Buzzkill Objavljeno 3. november 2025 Share Objavljeno 3. november 2025 Jaz sem šel v desno drevo za field crafting, zdej pa ne vem če naj commitam v to, al naj grem tudi v kako drugo drevo. A se da resetirat zadevo sploh? Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 3. november 2025 Avtor Share Objavljeno 3. november 2025 (urejano) Zaenkrat ne vem ce se da resetirat. jst sm sel v obe stamine do max, tko da mam zdej tam 11. Pol sm pa sel malo v desno in levo max stamina in to da je manj rabis se pozna ful 3. november 2025 uredilo bitje dzaver Navedek Povezava do prispevka
Paljo Objavljeno 3. november 2025 Share Objavljeno 3. november 2025 (urejano) Baje je mobility tree (rumen) kr OP oz. sta onadva prva major talenta kr obvezna. 3. november 2025 uredilo bitje Paljo Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. november 2025 Share Objavljeno 3. november 2025 Nad inventoryem imate gumb, da si lah expandate stash mesta. Je kr fajn čimprej to zrihtat Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 3. november 2025 Share Objavljeno 3. november 2025 dzaver zelo dober kompanjon, prva igra malo na izi, šli par robotov sklatit in domov druga igra na Spaceship Bazi je bla zakon, filled with drama, bitke povsod, uleti letečko z raketami v hangar potem so pa nas pa klatili iz strehe nekak nama je ratalo pobegnit tretja igra spet kaos, samo ni ratalo 1 Navedek Povezava do prispevka
Galko Objavljeno 3. november 2025 Share Objavljeno 3. november 2025 aha aha samo da ne bo v RL padel lajn Daj si sleči hlače da preverim ali so exploit 4 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ smarnca Objavljeno 3. november 2025 Share Objavljeno 3. november 2025 Evo pa mamo laske! Oziroma kar jih je še ostalo Navedek Povezava do prispevka
roamer Objavljeno 3. november 2025 Share Objavljeno 3. november 2025 Dodal vaju 2. Moj je pa BoomBoom_Buddie#7437 1 Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 3. november 2025 Avtor Share Objavljeno 3. november 2025 some of the funniest interactions 2 Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 3. november 2025 Share Objavljeno 3. november 2025 Evo, sm vas dodal Skoro#9408 1 Navedek Povezava do prispevka
Cvetk0 Objavljeno 4. november 2025 Share Objavljeno 4. november 2025 smarnca reče pred 16 urami: Evo pa mamo laske! Oziroma kar jih je še ostalo Uf, meni še manjka do tegale ampak točno tale look mi je cilj. Mark Knopfler look, že slišim Sultans of Swing v daljavi Navedek Povezava do prispevka
Cvetk0 Objavljeno 4. november 2025 Share Objavljeno 4. november 2025 Včeraj sem končno nekaj rund odšpilal, sicer sem prpa in sem večinoma lutal okrog s Karitas opremo ampak je blo fun. Na koncu sem si rekel, ajd še eno rundo za pred spanjem, vidim da mi manjka še en feat do treh daily-jev in tik pred extractionom končno zagledam Snitch-a letet v daljavi, cca 100m stran. Naloadan z opremo, a bi tvegal? Pokličem lift, začnem streljat z brezvezno pištolo Snitcha... bastard seveda takoj pokliče okrepitve. Ga nekako le snamem in že vidim 2 Horneta, ki jurita proti meni. Se skrijem v šupo zraven lifta, odprta kot zadnji del kamiona. Horneta prideta pred vrati do tal skoraj. Streljam jaz, streljata onadva, lift se odpira. Low on health, laufam proti liftu in tik pred vhodom me skineta. Se odvlečem notri, gremo v vas! Loot secured, feat complete 4 Navedek Povezava do prispevka
