roamer Objavljeno 17. april 2026 Share Objavljeno 17. april 2026 POZOR za tiste ki greste na expedicijo. Spremenili so zadnje zahteve, ni več potrebno zbirat denarja ampak je potrebno delat damage da dobiš skill pointe. 1 Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 17. april 2026 Share Objavljeno 17. april 2026 Wtf kako to izgleda? Se prav vsak dmg k ga delaš gre v nek skupen seštevek? Navedek Povezava do prispevka
roamer Objavljeno 18. april 2026 Share Objavljeno 18. april 2026 Mislim, da se še ne ve koliko dmg bo zahtevala posamezna pika. Drugače pa ja, dmg boš moral delat arcom ali pa playerjem. Saj ideja ni slaba, tako vsaj ponucaš pa uporabiš loot ki si ga nabral, drugače povečini sam v stashu sedi Samo da zahteve ne bodo previsoke. Navedek Povezava do prispevka
tiesto Objavljeno 27. april 2026 Share Objavljeno 27. april 2026 Jutr nova mapa. nov arc turbine, zgleda kot hornets nest, verjetn bo serijsko pljuval arce v tvojo smer Navedek Povezava do prispevka
roamer Objavljeno 27. april 2026 Share Objavljeno 27. april 2026 Jaz sem ready 10 Jupitrov, aphelion, hullkrekerji in wolfpacki čakajo Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 @roamer zdej mi je jasno ni samo 100k dmga, ampak moraš najprej 5k za 1 piko, pol 10k za še eno piko... zdej me čaka še 95k dmga nabrat za tazadnjo piko, ampak sej bo šlo je pa to veliko bolj zabavno kukr samo nabirat denar Navedek Povezava do prispevka
roamer Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 Weraziel reče pred 1 uro: @roamer zdej mi je jasno ni samo 100k dmga, ampak moraš najprej 5k za 1 piko, pol 10k za še eno piko... zdej me čaka še 95k dmga nabrat za tazadnjo piko, ampak sej bo šlo je pa to veliko bolj zabavno kukr samo nabirat denar Aja hočeš rečt, da ko prideš do recimo 5k, ti do naslednje pike gre iz nule, ne gre od 5k naprej? 1 Navedek Povezava do prispevka
BigBoss82 Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 kdaj pride nova mapa fantje? Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 29. april 2026 Share Objavljeno 29. april 2026 BigBoss82 reče pred 4 minutami: kdaj pride nova mapa fantje? je že 1 Navedek Povezava do prispevka
╭∩╮ smarnca Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 Res sem se dva dni po 10 ur matral da bi našel one ladjice nove za project in mi je uspelo najt samo eno (ta rozno) No prejle za foro grem mal z metal detektorjem na plažo in takoj naberem štiri v 5 minutah Navedek Povezava do prispevka
Weraziel Objavljeno 6. maj 2026 Share Objavljeno 6. maj 2026 Meni je pa to nabiranje odbilo, bom igral spet ko bo opravljena ekspedicija. Če kdo ne gre na ekspedicijo in bi rad kako kul orožje al pa mu fali kaki item, evo pište mi, imate še par dni časa Navedek Povezava do prispevka
Skunko Objavljeno včeraj ob 13:43 Share Objavljeno včeraj ob 13:43 Hehe, jaz sem ladjice dost hitro nabral, sem pa dva dni iskal zadnjo rdečo verižico , ampak ajde, mam zdaj narejen projekt. Na ekspedicijo ne grem, ker mi je po zadnji vse dol padlo, ker moram začet od začetka. Rad bi še ubil en arc turbine (njegovo (njeno?!) robo za projekt sem dobil iz courierja), potem pa dam špil malo na hladno, drugo me enostavno ne vleče več k igranju. Navedek Povezava do prispevka
Priporočeni prispevki
Pridruži se debati
Lahko objaviš prispevek in se registriraš kasneje. Ako imaš račun, se vpiši za objavo s svojim računom.