Skoči na vsebino

[multi] ARC Raiders

dzaver

Priporočeni prispevki

Prva runda, lurkam okrog, najdem mrtvega raiderja, poberem par stvari, grem do dvigala. Okrog njega krozi pajek, za hrbton vidim raiderja. Pocakam na dvigalo, krozim okrog, da me pajek ne zazna, spizdim v dvigalo, raider pa za mano, no kill.

Druga runda, bengan v nekem hangarju po minuti igre.

10/10

Povezava do prispevka

Uspel extractat 2 rundi

Krstno rundo me spawna v tist gromozanski dam kompleks, ki ima nevem kolk nadstropij in shitfuck ziplineov vmes, zlootam dva nadstropja, v tretjem me v popolni temi ambusha raider, mi zbije shield, nekako mi uspe prezivet by the skin of my nuts. Mi uspe pobegnit eno nadstropje visje po pozarnih stengah, kjer zlootam se eno sobo in nato samo spicim proti extractu. Nekje v daljavi se folk fajta z roboti in nato samo vidim dve raketi spuscene v luft, ki markirata plac, kjer sta PMCja, misim, raiderja crknila. Poklicem lift, v sekundi dvajst zacne okrog tacat tist pajek, ki ima na sreco slabsi pathfinding kot okrogli flamethrowerji na tleh in tisti kurcevi leteci droni. Dva od teh sta bila v blizini in slisala lift, porabil sem 6 heavy metkov za oba, međutim je on pajek se vedno komicno robantil naokrog dvigala brez da bi me videl, ceglih sem mu dvakrat uspel skociti skoraj pod noge. Uspem prit do kompa v dvigalu in se izvlect, zacuda me ni ambushal nihce od raiderjev

Druga runda, spawnan na skoraj isto lokacijo kot prej. Robotov mnogo vec po vseh nadstropjih, prej omenjene kugle, ki bruhajo ogenj, so svinjsko nastavljene po kotih. Spet mi uspe skoraj crknit, pa v tistem ugotovim, da sem doma pozabil shield chargerje ter povoje. Zlootam postreljene robote, zbezim ven, vmes pocim se dva drona ter spizdim proti taistemu liftu kot prej. Tokrat me ne slisi noben robot, takisto pa spet ni bilo nobenega raiderja. Verjetno tudi zato, ker sem obicna picketina in sem se obakrat exctractal po manj kot 20 minutah runde :D

Ma, kaj je za rect, je drgacna od ostalih extraction shooterjev? Mislim, ja, ze sam poudarek na PvEju se pozna, ki ni glih najbolj hardcore mozen, je pa zelo demanding in fair, pridoda tisti ekstra faktor k samemu gameplayu in hkrati pripomore k bolj casual pristopu. Da so lobbyji loceni v solo in squad je neprecenljiv plus, kajti, ako se vprasa mene, Tarkov se lahko gladko jebe s svojim tryhard pristopom in neodpustljivostjo novim igralcem, ki jih lagano fukne v lobby s 3 in 4 man squadi v katerih so lvl 40 geared up veterani (inb4 hA Ha hA, sKiLl iSsUe). Mapa je rahlo, mnjah, dolgocajtna, sem poskusil zaenkrat samo eno, je pa res, da ze en cas nisem igral extraction shooterjev in je moj verdict dolgocajtnosti map malo reserved :D Itemov zgleda, da je zelo veliko, crafting system ne zgleda convoluded, navkljub kolicini predmetov. Sam gameplay je zelo atmosfericen, prej omenjena dolgocajtnost map doda ful nekih nepredvidljivosti vsepovsod. Vidi se, da so zelo veliko delali na gunplayu, orozja se obnasajo razlicno, je learning curve pri njih uporabi, ki je pa na konc dneva zelo zelo zabavna in se vedno dovolj casual in nefrustrirajoca. A so tut bivsi devsi od Destiny delali na tem naslovu? Ne vem od kje mam to v spominu, naj me nekdo popravi, ce ni res. Zvok je faking :ododava: Bozanski sound design. Spil je sicer glasen za popizdit in celotna zvocna paleta je mogoc mal prevec "echoey" za moj okus, pa se da prezivet, ceglih je mal smesno slisat sprintanje raiderjev na drugo stran stavbe, al pa 3 nadstropja pod tabo :D Za graficno podobo in overall performance pa samo hats down, Embark. Tem grandwizardom je uspelo UE 5 zdresirat in optimizirat nenormalno lepo, na 2560*1440 z epic presetom na 100% resolution scale laufa brez kakrsnegakoli zatikanja. Matchmaking je takisto smooth, 10, 15 sekund maksimalno. Kul izkusnja zaenkrat, zabavna, dost casual in dost zajebana, ocitno je ves hype bil upravicen :)