wicked Objavljeno 4. november 2025 Share Objavljeno 4. november 2025 Baje so precej poneumil ai v tem špilu pred izzidom. Upam da dodajo beast ai nazaj v prihodnosti. Ali pa je butast ai rezerviran za začetne mape? Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 5. november 2025 Share Objavljeno 5. november 2025 Ja mors sam igrat najprej, da vidis, kako je, pa pol upat, da dajo "beast" AI nazaj not Od playtesta dalje je cist isti obcutek, pathfinding je na momente kr garbage, ampak so tolk tecni in bulletproof, sploh tisti zacetni droni, da je precej jebeno aimat propelerje, se posebej, ce te naskocijo not v mocvirju, ti se pa se zraven jebes z reloadanjem ARja, v katerem je 10 metkov in skoraj Dead Spaceovskim obracanjem okoli svoje osi ko budala AI kakrsen zaenkrat je, pridoda velik k PvE aspektu spila, ki je zelo zabaven in ni nobene potrebe po dodatnem poneumljanju/popametenju NPCjev. Men se je po naslednjih petih ubitih rundah danes uspelo privlect domov v 4ih raidih, predvsem je pomagalo dejstvo, da sem si koncno bindal proximity voice chat tipko, da me folk koncno lahko slisi Upgrejdal sem tut petelina, sem mislu, da je ta pasja ovratnica tezja za najt kot pa v random razcefukani strukturi v swampu in uspeno resil tiste zacetne queste ter odklenil drugo mapo. V Buried City pa se ze pozna, da nema ljubavi, tut v solo ne in da mors bit ze kr fajn zgearan in nezaupljiv do folka Razen, ko se poklice vlak in nekomu uspe uletet v zadnjih 5 sekundah, tist se spustim noter Navedek Povezava do prispevka
Hattori Objavljeno 5. november 2025 Share Objavljeno 5. november 2025 Včeraj začel, dodajte me raiderji: Hattori#7361 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 5. november 2025 Share Objavljeno 5. november 2025 Kako točno dela proximity in party chat? Če dam oba na toggle, a pol bo vse slišal party IN okolica? Ker tega nočem. Opcija je, da dam press to talk na okolico, pa bi kao pol držal če bi htel govorit randojem, pa toggle to talk pa za party? Open mic ne bi v nobenem primeru. Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 5. november 2025 Share Objavljeno 5. november 2025 Party chat ma opcijo push to talk al pa open mic, proximity chat deluje semizdi samo na push to talk t.j gobezdanje z randomi Vsaj tako sem si danes pogruntal no in mi je cist gamechanger, prej sem mislil, da je open mic opcija za vse, pa ocitno ni Navedek Povezava do prispevka
roamer Objavljeno 5. november 2025 Share Objavljeno 5. november 2025 (urejano) Saj imaš tudi toggle proximity chat, ni samo push... Drugače pa moj prvi tovrsten špil. Uživam zelo, se pa že pozna napram prvim dnem da je bolj težko odneseš brez fighta če koga srečaš. 5. november 2025 uredilo bitje roamer Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 5. november 2025 Share Objavljeno 5. november 2025 Tist filing ko naenkrat pride pet raiderjev v lift in je cutit napetost v zraku, kdo bo zacel prvi streljat tempirana bomba Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 5. november 2025 Avtor Share Objavljeno 5. november 2025 (urejano) GOTY! People on this forum ignoring this game. Jst sm čist pozabu da obstaja Battlefield 6 in nov COD 😆 5. november 2025 uredilo bitje dzaver 1 Navedek Povezava do prispevka
Lunco Objavljeno 5. november 2025 Share Objavljeno 5. november 2025 malo bolj niche žanr je, razumlijvo. Navedek Povezava do prispevka
Nick_O Objavljeno 6. november 2025 Share Objavljeno 6. november 2025 dzaver reče pred 5 urami: in nov COD sej še ni zuni Navedek Povezava do prispevka
dzaver Objavljeno 6. november 2025 Avtor Share Objavljeno 6. november 2025 Denis reče pred 3 urami: sej še ni zuni Vem vem naj ostane ne-released Navedek Povezava do prispevka
kemik Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 Včeraj začeli, res hud vibe in feel špila. Dost diablovski feeling z lootom sicer, rabim več ur in mal solo gameplaya da dojamem ta gameplay loop. Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 Jaz sem totalno opustil Hades 2 in ostalo kar sem igral pa se bojim da bom rabil za kak mesec zbrisat Arc Raiders ker od Dote2 nism tok not padu v neki Navedek Povezava do prispevka
