imamo dva dobra rookieja - Fannin (15) in Loveland (26), od katerih veliko pričakujem 

D/ST - Hawksi #1 :mafija:

K - Dicker the #1 Kicker

E: Sem videl zdaj, da je bil še Theo Johnson na FA in sem ga pobral. Sem ga imel že v ekipi pa ga droppal pred dvema mesecema, zadnje tekme je pa dobro igral z Dartom. Čeprav je zdaj ta out. 

uredilo bitje ronaldinho
Povezava do prispevka

Lepo od njega, da se je odločil igrati, če imam že pol ekipe na bolniški, nekaj na dopustu, ostali pa solidarno štrajkajo ali kaj vem kaj. :D Saj tvoji tudi niso bili ne vem kako razpoloženi. :) 

Gibbs ima drugače res nora nihanja. V zadnjih 6 tekmah (če ne štejemo bye zraven) je imel

7.0,

35.3,

4.3,

36.7,

17.1 in

49.9 točk 

Tako da ta teden bo verjetno spet zanič. :D 

V PL pa Lamar že drug teden zapored manj kot 10 točk. Bom od zdaj naprej igral Stafforda. Imam pa še vedno možnosti za zmago, samo da ne bo Kittle danes imel več kot 12 točk. Žal imajo Panterji najslabšo obrambo proti TE v ligi, tako da bo verjetno imel 200y in/ali 3 TD. :( 

Povezava do prispevka
Saints reče pred 19 urami:

Damn, dve točki sem bil oddaljen od playoffov. :D Bi bil kar dosežek glede na bolnišnico letos.

Congrats za W ronnie! Edino ne vem zakaj si Jacobsa pustil v lineupu. Bi loh zmagal velik bolj ležerno. :D

Mora biti malo drame. :D Pozabil sem vnaprej nastavit, potem sem pa v nedeljo imel obisk in zamudil začetek tekem. :) 

Povezava do prispevka

Nočem jinxat, a zgleda, da bomo prekinili Jude-ov niz neporaženosti v Dinastyju. Barkley je zanič letos, a skupaj z Dicker the Kickerjem bosta menda ja zbrala teh slabih 5 točk, ki jih rabimo. :D Super poteza, da sem štartal Michaela Wilsona, Jude je pa pustil Nacuo na klopi. 

V PL smo ga pa že premagali, a to bolj po zaslugi poškodbe Danny Dimesa. 

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
  • 3 tedne kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...