Fuksija Objavljeno 31. avgust 2025 Share Objavljeno 31. avgust 2025 (urejano) Podarim kup knjig, prevzem v Šiški. Enkrat tekom tedna jih bom sicer nesla v antikvariat, tako da se ne obirat. Tale mapa na dnu so fanovski prevodi Witcher kratkih zgodb v angleščino, to bo šlo verjetno stran, in pa ne vidi se naslova knjige za učenje bas kitare. 31. avgust 2025 uredilo bitje Fuksija Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 31. avgust 2025 Share Objavljeno 31. avgust 2025 Jaz bi vzel srednji kup, minus Larssona. Pretty please. 1 Navedek Povezava do prispevka
Fuksija Objavljeno 9. oktober 2025 Avtor Share Objavljeno 9. oktober 2025 (urejano) Jake the Mess reče Dne, 31. 8. 2025 at 16:40: Jaz bi vzel srednji kup, minus Larssona. Pretty please. eh fuck sori nisem prišla pogledat teme, nisem pa tud res napisala da napiši zasebca Lolito sem oddala, dr. no in štoparski vodnik pa še imam, tako da če hočeš (valda mi s selitvijo ni zneslo še knjig stran nest) 9. oktober 2025 uredilo bitje Fuksija Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.