dzaver Objavljeno 30. oktober 2025 Share Objavljeno 30. oktober 2025 (urejano) To je to izide danes! bo kdo igral? 30. oktober 2025 uredilo bitje dzaver 3 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 30. oktober 2025 Avtor Share Objavljeno 30. oktober 2025 Kr fun špil zabil pol dneva Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 30. oktober 2025 Avtor Share Objavljeno 30. oktober 2025 marsikateri multiplayer game bi se lahko zgledoval po tem špilu. res je fun. pač warzone in battlefield se lahko skrijeta glede sound designa in tega kako lahko nekoga lociraš preko zvoka. pa to je samo ena izmed svetlih točk tega špila Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 30. oktober 2025 Share Objavljeno 30. oktober 2025 Prva runda, lurkam okrog, najdem mrtvega raiderja, poberem par stvari, grem do dvigala. Okrog njega krozi pajek, za hrbton vidim raiderja. Pocakam na dvigalo, krozim okrog, da me pajek ne zazna, spizdim v dvigalo, raider pa za mano, no kill. Druga runda, bengan v nekem hangarju po minuti igre. 10/10 1 Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 31. oktober 2025 Share Objavljeno 31. oktober 2025 Uspel extractat 2 rundi Krstno rundo me spawna v tist gromozanski dam kompleks, ki ima nevem kolk nadstropij in shitfuck ziplineov vmes, zlootam dva nadstropja, v tretjem me v popolni temi ambusha raider, mi zbije shield, nekako mi uspe prezivet by the skin of my nuts. Mi uspe pobegnit eno nadstropje visje po pozarnih stengah, kjer zlootam se eno sobo in nato samo spicim proti extractu. Nekje v daljavi se folk fajta z roboti in nato samo vidim dve raketi spuscene v luft, ki markirata plac, kjer sta PMCja, misim, raiderja crknila. Poklicem lift, v sekundi dvajst zacne okrog tacat tist pajek, ki ima na sreco slabsi pathfinding kot okrogli flamethrowerji na tleh in tisti kurcevi leteci droni. Dva od teh sta bila v blizini in slisala lift, porabil sem 6 heavy metkov za oba, međutim je on pajek se vedno komicno robantil naokrog dvigala brez da bi me videl, ceglih sem mu dvakrat uspel skociti skoraj pod noge. Uspem prit do kompa v dvigalu in se izvlect, zacuda me ni ambushal nihce od raiderjev Druga runda, spawnan na skoraj isto lokacijo kot prej. Robotov mnogo vec po vseh nadstropjih, prej omenjene kugle, ki bruhajo ogenj, so svinjsko nastavljene po kotih. Spet mi uspe skoraj crknit, pa v tistem ugotovim, da sem doma pozabil shield chargerje ter povoje. Zlootam postreljene robote, zbezim ven, vmes pocim se dva drona ter spizdim proti taistemu liftu kot prej. Tokrat me ne slisi noben robot, takisto pa spet ni bilo nobenega raiderja. Verjetno tudi zato, ker sem obicna picketina in sem se obakrat exctractal po manj kot 20 minutah runde Ma, kaj je za rect, je drgacna od ostalih extraction shooterjev? Mislim, ja, ze sam poudarek na PvEju se pozna, ki ni glih najbolj hardcore mozen, je pa zelo demanding in fair, pridoda tisti ekstra faktor k samemu gameplayu in hkrati pripomore k bolj casual pristopu. Da so lobbyji loceni v solo in squad je neprecenljiv plus, kajti, ako se vprasa mene, Tarkov se lahko gladko jebe s svojim tryhard pristopom in neodpustljivostjo novim igralcem, ki jih lagano fukne v lobby s 3 in 4 man squadi v katerih so lvl 40 geared up veterani (inb4 hA Ha hA, sKiLl iSsUe). Mapa je rahlo, mnjah, dolgocajtna, sem poskusil zaenkrat samo eno, je pa res, da ze en cas nisem igral extraction shooterjev in je moj verdict dolgocajtnosti map malo reserved Itemov zgleda, da je zelo veliko, crafting system ne zgleda convoluded, navkljub kolicini predmetov. Sam gameplay je zelo atmosfericen, prej omenjena dolgocajtnost map doda ful nekih nepredvidljivosti vsepovsod. Vidi se, da so zelo veliko delali na gunplayu, orozja se obnasajo razlicno, je learning curve pri njih uporabi, ki je pa na konc dneva zelo zelo zabavna in se vedno dovolj casual in nefrustrirajoca. A so tut bivsi devsi od Destiny delali na tem naslovu? Ne vem od kje mam to v spominu, naj me nekdo popravi, ce ni res. Zvok je faking