Aquilani Objavljeno 26. september 2025 Share Objavljeno 26. september 2025 Kot nov ohranjen, parkrat samo sproban. Baterija zdrži 1 teden minimum. Odklenjen na vsa omrežja, dvojni SIM, slovenski meni. Prevzem v Hrastniku z okolico, lahko pošlem po pošti. Cena: 19€ SLIKE: https://imgur.com/a/ilfZd0G Navedek Povezava do prispevka
G-Man Objavljeno 26. september 2025 Share Objavljeno 26. september 2025 Ta telefon podpira 2G. A to pomeni, da je praktično že e-waste, ker operaterji izklapljajo 2G in 3G? Telekom je že 3 leta nazaj sklopu 3G. Čemu potem ta zadeva sploh še služi? Kalkulator, budilka? Navedek Povezava do prispevka
Štromar Objavljeno 27. september 2025 Share Objavljeno 27. september 2025 V Sloveniji imajo še vsi trije operaterji delujoč 2G. Še noben ni napovedal, da ga namerava izklopiti. Ta telefon bo v Sloveniji uporaben še več let. Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 27. september 2025 Share Objavljeno 27. september 2025 Hm, a nimata samo a1 pa Telekom 2g? S tem da sta ukinila 3g, t2 in Telemach pa imata samo 3g Drugace pa ja, verjetno se ene pet let bo 2g aktiven, s tem da verjetno bo Telekom imel ga še več časa Navedek Povezava do prispevka
Štromar Objavljeno 28. september 2025 Share Objavljeno 28. september 2025 Tušmobil je imel GSM samo na 1800MHz, ter kasneje na 900MHz UMTS. Glede na zadnje AKOS poročilo (.pdf) ima Telemach sedaj poleg GSM na 1800MHz tudi na 900MHz (kar je dokaj nenavadno, da so ga vzpostavili tako pozno). Navedek Povezava do prispevka
Me3do Objavljeno 28. september 2025 Share Objavljeno 28. september 2025 U pa res, zanimivo da ga še majo.. Oziroma da niso pol 3g še ukinili Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.