Skoči na vsebino

[multi] ARC Raiders

dzaver

Priporočeni prispevki

dzaver zelo dober kompanjon, prva igra malo na izi, šli par robotov sklatit in domov

druga igra na Spaceship Bazi je bla zakon, filled with drama, bitke povsod, uleti letečko z raketami v hangar potem so pa nas pa klatili iz strehe

nekak nama je ratalo pobegnit 

tretja igra spet kaos, samo ni ratalo

Povezava do prispevka

Včeraj sem končno nekaj rund odšpilal, sicer sem prpa in sem večinoma lutal okrog s Karitas opremo ampak je blo fun. Na koncu sem si rekel, ajd še eno rundo za pred spanjem, vidim da mi manjka še en feat do treh daily-jev in tik pred extractionom končno zagledam Snitch-a letet v daljavi, cca 100m stran. Naloadan z opremo, a bi tvegal? Pokličem lift, začnem streljat z brezvezno pištolo Snitcha... bastard seveda takoj pokliče okrepitve. Ga nekako le snamem in že vidim 2 Horneta, ki jurita proti meni. Se skrijem v šupo zraven lifta, odprta kot zadnji del kamiona. Horneta prideta pred vrati do tal skoraj. Streljam jaz, streljata onadva, lift se odpira. Low on health, laufam proti liftu in tik pred vhodom me skineta. Se odvlečem notri, gremo v vas! Loot secured, feat complete :D

Povezava do prispevka

Ja mors sam igrat najprej, da vidis, kako je, pa pol upat, da dajo "beast" AI nazaj not :D

Od playtesta dalje je cist isti obcutek, pathfinding je na momente kr garbage, ampak so tolk tecni in bulletproof, sploh tisti zacetni droni, da je precej jebeno aimat propelerje, se posebej, ce te naskocijo not v mocvirju, ti se pa se zraven jebes z reloadanjem ARja, v katerem je 10 metkov in skoraj Dead Spaceovskim obracanjem okoli svoje osi ko budala :D

AI kakrsen zaenkrat je, pridoda velik k PvE aspektu spila, ki je zelo zabaven in ni nobene potrebe po dodatnem poneumljanju/popametenju NPCjev. Men se je po naslednjih petih ubitih rundah danes uspelo privlect domov v 4ih raidih, predvsem je pomagalo dejstvo, da sem si koncno bindal proximity voice chat tipko, da me folk koncno lahko slisi :D Upgrejdal sem tut petelina, sem mislu, da je ta pasja ovratnica tezja za najt kot pa v random razcefukani strukturi v swampu in uspeno resil tiste zacetne queste ter odklenil drugo mapo. V Buried City pa se ze pozna, da nema ljubavi, tut v solo ne in da mors bit ze kr fajn zgearan in nezaupljiv do folka

Razen, ko se poklice vlak in nekomu uspe uletet  v zadnjih 5 sekundah, tist se spustim noter :D

Povezava do prispevka

Meni je glih ene 2-3 raide na dan dost tbh. Preveč zna bit intenzivno, pa grem pol raj malo klikat po meneđerju al pa umirat v BF6. 

Sem pa včeraj mel 3/3 zelo uspešne in donosne raide, malo se je lootalo, malo se je skrivalo, malo se je gankalo. 

Me en šupak napade, jaz sem bil v socka loudoutu, pa sem raje spizdil, no dok lootam nek blok vidim modelsona dol se ukvarjat z nekim ARC robotom. Uno, da sem geared up bi šel muško, tko sem pa kot pičkica čakal da ubije ARCa in gre lootat, pa ga ganknem. Seveda skapiram da to ni bil sploh un model k me je napadel, ampak en drug. Sorry bro, res mi je blo žal ko sem lootal dobrote, in res je mel dobrot. Pol pa še pol questa naredu iz loota robota kerga je ubil. 

Nehote sem bil pizda, pa se je splačalo. :(

uredilo bitje Buzzkill
Povezava do prispevka

Pomaga vcasih najprej streljat, nato sprasevat :D

Jaz, razen ako tadrug player prvi ne izusti don't shoot, sem postal precej bolj previden, folk je kr pasji. Granted, glih sem mel rundo, kjer sem moral dvakrat klicat lift, ker sta me prvic popadla dva stitcherja, pa se metkov mi je sfalilo, nakar mi je nekdo za namecek se spizdil lift. Na sreco je minuto zatem mimo prisel model, ki ga je gladly poklical nazaj in mi pomagal popokat kufre

Spaceport je zajeban za popizdit, turreti po vseh tistih ogromnih halah, shitfuck hornetov vsepovsod, ampak loot je pa godlike, dobil sem neke epic machine partse in ogromno metal partsov za zgradit workbenche. Pri liftu me je napadel UNICEF-ovc, po neki cudni sreci mu je uspelo sprasit ves magazin mimo mene, mu lepo recem, da je dost placa za oba in da naj neha bit zivcen, a je vseeno skocil na vrh lifta s polovico HPja in brez shielda :D zadnjih 20 metkov je slo zanj, loota ni imel bogvekakega sicer

Sem si pa nehote pogruntal, kako se naredi tisti quest za Shani, ko te prosi, da popravi tiste antene in sicer tako, da sem pocil modela, ki je ravno nosil tisto skatlo v enega od teh field depotov. Ni bil ravno najboljse volje, kurwa bober pierdole, jedva je hotu naredit samo ta quest in spizdit. Seveda sem se mu zahvalil za informacijo in opravicil, ampak tistega boxa, ki naj bi ga droppal, pa potem ni bilo nikjer v blizini :D Verjetno bug

Drgac, drevesa od breskev so na Damu gor v picki materini na hribu, nad Red Lakes hatchem, pa doli v mocvirju blizu spawn pointa je se en cekar ki ima sanso spawnat fasungo za kokota. Limon pa mi ne uspe najdit nikjer :D

uredilo bitje QuarterStringed
  • Račka +1 1
  • Za crknit smešno +1 1
Povezava do prispevka

Limone najlažji najdš v Villagu v Blue Gates (severnozahodno na mapi), je pa mal random, včasih so, včasih ne.

Nas so včeraj en run eni gaslightali da smo jih mi prvi streljali, pa smo jim vrnili par granat nazaj in pobrali vse kar so meli. Ni za zaupat, razen če se res pojavijo od nikoder in te rešijo pred kakim leaperjem al pa rocketeerjem. Drgač pa rečeš "we go one direction, you go the other or we all bleed"

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...