Skoči na vsebino

[multi] Hollow Knight franšiza

Priporočeni prispevki

ke_kit reče pred 6 urami:

Ne moreš si mislit kaj mi dela hype. :D

Ne dvomim, da bom užival ob igranju. Kar me najbolj zanima je ali sploh obstaja možnost, da so naredili boljšo ali vsaj enako dobro igro kakor HK. 🤞

Kokr se men zdi, sta glavna avtorja mega perfekcionista / imata brutalno visoke standarde. IMO je polovica razloga, da smo tok časa čakal, to da sta poskusila narediti čist drgačen špil kokr je HK 1, pa da bo valda še vedno 10/10 GOAT metroidvania. Mislim da sta se na polno izogibala scenariju da bo HK 2 samo "bigger and better", ampak neki čist svojega. Pa dejansko sta imela dost keša in časa, da to vizijo uresničita. Kokr je un momak pisal k sem ga quotal, baje se ČIST drgač igra ko enka.

Tko da po moje nas čaka nenormalno huda igrica. K bo skupaj v paketu z HK 1 tvorila praktično nepremagljiv combo.

uredilo bitje Galko
Povezava do prispevka

Insider Gaming pravi, da bo šele drugo leto fizični relis.

Navedek

In fact, the Nintendo family of consoles will be the first to receive physical editions early in 2026, for those who want to add to their physical games library, before later releasing a physical version of Hollow Knight: Silksong on other platforms.

Povezava do prispevka
Galko reče pred 2 urama:

Točno zaradintakih primerov se oporablja naprava PIRACKI PECE PRIKLJOPLJEN NA TV

Edini plus aka cope on my leg je to, da ima kasnejša izdaja več dodatkov in manj bugov

Mah, ne bom piratiziral. Sploh pa ne uporabljal emulatorjev. To mi je res mimo :) pa tut čakal ne bom pol leta. Naj se jebejo

Povezava do prispevka
Gatsu reče pred 24 minutami:

ne me jebat da se bo piratiziralo GOTY kandidata ki bo verjetno koštal 25$? 

Kot da sm v osnovni šoli. Isto ko folk ki posluša free youtube z reklamami in prizganim ekranom pri 40ih  in ne more placat za neko platformo

uredilo bitje dzaver
Povezava do prispevka

Dopuščam možnost da se zajebavate ampak v tem primeru gre dobesedno za najbolj Indie možnega razvijalca brez založnika in resno ne morte pričakovat fizične izdaje day1. Ko se takele štose gredo v AAA segmentu vas štekam v tem primeru je pa to dobesedno patetično.

Povezava do prispevka
Galko reče pred 8 minutami:

prov dobesedno jokam, tok se mi smili "najbolj Indie možni razvijalec brez založnika"

Kao desničar ki se obnaša ko najbolj fanatičen volilec Levice lol :rofl: Pa tistle zmnožek zaslužka je tud čista patetika za enga tako pametnega človeka kot ti misliš da si.

Povezava do prispevka
Gatsu reče pred 16 minutami:

Dopuščam možnost da se zajebavate ampak v tem primeru gre dobesedno za najbolj Indie možnega razvijalca brez založnika in resno ne morte pričakovat fizične izdaje day1. Ko se takele štose gredo v AAA segmentu vas štekam v tem primeru je pa to dobesedno patetično.

Jaz se ne zajebavam in obstajajo indijanci z dobesedno milijoni manj kapitala od teh modelčkov, ki imajo simultano retail izdajo. Pa ne vem, v čem je problem, a od tega k ti kupiš retail igrico in 3 dni kasneje, ko jo obrneš, prodaš za 10 eur manj, pa majo devi ful več, kot da bi ta druga oseba snela pirata?

Povezava do prispevka
Konec igre reče pred 15 minutami:

Jaz se ne zajebavam in obstajajo indijanci z dobesedno milijoni manj kapitala od teh modelčkov, ki imajo simultano retail izdajo. Pa ne vem, v čem je problem, a od tega k ti kupiš retail igrico in 3 dni kasneje, ko jo obrneš, prodaš za 10 eur manj, pa majo devi ful več, kot da bi ta druga oseba snela pirata?

To zihr ni razlog, ker bojo tipi dali zadevo na GOG brez DRM.

Team Cherry pač. Team Bolijo Nas Kurci YOLO. Zdaj bi pa ja že morali vsi poznati njihov MO. Če ne drugo, jim bo to spet prineslo dosti reklame v obliki pregovarjanja med cuck digitalci in plastic snifferji. :D

(V resnici se najbrž zavedajo, da bo ful folka double dipalo, kar bo izničilo pirate.)

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Gatsu reče pred 11 minutami:

Kao desničar ki se obnaša ko najbolj fanatičen volilec Levice lol :rofl: Pa tistle zmnožek zaslužka je tud čista patetika za enga tako pametnega človeka kot ti misliš da si.

Galko reče pred 36 minutami:

inteligenten

lasat

član smetane

Povezava do prispevka

bo treba ene 5 postov zapored za kej takega

also sem pogooglal kaj je plastic sniffer

Navedek

a person who likes to sniff video game cartridges that like the boxes and also the blu-ray movies.

TO JE FAKING TO!!!!!!! TO SEM VENDAR JAZ!!!!!!!!!!!

danes se bo snifalo slabo narejeno GoW 1 plastiku, jutri pa dobro narejeno MGS 3 plastiko :mafija::mafija::mafija:

• Na jagodo +1 1
  • Za crknit smešno +1 2
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...