BigBoss82 Objavljeno 26. avgust 2025 Share Objavljeno 26. avgust 2025 Sej drugace za probat boste imeli vsi na pcju Se na laptopu ti lepo tece imo Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 26. avgust 2025 Share Objavljeno 26. avgust 2025 (urejano) ke_kit reče pred 6 urami: Ne moreš si mislit kaj mi dela hype. Ne dvomim, da bom užival ob igranju. Kar me najbolj zanima je ali sploh obstaja možnost, da so naredili boljšo ali vsaj enako dobro igro kakor HK. 🤞 Kokr se men zdi, sta glavna avtorja mega perfekcionista / imata brutalno visoke standarde. IMO je polovica razloga, da smo tok časa čakal, to da sta poskusila narediti čist drgačen špil kokr je HK 1, pa da bo valda še vedno 10/10 GOAT metroidvania. Mislim da sta se na polno izogibala scenariju da bo HK 2 samo "bigger and better", ampak neki čist svojega. Pa dejansko sta imela dost keša in časa, da to vizijo uresničita. Kokr je un momak pisal k sem ga quotal, baje se ČIST drgač igra ko enka. Tko da po moje nas čaka nenormalno huda igrica. K bo skupaj v paketu z HK 1 tvorila praktično nepremagljiv combo. 26. avgust 2025 uredilo bitje Galko 2 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 26. avgust 2025 Share Objavljeno 26. avgust 2025 Insider Gaming pravi, da bo šele drugo leto fizični relis. Navedek In fact, the Nintendo family of consoles will be the first to receive physical editions early in 2026, for those who want to add to their physical games library, before later releasing a physical version of Hollow Knight: Silksong on other platforms. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 27. avgust 2025 Avtor Share Objavljeno 27. avgust 2025 PA KAK TE ČUJ Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 (urejano) Jst teh debilnih marketingov s fizicnimi izdajami ne razumem. Zto pa kupujem digital k so smradi. Ne bom pa cakal do 2026… al pa 2x kupu špil 27. avgust 2025 uredilo bitje dzaver Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 Točno zaradintakih primerov se oporablja naprava PIRACKI PECE PRIKLJOPLJEN NA TV Edini plus aka cope on my leg je to, da ima kasnejša izdaja več dodatkov in manj bugov Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 upam da nima manj bugov, a ni to cel point igrice 3 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 Galko reče pred 2 urama: Točno zaradintakih primerov se oporablja naprava PIRACKI PECE PRIKLJOPLJEN NA TV Edini plus aka cope on my leg je to, da ima kasnejša izdaja več dodatkov in manj bugov Mah, ne bom piratiziral. Sploh pa ne uporabljal emulatorjev. To mi je res mimo pa tut čakal ne bom pol leta. Naj se jebejo Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 ne me jebat da se bo piratiziralo GOTY kandidata ki bo verjetno koštal 25$? 1 Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 Jaz bom gladko spiratiziral in kupil retail kasneje, ko pride 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 ✅ inteligenten ✅ lasat ✅ član smetane 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 Virgin pleb pirat vs chad digital (temporary) owner jpg Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 (urejano) Gatsu reče pred 24 minutami: ne me jebat da se bo piratiziralo GOTY kandidata ki bo verjetno koštal 25$? Kot da sm v osnovni šoli. Isto ko folk ki posluša free youtube z reklamami in prizganim ekranom pri 40ih in ne more placat za neko platformo 27. avgust 2025 uredilo bitje dzaver Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 ❌ inteligenten ❌ lasat ❌ član smetane 2 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 Dopuščam možnost da se zajebavate ampak v tem primeru gre dobesedno za najbolj Indie možnega razvijalca brez založnika in resno ne morte pričakovat fizične izdaje day1. Ko se takele štose gredo v AAA segmentu vas štekam v tem primeru je pa to dobesedno patetično. Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 Navedek Navedek Navedek prov dobesedno jokam, tok se mi smili "najbolj Indie možni razvijalec brez založnika" Navedek Povezava do prispevka
