vilinka Objavljeno 30. julij 2025 Share Objavljeno 30. julij 2025 Hej. Mogoče neumno vprašanje ampak…ko sem kupila telefon, sem vzela še to neko zavarovanje just in case…ajde dala sem največ do zdaj za telefon, pa sem želela bit safe. Ampak…zdaj itak garancije nimam več, star je skoraj 3 leta. Kaj ti to zavarovanje pri A1 sploh krije? Kolega je rekel, da je telefon povozil pa so mu menjali za novega. Ampak ne upam tvegat😂 A ima mogoče s tem kdo izkušnje? gracias ❤️ Navedek Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 30. julij 2025 Share Objavljeno 30. julij 2025 Neki tazga... https://www.a1.si/storitve/zavarovanje-mobilne-naprave Navedek Povezava do prispevka
Ripper Objavljeno 31. julij 2025 Share Objavljeno 31. julij 2025 Kaj ni zavarovano? Škoda povzročena zaradi naklepnega dejanja ali hude malomarnosti lastnika. Navedek Povezava do prispevka
lizz Objavljeno 10. avgust 2025 Share Objavljeno 10. avgust 2025 1. primer, ki gre se iz redne garancije lahko: dokazi, da je bil lastnik hudo malomaren, ce je voda vdrla v telefon, ni pa znaka, da je telefon poskodovan in bi zato lahko prislo do vdora vode. stranka pa zatrdi, da je imela fon v jakni. fakticka greska -> menjan telefon 2. primer (in teh je nebroj) in zato so zavarovanja: strani pade telefon v skret. pri tem se poskoduje in vdre voda. stranka rece, da ga je imela v jakni. zapisemo na zahtevek. zahtevek odobren. stranka placa odbitno fransizo. @vilinka zavarovalnica izda dobropis, zmanjsan za odbitno fransizo. stranka si za to vrednost kupi nov telefon. pravljice o novih telefonih so za sankovske debate. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.