Vučko3 Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 Jebite se, mal mi manjka, da kliknem buy 2 1 Navedek Povezava do prispevka
Buzzkill Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 (urejano) Meni je glih ene 2-3 raide na dan dost tbh. Preveč zna bit intenzivno, pa grem pol raj malo klikat po meneđerju al pa umirat v BF6. Sem pa včeraj mel 3/3 zelo uspešne in donosne raide, malo se je lootalo, malo se je skrivalo, malo se je gankalo. Me en šupak napade, jaz sem bil v socka loudoutu, pa sem raje spizdil, no dok lootam nek blok vidim modelsona dol se ukvarjat z nekim ARC robotom. Uno, da sem geared up bi šel muško, tko sem pa kot pičkica čakal da ubije ARCa in gre lootat, pa ga ganknem. Seveda skapiram da to ni bil sploh un model k me je napadel, ampak en drug. Sorry bro, res mi je blo žal ko sem lootal dobrote, in res je mel dobrot. Pol pa še pol questa naredu iz loota robota kerga je ubil. Nehote sem bil pizda, pa se je splačalo. 7. november 2025 uredilo bitje Buzzkill 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 dons sm ugotovu da lah skočiš na lestve ali pa vrvi in te momentum nardi hitrejšega hudo Navedek Povezava do prispevka
F5ve Stringed Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 (urejano) Pomaga vcasih najprej streljat, nato sprasevat Jaz, razen ako tadrug player prvi ne izusti don't shoot, sem postal precej bolj previden, folk je kr pasji. Granted, glih sem mel rundo, kjer sem moral dvakrat klicat lift, ker sta me prvic popadla dva stitcherja, pa se metkov mi je sfalilo, nakar mi je nekdo za namecek se spizdil lift. Na sreco je minuto zatem mimo prisel model, ki ga je gladly poklical nazaj in mi pomagal popokat kufre Spaceport je zajeban za popizdit, turreti po vseh tistih ogromnih halah, shitfuck hornetov vsepovsod, ampak loot je pa godlike, dobil sem neke epic machine partse in ogromno metal partsov za zgradit workbenche. Pri liftu me je napadel UNICEF-ovc, po neki cudni sreci mu je uspelo sprasit ves magazin mimo mene, mu lepo recem, da je dost placa za oba in da naj neha bit zivcen, a je vseeno skocil na vrh lifta s polovico HPja in brez shielda zadnjih 20 metkov je slo zanj, loota ni imel bogvekakega sicer Sem si pa nehote pogruntal, kako se naredi tisti quest za Shani, ko te prosi, da popravi tiste antene in sicer tako, da sem pocil modela, ki je ravno nosil tisto skatlo v enega od teh field depotov. Ni bil ravno najboljse volje, kurwa bober pierdole, jedva je hotu naredit samo ta quest in spizdit. Seveda sem se mu zahvalil za informacijo in opravicil, ampak tistega boxa, ki naj bi ga droppal, pa potem ni bilo nikjer v blizini Verjetno bug Drgac, drevesa od breskev so na Damu gor v picki materini na hribu, nad Red Lakes hatchem, pa doli v mocvirju blizu spawn pointa je se en cekar ki ima sanso spawnat fasungo za kokota. Limon pa mi ne uspe najdit nikjer 7. november 2025 uredilo bitje QuarterStringed 1 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 7. november 2025 Share Objavljeno 7. november 2025 Limone najlažji najdš v Villagu v Blue Gates (severnozahodno na mapi), je pa mal random, včasih so, včasih ne. Nas so včeraj en run eni gaslightali da smo jih mi prvi streljali, pa smo jim vrnili par granat nazaj in pobrali vse kar so meli. Ni za zaupat, razen če se res pojavijo od nikoder in te rešijo pred kakim leaperjem al pa rocketeerjem. Drgač pa rečeš "we go one direction, you go the other or we all bleed" 1 Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.