👽vlaho Objavljeno 10. december 2025 Share Objavljeno 10. december 2025 hrošča odkleneš na drugi stani tunela si pa zajadral v eno najbolj tečnih con za greenhorna (deepnest)tko da ni druge kot nazaj proti površju in raziskuj fungal wastes naprej 1 Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 11. december 2025 Share Objavljeno 11. december 2025 obrnil sem deepnest. se mi je odprl tramvaj in sem se odpeljal eno postajo naprej. tam sem raziskoval in sem prisel v eno mesto kjer sem spet hornet srecal pri neki fontani. zdaj sem spet cockblockan vsepovsod. fungal wastes vem kje mislis verjetno tam pri onem dolgem mostu. ampak kot pravim nisem znal priti mimo tistih jebenih korenin. bom jutri spet probal. Navedek Povezava do prispevka
👽drevored Objavljeno 12. december 2025 Share Objavljeno 12. december 2025 prisel se iz druge strani not v city of tears al whatever. zgubil sem 6k valute, ker sem prodal vse artefakte pri modelu (nisem vedel kdaj bom spet nazaj pri njemu in sem pac izkoristil priliko) pol sem pa dvakrat umrl v eni sobi, ki se zaklene pol te pa napade cela armija. zdaj fajtam soul masterja. runback ni pretezek. Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 (urejano) 2026 uleti DLC Also 7m prodanih kopij 16. december 2025 uredilo bitje Tijuana 4 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 (urejano) Navedek Alongside Silksong’s continued development, we haven’t forgotten about its sibling, and today we’re excited to announce that we’re hard at work on an updated version of Hollow Knight for the Nintendo Switch 2! Hollow Knight Nintendo Switch 2 Edition incorporates all the updates and enhancements that Silksong received on the platform: High frame-rate modes, higher resolutions, and many additional graphical effects. As with Silksong, players who own a copy of Hollow Knight on Nintendo Switch will be able to download the new Nintendo Switch 2 Edition for free when it launches in 2026! In preparation for that release, we’ll be updating all versions of the original game for current platforms, adding features and fixing bugs. Team Cherry 16. december 2025 uredilo bitje Tijuana 3 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 16. december 2025 Avtor Share Objavljeno 16. december 2025 Tijuana reče pred 1 uro: 2026 uleti DLC Also 7m prodanih kopij evo dokaz da ni še nihče preigral Silksonga 1 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 Tak dvomim da bo edini expansion. OG špil je imel 4. Zadnji cca leto in pol po izidu. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 (urejano) Zelo obetaven naslov. Zihr bo zgodba o Hornetinem zasluženem dopustu ob morju. 16. december 2025 uredilo bitje ke_kit 3 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 16. december 2025 Avtor Share Objavljeno 16. december 2025 Mogoče je ta bolj Heart of Stone, tapravi Blood & Wine DLC, kjer bo Hornet imela prijetni zasluženi dopust bo pa z naslovom kot je A Millenium of Depression ali pa A Symphony of Genocide 1 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 (urejano) Ziher bo prijeten zaslužen dopust ja. Fix. Vso jokanje kak igrica pretržka bojo naredili v DLC SEA OF SORROW z še bolj svinjsko težavnostjo Prijeten dopust ja 16. december 2025 uredilo bitje Tijuana Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 zloadas dlc odpres grico YOU DIED 3 Navedek Povezava do prispevka
Gogy Objavljeno 19. december 2025 Share Objavljeno 19. december 2025 (urejano) Zih se bo začelo z betežno, staro Hornet, nekje na plažah Floride, odmara stare kosti, brez vsega, še proteza se bo namakala v kozarcu in pol se začne štala... 19. december 2025 uredilo bitje Gogy Navedek Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 11. januar 2026 Share Objavljeno 11. januar 2026 1 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 5. februar 2026 Share Objavljeno 5. februar 2026 (urejano) PEGI rating pravi, da danes uleti Hollow Knight Switch 2 Edition. EDIT: Free upgrade za nas, ki že imamo. 5. februar 2026 uredilo bitje Tijuana 2 Navedek Povezava do prispevka
Tijuana Objavljeno 28. maj 2026 Share Objavljeno 28. maj 2026 (urejano) Menda prihaja 16 oktobra fizična verzija. 28. maj 2026 uredilo bitje Tijuana 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.