Weraziel Objavljeno 29. julij 2025 Share Objavljeno 29. julij 2025 (urejano) Še en soulslike, je prou da je tema, ker vem da ni ljudi, ki ne igrajo soulslikov. Lahko igraš na PCju, PS5 in Xboxu, nažalost ga ni na najboljši konzoli vseh časov (tudi za 50 let naprej) Switch2. Mogoče še bo? Po pričanju naših mn3 kolegov (vučko3, ke_kit, gatsu) je to čisto destiliran Soulslike, ki hkrati spominja na Dark Souls 1 & 3. Madness mehanika se zdi zanimiva za ljudi, ki si upajo riskirat in boš tudi nagrajen, samo to pa tudi pomeni ALO GIT GUD. 29. julij 2025 uredilo bitje Weraziel 2 Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 29. julij 2025 Share Objavljeno 29. julij 2025 Komaj zdaj sem dojel, da to ni Wukong DLC 1 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 29. julij 2025 Share Objavljeno 29. julij 2025 A pol to ni od Wolonga nadaljevanje? Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 29. julij 2025 Share Objavljeno 29. julij 2025 Zdej nej pa en šerif še debato not prenese iz trenutno igram. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 29. julij 2025 Share Objavljeno 29. julij 2025 Bom kar copy pastal svoje trenutno igram poste. Nepričakovano dober Dark Souls 1 feeling igranja. Ful mi je všeč, da ni spet nek hack and slash in gre za proper souls combat, kjer commitamo vsak udarec posebej. Na splošno se vidi, da so devi fani Fromsofta in njihove originalne formule. Škoda za precej floaty combat z janky hit detectionom. Razen tega, mi je res huda izkušnja. 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 29. julij 2025 Share Objavljeno 29. julij 2025 Furam greatsword, ker ima parry, samo me jebe, da bossi ne uporabljajo orožij (zaenkrat) in deflect deluje samo proti železu. Sam ni šanse, da zamenjam, ker furam preveč badass orožje, da bi ga zamenjal s čimerkoli drugim. Glej to faking idle animacijo, no. Secondary pa One Handed Sword in range filtham ko največji papak. Pa res mi je hudo, da armor seti ful vplivajo na ailment negation in jih je kul switchat glede na mobe, environment in predvsem bosse. Men je tudi ravno prav zafukano. Ajde, bossi so malenkost prelahki. Ne tolk, da bi vse padalo v prvo, ampak pogrešam malo več učenja patternov, in pol ne glede na raznolikost napadov, zaradi loose hit detectiona je večina bojev kroženje okoli nasprotnika in čakanje na priložnost za charged heavy s hrbta, da mu breakaš poise. So pa mobi kul plasirani in znajo gankat. Vse skupaj mi ratuje boljše in boljše. Zdaj sem se eno uro zajebaval s Commander Honglan. Končno prvi proper boss, kjer sem lahko uporabljal parry, tko kot je treba. Prvi resen spike v težavnosti. Spoiler Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 29. julij 2025 Share Objavljeno 29. julij 2025 (urejano) Galko reče pred 11 urami: kje jo imata zaenkrat na ne-from souslike lestvici, prašiča hyperska? Po combatu bi jo postavil v isti tabor kot novi Lords of the Fallen. Manjka več inercije, hitstopa, sweet spota med rl fiziko in igrico. Zarady floati premikanja, nimam nikoli občutka, da bo vsak napad landal točno tko, kot bi rad. To kar je staple tight fromsoft combata (pa tudi kakih LoP, Khazana, Nioha, etc.). Kar se pa vsega ostalega tiče, pa lahko samo slavim zadevo. To je očiten poklon dobrim starim DkS1-3 vajbsom. Od nerazumljivih questlineov, prek počasnega metodičnega raziskovanja lepih razvejanih stopenj , do absolutnega zavračanja držanja igralca za roko. Res proper Miyazaki požegnana roba. 29. julij 2025 uredilo bitje ke_kit 2 Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 29. julij 2025 Share Objavljeno 29. julij 2025 (urejano) Je to res <UE5.5? Ima kdo izkusnjo kako za en kurac zadeva dela na PC? edit: pusti Kitajcu da te nateguje v rit vmes ko se ti z megafonom dere v uho da nikoli sploh ni pomislil o tvojih socnih zemljicah 29. julij 2025 uredilo bitje viddek Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 29. julij 2025 Share Objavljeno 29. julij 2025 (urejano) ke_kit reče pred 5 minutami: Po combatu bi jo postavil v isti tabor kot novi Lords of the Fallen. Manjka mu več inercije, hitstopa, sweet spota med rl fiziko in igrico. Zarady floati premikanja, nimamo nikoli občutka, da bo vsak