Skoči na vsebino

Trenutno igram [08/2025]

Priporočeni prispevki

Kar ni uspelo Death Strandingu pred kratkim, uspeva zdaj Metroid Prime Remasterju, namrec da me je totalno potegnil not. Po 10+ urah carski spil. Obcutek samote je odlicen, raziskovanje razgibanih sob fantasticno. Res neverjetno, kako jim je ratalo ujet 2D spil v 3D iz prve. Sem se kar malo nahajpal za stirko :)

Se par besed o Death Stranding (enka): zanimiv spil in v teoriji bi mi moral dogajat. Nic nimam proti pohajanju po lepi pokrajini, navsezadnje je to velik del novih Zeld. Me pa ful odbija upgrejdanje vsake malenkosti, tudi ce ni ravno obvezno. Mam raje spile s cimmanj meniji in ciframi. Po 10 urah se mi ni dalo vec, ce bi bil spil krajsi mogoce.

Malo sem zadnje tedne iz nostalgije igral se We <3 Katamari na ps+. Se vedno prifuknjeno kot leta 2005 :D pa vceraj so napovedali nov del, kar tudi ni slabo.

Povezava do prispevka

Dokoncal Donkey Kong Bananza, samo se challengi so mi ostali, okrog 480 banan.

Kul spil, jaz sem se ga lotil tako, da sem v vsakem layerju najprej prosto raziskoval in razbijal, potem pa malo pogledal po mapi/pogledal na zemljevide, ki jih najdes, in potem se popucal po levelu kolikor se mi je dalo.

Domiselni in barviti leveli, kul uganke (nic pretezkega), zelo lahki bossi, tudi zadnji ni nic posebnega, ko nastudiras mehaniko, mi je sel pa maksimalno na zivce button layout, se posebej menjavanje med bananzami na digitalnem krizcu. Ja, vem, da se spremenit ampak spet ne vem kam bi lahko, ze tako sem velikorat crknil ker sem se zatipkal.

Zgodba je preprosta, dialogi kratki, vsec mi je bilo tudi, da so uganke resljive na razlicne nacine (razlicne bananze).

8/10

Nadaljujem zelda botw, divine beaste sem popucal, za intermezzo je bil donkey kong, zdej pa malo raziskovat, da ne bo prehitro konec tega dragulja.

• Račka +1 4
Povezava do prispevka

Pred BF6 sem želel končati še zadnje trofeje na prejšnih igrah in kakopak ima BF2042 bug, ker ena trofeja ne popne, čeprav bi morala. OCD triggered. Sta mi pa tako BF1 in BFV štoriji luštni, predvsem od 1 mi je zelo všeč. Fan od Bad Company 2 naprej in še vedno go-to igra, ko rabim filler in malo multiplayer zabave. BF6 obeta, beto preskočim, ker bo day one nakup ne glede.

PSN.png

• Solzice 1
Povezava do prispevka
planetarium reče pred 13 urami:

Igra kdo novo mafijo?

Jaz igram. Kupil za 37 eur, kar mi je sprejemljivo. Itak sem šele na začetku, mi pa deluje proper špil. Grafika realistična. Borba z nožem super, dlje še nisem prišel. Zgodba ze enkrat kul, res tisti začetki... 

• Račka +1 1
Povezava do prispevka
planetarium reče pred 7 urami:

Prva in druga sta mi dogajali, poleg zgodbe, predvsem zaradi sveta. Avti plus obcutek mest v tistih obdobjih.

Nevem, nekaj mi ne klikne pri tej ideji Sicilije. Razen, ce je v igri Palermo. 

wat, mene je pa pri vsem skupaj glih to najbolj nahypalo

italjanska svinjska mesta, podeželje, cosa nostra, morje, še kaki podtoni fašizma itd... u lajfu še nisem igral špila v takem settingu

• Račka +1 2
Povezava do prispevka

Mafija deluje po 3 urah uvoda zelo vredu. En tak Plague Tale feeling kvalitete, tko AA+ produkcija, klasicni, linearni gameplay, ravno to kar sem krvavo pogresal na konzolah. 
Pa cena je super, 50€ direkt v nasem PS storu.

uredilo bitje seattle
  • Račka +1 4
  • Na jagodo +1 1
Povezava do prispevka

Mass Effect Andromeda.

First contact Angara:

Wtf? Ok, nagovor v angarščini, pošljejo navpoint alles ok, pristanek na Ayi angarščina in potem guvernerka in glave armije začnejo na polno z angleščino, kot da so jezik homo sapiensa izvlekli s skeniranjem spodnjega perila. To so zelo slabo speljali pri Bioware. Ta špil je kot nek neuraden mod za Mass Effect. Fajn kot space cowboy naganjanje po sicer bednih planetih (Eos je Nevada, Havarl je kopija lune iz Avatarja, Habitat 7 je slaba kopija Karatikusa iz Privateer 2, ki je pa sicer tudi bil deloma podlaga za bedno luno v Avatarju), zgodbovno pa kar kilavo. Kett so kul kot civilizacija, ker jim je kultura oblikovana z vsaj nekaj dostojanstva, Angara so pa kar nekaj. Tole bi Bioware lahko rešili tako, da bi Angara bili v stiku z Nexusom nekaj let pred prihodom Hyperiona v Heleus Cluster problem solved.

V 90s se je znalo dizajnirati planete, zdaj se nobenemu več ne sanja kaj delajo.

maxresdefault.jpg

maxresdefault.jpg

Povezava do prispevka
Gost
Tema je zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...