ArtaX Objavljeno 28. september 2025 Share Objavljeno 28. september 2025 Doma delam čistko in se nameravam znebiti nekaj knjig. Najverjetneje bom sčasoma oglasil dopolnil, zaenkrat pa tako: Prodaja se: Patrick Rothfuss - Ime Vetra (prvi dan) - ISBN: 978-961-01-2860-1 = 20€ Patrick Rothfuss - Modrijanov Strah (drugi dan) - ISBN: 978-961-01-3083-3 = 25€ Kate Mosse - Grobnica - ISBN: 978-961-01-0873-3 = 15€ Vse tri skupaj: 55€ Vse tri knjige prevedene v slovenščino, trda vezava, izdaja Mladinska knjiga. Stanje: - knjige so bile redno brane, vendar strukturno so v dobrem stanju. - doma smo imeli težave z vlago, zato sta Ime Vetra ter Grobnica ob robovih porumenele (se vidi na slikah). Znotraj knjig, predvsem Ime Vetra se tudi pojavijo tu pa tam rumeni fleki. Po želji, naredim dodatne slike, tudi random slike notranjosti na naključnih straneh. Prevzem na obali ali po pošti (poštnino plača kupec). Nekaj slik: Spoiler Navedek Povezava do prispevka
CPC_agent_za_SrednjoEvropo Objavljeno 29. september 2025 Share Objavljeno 29. september 2025 cena pa kot v knjigarni loooo Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 29. september 2025 Avtor Share Objavljeno 29. september 2025 Hvala za konstruktiven komentar. Bi dal ceno kot v delikatesi a žal sendvič s šnito knjige ni okusen Navedek Povezava do prispevka
Jake the Mess Objavljeno 30. september 2025 Share Objavljeno 30. september 2025 Ma sej ma point no. 25 za knjigo, ki zgleda kot da jo je pes poscal. Navedek Povezava do prispevka
ArtaX Objavljeno 30. september 2025 Avtor Share Objavljeno 30. september 2025 (urejano) Allora: 1. 25€ je knjiga ki je OK in ne "rumeno" 2. Komot preskoči topic, če kaj ni ok 3. Glede cen se da dogovirit marsikaj. Gledal sem kaj je na Bolhi in gledal sem kaj se drugje prodaja. Ni baš neke izbire in tudi tisto kar je, cene skačejo vsepovprek. Če bo koga zanimalo, mi bo pisal, magari s kontra ponudbo. Tiste, ki ne zanima pa tudi kul Če ne bo kupca, bo itak končalo v naši lokalni knjižnici kot "šenk" (če bojo vzeli). 30. september 2025 uredilo bitje ArtaX 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.