g. Profesor Objavljeno 30. september 2025 Share Objavljeno 30. september 2025 upam, da se zdej ko je koncno jesen, spravim nazaj na Death Stranding 2, al pa vsaj dokoncam AW2. me pa mika Little Nightmares III, sam cena me ne. upam na kaksen Bitsu video Ninja Gaiden 4 2 Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 1. oktober 2025 Share Objavljeno 1. oktober 2025 Jaz sem mislil, da je Midir v DS3, ne v DS2. Badum tss. Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 1. oktober 2025 Share Objavljeno 1. oktober 2025 Monster Hunter Wilds Specifično FF kolaboracija, kjer huntamo Savage Omega Planetes. 8 failov do zdaj, 3x sem prilezel v zadnjo fazo, enkrat mi je zmanjkalo časa, 2x crknil. Tole je peak gaming. Boljse ne gre. 35 minut absolutnega kaosa in potrditev zakaj mi je Monster hunter serija najboljsi gaming experience sploh. 3 Povezava do prispevka
Scar Objavljeno 1. oktober 2025 Share Objavljeno 1. oktober 2025 Silksong valda cirka 26 ur odspilanih. se izogibam uradne teme kot hudic kriza. 2 Povezava do prispevka
👽vlaho Objavljeno 1. oktober 2025 Share Objavljeno 1. oktober 2025 js mal ciklam med Sliksong pa Hades. Glih ene 9 urc not v špilu pucam počas Greymoore...kera tuga od mape jao sama sivina pa depresija. Če bi lohk bi se ga fiksnu tam iz horsam pa fuknu v en tist jezer da me naplavi Povezava do prispevka
magični kralj Objavljeno 1. oktober 2025 Share Objavljeno 1. oktober 2025 hades 2 palec me vec ne boli zdaj ga vec ne cutim Povezava do prispevka
BOCo. Objavljeno 1. oktober 2025 Share Objavljeno 1. oktober 2025 (urejano) Megabonk - 3D varianta Vampire Survivors 1. oktober 2025 uredilo bitje BOCo. Povezava do prispevka
Armando Objavljeno 1. oktober 2025 Share Objavljeno 1. oktober 2025 Še vedno osom Wandering Sword. Res fenomenalna igra. Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 1. oktober 2025 Share Objavljeno 1. oktober 2025 (urejano) WH40k: Rogue Trader, koncno prisel na vrsto. Zaenkrat deluje kul. 1. oktober 2025 uredilo bitje seattle Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 2. oktober 2025 Share Objavljeno 2. oktober 2025 a bo wordle zmagal goty letos? 1 Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. oktober 2025 Share Objavljeno 2. oktober 2025 seattle reče pred 12 urami: WH40k: Rogue Trader, koncno prisel na vrsto. Zaenkrat deluje kul. Mam kupljeno, veš kolk bi to hotel igrat, sam nimam časa za tak projekt. Penzija log. Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 2. oktober 2025 Share Objavljeno 2. oktober 2025 Weraziel reče pred 1 uro: a bo wordle zmagal goty letos? Wordle Silksong Hades 2 Expedition 33 DK Bananca 2004 who? Povezava do prispevka
fric Objavljeno 3. oktober 2025 Share Objavljeno 3. oktober 2025 Radahn, a si to ti. Tale špil je ne normalen skok napram BOTW. Povezava do prispevka
Largo Wrench Objavljeno 4. oktober 2025 Share Objavljeno 4. oktober 2025 Koncno je uspelo Legendary mi je resil celo igro (Played kings and queens give x2 mult) in pa tocno pet rund pred koncem perishable Sock and Buskin, (Retrigger all played face cards) pred njim sem fural Stuntmana do faking ante 7, vmes pa sem imel tolk srece, da mi je uspelo fixat deck do te mere, da sem odklenil flush five in five of a kind, a zal prepozno, da bi jih zlevelal za endless Istega runa imo v lajfu ne ponovim :') 1 Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 4. oktober 2025 Share Objavljeno 4. oktober 2025 Komot s kodico v screenu lp Povezava do prispevka
Bessie Objavljeno 4. oktober 2025 Share Objavljeno 4. oktober 2025 Zaključil Alien Cat 2, luštni labirinti. Maček pade na planet in mora po labirintih nabrat material, da popravi svoje plovilo. 30 labirintkov je vse skupaj, proti koncu je čedalje težje, ampak gre dost gladko do konca. Igral sem na Super Pocket, GB varianta Evercade, igra je na kasetki Indie Heroes 1. 2 Povezava do prispevka