naš napad landal točno tko, kot bi radi. To kar je staple tight fromsoft combata (pa tudi kakih LoP, Khazana, Nioha, etc.). Kar se pa vsega ostalega tiče, pa lahko samo slavim zadevo. To je očiten poklon dobrim starim DkS1-3 vajbsom. Od nerazumljivih questlineov, prek počasnega metodičnega raziskovanja lepih razvejanih stopenj, do absolutnega zavračanja držanja igralca za roko. Res proper Miyazaki požegnana roba. nice, nice kok je pa kej unikatna zadeva? Imaš filing da igraš proper samosvoj špil? Art ti špila? Sej verjetno igrica nima od koga kopirat, glede na to da se dogaja na kitajskem, razen od wukonga, ma vseeno... zakaj sprašujem - LoF kopiranje DkS 3 mi je absolutno odurno in ni šans da zadevo kadarkoli sprobam. Pa Khazanov vanilla mobile art mi je tudi gnusen. Zato mi je tud LoP tok všeč, ker je res faking svež iz tega vidika. 29. julij 2025 uredilo bitje Galko Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 29. julij 2025 Share Objavljeno 29. julij 2025 viddek reče pred 4 minutami: Je to res <UE5.5? Ima kdo izkusnjo kako za en kurac zadeva dela na PC? edit: pusti Kitajcu da te nateguje v rit vmes ko se ti z megafonom dere v uho da nikoli sploh ni pomislil o tvojih socnih zemljicah Kar se performancea tiče je zadeva tipičen UE5 polom. Izgled ni nič posebnega, ampak vsaj laufa slabo. Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 29. julij 2025 Share Objavljeno 29. julij 2025 a to se da dobit na aliexpresu? eno od kopij kopij kopij kopij original izdelka? za prjatla sprašujem. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 29. julij 2025 Share Objavljeno 29. julij 2025 (urejano) Galko reče pred 14 minutami: nice, nice kok je pa kej unikatna zadeva? Imaš filing da igraš proper samosvoj špil? Art ti špila? Sej verjetno igrica nima od koga kopirat, glede na to da se dogaja na kitajskem, razen od wukonga, ma vseeno... zakaj sprašujem - LoF kopiranje DkS 3 mi je absolutno odurno in ni šans da zadevo kadarkoli sprobam. Pa Khazanov vanilla mobile art mi je tudi gnusen. Art mi je zelo dober. Nekakšna barvitejša AA verzija Wukonga ali Sekira. Gre pa za tipično Kitajsko mitologijo, torej najdeš ful vzporednic z miti iz Wukonga in veliko drugih iger z japonsko (ne kitajsko) tematiko. Oči se definitivno napasejo ob arhitekturi in artu. Ima pa igra definitivno samosvoje vibese, če ne upoštevamo, da gre za očiten klon FromSoft type iger. Nekdo, ki ni poseben fan Fromščin, bi znal občutiti kak soulslike fatigue. Meni je to 10/10 gaming. Drugače ne znam opisati. 29. julij 2025 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 29. julij 2025 Avtor Share Objavljeno 29. julij 2025 Galko reče pred 25 minutami: zakaj sprašujem - LoF kopiranje DkS 3 mi je absolutno odurno in ni šans da zadevo kadarkoli sprobam. Pa Khazanov vanilla mobile art mi je tudi gnusen. Zato mi je tud LoP tok všeč, ker je res faking svež iz tega vidika. nism igral prvi Lords of the Fallen, ampak tanovejša verzija mene spomni bolj na estetiko inkvizicije tko k Blasphemous špila Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 29. julij 2025 Share Objavljeno 29. julij 2025 Na trenutke daje level design in pa okolje ter monstri Bloodborne vibe. Malo preveč je teh za vogalom stojim pa te čakam mobov. Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 29. julij 2025 Share Objavljeno 29. julij 2025 fric reče pred 5 minutami: Malo preveč je teh za vogalom stojim pa te čakam mobov. Ni problem da obstajajo. Problem je da te kasneje v igri lahko oneshotajo kar niti nebi bil problem pri modernih soulslike igrah ki imajo obilico checkpointov, tu pa lahko traja tudi več kot eno uro da najdeš naslednjega oz bližnjico do prejšnjega. Glede tega je zelo Demon souls/Dark souls 1 like igra. Btw je že kdo drug sploh prišel do druge cone? Ker tu se pa res začne veselica ker so res pretiravali z stvarmi ki te lahko ubijejo med raziskovanjem. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 29. julij 2025 Share Objavljeno 29. julij 2025 Imam novo favorite oblekco. Spoiler 1 Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 29. julij 2025 Share Objavljeno 29. julij 2025 Vidim da delas market research za prihajajoce commissione A si dal igrico v davcno olajsavo? 1 Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 29. julij 2025 Share Objavljeno 29. julij 2025 ke_kit reče pred 1 uro: Imam novo favorite oblekco. Razkrij skrite vsebine Vidim da moram čim hitreje končat bananzo. 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 29. julij 2025 Share Objavljeno 29. julij 2025 Boš mel ti kmal spet eno drugo bananzo v roki, se mi zdi 5 Navedek Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 29. julij 2025 Share Objavljeno 29. julij 2025 Gooners of Mn3njalnik, unite 1 Navedek Povezava do prispevka
