viddek Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 Berbasecks reče pred 35 minutami: lahk štekam, k men je tud znamenja odstranjeval plastični kirurg zdej pa a je to plastična operacija če ja, sem jih mel kr neki se ena zrtev patriarhata sel pod noz da ustreza zahodnim standardom lepote Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 (urejano) ke_kit reče pred 8 minutami: Pol pa samo kapo dol za dober troll. Tudi za tale zadnji post. ni troll, sam pač direkt iz plastike kot oblike izhajat je en korak več, kot pač iz plastičnega kirurga (kjer ne eksplicitino omeniš, da je to "oblikovni kirurg", ne kirurg, ki dela s plastiko) @viddek ko bi jim pol le ustrezal 7. avgust 2025 uredilo bitje Berbasecks Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 nam bos vedno lep :* Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 (urejano) Berbasecks reče pred 5 minutami: ni troll, sam pač direkt iz plastike kot oblike izhajat je en korak več, kot pač iz plastičnega kirurga (kjer ne eksplicitino omeniš, da je to "oblikovni kirurg", ne kirurg, ki dela s plastiko) It's just banter, ne me jemat preveč resno. 7. avgust 2025 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 jaz grem glih v petek, torej jutri, na plastično operacijo razlog: ta kirurgija nam je ful pomemben klient, tko res lep revenue imamo, in mormo podpisat novo 3-letno pogodbo twist: lastnik / glavni kirrug NE JEBE ne telefona ne emaila ne nič. Tko po par mesecev se ne javi, če hočeš pa karkoli podpisat z njem si ga pa sploh do konca odjebal. Hočeš karkoli zrihtat? Kar pridi osebno k meni, sinko malinko, in bomo zrihtali. Tko da sem se moral prijaviti na mini poseg, da bom lahko potem podpisal novo pogodbo z njem the things i do for kapital 2 Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 Galko reče pred 1 minuto: Tko da sem se moral prijaviti na mini poseg, da bom lahko potem podpisal novo pogodbo z njem Obrezovanje? Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 samo 38 let prepozno hehe team cabrio 4 lyfe, baby Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 (urejano) Slabi vici >>>>>>>>>>>>>>>>> resnica 7. avgust 2025 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 @BerbasecksPa a to si res delal iz estetskih razlogov? Al je fora v zmanjšanju rizika za kožnega raka? Navedek Povezava do prispevka
Berbasecks Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 (urejano) Kakega tud zato, k sem si prevečkrat zjebal pri britju, ampak 99% bi reku da so samo estetski razlogi sem jih mel pa res ekstremno velik po obrazu & hrbtu 7. avgust 2025 uredilo bitje Berbasecks 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 viddek reče pred 20 minutami: se ena zrtev patriarhata sel pod noz da ustreza zahodnim standardom lepote jaz sem si odstranil en izrastek na pasu, tko da zame ni blo zaradi standarda lepote ampak zaradi zdravja fak it, ajde priznam, izgleda tudi lepše zdej Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 7. avgust 2025 Avtor Share Objavljeno 7. avgust 2025 plasticna operacija, ne pa plasticna operacija vi nerdi Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 viddek reče pred 8 urami: Pomembni so bean counterji na vrhu verige. Ce ne bi bili prepricani da bodo lahko zasluzili peneze se ne bi sli tega. Točno to je tudi moja teza. Ljudje na vrhu verige in njihovi analitiki so videli par faktov, tipa: — profil belega moškega ni več edini z evrom v žepu, zdaj imajo evro v žepu tudi ženske (v bistvu imajo OGROMNO kupne moči, nekje tam-tam z moškimi), temnopolti, mavrična ekonomija je mega dobičkonosna itd. — v popkulturi zmagaš, če nek artikel narediš všečen množicam. Sam GIGA-ZMAGAŠ pa, če uspeš ta artikel naredit všečen otrokom in mladim, zoomerske generacije pa so zelo fluidne in odprte (post-zoomerji bodo spet manj) — nostalgija uber alles — nima veze, če ti fejla 5 GAAS igric, ki pokoplje 200 tvojih zaposlenih, ki zgubijo