Skoči na vsebino

[multi] ARC Raiders

dzaver

Priporočeni prispevki

Interakcije v tem spilu so res a gift keeping on giving :D Jaz sem v onem electrical complexu zlootal 2 crkjena raiderja ter nato opazoval na dalec, kako se je en model v Fulltacticalgear opremi totalno znesel nad tem leaperjem, res, pojebal mu je vse po spisku, se ga zasluzeno spravi lootat, nakar en majmun izza skale dva metra levo naprej od mene, ki ga sploh nisem porajtal, zacne gankat onega chada na polno. Njegov aim je bil totalen dogshit, mu je pa nekako uspel zbit shield, pa se odlocim, da bom pomagal onemu, ki se je prej tako namucil z onim robotom. Sledil je en totalen clusterfucked 40 sekundni firefight, dvakrat sem pomotoma clipnil tega, ki sem se mu odlocil pomagati, nakar ona picka izza skale spizdi neznano kam, midva z onim pa si podava roke in cestitava :D Mi rece, da je ze prej pocil dva raiderja noter v electrical plantu in mi v zahvalo vrze level IV Ferrota, ki ga je prej bil zlootal od enega izmed crkjenih, 10 arc alloyev in 3 circuite, ki jih ni potreboval :wub:

Ta game si res zasluzi ogromno igranja. Nimas gunsov? Mas na voljo vedno free loadout. Nobenga pressurja, ako te slucajno pocijo, samo rokaj v Space Complex pa se po petih minutah lootanja dobesedno fukni po stengah dol v metro in spizdi :D Weaponse in metke se da craftat za drobiz, ki ti ga tako ali tako zastojn nosi petelin. Mape mi pa tut postajajo iz runde v rundo bolj vsecne, vsaj zdaj, ko razumem loot system in kaj pricakovati v predalih in tistih malih Commodore 64kah, ki so nametane okrog. Se tut niti malo ne sekiram, ce crknem, ves gear je craftable, materjal za craftanje majo traderji, plus tega, kar je najbolj pomembno - spil ni grindy. Je vecji risk z boljso opremo in tut mal vec nervoze kot pa drugace, ampak neprimerno manj kakor v EFT-ju, ki je od prve ure igranja usmerjen v cisti hardcore, nema ljubavi typa shit. IMO najbolj casual in hkrati najbolj rewarding extraction shooter experience ever made thus far, pa Embark niso sploh izumljali tople vode. Vrgli so se v pacanje arcadey third person shooterja, mojstrsko zblendali PvPvE mehanike, skodirali se en popolnoma basic crafting sistem za zraven in suvereno pokazali fakica raznim EAjem, ki so tedne pred izidom tega spila bili tako posrani v hlace, da so onemogocili folku pisat "ARC Raiders" v sporocila na Originu :rofl: Aja, pa posolali vse developerje s spoliranim UE 5 v nulo. Tole ma res vecletni potencial bit na vrhu marketa, ki je ze itak zelo nasicen, ce developerji le ostanejo attached in commited celemu projektu 

Povezava do prispevka

Na 1440p laufa zadeva na epic brez upscalanja in ostalih pickarij tam 130+ fps plus.

Svaka cast Embarku, da znajo spolirat spil :ododava:

Zadnjic eno rundo spilamo s kolegi in uletimo v eno zaprto sobico, kjer je bil weapon crate + ostal goop. Uletijo eni in se oboji poserjemo, neki strelamo mecemo granate levodesno. Na konc so nas zabarikadiral notr v sobo, da nismo mogl spizdit. So se uprpili in spizidili, ker goop je lafj, zakaj bi ga tvegal na random shootoutu.

Povezava do prispevka
ke_kit reče pred 29 minutami:

Tudi mene mika na polno, ampak imam srečo, da sem velik hater streljačin. Me pa na polno matra tale aspekt nepredvidljivosti in to, da bi prvič doživel UE5 igro, ki ne šteka. :D

Ful te ne vidim tega igrat, vsaj pojdi kak stream prej pogledat. Zadeva ima ful potenciala za bit večletni behemot, kot ga je mel PUBG ob izidu, samo moraš pa tudi bit taprau tip človeka za to igrat.

Meni je kul, ker ni tipičen pvp multiplayer in ker ne vem kaj bi mi bil najbližji sp špil po feelingu, tako da it scratches an itch I didn't know I had

uredilo bitje Weraziel
Povezava do prispevka

Meni je ostalo še par questov teh npcjev. So kr najs :) sploh k jih moraš v tej paniki, da te kdo genka,  delat. Robotki in ljudje. Jst sm level 43. 

nujno v desno rdeče drevo in rumeno (stamina). ne moreš vsega maxat. Razen če poslješ svojega raiderja na expedition (prestige), dobis 5 skill pointov. Tko da mislim da rabis pol ene 6 sezon za zmaxat.

mi je pa vsec da je to tvoja izbira. Na kurac mi grejo te diabloti k vse zbrise oz moras od zacetka. Ce ne igras veliko te to cisto povozi.  

upam pa da dodajo plac v inventoriju. Fakin 280 ni dovolj za vse in skoz neki brišem 😅

uredilo bitje dzaver
Povezava do prispevka
Weraziel reče pred 9 minutami:

Ful te ne vidim tega igrat, vsaj pojdi kak stream prej pogledat. Zadeva ima ful potenciala za bit večletni behemot, kot ga je mel PUBG ob izidu, samo moraš pa tudi bit taprau tip človeka za to igrat.

