Skoči na vsebino

[multi] Wuchang Odpadeno Perje

Priporočeni prispevki

Sfukalo mi je save game in sem moral od začetka. FML

Na srečo je tko dobra igra, da se mi je dalo. V 5 urah sem spet pri Commander Honglan.

Sem moral spet posneti fight, ker je bil konec, kot bi ga režiral. Dejansko se je perfektno poklopil gameplay fight, s skriptirano sekvenco igre. Obe s črtico lajfa in končni udarec gre v clash. :avadodo:

Spoiler
uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Gapi182 reče pred 50 minutami:

Parryjat ne gre z 1 handed swordom?

Parry imajo vsi longswordi, če odkleneš Sword Counter skill v treeju. Poleg tega sem pa našel samo še ene dual-blades, ki imajo ta skill po defaultu. Google pravi, da obstajajo tudi določeni speari, ki imajo podobno. Očitno 1 handed swordi nimajo.

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 2 urama:

Parry imajo vsi longswordi, če odkleneš Sword Counter skill v treeju. Poleg tega sem pa našel samo še ene dual-blades, ki imajo ta skill po defaultu. Google pravi, da obstajajo tudi določeni speari, ki imajo podobno. Očitno 1 handed swordi nimajo.

Ja sej razmišljam da bi uporabljal one handed plus long sword ma sem trenutno vse dal v one handed in flaske. Ta magic mi kar sede.

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 36 minutami:

Najbolj smešno je kako slabo je optimizirana na računalnikih. PC master race :avadodo: UE5 :avadodo:

Sej tudi na PS5 sm vidu da ima vsak mode praktično identično grafiko samo resolucija je malce boljša. Trava in vsi detajli izgledajo zelo blurry na ps5ki. Meni na pcju dela kar vredu sam vcas mal stuttering in screen tearing

Povezava do prispevka
Gapi182 reče pred 16 minutami:

Sej tudi na PS5 sm vidu da ima vsak mode praktično identično grafiko samo resolucija je malce boljša. Trava in vsi detajli izgledajo zelo blurry na ps5ki. Meni na pcju dela kar vredu sam vcas mal stuttering in screen tearing

Isto. Problem je, da kasnejša stopnja (na snegu) ful bolj stuttera. Ti imaš beast grafo, tko da verjetno ne boš imel težav. Pri meni je konkretno štekalo na določenih predelih. Pa fuknjeno mi je, da ne glede na to kako resolucijo furam, so razlike v performasah skoraj neopazne (10-15 FPS med 4k in 1080p lol).

UE5 v rokah neizkušenih devov so take smeti, da boli glava.

Gapi182 reče pred 17 minutami:

Ja sej razmišljam da bi uporabljal one handed plus long sword ma sem trenutno vse dal v one handed in flaske. Ta magic mi kar sede.

Magic je kr zabaven, samo se mi zdi, da ni viable za late game. Castanje traja predolgo in pol se boji razvlečejo. Melee je enostavno hitrejši in bolj adrenalinski, zato raje furam tisto. Drugače maš unlimited respec in lahko eksperimentiraš kolikor te je volja. Res huge plus igre.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 2 urama:

Isto. Problem je, da kasnejša stopnja (na snegu) ful bolj stuttera. Ti imaš beast grafo, tko da verjetno ne boš imel težav. Pri meni je konkretno štekalo na določenih predelih. Pa fuknjeno mi je, da ne glede na to kako resolucijo furam, so razlike v performasah skoraj neopazne (10-15 FPS med 4k in 1080p lol).

UE5 v rokah neizkušenih devov so take smeti, da boli glava.

Magic je kr zabaven, samo se mi zdi, da ni viable za late game. Castanje traja predolgo in pol se boji razvlečejo. Melee je enostavno hitrejši in bolj adrenalinski, zato raje furam tisto. Drugače maš unlimited respec in lahko eksperimentiraš kolikor te je volja. Res huge plus igre.

To da lahko kadarkoli respecas in da orožja ne rabiš upgrejdat je nekaj najboljsega za tako vrsto igre. Ko sem pri elden ringu zamenjal build sem moral narditi nek oseben 3h dolg side quest da sm nabral vse materiale in skille

Povezava do prispevka
Gapi182 reče pred 8 minutami:

Dandanes je zgleda vsak računalnik pod 4k slab al kaj? FPS skače za 50 gor dol. To ni normalno.

Najbolj žalostno je, da medtem zadeva na konzolah laufa čisto v redu lol.

@Buzzkill@Vučko3Kako je performance? Predvsem pol, ko pridete do snežne stopnje, me zanima kako se stvar obnese. Zdaj sem naletel že na ene par iger, ki so res bedno optimizirane za PCje. Počasi bom šel nazaj na PS5 lol. :D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Projka nima tipicnih fps dropov, ima pa mikrostutters ob obracanju kamere, tist annoying UE stutter.

Bom videl ko bom v snegu. Bistveno boljse kot prepatch Wukong, slabse od Stellar Blade ali LoP.

Aja, pa motion blur je najslabsi kerga sem kdaj videl. Igro spremeni v ps2 zmazek. Drugač pa izgleda dobro vse skup če izklopiš in se poigraš s sharpening settingom.

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 4 minutami:

Projka nima tipicnih fps dropov, ima pa mikrostutters ob obracanju kamere, tist annoying UE stutter.

Evo, to. Fak, kako mi gre to na kurac. Na PCju je isto, pa imam VRR in vse. So pa tu prisotni tudi neki random FPS dropi, ki jih enostavno ne bi smelo biti.

Buzzkill reče pred 3 minutami:

Aja, pa motion blur je najslabsi kerga sem kdaj videl.

Haha, ja, to tudi. Vklopil za točno 5 sekund in dal spet na off. Neki tako bizarno slabega še nikoli nisem videl. Ponavadi postane zmazek samo ozadje med obračanje kamere, tukaj pa gre celotna slika v maloro že samo med navadnim premikanjem lika. :avadodo:

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 17 minutami:

@Buzzkill@Vučko3Kako je performance? Predvsem pol, ko pridete do snežne stopnje, me zanima kako se stvar obnese. Zdaj sem naletel že na ene par iger, ki so res bedno optimizirane za PCje. Počasi bom šel nazaj na PS5 lol. :D

Poglej razlike v teksturi med PS5 in PC. Zmazek. Še tle k uploadam in mi grdo skompresira sliko ne zgleda kot na konzolah 😅

Screenshot_20250726_084532_YouTube.jpg

20250726_144801.jpg

uredilo bitje Gapi182
  • Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Aha. Očitno PS5 fura mid ali celo low teksture. Kar mene muči, je da sprememba tekstur pri meni ne naredi praktično nobene razlike v performanceu. Če znižam, vse skupaj izgleda bolj megleno, ampak stutter in random dropi ostanejo. Res ful nerazumljiv behaviour. :hmm:

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 3 urami:

Caki da pridem k seb. Komaj sem prilezel iz Budimpeste😂 10 ur sem vozil danes. Za sebe ne vem. Spal v 5 dneh vse skupaj ene 20ur😂

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...