Šimšalamima Huhu Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 kdaj je na razprodaji 50% off, tko da zih so zaslužil vsaj ene 20 miljonov manj Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 (urejano) Hrano jim jemljete iz marmorne mize na jahti, ne vem kako lahko spite. Jaz mam 3 kopije HK, pc, switch in plejka, tko da kompenziram za bumse, ki radi gledajo LAČNE OTROKE indie devov. 27. avgust 2025 uredilo bitje Buzzkill 4 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 Galko reče pred 8 minutami: prov dobesedno jokam, tok se mi smili "najbolj Indie možni razvijalec brez založnika" Kao desničar ki se obnaša ko najbolj fanatičen volilec Levice lol Pa tistle zmnožek zaslužka je tud čista patetika za enga tako pametnega človeka kot ti misliš da si. Navedek Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 Gatsu reče pred 16 minutami: Dopuščam možnost da se zajebavate ampak v tem primeru gre dobesedno za najbolj Indie možnega razvijalca brez založnika in resno ne morte pričakovat fizične izdaje day1. Ko se takele štose gredo v AAA segmentu vas štekam v tem primeru je pa to dobesedno patetično. Jaz se ne zajebavam in obstajajo indijanci z dobesedno milijoni manj kapitala od teh modelčkov, ki imajo simultano retail izdajo. Pa ne vem, v čem je problem, a od tega k ti kupiš retail igrico in 3 dni kasneje, ko jo obrneš, prodaš za 10 eur manj, pa majo devi ful več, kot da bi ta druga oseba snela pirata? Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 (urejano) Konec igre reče pred 15 minutami: Jaz se ne zajebavam in obstajajo indijanci z dobesedno milijoni manj kapitala od teh modelčkov, ki imajo simultano retail izdajo. Pa ne vem, v čem je problem, a od tega k ti kupiš retail igrico in 3 dni kasneje, ko jo obrneš, prodaš za 10 eur manj, pa majo devi ful več, kot da bi ta druga oseba snela pirata? To zihr ni razlog, ker bojo tipi dali zadevo na GOG brez DRM. Team Cherry pač. Team Bolijo Nas Kurci YOLO. Zdaj bi pa ja že morali vsi poznati njihov MO. Če ne drugo, jim bo to spet prineslo dosti reklame v obliki pregovarjanja med cuck digitalci in plastic snifferji. (V resnici se najbrž zavedajo, da bo ful folka double dipalo, kar bo izničilo pirate.) 27. avgust 2025 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 Gatsu reče pred 11 minutami: Kao desničar ki se obnaša ko najbolj fanatičen volilec Levice lol Pa tistle zmnožek zaslužka je tud čista patetika za enga tako pametnega človeka kot ti misliš da si. Galko reče pred 36 minutami: ❌ inteligenten ❌ lasat ❌ član smetane Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 (urejano) Galko, a si kej plastic sniffer? EDIT: Fak, ko sem še enkrat prebral oddan post, sem za trenutek pomislil, da mi je Dejch spizdu acc. 27. avgust 2025 uredilo bitje ke_kit 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 bo treba ene 5 postov zapored za kej takega also sem pogooglal kaj je plastic sniffer Navedek a person who likes to sniff video game cartridges that like the boxes and also the blu-ray movies. TO JE FAKING TO!!!!!!! TO SEM VENDAR JAZ!!!!!!!!!!! danes se bo snifalo slabo narejeno GoW 1 plastiku, jutri pa dobro narejeno MGS 3 plastiko 1 2 Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 muh boxes Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 Aja fak, to že izide 4. septembra, noro! A se kaj ve, kakšna bo cena? Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 75eur digital, 85 bumbo Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 Avion reče pred 17 minutami: Aja fak, to že izide 4. septembra, noro! A se kaj ve, kakšna bo cena? 20-30 imo. 1 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 Kupiš digital, pa potem retail brez špila. Navedek Povezava do prispevka
Avion Objavljeno 27. avgust 2025 Share Objavljeno 27. avgust 2025 Kulsko, to bo verjetno bo xy letih tudi zame day 1 nakup Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.