Skoči na vsebino

[multi] Wuchang Odpadeno Perje

Priporočeni prispevki

Vučko3 reče pred 48 minutami:

Ne vem, kako naj vprasam in ne spoilam zadeve z vprasanjem😁 

Dej malo vec napisi o fajtu prosim 

Ona Commander Honglan v palači, kjer se tučeš v vodi. Zdele sem šel vse točke dat v longsword, ker lahko deflectaš kao, grem probat

Povezava do prispevka
Gatsu reče pred 13 minutami:

Hotu si napisat lažji pomoje?

Ne mislim direkt za Honglan. Ampak po tistem Honglan fajtu so vsaj 3 bossi, ki so 10x tezji od Honglan. Meni.

Jaz sem Honglan ubil v parih poskusih. Kar ne morem reci za Temu Isshina in Bo Sorcerer in še enega bossa.

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 33 minutami:

Dal sem malo več točk v stamino in hp in je šlo. Sicer je trajal fajt, ampak ta Empyrean Crash na Axe odlično deluje za tak boss, ki ti hitro nafila mano

Ma sekira je itak divja ker lahko nekatere bosse stunna v neskoncnost. Moje orozje je bil tisti magic sword, zelo kul tudi

Povezava do prispevka

Jaz z axe ne stunam bossov kaj pogosto, mogoče zato ker mi ne rata za hrbet pridt.in hkrati udarit heavy long attack.

Hosta level :avadodo: tok sem se izgubljal, da sem že paničaril brez health potionov kdaj bom našel kak safe point, potem pa dojamem da sem šel po tadaljši poti. Pa mel sem en fajt z velikanom tam v hosti, jebote boh, tole je zaradi okornosti lika in nezmožnosti cancelanja napadov 10x težje od Elden Ringa (vsaj kar se fajtanja giantov tiče)

Povezava do prispevka

Srečal neko ledeno kraljico pod palačo (Huang Yan), nisem imel sreče. Mal preveč hardcore zaenkrat, v dveh poizkusih takoj umrl, lol nope

Drugače pa super zaenkrat, sneg biom in đungla biom in tista trdnjava poleg đungle so top tier leveli, veliko boljše kot začetek špila. 

Povezava do prispevka
Gogy reče Dne, 1. 6. 2026 at 11:43:

fakin Fierce Tiger. Druga faza, ampak bo... Po tednu premora včeraj malo čekiral muve in imam občutek, da bo kmal pod rušo. Pol pa še Huang Yan, bitch eno. <_<

Jaz sem lih pol ure nazaj premagal Huang Yan, Tigra pa še ne. Huang Yan se ti splača premagat prej, ker je še en cel level za njo in sem že našel nekaj za HP upgradat. Vse cunje so bile dobre proti corruptionu, čakal sem da fukne svojo magijo, šel za njo, heavy attack, navaden napad, rinse repeat. Nima tok velik HPja da se je ne bi dal potankat, samo tisti corruption attack je jeben.

Povezava do prispevka
Weraziel reče Dne, 4. 6. 2026 at 16:26:

Jaz sem lih pol ure nazaj premagal Huang Yan, Tigra pa še ne. Huang Yan se ti splača premagat prej, ker je še en cel level za njo in sem že našel nekaj za HP upgradat. Vse cunje so bile dobre proti corruptionu, čakal sem da fukne svojo magijo, šel za njo, heavy attack, navaden napad, rinse repeat. Nima tok velik HPja da se je ne bi dal potankat, samo tisti corruption attack je jeben.

Lol, sem danes porajtal, da sem jo fental 16.5. :D Pozabil na to, ker sem se kar jebal z njo, ja.

Sem jo pa zamenjal za tisto psico v shaftih... Bride, ki ima dve fazi...:cry:

uredilo bitje Gogy
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...