Bessie Objavljeno 1. avgust 2025 Share Objavljeno 1. avgust 2025 (urejano) "Change into a costume." 1. avgust 2025 uredilo bitje Bessie Povezava do prispevka
Scar Objavljeno 1. avgust 2025 Share Objavljeno 1. avgust 2025 Kar ni uspelo Death Strandingu pred kratkim, uspeva zdaj Metroid Prime Remasterju, namrec da me je totalno potegnil not. Po 10+ urah carski spil. Obcutek samote je odlicen, raziskovanje razgibanih sob fantasticno. Res neverjetno, kako jim je ratalo ujet 2D spil v 3D iz prve. Sem se kar malo nahajpal za stirko Se par besed o Death Stranding (enka): zanimiv spil in v teoriji bi mi moral dogajat. Nic nimam proti pohajanju po lepi pokrajini, navsezadnje je to velik del novih Zeld. Me pa ful odbija upgrejdanje vsake malenkosti, tudi ce ni ravno obvezno. Mam raje spile s cimmanj meniji in ciframi. Po 10 urah se mi ni dalo vec, ce bi bil spil krajsi mogoce. Malo sem zadnje tedne iz nostalgije igral se We <3 Katamari na ps+. Se vedno prifuknjeno kot leta 2005 pa vceraj so napovedali nov del, kar tudi ni slabo. Povezava do prispevka
Gapi182 Objavljeno 2. avgust 2025 Share Objavljeno 2. avgust 2025 Evo končal Bananzo po 40h z vsemi bananami in fosili. Noro dober endgame res. Bom mogu kasneje it po 100% in 103% ending najprej pa Wuchang. 5 Povezava do prispevka
fric Objavljeno 4. avgust 2025 Share Objavljeno 4. avgust 2025 Disco Elysium mi je končno kliknil. Enostavno sem padel v zgodbo. Res nor odlom od špila. Sam a se da špil končat, če greš čist v paranormal smer? 2 Povezava do prispevka
stom1c Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 Dokoncal Donkey Kong Bananza, samo se challengi so mi ostali, okrog 480 banan. Kul spil, jaz sem se ga lotil tako, da sem v vsakem layerju najprej prosto raziskoval in razbijal, potem pa malo pogledal po mapi/pogledal na zemljevide, ki jih najdes, in potem se popucal po levelu kolikor se mi je dalo. Domiselni in barviti leveli, kul uganke (nic pretezkega), zelo lahki bossi, tudi zadnji ni nic posebnega, ko nastudiras mehaniko, mi je sel pa maksimalno na zivce button layout, se posebej menjavanje med bananzami na digitalnem krizcu. Ja, vem, da se spremenit ampak spet ne vem kam bi lahko, ze tako sem velikorat crknil ker sem se zatipkal. Zgodba je preprosta, dialogi kratki, vsec mi je bilo tudi, da so uganke resljive na razlicne nacine (razlicne bananze). 8/10 Nadaljujem zelda botw, divine beaste sem popucal, za intermezzo je bil donkey kong, zdej pa malo raziskovat, da ne bo prehitro konec tega dragulja. 4 Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 Pred BF6 sem želel končati še zadnje trofeje na prejšnih igrah in kakopak ima BF2042 bug, ker ena trofeja ne popne, čeprav bi morala. OCD triggered. Sta mi pa tako BF1 in BFV štoriji luštni, predvsem od 1 mi je zelo všeč. Fan od Bad Company 2 naprej in še vedno go-to igra, ko rabim filler in malo multiplayer zabave. BF6 obeta, beto preskočim, ker bo day one nakup ne glede. 1 Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 jaz bom tudi nabavil battlefield pod po dolgen casu najprej bom probal beto in pol reviewji seveda Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 petic sem startal hotline miami 2 petic bom dropal se mi zdi enko mi je pa easily top 10 spilov wack 1 Povezava do prispevka
PS5 Lover Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 Vodokotlič reče pred 15 urami: BF6. Nima RTja tak da bojo zabušavale naše grafe 1 Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 Nekaj morajo pustiti za naslednje patche. Da bo folk vesel. 1 1 Povezava do prispevka
filip007 Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 Igram Test Drive SC, Wheel World in zadnji Doom na Xbox SX. Slikca jutri, sem ravno ugasnil. Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 10. avgust 2025 Share Objavljeno 10. avgust 2025 Igra kdo novo mafijo? Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 10. avgust 2025 Share Objavljeno 10. avgust 2025 Jaz še vedno igram DS 2 stealth misije s topom, mitraljezom in parimi izpeljankami raketometa, ampak mislim da sem relativno blizu konca Dost mid ocene je dobila tale nova Mafija, kokr sem spremljal... Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 10. avgust 2025 Share Objavljeno 10. avgust 2025 Skoda. Zal ze v gameplay videih zgleda zelo mid. Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 11. avgust 2025 Share Objavljeno 11. avgust 2025 Šel sem po dolgem času spet Path of Exile 2, mi je ratalo v hard mode zbit šefeta od chapter 1 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 11. avgust 2025 Share Objavljeno 11. avgust 2025 planetarium reče pred 7 urami: Skoda. Zal ze v gameplay videih zgleda zelo mid. Baje se igra tko kot si navajen Mafio igrat, open worlda ni, je pa ful velik cutscenov. Tole bo čez eno leto v PS+ essential Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 11. avgust 2025 Share Objavljeno 11. avgust 2025 Prva in druga sta mi dogajali, poleg zgodbe, predvsem zaradi sveta. Avti plus obcutek mest v tistih obdobjih. Nevem, nekaj mi ne klikne pri tej ideji Sicilije. Razen, ce je v igri Palermo. Povezava do prispevka
keba Objavljeno 11. avgust 2025 Share Objavljeno 11. avgust 2025 planetarium reče pred 13 urami: Igra kdo novo mafijo? Jaz igram. Kupil za 37 eur, kar mi je sprejemljivo. Itak sem šele na začetku, mi pa deluje proper špil. Grafika realistična. Borba z nožem super, dlje še nisem prišel. Zgodba ze enkrat kul, res tisti začetki... 1 Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 11. avgust 2025 Share Objavljeno 11. avgust 2025 planetarium reče pred 7 urami: Prva in druga sta mi dogajali, poleg zgodbe, predvsem zaradi sveta. Avti plus obcutek mest v tistih obdobjih. Nevem, nekaj mi ne klikne pri tej ideji Sicilije. Razen, ce je v igri Palermo. wat, mene je pa pri vsem skupaj glih to najbolj nahypalo italjanska svinjska mesta, podeželje, cosa nostra, morje, še kaki podtoni fašizma itd... u lajfu še nisem igral špila v takem settingu 2 Povezava do prispevka
planetarium Objavljeno 11. avgust 2025 Share Objavljeno 11. avgust 2025 Imas prav, to vse stima samo cas mi ne ustreza. Raje bi imel malo vec avtov 🙂 Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 11. avgust 2025 Share Objavljeno 11. avgust 2025 (urejano) Mafija deluje po 3 urah uvoda zelo vredu. En tak Plague Tale feeling kvalitete, tko AA+ produkcija, klasicni, linearni gameplay, ravno to kar sem krvavo pogresal na konzolah. Pa cena je super, 50€ direkt v nasem PS storu. 11. avgust 2025 uredilo bitje seattle 4 1 Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 11. avgust 2025 Share Objavljeno 11. avgust 2025 Mass Effect Andromeda. First contact Angara: Wtf? Ok, nagovor v angarščini, pošljejo navpoint alles ok, pristanek na Ayi angarščina in potem guvernerka in glave armije začnejo na polno z angleščino, kot da so jezik homo sapiensa izvlekli s skeniranjem spodnjega perila. To so zelo slabo speljali pri Bioware. Ta špil je kot nek neuraden mod za Mass Effect. Fajn kot space cowboy naganjanje po sicer bednih planetih (Eos je Nevada, Havarl je kopija lune iz Avatarja, Habitat 7 je slaba kopija Karatikusa iz Privateer 2, ki je pa sicer tudi bil deloma podlaga za bedno luno v Avatarju), zgodbovno pa kar kilavo. Kett so kul kot civilizacija, ker jim je kultura oblikovana z vsaj nekaj dostojanstva, Angara so pa kar nekaj. Tole bi Bioware lahko rešili tako, da bi Angara bili v stiku z Nexusom nekaj let pred prihodom Hyperiona v Heleus Cluster problem solved. V 90s se je znalo dizajnirati planete, zdaj se nobenemu več ne sanja kaj delajo. Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 11. avgust 2025 Share Objavljeno 11. avgust 2025 Chained Echoes je res res fenomenalna igra :). Drugače pa se mi žal pri Andromedi prekuhava grafična in jo planiral zbrisati. Povezava do prispevka
George Michael Objavljeno 11. avgust 2025 Share Objavljeno 11. avgust 2025 Mafio nihce? Me zanima malo…je res tak kratka? Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 11. avgust 2025 Share Objavljeno 11. avgust 2025 Okol 15 ur, odvisno kolk rushas, kar je podobno kot tastare mafije al pa prvi Plague Tale. Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 12. avgust 2025 Share Objavljeno 12. avgust 2025 Normalizirajmo kratke igre. Raj kratk benger od igre kukr overbloat 4 Povezava do prispevka
sherc Objavljeno 12. avgust 2025 Share Objavljeno 12. avgust 2025 Če bo kdo igral Mafio pa da ma fizično kopijo in ko se je naveliča ... Kupim Povezava do prispevka
Vodokotlič Objavljeno 12. avgust 2025 Share Objavljeno 12. avgust 2025 BigBoss82 reče Dne, 7. 8. 2025 at 15:32: jaz bom tudi nabavil battlefield pod po dolgen casu najprej bom probal beto in pol reviewji seveda A si probal beto? Jaz sem nadopust pa žal nisem imel možnosti. Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki