╭∩╮ smarnca Objavljeno 1. november 2025 Share Objavljeno 1. november 2025 Weraziel reče pred 25 minutami: Kul izi intro, zdej grem eno igro preden grem na družinsko kosilo Izi igra: 160 pulza pa 170/120 pritisk 3 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 1. november 2025 Share Objavljeno 1. november 2025 Mislm da se najbolj splača znotraj špila dodajat, ker rabiš tud cifro poleg imena Spoiler Werazi31 #6334 Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 1. november 2025 Share Objavljeno 1. november 2025 Za crossplatform rabis njihov ID ja. Za Steam je dovolj dodat enega tam. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 1. november 2025 Share Objavljeno 1. november 2025 Ful palim na tole ker mi je kot neka bolj casual MP verzija Stalkerja. Nabiraš stvari, se mal streljaš, prodajaš stvari v bazi. 2 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 1. november 2025 Share Objavljeno 1. november 2025 Zelo cool experience. Folk v solo je relativno pacifističen, v trojkah je pa blood bowl battle royale murderfest. Lepo delam queste, zbiram junk, craftam. Prvi exctraction shooter ki mi dogaja. Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 1. november 2025 Avtor Share Objavljeno 1. november 2025 Buzzkill reče pred 2 urama: Zelo cool experience. Folk v solo je relativno pacifističen, v trojkah je pa blood bowl battle royale murderfest. Lepo delam queste, zbiram junk, craftam. Prvi exctraction shooter ki mi dogaja. Ja, v grupah se strelja tkoj. V solo pa so mi skoraj vsi po mikrofonu rekli dont shoot Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 1. november 2025 Share Objavljeno 1. november 2025 dzaver reče pred 30 minutami: Ja, v grupah se strelja tkoj. V solo pa so mi skoraj vsi po mikrofonu rekli dont shoot Jaz pa nisem imel te sreče, 2x me je najdu v solo nekdo k me je takoj šicnu. Drgač so pa prijazni. Also splača se bit zuni čimdlje Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 2. november 2025 Share Objavljeno 2. november 2025 Peščena nočna mapa še nisem uspel prit do konca, vedno me nekaj kokne. Sem pa našel tam takoj upgrade za Scrappya in neke nove mode, če ne drugega vsaj neko novo opremo spravim v mini žep. Zaenkrat mi je prva mapa še vedno najljubša. BTW na temu špilu so delali skoraj 6 let, je bil napovedan celo pred The Finals Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 2. november 2025 Share Objavljeno 2. november 2025 Vidi se, stvar je tight in spolirana v nulo. Najjace mi je igrat solo in se skompat z nekom. Najbolj organsko vse skup. Eno mapo smo vceraj ščistili štirje, prav fun. Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 2. november 2025 Avtor Share Objavljeno 2. november 2025 Že nekaj časa nism tok užival v špilu res so kul mape in zgodi se ti marsikaj sploh solo je fun. 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ smarnca Objavljeno 2. november 2025 Share Objavljeno 2. november 2025 Imo je Burried city default pvp mapa. Tam težko najdeš frenda ker se vsi streljajo med seboj 1 Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 2. november 2025 Share Objavljeno 2. november 2025 Kje ste nasli limone? Js sm obrnu cel Dam mapo, ker bi naj ble v mocvirju, niti enega drevesa nisem nasel. Drugac pa so modeli ue5 spolirali v nulo, niti enga stutterja nisem se dobil, res nora grafika Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 2. november 2025 Share Objavljeno 2. november 2025 (urejano) Tko se spolira UE5 fak, to FPSjev za izvoz brez upscalinga. tiesto reče pred 3 minutami: Kje ste nasli limone? Js sm obrnu cel Dam mapo, ker bi naj ble v mocvirju, niti enega drevesa nisem nasel. Drugac pa so modeli ue5 spolirali v nulo, niti enga stutterja nisem se dobil, res nora grafika A v une rastlinjake si pogledal? 2. november 2025 uredilo bitje Paljo Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ smarnca Objavljeno 2. november 2025 Share Objavljeno 2. november 2025 tiesto reče pred 12 minutami: Kje ste nasli limone? Js sm obrnu cel Dam mapo, ker bi naj ble v mocvirju, niti enega drevesa nisem nasel. Drugac pa so modeli ue5 spolirali v nulo, niti enga stutterja nisem se dobil, res nora grafika limone so v parku v centru Burried citija pa v Olive gardens na Blue gate mapi 1 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 2. november 2025 Avtor Share Objavljeno 2. november 2025 Te limone iscem ze dva dni 😂 1 Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 2. november 2025 Share Objavljeno 2. november 2025 dzaver reče pred 2 minutama: Te limone iscem ze dva dni 😂 I feel u Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 2. november 2025 Share Objavljeno 2. november 2025 Paljo reče pred 34 minutami: Tko se spolira UE5 fak, to FPSjev za izvoz brez upscalinga. A v une rastlinjake si pogledal? Kje? Nism se prsu dlje od Dam mape, ceprav mam vse odprte. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 2. november 2025 Share Objavljeno 2. november 2025 Men je kul k dost stvari se da tud kupt v bazi če lih rabiš nek quest nardit Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 2. november 2025 Share Objavljeno 2. november 2025 Evo serverji puknali. All time high 340k in so sli. 1 Navedek Povezava do prispevka
roamer Objavljeno 2. november 2025 Share Objavljeno 2. november 2025 tiesto reče pred 13 minutami: Evo serverji puknali. All time high 340k in so sli. Haha jaz sem pa ravno bentil zakaj se mi noče povezat na noben server niti nisem mogel skenslat matchmakinga. A se dodamo za kak party? 1 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 2. november 2025 Avtor Share Objavljeno 2. november 2025 Komot za party napišem jutri nick, ki ga mam v špilu - ne vem unih cifer na pamet in nisem več doma Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 2. november 2025 Share Objavljeno 2. november 2025 Weraziel reče Dne, 1. 11. 2025 at 11:02: Mislm da se najbolj splača znotraj špila dodajat, ker rabiš tud cifro poleg imena Razkrij skrite vsebine Werazi31 #6334 @dzaver @roamer @tiesto 1 Navedek Povezava do prispevka
roamer Objavljeno 2. november 2025 Share Objavljeno 2. november 2025 Dodam jutri, pa sporočim mojga... Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 2. november 2025 Share Objavljeno 2. november 2025 1 Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 2. november 2025 Share Objavljeno 2. november 2025 (urejano) te vlaki so čist hudi na buried city na cdkeys sm dubu za 30€. 2. november 2025 uredilo bitje Lunco Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 3. november 2025 Avtor Share Objavljeno 3. november 2025 Če je to res, umiram 😂 prav si predstavljam sceno s proximity chatom 4 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 3. november 2025 Avtor Share Objavljeno 3. november 2025 xBlade #8479 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 3. november 2025 Share Objavljeno 3. november 2025 Mene je včeraj naskočil prasec dok sem fajtal robote, jedva preživim, nekak spizdim, pol sem pa mel 10 minutni stalk session zasledovanja modela dokler je fumblal po mapi. Eventualno pride do lifta in lejga zlomka, we meet again fella. Hvala bogu dragemu za proximity chat, ker verbalni mock teabagging je boljši od virtualnega. Hvala za loot buddy. Sta me pa že dva prasca zaštihala v hrbet, ko smo šli skozi celo "friendly, don't shoot" maniro. Zdej pozdravljam folk samo še s shotgunom naperjenim v faco. 3 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 3. november 2025 Avtor Share Objavljeno 3. november 2025 Mene še niso tko zajebali. So me pa dvakrat kr iz nekje genkali v dupe k sm bil nepozoren oz sm se boril z robotki Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 3. november 2025 Avtor Share Objavljeno 3. november 2025 (urejano) Sm pa danes leaperja sam poharal 😂 s free loadoutom. Nasel snap granade in ferrota. Pol pa extractal zadnjo minuto ko me je bomber napadal. Stamina je v tem špilu OP. Vse mam na max na stamini related skillih. Pa crafting na mapi je nujen za free loadout 3. november 2025 uredilo bitje dzaver Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.