službe, ko zapiraš studie, sam ENA mora ratat — itd. Vse je kazalo, da je denar prihodnosti v zoomerjih z modrimi lasmi, dobrikanju ženskam, mavrici, temnopoltim itd. Sem prepričan, da so analize tako kazale. Zdaj pa je več možnih variant, kaj je šlo narobe: 1) Še vedno se bo zgodilo, kot so kazale analize, ampak so v te vsebine ponudniki šli par let ali eno desetletje prezgodaj 2) So narobe ocenili, da bodo zoomerji z modrimi lasmi želeli igrat zoomerje z modrimi lasmi v igricah, v resnici pa smo še vedno vsi goonerji, ki hočemo igrat v vlogi seksi razgaljenih Azijk 3) ... Skratka, sem res uno skoraj 100 % prepričan, da je zasuk dela popkulture bil narejen z evrom v žepu in na podlagi analiz, ne pa na podlagi tega, ker bi se neka podjetja vdajala sentimentu ali pritiskom od zunaj 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 ke_kit reče pred 7 urami: Proklete opice nerazgledane. Plastika izhaja iz grške besede plastikos, ki pomeni "oblikovati". kot zanimivost, v nemscini je das Plastik material plastika, die Plastik pa je kip/skulptura Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 Sam realno noben ne uporablja te besede za karkol, ne za ta specificni material niti za skulpture Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ lynx Objavljeno 7. avgust 2025 Share Objavljeno 7. avgust 2025 Kiparji že, vsaj v slovenščini. Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 Galko reče pred 21 urami: jaz grem glih v petek, torej jutri, na plastično operacijo the things i do for kapital Evo, porocam v zivo iz kirurskega sanatorija Rozna Dolina Galko je bil uspesno premescen v garazo za obiskovalce Spremljali so ga trije bulmastifi, pri vhodu je bil viden 165L sod belega vazelina Zelimo mu srecno okrevanje 1 Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 Weraziel reče Dne, 7. 8. 2025 at 8:39: Kolikor jaz vem ona nima plastične operacije, ampak buccal fat removal + to da ima pobarvane obrvi. In presenečen boš bil kok žensk pravi, da tok huda še ni nikol izgledala fake&gay js mislim da buccal fat removal bi moral faking prepovedat Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 evo še ena k je šla v bolj ta stil Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 izvaja se genocid nad bushy brows Navedek Povezava do prispevka
viddek Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 shiet naredil sem si mikroblading v stilu Breznjeva wat do? jebena zahodnjaska perverzija Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 8. avgust 2025 Avtor Share Objavljeno 8. avgust 2025 Weraziel reče pred 34 minutami: evo še ena k je šla v bolj ta stil haha en moj kolega je mel cisto iste obrvi ko mu je padla flasa bencina v prizgano pec Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 (urejano) Weraziel reče pred 1 uro: evo še ena k je šla v bolj ta stil Haha. tole je po moje prvič, da mi je neka ženska bolj všeč brez obrvi. Also, dobra priložnost za before after stark contrast joke. 8. avgust 2025 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 @ke_kit samo ful izgleda kot neka lutka in mi je creepy jaz ki sem gledal Chuckya kot mulo mi to sproža PTSD Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 (urejano) Weraziel reče pred 34 minutami: samo ful izgleda kot neka lutka in mi je creepy To je tudi moje splošno mnenje. Izpade mi kot da je z osebo zdravstveno neki narobe. Verjetno ker povezujem s posledicami kemoterapije al neki. Po moje mi v Maisienem primeru ne izpade grdo, ker mi je od vedno imela res preveč čokate obrvi. 8. avgust 2025 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 velke trepke verjetno tud pomagajo Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 8. avgust 2025 Share Objavljeno 8. avgust 2025 Weraziel reče pred 32 minutami: @ke_kit samo ful izgleda kot neka lutka in mi je creepy ta makup s pikicami pod očmi to še ful poudari Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.