Bozanski sound design. Spil je sicer glasen za popizdit in celotna zvocna paleta je mogoc mal prevec "echoey" za moj okus, pa se da prezivet, ceglih je mal smesno slisat sprintanje raiderjev na drugo stran stavbe, al pa 3 nadstropja pod tabo Za graficno podobo in overall performance pa samo hats down, Embark. Tem grandwizardom je uspelo UE 5 zdresirat in optimizirat nenormalno lepo, na 2560*1440 z epic presetom na 100% resolution scale laufa brez kakrsnegakoli zatikanja. Matchmaking je takisto smooth, 10, 15 sekund maksimalno. Kul izkusnja zaenkrat, zabavna, dost casual in dost zajebana, ocitno je ves hype bil upravicen 2 Navedek Povezava do prispevka
wicked Objavljeno 31. oktober 2025 Share Objavljeno 31. oktober 2025 Embark so bivši battlefield developerji. Raje dam denar za ta špil kot pa za battlepass za nov battlefield. 1 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 31. oktober 2025 Avtor Share Objavljeno 31. oktober 2025 Je kr drogica ta špil 😆 Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 31. oktober 2025 Share Objavljeno 31. oktober 2025 nisem vedu, da so dejansko solo only serverji Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 31. oktober 2025 Avtor Share Objavljeno 31. oktober 2025 Ja, nič ne zamujaš, če nimaš partija. Jst igram mal solo mal z randoti. Prvi tak špil, kjer nimam problemov s tem. Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 31. oktober 2025 Share Objavljeno 31. oktober 2025 jaz sem igral beto in mi je bil sekar boring sej grafika je ql ampak mape in stavbe mi delujejo precej dosadno arc roboti so tudi dosadni, razen ce pride kaksen vecji.. in ko srecas playerje je tudi zanimivo, sam po tolkih preigranih battle royalih kaj ces da je se en pvp dvoboj ne vem v glavnem dosadno mi je blo lutat neke odpadke po nezanimivih mapah premikanje in kombat mi je v izi lesen ampak ok ne vem nic posebnega skratka ne vem pa kako je full game in neki raidi oz neke mape ponoci in to... Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 31. oktober 2025 Share Objavljeno 31. oktober 2025 (urejano) Hudo hudo hudo nocne mape so zakon. Tist filing ko prides do dvigala, cakas in slisis pajka za hrbtom. Cel polomljen se vlezes na vrata dvigala in upas, da se cimprej odpre, da lahk spizdis sm pa dans dost solo igral, razn v enmu primeru (motherfucker me je trajno zakljucil, ko so me droni zjebali) smo se vedno random zdruzli pa driftali po mapi. Se mi pa je odprla druga mapa sam morm prej nabrat limone pa se neki, da updejtam kuro edit: pa zgleda prihaja snezna mapa decembra 31. oktober 2025 uredilo bitje tiesto 1 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 31. oktober 2025 Avtor Share Objavljeno 31. oktober 2025 BigBoss82 reče pred 1 uro: jaz sem igral beto in mi je bil sekar boring sej grafika je ql ampak mape in stavbe mi delujejo precej dosadno arc roboti so tudi dosadni, razen ce pride kaksen vecji.. in ko srecas playerje je tudi zanimivo, sam po tolkih preigranih battle royalih kaj ces da je se en pvp dvoboj ne vem v glavnem dosadno mi je blo lutat neke odpadke po nezanimivih mapah premikanje in kombat mi je v izi lesen ampak ok ne vem nic posebnega skratka ne vem pa kako je full game in neki raidi oz neke mape ponoci in to... Vedno party pooper mape so ful najs. Prva je mogoce se najmanj. Vse ostale so proper. Sploh zadnja k se ti odpre. Ful je moznosti da se skrivaš, lootaš. Robotki so pa ravnoprav teźki ^^ Navedek Povezava do prispevka
roamer Objavljeno 31. oktober 2025 Share Objavljeno 31. oktober 2025 (urejano) 31. oktober 2025 uredilo bitje roamer 2 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 31. oktober 2025 Share Objavljeno 31. oktober 2025 Ne vem jaz sem samo napisal moje mnenje. Sej bi rad da bi mi bila ql, ze tako me te tedne nic ne vlece igrat. Zdaj cakam CoD pa ta Dispatch mi je ql.. Pa celo z veseljem sem probal beto in spremljal igro z upanjem.. sam enostavno.. al nisem dovolj igral, da bi me povleklo not.. ene 4 5 iger.. al pa pac ni zame. Mogoce bi moral probat single player al pa ce bi igral s frendi, ce bi jih imel :)))))) Ma z randomi je pac random in vsebine ni neki.. da bi me vleklo kaj dosect. Pa uni skill tree, vsaj na zacetku mi je deloval bolj tako samo da je. Navedek Povezava do prispevka