Meni je kul, ker ni tipičen pvp multiplayer in ker ne vem kaj bi mi bil najbližji sp špil po feelingu, tako da it scratches an itch I didn't know I had

Ma najbljižje je po moje The Divison tista cona, ko si se lahko streljal s playerji s tem da tukaj ni tok streljanja med sabo - sploh če si solo. V trio je clusterfuck.

uredilo bitje dzaver
Povezava do prispevka
BigBoss82 reče pred 53 minutami:

nic jaz sem cedu kurac

30 eur na cd keys lih sem imel se 30 eur na predplacniski

ce ne drugo bom lahko vsaj argumentirano tezil zakaj igrica ni dobra in kako ste me zajebali

Ti se boš zihr pritoževal 🤣 ni for free dobila tako dobre ocene. Embark res znajo. 

Povezava do prispevka

Jaz sem tole ful pričakoval, ker mi je bil The Finals en tak dobr vpogled kako lah nardiš emergent destructive gameplay v mp špilu, samo tole je pa proper game

Drgač kukr je reku Stringed, interakcije s folkom so tisto kar nardi ta špil tako replayable. Za vse te neke robote se naučiš kaj se splača delat in kaj ne, za ljudi si pa stalno v dvomu a bodo kul al ne.

Povezava do prispevka

Uff ker heart pounding zna bit tale špil.

Prej sem se na blue gate mapi šetal čisto po robu ker sem delal en quest. Nisem našel, zato počepnem za eno skalo bogu za leđima (sem si mislil tukaj ni šans da me kdo opazi) in lagano čekiram youtube ter mapo kje se to nahaja.

Označim point na mapi in zaprem. Ko se obrnem okrog za mano stoji en model 5m stran kateri je ravno equipal puško da me šicne.

V refleksu se zakotalim tip sproži ter zgreši jaz ga pa prerešetam s stitcherjem.

Pulz na over 9000

• Račka +1 2
  • Za crknit smešno +1 3
Povezava do prispevka

Sm pa danes igral brez smrdljivega cross playa… in no offense pc guys, vse je bolj chill in mirno v solo playu. Redko me je kdo šical. Če pa me je, sm ga lažje premagal, cause against m+k in super refresh rate sucks. V nobenem špilu nisem lih pristaš cross playa

uredilo bitje dzaver
Povezava do prispevka
Buzzkill reče pred 6 urami:

Izklopljen crossplay. Offense ment, PC igralci so stoka.

Po moje so na pcju problem streamerji, ki itak iščejo content - so pa itk vsi douchebagi. Jst bi tut raje igral na pcju ta špil ker je še lepsi 🤣

uredilo bitje dzaver
Povezava do prispevka
dzaver reče pred 22 urami:

Kok ste kej level boysi? Sorry @Weraziel danes nism mogu govorit, ko sem igral, zato nism joinal

37 :sleeping:

Inventorija ne smeš šparat. Samo udri z najačimi stvarmi. Se skor zmer splača. Pa fino je mape dobro poznat. Ene par spotov poznam kjer se spawna loot in nikoli nihče ne pogleda pa vedno so dobre stvari noter

Povezava do prispevka

Poglej, kaj vse rabis za workbenche, craftanje shieldov in metkov pa za tanujne potrebscine, mal kasnej zgradis refinerja, ki ti omogoca craftat durable cloth za boljse bandage. Js granate, mine in ostalo kramo recikliram recimo, ceprav vidim, da se da robote lepo spucat z impact grenadesi, jih bo treba zacet sparat

Ostalo kramo, razne trinkete in podobno, desni klik - sell in si upgrejdaj stash size

uredilo bitje QuarterStringed
Povezava do prispevka

Jaz sem si trenutno za iteme, ki jih nočem dismentlat označil kot za trackanje. Sploh te, ki so za upgrejdat benche. Item-e potem dobijo "uček" ikono zraven in teh ne dismentlam. 

Včeraj sem igral s kolegom in res bi bilo fajn, da dajo še duos način, ker je proti trem kar težko dobiti boj. Je pa igra z vsako uro boljša, ne vem katera mapa mi je najbolj všeč, ker so vse tok hude in to spreminjanje vremena in nočnega načina + sedaj še storm način res dela vse skupaj sveže vsaki raid. Malo me vse skupaj spominja na Monster Hunter loop, ki te hitro zasvoji. Greš na mapo, narediš kar je treba in v bazi načrtuješ nasledji izhod. Pa še enrkat, sound design je perfekcija v tej igri.

Povezava do prispevka

Pridruži se debati

Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.

Gost
Odgovori na temo...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Odstrani formatiranje pisave

Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Nedavno brska   0 članov

• Nihče od registriranih uporabnikov ne pregleduje strani.
  • Ustvari novo...