meebo Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Vampire survivors, neverjetno dobr spil za 3.7€ in veliko dopamin hita. 1 Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Po Silksongu (ki ga še nisem obrnil obrnil, sem v Act 3) sem si zaželel nekaj bolj sproščujočih zadev, tako da 3 sem sprobal, od tega en star greh, ki sem ga tudi končal. Greh je bil A Monster's Expedition, sokobanlike puzzler s twistom, da je open worldiš. Pred leti sem ga naredil do nekje 60 %, danes pa sem končal. Na koncu sem si s par puzlami pomagal s hinti, ker nisem imel več volje, mogoče mi je za odtenek predolga oziroma je preveč filler ugank. Vseeno dosti luškana igra in je za it enkrat skozi, če imate radi uganke. Ima tudi fin post endgame content. 7/10 Drugo pa sem sprobal čisto na sveže, in sicer Halls of Torment, survivorlike z Diablo-style grafiko. Od Vampire Survivors se razlikuje v tem, da zahteva lih ene mal več agencyja od igralca, namreč moraš sam določat smer izstrelkov z miško. Sicer pa dosti klasične survivorlike, visoke ocene so mi malček pretirane. V drugem runu sem prišel do bossa prve plate in mi je carsko, da je dejanski fight in ne instantni death, sicer pa se mi povprečen run (dobr, tri doslej sem odigral, torej cirka 90 minut sem ingame) bolj vleče od VS. Želel bi si malenkost bolj OP kombinacije predmetov. Mi je pa všeč grafika, zelo mi je všeč ta stara Diablo estetika. Nekje 6/10, še vedno so pač Survivor igre droga, sploh ko začne pokat nek dober build, sam je pa zanimivo, da HoT pokaže, kako boljši od konkurentov je VS v resnici. Že ene dvakrat sem šel čez ikono na namizju in sem 50:50 a je bilo teh 90 minut dovolj al še pustim na disku . Void Stranger je tretja igra in damn, to je pa hitter! Sicer v osnovi tudi sokoban-type igra, poleg tega z res basic grafiko in po prvi uri igranja je težko razumet, zakaj ima cult following. Ko pa greš bolj in-depth, pa pogruntaš, da je zadeva v resnici Animal Well-type igra, torej sokoban uganke so samo površje, v ozadju pa je desetine nekih meta ugank, disturbing zgodbe, pol zapokajo dejansko v pixlih lepo narisane vmesne sekvence, dosti novih mehanik se odpre ... Zaenkrat ji dajem 8/10, največji minus mi je, da moraš prevečkrat ponavljat prve levele. Pač dojel sem, da ima igra metroidvanialike mapo in da lahko preskakuješ levele, ma razen ene bližnjice še nisem pogruntal, kako jih uporabljat. Vsekakor bom igral naprej. TL;DR A Monster's Expedition (2020) 7/10 Halls of Torment (2024) 6/10 Void Stranger (2023) 8/10 4 Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Klasika, slabsa k je grafika, boljsa je ocena Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Kočevc reče Pravkar: Klasika, slabsa k je grafika, boljsa je ocena A tudi knjige bereš samo če so not slikce? Povezava do prispevka
Kočevc Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Raje pogledas film an Povezava do prispevka
Konec igre Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Kočevc reče pred 6 minutami: Klasika, slabsa k je grafika, boljsa je ocena Osebno gledam na to tako: zame ni grafičnega sloga (graphic style — lahko me Ke_kit popravi, če ne uporabljam pravih izrazov, včasih jih nehote zamenjujem), ki bi ga apriori zavrnil. Potencialno všeč mi je tako pixel art kot low-poly 3D, risankasti slog, fotorealizem itd. Ampak všeč mi je samo v primeru, da je spretno izbran, da dobro reprezentira vzdušje igre in da komplementira to, kar so se avtorji odločili povedati z drugimi elementi, torej zgodbo, igralnostjo, zvokom ... Še zdaleč mi nima vsaka igra dobro implementiranega izbranega grafičnega sloga. Igral sem igre, ki mi imajo obupen pixel art. In igre, ki so mi imele obupen poskus fotorealizma. A Monster's Expedition ima zelo prijetno, cutesy grafiko, in dejansko dobro funkcionira. Zgodba govori o tem, da igramo v vlogi nekega vesoljkota/pošaskota, ki raziskuje neko art inštalacijo o planetu Zemlja, ki so jo drugi vesoljci prinesli na planet. Fino fajn, nekako izpolni svoj namen, nimam problemov, ni mi pa nek presežek, v bistvu mi je cute boring al neki heh. Halls of Torment mi ima boljši graphic