Skoči na vsebino

[multi] ARC Raiders

dzaver

Priporočeni prispevki

Buzzkill reče pred 2 urama:

Zelo cool experience. Folk v solo je relativno pacifističen, v trojkah je pa blood bowl battle royale murderfest. 

Lepo delam queste, zbiram junk, craftam. Prvi exctraction shooter ki mi dogaja. 

Ja, v grupah se strelja tkoj. V solo pa so mi skoraj vsi po mikrofonu rekli dont shoot

Povezava do prispevka

Peščena nočna mapa še nisem uspel prit do konca, vedno me nekaj kokne. Sem pa našel tam takoj upgrade za Scrappya in neke nove mode, če ne drugega vsaj neko novo opremo spravim v mini žep.

Zaenkrat mi je prva mapa še vedno najljubša.

BTW na temu špilu so delali skoraj 6 let, je bil napovedan celo pred The Finals

Povezava do prispevka

Tko se spolira UE5 fak, to FPSjev za izvoz brez upscalinga.

tiesto reče pred 3 minutami:

Kje ste nasli limone? Js sm obrnu cel Dam mapo, ker bi naj ble v mocvirju, niti enega drevesa nisem nasel.

Drugac pa so modeli ue5 spolirali v nulo, niti enga stutterja nisem se dobil, res nora grafika :avadodo:

A v une rastlinjake si pogledal?

uredilo bitje Paljo
Povezava do prispevka

Mene je včeraj naskočil prasec dok sem fajtal robote, jedva preživim, nekak spizdim, pol sem pa mel 10 minutni stalk session zasledovanja modela dokler je fumblal po mapi. Eventualno pride do lifta in lejga zlomka, we meet again fella. Hvala bogu dragemu za proximity chat, ker verbalni mock teabagging je boljši od virtualnega. Hvala za loot buddy. 

Sta me pa že dva prasca zaštihala v hrbet, ko smo šli skozi celo "friendly, don't shoot" maniro. Zdej pozdravljam folk samo še s shotgunom naperjenim v faco.  

Povezava do prispevka

Sm pa danes leaperja sam poharal 😂 s free loadoutom. Nasel snap granade in ferrota. Pol pa extractal zadnjo minuto ko me je bomber napadal. Stamina je v tem špilu OP. Vse mam na max na stamini related skillih. Pa crafting na mapi je nujen za free loadout

uredilo bitje dzaver
Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...