BigBoss82 Objavljeno 4. avgust 2025 Share Objavljeno 4. avgust 2025 si navijal kaj za Alonsota Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 4. avgust 2025 Share Objavljeno 4. avgust 2025 BigBoss82 reče pred 24 minutami: si navijal kaj za Alonsota Seveda. Medtem ko sem veselo pil ferarijeve solze (ceprav mi je zal Leclerca in Lojza) 1 Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 5. avgust 2025 Share Objavljeno 5. avgust 2025 Ima kdo kake mode inštalirane? Navedek Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 5. avgust 2025 Share Objavljeno 5. avgust 2025 Ne vem na kakih prepotopnih mašinah to igrate. Na mojem oled laptopu dela svinsko gladko. Sicer pa sem že malo sit souls lajkov. Treba naredit kak nov core gameplay flow. Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 5. avgust 2025 Share Objavljeno 5. avgust 2025 Jst bi ubijal za en proper AAA city builder/manager s crispy grafiko. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 5. avgust 2025 Share Objavljeno 5. avgust 2025 Gapi182 reče pred 5 urami: Ima kdo kake mode inštalirane? Nisem sploh pomislil, da bi rabil kakršnekoli QOL izboljšave. A si našel kej zanimivega? inb4 triple D boobs + naked mod. Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 5. avgust 2025 Share Objavljeno 5. avgust 2025 ke_kit reče pred 32 minutami: Nisem sploh pomislil, da bi rabil kakršnekoli QOL izboljšave. A si našel kej zanimivega? inb4 triple D boobs + naked mod. Haha ma ne bolj sem gledal faster item pickup, photo mode in faster vertical travel za po lestvi. Najverjetneje tudi kak perverzen mod 🤣 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 5. avgust 2025 Share Objavljeno 5. avgust 2025 (urejano) Ma vse te stvari me ne motijo pretirano, samo so dejansko dobre ideje. Zgleda moram malo bolj spremljati mod community za take QOL zaedeve. Dobri pointi. 5. avgust 2025 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 5. avgust 2025 Share Objavljeno 5. avgust 2025 Bo Sorcerer Spoiler Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 5. avgust 2025 Share Objavljeno 5. avgust 2025 South General Spoiler Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 5. avgust 2025 Share Objavljeno 5. avgust 2025 Sem nazaj. Zdi se mi, da so devi brali Galkotove kritike glede level designa v soulslikes, in nam v tej igri natrpali vse😂 V refugee campu imam odprtih 126 poti naprej. Ena z onim white hair tipom k me vabi spodaj v gozd, da ubijeva neko pošast. Ena v Zhenwu temple in ena najprej v Cloudspire, po snegu. Temple je ogromen, 4 ure minimalno sem se fukal po strehah in bliznjicah, crkoval in prosil bogove, da se vsaj ena vrata do shrinea odprejo. Ubil generala in zdaj nekam naprej. Verjetno v Cloudspire, zdi se mi prava pot. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2025 Share Objavljeno 6. avgust 2025 Fierce Tiger Spoiler Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 6. avgust 2025 Share Objavljeno 6. avgust 2025 Mislim, da mi je počasi jasno, zakaj vam je tolko všeč tale igra 1 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 6. avgust 2025 Share Objavljeno 6. avgust 2025 EVE ma se zmer bl hud guz. lp 1 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2025 Share Objavljeno 6. avgust 2025 (urejano) Vučko3 reče pred 11 urami: Temple je ogromen, 4 ure minimalno sem se fukal po strehah in bliznjicah, crkoval in prosil bogove, da se vsaj ena vrata do shrinea odprejo. Ubil generala in zdaj nekam naprej. Verjetno v Cloudspire, zdi se mi prava pot. Čestitke, šel si najprej v najtežji predel. Cloudspire (snežni predel) je drugi po težavnosti (tudi zaporedje zapisa v meniju). Pol pa maš Mt. Zenwhu (najprej gozd (kamor te napoti beli starec), potem pa Zenwhu Temple). Po story bossu v Zenwhu temple (tiger) imaš no return del. Ne progressat dalje pri Storytellerju, ker si boš zaklenil vse, kar še nisi raziskal (skoraj tretjina igre v tvojem primeru ). 