style, ampak mi ima tako velik minus — zelo dolgočasne stopnje, zaradi katerih grafični slog ne pride do izraza. Pač te klasične Vampire Survivors loopy stopnje, kjer težko razviješ neko kvaliteto oziroma še vsaj niso nagruntali, kako to naredit. Sicer pa mi je Diablo 1 estetika osebno izjemna in kilometre kvalitetnejše od npr. estetike Diabla 3. Na papirju ima Diablo 3 seveda neprimerljivo "boljšo" grafiko, če gledamo tehnične atribute, ampak so izpeljani veliko slabše. Pri Diablu 1 imaš res odličen horror vibe, ki derivira predvsem iz estetike, je temnejši, bolj spran, grotesknejši, bolj horror-ish. Tako da dejstvo, da Halls of Torment fejka ta slog, mi je dejansko verjetno največji plus igre in dejansko edini razlog, da igre še nisem zbrisal, pač rad bi še kakšno rundo VS-ja prešpilal v Diablo 1 grafiki x). Void Stranger je pa definitivno največji misterij tukaj. Igra mi nima posebej posrečenega graphic styla med igranjem, ima pa mi posrečen graphic style med vmesnimi sekvencami, npr. en shot iz introta, da ne spoilam, če bi kdo igral ta hitter (je namreč ena tistih iger, kjer je relevantno vse v igri, vsak kamen lahko ima nek namig): Med igranjem mi je ta Gameboy grafični slog tako ... Ma nič posebnega zares. Pač v redu funkcionira, vidiš, kar moraš videt, nima pa dodatne vrednosti. Tako da gladko dobi —, kar se tiče vizualnosti. Ampak pač mi igralnost nadomesti ta minus. Sem velik fan mindfuckanja, torej tega filinga, da se nek izdelek nonstop igra s tvojimi pričakovanji, jih subverzira, negira, te proba tudi kdaj razjezit. Tudi ful mi je všeč, ko ima neka igra več plasti, ki so tam od začetka, ampak ker še ne razumeš določenih nians v gameplayju, jih ne poštekaš, potem pa greš igrat od začetka in ugotoviš, da si imel že od prve minute na voljo določene stvari, ki se jih sploh nisi zadeval — to mi je godlike gaming twist in sem vedno nahypan, ko ga odkrijem :). Tako da ne, Void Stranger nima visoke ocene zaradi grafičnega sloga, ampak igralnosti. Edino, kar mi je estetsko všeč, so vmesne sekvence. 2 Povezava do prispevka
sadhu sequencer Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 X3 Terran Conflict/Albion Prelude z zadnjim windows update. Čakam da MS skužijo kaj so naredili celemu svetu pred par dnevi in naredijo nov update. Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Kočevc reče pred 55 minutami: Raje pogledas film an Ne nujno. Osebno ne poznam enega samega filma, ki bi mi bil boljši od knjižne predloge, če sem jo prej prebral. Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Godfather knjige so mi shit, filma brutal masterpieca. Blade Runner je veliko boljsi od DADOES. Tko iz glave Povezava do prispevka
ke_kit Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 Verjamem, da obstajajo, samo to je pač odvisno od tega koliko in kaj bereš. Nisem nikoli bral, pa bi dal kr roko v ogenj, da je Shawshank Redemption boljši od katerekoli Kingove knjige. 1 Povezava do prispevka
seattle Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 FOM igra je zgleda Megabonk Vampire survivors in 3d Ne vem, men so to pasja jajca, pa vem da je gameplay nalezljiv. Folk je ratal zgleda tolk nesposoben, da mora igrica se streljat za njih, pac igrica dela vse zate, ti samo izbiras upgrajde. Next thing bo gumb "win the game" ze na zacetku. Evo mal sem pojamral Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 5. oktober 2025 Share Objavljeno 5. oktober 2025 ke_kit reče pred 4 minutami: Nisem nikoli bral, pa bi dal kr roko v ogenj, da je Shawshank Redemption boljši od katerekoli Kingove knjige. Ko je Stevo "Mormo met otroško orgijo v knjigi OBVEZNO" King hotel nardil "proper" verzijo Shininga, tko kot si je on predstavljal - ker kaj zna koji kurac Kubrick - so nardili tak dogshit od serije, da je za zjokat. Tko da sploh ne dvomim, da je pri Shawshanku isto hehe. Drgač trenutno igram še vedno Hades 2, pozabil na vse ostalo. Nisem plejke zalaufal cel teden. 1 Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki