Skoči na vsebino

Kitajski AUDI

LordFebo

Priporočeni prispevki

Vsakič na Kitajskem vidim novo znamko in tokrat me je presenetil Audi, kjer so predstavljali meni nepoznan model E5 sportback. Avto je sicer precej 'plastičen', ampak velik in naphan z elektroniko. Cena: 27.000€ za izvedenko s 600 km dosega. (Torej enako kot Fiatova električna panda).

To je čisto nov model, ki v resnici ni (nemški) Audi s štirimi krogi, marveč šanghajski AUDI. Gre za partnersko podjetje med VW in Kitajci. Z njim želijo na tamkajšnjih tleh konkurirati ducatu+ lokalnih znamk.

AP1GczNhosz3FPs6TPSHhnyzlVCGKrzM9AqRi9vx

AP1GczNGNaTLY4-RlL_-ndqmYiA1kgPXpZ3wgKPD

AP1GczNQBvgDBufQi_ApiKsbd7z2WL_2OzX9pw9O

Povezava do prispevka
  • 3 mesece kasneje...
MorskaGlista reče pred 24 minutami:

Kako da ne? A nimajo v MotoGP karbonske diske? 

Kot jaz vem obstajajo karbonski (racing only, ker mrzli ne primejo nič) in  karbonsko/keramični za cesto. Lahko pa, da se motim, ne vem.

Ja, obstaja mešanica carbon/keramika, vendar je veliko boljša samo keramika. 

Z motorji nimam izkušenj, ker ne spremljam.

Povezava do prispevka
Povezava do prispevka
PuskA reče pred 6 urami:

Predvidoma pozni 2026, zacetek 2027.

Lahk ga kvecjem dobis prek importejrev ala https://auto-china.com/de/xiaomi-su7/config

59k + davk za max-a 

oz 64k + ddv ce bos vzel 2 leti garancijo & service paket.

Pa cakas 6-9 mesecev nanj

Niti blizu kitajske cene :D 

uredilo bitje DaMachk
Povezava do prispevka

konc 2026 bo verjetno tud ze bmw 3 na strom

DaMachk reče pred 4 urami:

Predvidoma pozni 2026, zacetek 2027.

Lahk ga kvecjem dobis prek importejrev ala https://auto-china.com/de/xiaomi-su7/config

59k + davk za max-a 

oz 64k + ddv ce bos vzel 2 leti garancijo & service paket.

Pa cakas 6-9 mesecev nanj

Niti blizu kitajske cene :D 

tak cas bo ze bmw 3 na strom, v tem rangu dinarčkov nekje

Povezava do prispevka

Par mesecev nazaj sem se na Kitajskem peljal z BYD Han, taki Passat-sized sedan. Mi je bil kar vsec moram rect. Sem vprasal voznika kolko stane in mi pravi 200K RMB (25k eurov). Sem si mislil not bad, in potem pogledal na avto.net in je pri nas 70k lol.

Povezava do prispevka
  • 1 mesec kasneje...

To sicer nima veze s kitajci, ampak ce kere znamke res ne prenesem je to fucking audi

Tipicni scenarij: Po centru mesta se vozis s kolesom kot vsak normalen človek, od zadaj pripiči 120 čez vse luknje (in ležeče policaje) nek pacient in te skoraj zgazi

Zdaj sploh ne rabim pogledat da vem kero znamko avta vozi. V 70% retard z audijem, 20% retard z bmwjem in 10% retard z golfom. Drugih možnosti praktično ni, ostali ljudje vozijo relativno normalno. 

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...