Skoči na vsebino

Lords of the Fallen II / 2

Priporočeni prispevki

Datum izida: pozno 2026.

Ne morem si pomagat, po ogledu tega videja sem moral odpreti posebej temo. Všeč mi je, da se trudijo sprobavat čimveč novih stvari.

Uglavnem prejšnji špil je LOTF 2.0, tale bo pa LOTF II. Upam da vsi navzoči razumete.

Povezava do prispevka
  • 3 mesece kasneje...
Weraziel reče pred 1 uro:

tole pa Mortal Shell II izgledata kot fuck you smernicam gaming industrije

Kako to misliš?

Meni ravno ta zadnji trailer s tole pop muziko (generični "tega pa zihr niste pričakovali") deluje res najbolj prežvečena stvar zadnjih let. Temu pravim Guardians of the Galaxy vsiljena nostalgija stil. :D

Kaj je pri LOTF2 FU gaming industriji? :nicjasno: A sem zgrešil kak kontekst?

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 11 minutami:

a niso eni jamrali, da ni več krvavih, krutih špilov

Tole sem očitno zamudil. Ajde, logično je, da založniki raje prodajajo čim bolj široki publiki in lovijo ratinge za mlajše, sam da bi obstajalo neko širše jamranje okoli tega, mi je pa novost.

Jaz sem bolj opazil, da se folk buni nad preveč mavričasto pisanimi igrami (zadnji Doomi recimo).

Drugače tudi sam pozdravljam to dark fantasy brutalnost.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 3 minutami:

Tole sem očitno zamudil. Ajde, logično je, da založniki raje prodajajo čim bolj široki publiki in lovijo ratinge za mlajše, sam da bi obstajalo neko širše jamranje okoli tega, mi je pa novost.

Jaz sem bolj opazil, da se folk buni nad preveč mavričasto pisanimi igrami (zadnji Doomi recimo).

Drugače tudi sam pozdravljam to dark fantasy brutalnost.

celo bunjenje čez zadnji Dragon Age, ker je bil bolj barvit kot prejšnji deli (pa tudi je najslabši DA špil, tbh)

Concord

sej bi lah še našteval, pa imam preveč dela na šihtu :D

Povezava do prispevka

Aja, pol govoriva o istem, sam tle ni fora v tem, da bi bilo ne vem kako pomanjkanje brutalnih iger. Več teh barvitih iger je prišlo na trg, niso pa nadomestile niše.

"Prvi" LOTF je že sam po sebi bil tak. Ni, da so zdaj z dvojko tej devi poslali nek FU industriji, tko kot ti govoriš. Furajo svoj stil dalje in to je to.

Fromsoft igre, POE, Larian igre, ogromno indijev. Za vsako AAA pobarvano igro, ti najdem brutalne alternative.

Da se je industrija "izkrivila" je samo propaganda anti-woke spačkov, ki se bojijo drugačnosti.

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 15 minutami:

Lords of the Fallen 2 will include "attractive female characters" and "revealing outfits" according to CI Games CEO.

evo neki za goonerje

Obligatorni "nature is healing" poast.

Drgač komaj čakam, pa ko pomislim da sem skor preskoču bangerja od dvojke uf. Mogoče boljše da sem počakal patche in update, ker se mi res ni dalo igrat Diabla v FROMščini z vsem tistim trashem.

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 21 urami:

Isto ime ima kot čisto prva igra. Saj mi je jasno, da ne gre za remake. Reboot bi moral napisati al neki.

header.jpg

Ime je sicer isto, ampak po loru od igre je to dejansko dvojka, saj dogodki iz enke so se zgodili v tem svetu.

Kar je malo smešno, ker imamo zdaj LotF2, ki bi moral biti 3. Razlog zakaj ta zadnji LotF ni dvojka tiči v marketingu bojda.

• Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka
  • 3 mesece kasneje...

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...