Weraziel Objavljeno 24. avgust 2025 Share Objavljeno 24. avgust 2025 Datum izida: pozno 2026. Ne morem si pomagat, po ogledu tega videja sem moral odpreti posebej temo. Všeč mi je, da se trudijo sprobavat čimveč novih stvari. Uglavnem prejšnji špil je LOTF 2.0, tale bo pa LOTF II. Upam da vsi navzoči razumete. 2 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 10. december 2025 Avtor Share Objavljeno 10. december 2025 ok ok ok ok gameplay trailer jutri 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 12. december 2025 Avtor Share Objavljeno 12. december 2025 brutal kot prvotni god of war špili, hejterji obvoz tole pa Mortal Shell II izgledata kot fuck you smernicam gaming industrije Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 12. december 2025 Share Objavljeno 12. december 2025 (urejano) Weraziel reče pred 1 uro: tole pa Mortal Shell II izgledata kot fuck you smernicam gaming industrije Kako to misliš? Meni ravno ta zadnji trailer s tole pop muziko (generični "tega pa zihr niste pričakovali") deluje res najbolj prežvečena stvar zadnjih let. Temu pravim Guardians of the Galaxy vsiljena nostalgija stil. Kaj je pri LOTF2 FU gaming industriji? A sem zgrešil kak kontekst? 12. december 2025 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 12. december 2025 Avtor Share Objavljeno 12. december 2025 a niso eni jamrali, da ni več krvavih, krutih špilov, a zdej smo dobil nor Divinity trailer, LOTF II izgleda megakrvav z usmrtitvami, Mortal Shell II mi izgleda še bolj fuknjen ta estetika mi prou manjka, prou da dobimo tud kej takega Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 12. december 2025 Share Objavljeno 12. december 2025 (urejano) Weraziel reče pred 11 minutami: a niso eni jamrali, da ni več krvavih, krutih špilov Tole sem očitno zamudil. Ajde, logično je, da založniki raje prodajajo čim bolj široki publiki in lovijo ratinge za mlajše, sam da bi obstajalo neko širše jamranje okoli tega, mi je pa novost. Jaz sem bolj opazil, da se folk buni nad preveč mavričasto pisanimi igrami (zadnji Doomi recimo). Drugače tudi sam pozdravljam to dark fantasy brutalnost. 12. december 2025 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 12. december 2025 Avtor Share Objavljeno 12. december 2025 ke_kit reče pred 3 minutami: Tole sem očitno zamudil. Ajde, logično je, da založniki raje prodajajo čim bolj široki publiki in lovijo ratinge za mlajše, sam da bi obstajalo neko širše jamranje okoli tega, mi je pa novost. Jaz sem bolj opazil, da se folk buni nad preveč mavričasto pisanimi igrami (zadnji Doomi recimo). Drugače tudi sam pozdravljam to dark fantasy brutalnost. celo bunjenje čez zadnji Dragon Age, ker je bil bolj barvit kot prejšnji deli (pa tudi je najslabši DA špil, tbh) Concord sej bi lah še našteval, pa imam preveč dela na šihtu Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 12. december 2025 Share Objavljeno 12. december 2025 (urejano) Aja, pol govoriva o istem, sam tle ni fora v tem, da bi bilo ne vem kako pomanjkanje brutalnih iger. Več teh barvitih iger je prišlo na trg, niso pa nadomestile niše. "Prvi" LOTF je že sam po sebi bil tak. Ni, da so zdaj z dvojko tej devi poslali nek FU industriji, tko kot ti govoriš. Furajo svoj stil dalje in to je to. Fromsoft igre, POE, Larian igre, ogromno indijev. Za vsako AAA pobarvano igro, ti najdem brutalne alternative. Da se je industrija "izkrivila" je samo propaganda anti-woke spačkov, ki se bojijo drugačnosti. 12. december 2025 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 16. december 2025 Avtor Share Objavljeno 16. december 2025 Lords of the Fallen 2 will include "attractive female characters" and "revealing outfits" according to CI Games CEO. evo neki za goonerje 1 Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 Whoa, koncno neki novega 😃 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 GOTY Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 Weraziel reče pred 15 minutami: Lords of the Fallen 2 will include "attractive female characters" and "revealing outfits" according to CI Games CEO. evo neki za goonerje Obligatorni "nature is healing" poast. Drgač komaj čakam, pa ko pomislim da sem skor preskoču bangerja od dvojke uf. Mogoče boljše da sem počakal patche in update, ker se mi res ni dalo igrat Diabla v FROMščini z vsem tistim trashem. Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 LOTF (remake) je bil zakon. Če porihtajo še floaty premikanje in bojevanje, bo dvojka must play. 2 Navedek Povezava do prispevka
Gatsu Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 remake? Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 Remake fransize Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 (urejano) Gatsu reče pred 19 minutami: remake? Isto ime ima kot čisto prva igra. Saj mi je jasno, da ne gre za remake. Reboot bi moral napisati al neki. 16. december 2025 uredilo bitje ke_kit Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 16. december 2025 Avtor Share Objavljeno 16. december 2025 (ta joke sem enkrat že storil) Evo, da boste lahko ločevali kako si sledijo te igre Lords of the Fallen Lords of the Fallen 2.0 Lords of the Fallen II Sej ni tok zapleteno, nooo. Navedek Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 Komej cakam da bo zastojn na PSP lus Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 Uni prvo lords of the fallen gremo pozabit, tako bo najlazje Sicer jaz mislim da je pac zadnji Lotf bolj reimmagined Ampak prvega najraje pozabim kot da ga ni.. ceprav kolegi so ga igrali neki in baje da ni lih ful zanic Navedek Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 Ni za nič. Men je mel predvsem dober world building. Kar se igralnosti tiče je pa bil res meh. Floaty kontrole all over the place. Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 16. december 2025 Share Objavljeno 16. december 2025 Weraziel reče pred 4 urami: Lords of the Fallen 2 will include "attractive female characters" and "revealing outfits" according to CI Games CEO. evo neki za goonerje Kako bo pol na koncu. Navedek Povezava do prispevka
bitsurugi Objavljeno 17. december 2025 Share Objavljeno 17. december 2025 ke_kit reče pred 21 urami: Isto ime ima kot čisto prva igra. Saj mi je jasno, da ne gre za remake. Reboot bi moral napisati al neki. Ime je sicer isto, ampak po loru od igre je to dejansko dvojka, saj dogodki iz enke so se zgodili v tem svetu. Kar je malo smešno, ker imamo zdaj LotF2, ki bi moral biti 3. Razlog zakaj ta zadnji LotF ni dvojka tiči v marketingu bojda. 1 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 17. december 2025 Share Objavljeno 17. december 2025 nic allora ignoriramo vse njihove trike in naredimo 1 2 in prihajojoci bo 3, kot osnovni soli za filme in naj se jebejo z marketingom in poimenovanjem 2 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 17. december 2025 Share Objavljeno 17. december 2025 Ajde, ne bi rekel da ni to tk najbolj generično ime za igrico ever, kitajski mobile level imena, držijo se ga pa kot pijanc plota, kao "joj folk ne bo znal da je to THE LORDS OF THE FALLEN!!!" 2 Navedek Povezava do prispevka
fric Objavljeno 17. december 2025 Share Objavljeno 17. december 2025 (urejano) Folk na forumu dela težave poimenovanje igrice. Kot, da ne bi šli pri poimenovanjih zadev tudi že iz 1 na 360 pa potem spet na 1. Drugače pa glede poimenovanja tretje igrice v seriji z dvojko. Valve, a si to ti? 17. december 2025 uredilo bitje fric 3 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 27. marec 2026 Avtor Share Objavljeno 27. marec 2026 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 27. marec 2026 Share Objavljeno 27. marec 2026 (urejano) Froaty premikanje spotted Na sreco mene ni in ne bo motilo 27. marec 2026 uredilo bitje BigBoss82 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.