AMF Objavljeno 29. julij 2025 Share Objavljeno 29. julij 2025 Weraziel reče pred 12 urami: Še en soulslike, je prou da je tema, ker vem da ni ljudi, ki ne igrajo sou Soulslike igre so mi, kot veganski pršut. Mogoče je isti/ podoben okus tistemu ta pravemu. Sam pojedel ga pa ne bom. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 29. julij 2025 Share Objavljeno 29. julij 2025 General of the North, a.k.a. Discount Radahn. Spoiler Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 29. julij 2025 Share Objavljeno 29. julij 2025 Sem vletel v Honglan fajt, zbil pol HPja, bil pa brez healing materiala. Jutri grem na dopust, vsaj vem kaj me caka in ne bom zgubljen Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 30. julij 2025 Share Objavljeno 30. julij 2025 Končal igro in fasal bad ending... Pogledal vodič za preostale konce in oh boy kolk moraš pobrat enih itemov in jih pravočasno dajat NPCjem in pazit da kam ne greš prehitro preden v trenutni lokaciji narediš interakcijo z NPCji... Da komu tole rata v prvo na slepo mora bit še večji freak v raziskovanju kot sem jaz ampak ne prevelik ker potem greš predaleč al pa v napačno smer in sesuješ questline Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 30. julij 2025 Avtor Share Objavljeno 30. julij 2025 AMF reče pred 8 urami: Soulslike igre so mi, kot veganski pršut. Mogoče je isti/ podoben okus tistemu ta pravemu. Sam pojedel ga pa ne bom. -----joke --->>> --------------- your head Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 30. julij 2025 Share Objavljeno 30. julij 2025 (urejano) Če bi si kaj želel je, da Soulslike igre ne imitirajo kvest sisteme Froma, sploh tisto: šel si v cono XY prehitro, ergo kvesti A, B in C failajo. Seveda pred tem ne dobiš nobenega opozorila, prompta ali logičnega namiga, da se kaj takega zgodi. Oh well, better luck next time ali too bad, you didn't follow the wiki guide. Podobno sranje je imel LotF in mi je šlo ful na kurac. 30. julij 2025 uredilo bitje bitsurugi 4 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 30. julij 2025 Share Objavljeno 30. julij 2025 No tu imaš vsaj ikonice NPCjev s katerimi moraš govorit na teleport meniju tako da je treba to redno čekirat in jih najt ter govorit z njimi preden greš naprej. Problem pa je da lahko najdeš pot v 3. cono preden greš v drugo in da lahko po nesreč uletiš v šefovsko areno story šefa, ki spet napreduje zgodbo in breaka queste. In kolikor berem je treba določene NPCje summonat Ko te en NPC v tretji coni še enkrat vpraša če res želiš nekaj naredit je to prvi point of no return. Če niste vsega spucal v trenutni ter prvi coni ga zavrnite!!! Drugi point of no return je pa očiten in začne NG+ . Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 30. julij 2025 Share Objavljeno 30. julij 2025 (urejano) Sem že sfalil quest v prvi vasi (Courtyard keya ne dobim). A to je zato, ker sem v 3. coni pristal na to, da grem v gozd z belim starcem? Mogoče včasih res ni dobro kopirati čisto vsega, kar požegna Miyazaki. EDIT: Vidim zdaj, da tisti quest ne vpliva na konce. Po moje bom nadaljeval kar s kakim vodičem s čim manj spoilerji. Pri Fromsoft igrah ni panike preigrati po večkrat, da dobiš vse konce in alternativne bosse, ker je combat tako tight in zabaven. Pri Wuchangu žal to ni tako dobro izpeljano. 30. julij 2025 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 30. julij 2025 Share Objavljeno 30. julij 2025 Jaz sem vceraj pol ure iskal ta kurcev kljuc😂 nasel, naredil. Commander Honglan Šmonglan je hitro šla, zdej lahko grem na dopust! Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.