Skoči na vsebino

Supernova in the east

Priporočeni prispevki

ke_kit reče pred 8 minutami:

Pol pa samo kapo dol za dober troll. Tudi za tale zadnji post. :D

ni troll, sam pač direkt iz plastike kot oblike izhajat je en korak več, kot pač iz plastičnega kirurga (kjer ne eksplicitino omeniš, da je to "oblikovni kirurg", ne kirurg, ki dela s plastiko)

@viddek ko bi jim pol le ustrezal

uredilo bitje Berbasecks
Povezava do prispevka
Berbasecks reče pred 5 minutami:

ni troll, sam pač direkt iz plastike kot oblike izhajat je en korak več, kot pač iz plastičnega kirurga (kjer ne eksplicitino omeniš, da je to "oblikovni kirurg", ne kirurg, ki dela s plastiko)

It's just banter, ne me jemat preveč resno. :D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

jaz grem glih v petek, torej jutri, na plastično operacijo

razlog: ta kirurgija nam je ful pomemben klient, tko res lep revenue imamo, in mormo podpisat novo 3-letno pogodbo

twist: lastnik / glavni kirrug NE JEBE ne telefona ne emaila ne nič. Tko po par mesecev se ne javi, če hočeš pa karkoli podpisat z njem si ga pa sploh do konca odjebal. Hočeš karkoli zrihtat? Kar pridi osebno k meni, sinko malinko, in bomo zrihtali.

Tko da sem se moral prijaviti na mini poseg, da bom lahko potem podpisal novo pogodbo z njem

the things i do for kapital :( 

Povezava do prispevka
viddek reče pred 20 minutami:

se ena zrtev patriarhata

sel pod noz da ustreza zahodnim standardom lepote

jaz sem si odstranil en izrastek na pasu, tko da zame ni blo zaradi standarda lepote ampak zaradi zdravja :)

fak it, ajde priznam, izgleda tudi lepše zdej 

Povezava do prispevka
viddek reče pred 8 urami:

Pomembni so bean counterji na vrhu verige. Ce ne bi bili prepricani da bodo lahko zasluzili peneze se ne bi sli tega.

Točno to je tudi moja teza. Ljudje na vrhu verige in njihovi analitiki so videli par faktov, tipa:

— profil belega moškega ni več edini z evrom v žepu, zdaj imajo evro v žepu tudi ženske (v bistvu imajo OGROMNO kupne moči, nekje tam-tam z moškimi), temnopolti, mavrična ekonomija je mega dobičkonosna itd.

— v popkulturi zmagaš, če nek artikel narediš všečen množicam. Sam GIGA-ZMAGAŠ pa, če uspeš ta artikel naredit všečen otrokom in mladim, zoomerske generacije pa so zelo fluidne in odprte (post-zoomerji bodo spet manj)

— nostalgija uber alles

— nima veze, če ti fejla 5 GAAS igric, ki pokoplje 200 tvojih zaposlenih, ki zgubijo službe, ko zapiraš studie, sam ENA mora ratat

— itd.

Vse je kazalo, da je denar prihodnosti v zoomerjih z modrimi lasmi, dobrikanju ženskam, mavrici, temnopoltim itd. Sem prepričan, da so analize tako kazale. Zdaj pa je več možnih variant, kaj je šlo narobe:

1) Še vedno se bo zgodilo, kot so kazale analize, ampak so v te vsebine ponudniki šli par let ali eno desetletje prezgodaj

2) So narobe ocenili, da bodo zoomerji z modrimi lasmi želeli igrat zoomerje z modrimi lasmi v igricah, v resnici pa smo še vedno vsi goonerji, ki hočemo igrat v vlogi seksi razgaljenih Azijk

3) ...

Skratka, sem res uno skoraj 100 % prepričan, da je zasuk dela popkulture bil narejen z evrom v žepu in na podlagi analiz, ne pa na podlagi tega, ker bi se neka podjetja vdajala sentimentu ali pritiskom od zunaj 

Povezava do prispevka
Galko reče pred 21 urami:

jaz grem glih v petek, torej jutri, na plastično operacijo

the things i do for kapital :( 

Evo, porocam v zivo iz kirurskega sanatorija Rozna Dolina

Galko je bil uspesno premescen v garazo za obiskovalce

Spremljali so ga trije bulmastifi, pri vhodu je bil viden 165L sod belega vazelina

Zelimo mu srecno okrevanje

Povezava do prispevka
Weraziel reče Dne, 7. 8. 2025 at 8:39:

Kolikor jaz vem ona nima plastične operacije, ampak buccal fat removal + to da ima pobarvane obrvi.

In presenečen boš bil kok žensk pravi, da tok huda še ni nikol izgledala :D 

fake&gay

js mislim da buccal fat removal bi moral faking prepovedat

Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 34 minutami:

samo ful izgleda kot neka lutka in mi je creepy

To je tudi moje splošno mnenje. Izpade mi kot da je z osebo zdravstveno neki narobe. Verjetno ker povezujem s posledicami kemoterapije al neki.

Po moje mi v Maisienem primeru ne izpade grdo, ker mi je od vedno imela res preveč čokate obrvi. :D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...