6. avgust 2025 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 6. avgust 2025 Share Objavljeno 6. avgust 2025 (urejano) škoda da sem se pri Khazanu skuril s soulsborne žanrom za nekaj časa, tole kar vidva pišeta mi dejansko ful navije hype za igrico Samo še napišita da je kakšen boss res gnil kot svinja oz da je boss fajt totalno razočaranje, pa je to to kar se mene tiče. Ful mi gre na kurac, da po novem mora biti nek epic boss na koncu vsake cone - fuck that shit, daj mi nazaj Demos Souls in NPC-ja s slabim speechom ki crkne sam od sebe kot bossa drgač pa ful ironično, 2025 naslov, sveži developerji, sveža kitajska kri, a vse skup se bere ko kak Dark Souls naslov iz 2009 heh 6. avgust 2025 uredilo bitje Galko Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2025 Share Objavljeno 6. avgust 2025 (urejano) Galko reče pred 30 minutami: ironično se vse skup bere kot zelo retro Dark Souls naslov heh Un "ironično" lahko komot odstraniš. Tole pišem že od vsega začetka. ke_kit reče Dne, 29. 7. 2025 at 10:51: Nepričakovano dober Dark Souls 1 feeling igranja. Ful mi je všeč, da ni spet nek hack and slash in gre za proper souls combat, kjer commitamo vsak udarec posebej. Na splošno se vidi, da so devi fani Fromsofta in njihove originalne formule. Škoda za precej floaty combat z janky hit detectionom. Razen tega, mi je res huda izkušnja. ke_kit reče Dne, 29. 7. 2025 at 11:04: Kar se pa vsega ostalega tiče, pa lahko samo slavim zadevo. To je očiten poklon dobrim starim DkS1-3 vajbsom. Od nerazumljivih questlineov, prek počasnega metodičnega raziskovanja lepih razvejanih stopenj , do absolutnega zavračanja držanja igralca za roko. Res proper Miyazaki požegnana roba. Pa zdaj mi je tudi combat postal tight. S patchi so ful popravili tracking udarcev, zraven pa sem še ugotovil, da je input lag bil posledica nekih v-sync pizdarij povezanih s PCjem. Na konzoli ne boš imel teh težav. Men je tole 9/10 roba. Easy. P.S. Khazan ni s od soulslike v primerjavi z Wuchangom tbh. Combat je sicer boljši, ampak je parry heavy hack and slash (že samo razporeditev tipk na face buttone ti pove), medtem ko ima Wuchang pure souls combat z bolj Sekiro tempiranim parryjem (gumbi za napade so na R1 in R2). Khazanov traversal pa se itak lahko zakoplje v zemljo. Wuchang je DS1 na kitajskem. Nima sicer tako mindblowing DS1 momentov, ampak lahko ves svet pretečeš brez teleportanja. Vse je povezano v kohezivno celoto. Še DS2 in 3 sta slabša v tem pogledu. 6. avgust 2025 uredilo bitje ke_kit 3 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 6. avgust 2025 Share Objavljeno 6. avgust 2025 Carsko. Zih sprobam, ko si soulslike baterije nafilam. Also, kitajci očitno sami reveiw-bombajo lasten špil haha 2 Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 6. avgust 2025 Share Objavljeno 6. avgust 2025 Paljo reče pred 7 urami: EVE ma se zmer bl hud guz. lp Mas mod ki da not njen body type drgac 😆 Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 6. avgust 2025 Share Objavljeno 6. avgust 2025 ke_kit reče pred 7 urami: Čestitke, šel si najprej v najtežji predel. Cloudspire (snežni predel) je drugi po težavnosti (tudi zaporedje zapisa v meniju). Pol pa maš Mt. Zenwhu (najprej gozd (kamor te napoti beli starec), potem pa Zenwhu Temple). Po story bossu v Zenwhu temple (tiger) imaš no return del. Ne progressat dalje pri Storytellerju, ker si boš zaklenil vse, kar še nisi raziskal (skoraj tretjina igre v tvojem primeru ). Stari vceraj sem se ustavil direkt pred vrati nekega bossa, npc je lezal na tleh in shrine je bil poleg. Je to to? Deloval mi je resno, in sem sel v Cloudspire. Zdej ravno skuril tista 3 drevesa in sedim pri rebel camp shrine. Mam pot po tistem mostu ko je bil cutscene al pa dol v gozd z npc whitehair. Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 6. avgust 2025 Share Objavljeno 6. avgust 2025 Sem pa v templu dobil spell ethereal form, ko mi lik sam dodga kakih 5 sekund in s tem fila skyborn might. Je kar game changer za magijo. Also, despair je se bolj annoying v tej igri kot tisti kurci v bloodborne. Vsepovsod so in te insta ubijejo. Bliznjica do antechamber shrine-a me je unicila 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2025 Share Objavljeno 6. avgust 2025 Vučko3 reče pred 8 minutami: Stari vceraj sem se ustavil direkt pred vrati nekega bossa, npc je lezal na tleh in shrine je bil poleg. Je to to? Jp. Un prijatelj od priesta v Rebel Campu leži na tleh. Tisto je story boss od regije. Ko ga premagaš imaš mal naprej Storyteller NPCja. Če izbereš dialog opcijo za progressanje je to point of no return. To je vse kar rabiš vedet. Pejt lepo pucat nazaj Cloudspire in vse ostale stvari, ki ti še manjkajo. Aja, kak je pol performance na snegu? Vse smooth? Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 6. avgust 2025 Share Objavljeno 6. avgust 2025 ke_kit reče Pravkar: Jp. Un prijatelj od priesta v Rebel Campu leži na tleh. Tisto je story boss od regije. Ko ga premagaš imaš mal naprej Storyteller NPCja. Če izbereš dialog opcijo za progressanje je to point of no return. To je vse kar rabiš vedet. Pejt lepo pucat nazaj Cloudspire in vse ostale stvari, ki ti še manjkajo. Aja, kak je pol performance na snegu? Vse smooth? Smooth enough. Nic kar bi me motilo. Na trenutke eksplozije zgledajo kot ognjemeti, ampak nic hudo motecega. 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2025 Share Objavljeno 6. avgust 2025 Bai Kru (kjera perfeknta glasba za fight ) Spoiler Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2025 Share Objavljeno 6. avgust 2025 @Vučko3 Manjši popravek. Point of no return ti zaklene samo prvo cono (Worship's Rise). Glavno je, da počistiš vse tam. V Cloudspire in Mt. Zhenwo se lahko vračaš. Očitno niso še bolj nori od Miyazakija. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 6. avgust 2025 Share Objavljeno 6. avgust 2025 Nightmare Demon Spoiler Navedek Povezava do prispevka
kmetek Objavljeno 6. avgust 2025 Share Objavljeno 6. avgust 2025 ima kdo PS5 RETAIL sploh? Navedek Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 6. avgust 2025 Share Objavljeno 6. avgust 2025 Bolj ko igram bolj se čudim kako ima igra tako nizke ocene. Od 1.4 patcha dalje se mi zdi da je dosti boljši hit detection. Stuttering sploh ne vidim več. Ravno dobil astral blade od tega centipede. Prvi boss ki me je res navdušil vizualno čeprav je bil mogoče malce prelahek ali pa mi je zlo sedel trenuten build. Igram pa magic fire build z one handed swordom. 2 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 Men pa ni jasno s čim se je igra zamerila DFju da ni njihove analize?!? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 (urejano) Gapi182 reče pred 7 urami: Bolj ko igram bolj se čudim kako ima igra tako nizke ocene. Od 1.4 patcha dalje se mi zdi da je dosti boljši hit detection. Stuttering sploh ne vidim več. Ravno dobil astral blade od tega centipede. Prvi boss ki me je res navdušil vizualno čeprav je bil mogoče malce prelahek ali pa mi je zlo sedel trenuten build. Igram pa magic fire build z one handed swordom. Isto. Ni šanse, da kapiram čemu tako nizke ocene. Galkova teorija za review bombanje s strani užaljenih kitajcev sicer lahko zares drži, ampak to nikakor ne razloži čemu so profesionalni outleti podelili take cifre. Updejti res izboljšajo vse kar si omenil, jp. Moja trenutna edina "zamera" je, da so določeni buildi preveč OP. Life leech dual blades povsem strivializira mobe in bosse, ki uporabljajo orožja, ker 80% udarcev clasha. Poglej si kakega izmed boss fightov, ki sem jih objavil in ti bo jasno o čem govorim. Sam ajde, men je še vedno uživantsko odkrivati načine kako pripeljati začetni pussy lik do power fantasy badassa, ki mu nihče ne more "nič". Takole igram vse soulslike že od nekdaj. Če pa nekomu postane stvar prelahka do te mere, da bi bila boring, lahko zelo enostavno switcha na manj OP setup. Ampak ta "pomanjkljivost" kvečjemu izbije igri oceno iz 92 na 91, ne pa da je govora o low 70 cifrah. Vsaj za moje pojme no. 7. avgust 2025 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.