Skoči na vsebino

W10 ESU (podaljšanje posodobitev za 1 leto)

bendeho

Priporočeni prispevki

za kakšnega starejšega userja s starim pcjem, ki jim zdajle mori za upgrade za 11tko, je tale ESU quick fix, da bodo imeli mir za eno leto, vem so obvozi za instalacijo 11 na stare pcje, vem obstaja mac in linux,  

LTSC verzijo pa bo treba probat, če bo delalo z razniki kodami za par evrov z neta ali ne

Povezava do prispevka
ZippeR reče pred 12 urami:

winsi leta 2025 kaj si ja nor

al kupis fagbook alpa furas linux like a baws

zdej razen ce furas nek propietary software ajde. ampak odkar je steam postimu igricarjenje na linuxu je to to

Vsem se ne ne da drkat z Protonom/Wine zadevami in raznim linux bullshitom.

Povezava do prispevka
magični kralj reče pred 10 urami:

lol linux :'D 

zakaj bi kdo te smeti namerno uporabljal

ker te smeti delajo boljše kot usrana Okna. 
pa čez Okna ti stalno nekdo gleda not. 

linux je zadnje cajte precej bolj classy kot si predstavljate.
pa odpreš si Wine in svet je precej lepši, sploh ker je to vino že tok starano da je odlično, in se le redko zgodi da ti je zaradi njega slabo. 

Povezava do prispevka
  • 2 tedna kasneje...
Denis reče pred 2 urama:

https://www.microsoft.com/sl-si/windows/end-of-support

Moraš se pa vpisat z ms accountom. Js sem danes ustvaril novega.

Mislim, da je problem v tem, da nimam EU verzije Winsov (sem pred leti kupil nek poceni ključ online). Edina možna razlaga, ker drugače zadostujem vsem pogojem.

DaMachk reče pred 3 urami:

Jp. Sej druzga mi ne preostane. Oz. lahko pljunem tistih 30 eur, sam me preveč srbi komunistični princip. :D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 16 urami:

Mislim, da je problem v tem, da nimam EU verzije Winsov (sem pred leti kupil nek poceni ključ online). Edina možna razlaga, ker drugače zadostujem vsem pogojem.

Jp. Sej druzga mi ne preostane. Oz. lahko pljunem tistih 30 eur, sam me preveč srbi komunistični princip. :D

Sam se mi zdi da key ni relevanten.

Kaj maš pa pod regijo in lokacijo nastavljeno?

Also, jz sm že zdavnaj šel na w11, ker sm se hotu točn takim polemikam izognit :D

Povezava do prispevka
Adriano reče pred 5 minutami:

Ker je to bolj kul!

Ma ne, samo stvar navajenosti še iz časov, ko prevodov sploh ni bilo na voljo. Vedno, ko moram kakemu znancu rihtati Winse (varjanta najbolj tehnološko pismena opica med drugimi opicami :D) in so v Slovenščini, se ne znajdem pol kurca, ker poznam samo eng izraze. Enostavno nisem nikoli uspel narediti switcha.

Saj vidiš, da se raje držim preverjenih praks. :D

uredilo bitje ke_kit
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...