Nick_O Objavljeno 1. november 2025 Share Objavljeno 1. november 2025 BigBoss82 reče pred 2 urama: al pa ce bi igral s frendi, ce bi jih imel :)))))) 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ smarnca Objavljeno 1. november 2025 Share Objavljeno 1. november 2025 Malokatera igra me tko noter potegne kot tole. 20 ur v dveh dneh Battlefield 6 sem komaj čakal ampak se skrije pred Arc Raidersi Navedek Povezava do prispevka
Cvetk0 Objavljeno 1. november 2025 Share Objavljeno 1. november 2025 Mene je neki hype zagrabu za tole. Niso mi bliz shooterji pa nobenih izkusenj z extraction. Ampak nekaj privlaci. Bom probal jutri in sem tko 50% da mi ne bo sedlo ker me bo vedno nekaj alo nekdo zaštihal. Jaz bom pa "why can't we all just get along" 😆. Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ smarnca Objavljeno 1. november 2025 Share Objavljeno 1. november 2025 Med solo igrami sem že kar nekajkrat dobil random prijatelja. Prideš v hišo, rečeš dont shoot in precejkrat dobiš pozitiven odgovor. Enkrat mi je en še celo pokazal kje lahko najdem blueprint za epic assault rifle. In potem sva šla skupaj do extractiona kjer sva se obranila pred tremi playerji. Zelo pozitivna izkušnja. Medtem ko v ekipnih mapah tega prijateljstva načeloma ni. Je vedno shoot first. Sploh na blue gate mapi kjer so olive in quest sajti vedno pokempani od ostalih. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 1. november 2025 Share Objavljeno 1. november 2025 A kdo igra na PS5? Kakšen je performance post-launch? Navedek Povezava do prispevka
roamer Objavljeno 1. november 2025 Share Objavljeno 1. november 2025 Cvetk0 reče pred 1 uro: Mene je neki hype zagrabu za tole. Niso mi bliz shooterji pa nobenih izkusenj z extraction. Ampak nekaj privlaci. Bom probal jutri in sem tko 50% da mi ne bo sedlo ker me bo vedno nekaj alo nekdo zaštihal. Jaz bom pa "why can't we all just get along" 😆. Pismo na istem sva. Tudi jaz nisem nek pristaš tovrstnih igric ampak tole me vleče. Se kaj ve, bo mogoče kak demo na PS5? Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 1. november 2025 Share Objavljeno 1. november 2025 Jebte se, nahypali ste me cist. Kupil. Porocam kako laufa na BEASTu. 2 Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 1. november 2025 Share Objavljeno 1. november 2025 Sej zadeva stane 40e namest oderuskih 70+, kolikor je zdej praksa. To sta dve malci. Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 1. november 2025 Avtor Share Objavljeno 1. november 2025 Weraziel reče pred 1 uro: A kdo igra na PS5? Kakšen je performance post-launch? Super je Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 1. november 2025 Share Objavljeno 1. november 2025 dzaver reče pred 15 minutami: Super je Sej k The Finals je delal 60fps gladko, samo tisto so ble manjše mape (+ destrukcija). Fak it, bo treba nabavit, za razliko od Battlefielda me ful vleče 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 1. november 2025 Share Objavljeno 1. november 2025 Laufa zelo lepo, igra pa izgleda insane. Ko se mal navadim in nadrkam, sem za kakega grupnjaka, če bo kdo za. 1 Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 1. november 2025 Share Objavljeno 1. november 2025 Steam Sunsh00ter, sm pa ponavad od 20h dalje online. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 1. november 2025 Share Objavljeno 1. november 2025 Kul izi intro, zdej grem eno igro preden grem na družinsko kosilo Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 1. november 2025 Avtor Share Objavljeno 1. november 2025 Buzzkill reče pred 53 minutami: Laufa zelo lepo, igra pa izgleda insane. Ko se mal navadim in nadrkam, sem za kakega grupnjaka, če bo kdo za. Lahko ja 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.