Povezava do prispevka

jaz sem igral beto in mi je bil sekar boring 

sej grafika je ql ampak mape in stavbe mi delujejo precej dosadno

arc roboti so tudi dosadni, razen ce pride kaksen vecji..

in ko srecas playerje je tudi zanimivo, sam po tolkih preigranih battle royalih kaj ces da je se en pvp dvoboj

ne vem v glavnem dosadno mi je blo lutat neke odpadke po nezanimivih mapah

premikanje in kombat mi je v izi lesen ampak ok

ne vem nic posebnega skratka

ne vem pa kako je full game in neki raidi oz neke mape ponoci in to...

Povezava do prispevka

Hudo hudo hudo :avadodo:

nocne mape so zakon. Tist filing ko prides do dvigala, cakas in slisis pajka za hrbtom. Cel polomljen se vlezes na vrata dvigala in upas, da se cimprej odpre, da lahk spizdis :avadodo:

sm pa dans dost solo igral, razn v enmu primeru (motherfucker me je trajno zakljucil, ko so me droni zjebali) smo se vedno random zdruzli pa driftali po mapi. Se mi pa je odprla druga mapa sam morm prej nabrat limone pa se neki, da updejtam kuro :D

edit: pa zgleda prihaja snezna mapa decembra :w00t:

image.thumb.png.e093ce4fe0cf1a9286fc3620f2c15f4c.png

uredilo bitje tiesto
Povezava do prispevka
BigBoss82 reče pred 1 uro:

jaz sem igral beto in mi je bil sekar boring 

sej grafika je ql ampak mape in stavbe mi delujejo precej dosadno

arc roboti so tudi dosadni, razen ce pride kaksen vecji..

in ko srecas playerje je tudi zanimivo, sam po tolkih preigranih battle royalih kaj ces da je se en pvp dvoboj

ne vem v glavnem dosadno mi je blo lutat neke odpadke po nezanimivih mapah

premikanje in kombat mi je v izi lesen ampak ok

ne vem nic posebnega skratka

ne vem pa kako je full game in neki raidi oz neke mape ponoci in to...

Vedno party pooper :D 

mape so ful najs. Prva je mogoce se najmanj. Vse ostale so proper. Sploh zadnja k se ti odpre. Ful je moznosti da se skrivaš, lootaš. Robotki so pa ravnoprav teźki ^^ 

Povezava do prispevka

Ne vem jaz sem samo napisal moje mnenje. Sej bi rad da bi mi bila ql, ze tako me te tedne nic ne vlece igrat. Zdaj cakam CoD pa ta Dispatch mi je ql..

Pa celo z veseljem sem probal beto in spremljal igro z upanjem.. sam enostavno.. al nisem dovolj igral, da bi me povleklo not.. ene 4 5 iger.. al pa pac ni zame.

Mogoce bi moral probat single player al pa ce bi igral s frendi, ce bi jih imel :))))))

Ma z randomi je pac random in vsebine ni neki.. da bi me vleklo kaj dosect.

Pa uni skill tree, vsaj na zacetku mi je deloval bolj tako samo da je.

Povezava do prispevka

Med solo igrami sem že kar nekajkrat dobil random prijatelja. Prideš v hišo, rečeš dont shoot in precejkrat dobiš pozitiven odgovor.

Enkrat mi je en še celo pokazal kje lahko najdem blueprint za epic assault rifle. In potem sva šla skupaj do extractiona kjer sva se obranila pred tremi playerji. Zelo pozitivna izkušnja.

Medtem ko v ekipnih mapah tega prijateljstva načeloma ni. Je vedno shoot first. Sploh na blue gate mapi kjer so olive in quest sajti vedno pokempani od ostalih.

Povezava do prispevka
Cvetk0 reče pred 1 uro:

Mene je neki hype zagrabu za tole. Niso mi bliz shooterji pa nobenih izkusenj z extraction. Ampak nekaj privlaci. Bom probal jutri in sem tko 50% da mi ne bo sedlo ker me bo vedno nekaj alo nekdo zaštihal. Jaz bom pa "why can't we all just get along" 😆.

Pismo na istem sva. Tudi jaz nisem nek pristaš tovrstnih igric ampak tole me vleče. 

Se kaj ve, bo mogoče kak demo na PS5?

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...